Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
18.4.11 21:19
lenholka píše:
bodlinko a co to je nenechat preschnout?? ja je mam bud jeste vlhky, tak je uklidit nemuzu anebo rovnou jako prkno :mrgreen:

No, já zjistila, že když je stáhnu ze sluníčka ještě předtím, než jsou úplně suché, a nechám je „dojít“ ve stínu (doma), není to tak hrozné. :nevim:
Ale stejně je tam většinou zapomenu. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.4.11 21:20
- bodlinka - píše:
lenholka píše:
no holky zas mam jednu anavku na ceste :zed: kralicky…
ja to proste nikdy nevydrzim :roll:
A já zas jo.. Sice přišly daně, ale už zase odešly eonu. :zed: :pocitac: :pocitac: Manžel by mě zabil.. :oops:
Hmmm, láká mě ten „fotbal“ - nejmenoval se původně „gól“?? 8-o

Jo fotbal by se mi taky líbil, a ještě ta první s těmi srdíčky :) ale statečně se držím :) :) a nic neobjednávám.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
18.4.11 21:21
zuzanecka81 píše:
holky, jak se jmenuje ten zapínací parchant, co drží tričko přes plínu? ty bodyčka už mě štvou, ale neluše se pořád vysvlíká z kalhot, tak aby neměla holá záda :nevim:

Toto http://www.branakdetem.cz/…a-tricko.htm

• Citovat
  • Upravit
4509
18.4.11 21:22
- bodlinka - píše:
lenholka píše:
no holky zas mam jednu anavku na ceste :zed: kralicky…
ja to proste nikdy nevydrzim :roll:
A já zas jo.. Sice přišly daně, ale už zase odešly eonu. :zed: :pocitac: :pocitac: Manžel by mě zabil.. :oops:
Hmmm, láká mě ten „fotbal“ - nejmenoval se původně „gól“?? 8-o

me tam toho laka… jeste nemame tut a ty moc chci, ale porad si rikam, co kdyz priste zase bude holka a taky chci aby mi ted pres leto ladilo kdyz nebude mit svrchnaky, no jsem magor ja vim :zed: :mrgreen:
pak tam jsou jeste uzasny modry a ruzovy prouzky a pak jeste invierno no to je taky vzor :huban:
ale bohuzel… o tomhle uz si budu muset nechat asi zdat…leda ze by me zas nejakej vzor omrzel ale nevim nevim teda, zatim to na zadnej nevypada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
lenholka píše:
bodlinko a co to je nenechat preschnout?? ja je mam bud jeste vlhky, tak je uklidit nemuzu anebo rovnou jako prkno :mrgreen:

Ale tu nutně potřebuješ , aby Štěpánka měla něco nového na Velikonoce a „nepokakal ji beránek“. Králíčci jsou přesně to pravé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
zuzanecka81 píše:
- bodlinka - píše:
zuzanecka81 píše:
Anielkha píše:
Zuzi, jak jsi spokojena s tema plenkama z ekozahrady? Ja mam doma ted dve, zatim jen dvakrat prane, ale trosku mi tvrdnou, tak nevim, jestli to nebylo vodou u mamky nebo delam neco spatne.
anielkho, mě přijdou stejně měkké - tvrdé jako ostatní :lol: mě teda celkově všechny plíny tvrdnou :nevim: čtverce mám jak struhadlo, i anavy prkenatí (vkládačky i plíny) :nevim: když jsem u mamky, kde je extra měkká voda, tak začnou měknout taky.
neporadíte někdo něco do toho praní, aby mi tak neprkenatěly?
jinak se mi ty plíny líbí, rvu si do nic vkládačky dle potřeby a z té aksamitové vrstvy jdou pěkně sprchovat bobky, takže separačku ani nedávám. jsou teda dost široké mezi nožkama, ale neluše si neštěžuje :nevim:
Taky máme hodně tvrdou vodu, dávám buď kalcinovanou sodu nebo tabletu z dm. Ta je sice dražší, ale přijde mi, že funguje líp.
Pak takové ty klasické rady - nenechat přeschnout, promnout. Nebo hodit do sušičky. Což občas (nerada) dělám. :cry:

jaká tableta z dm?
já mnu jak blbec. mi hlavně přijde, že mi teda všechno extra tvrdne od doby, co peru ve slizu :nevim:

ivusko, jdu juknout o čem to píšeš :mrgreen:

holky, jak se jmenuje ten zapínací parchant, co drží tričko přes plínu? ty bodyčka už mě štvou, ale neluše se pořád vysvlíká z kalhot, tak aby neměla holá záda :nevim:

Antikalk tablety. Je to v krabici, stojí asi 80 Kč (možná kecám :mrgreen: , ale do 100 Kč to je), je jich tam 51. Líbí se mi na nich, že se dávají do přihrádky k prášku. A prádlo mi přijde měkčí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.4.11 21:23
petka.konecna píše:
zuzanecka81 píše:
Toto http://www.branakdetem.cz/…a-tricko.htm

taky mame ale vzdycky si to zapomenu hodit na triko pred oblikanim a pak to honim kdyz uz je stepka oblecena :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
18.4.11 21:23
lenholka píše:

přesně! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.4.11 21:24
Ráďa69 píše:
lenholka píše:
Ale tu nutně potřebuješ , aby Štěpánka měla něco nového na Velikonoce a „nepokakal ji beránek“. Králíčci jsou přesně to pravé :mrgreen:

ooo dekuji za schvaleni, to si musim pamatovat na obhajobu doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
18.4.11 21:25

Já je mám taky koupený a schovaný na Velikonoce - chodím se na ně koukat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
18.4.11 21:27
Ráďa69 píše:
Já je mám taky koupený a schovaný na Velikonoce - chodím se na ně koukat :oops:

Hele, to je nápad, že já konečně vytáhnu ty mochomůrky?? :mrgreen: Mám je ve skříni skoro dva měsíce. :mrgreen: 8-)

Sakra, já musím prodat tak půlku plín, už tu skříň nezavřu.. :zed: 8-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.4.11 21:32

Hm,tak ja budu muset urcote poridit to treti dite,jinak se mi proste to latkovani nevyplati :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
18.4.11 21:34
Mirii píše:
Hm,tak ja budu muset urcote poridit to treti dite,jinak se mi proste to latkovani nevyplati :nevim: :lol:

A to se vsaď, že budeš stejně nakupovat i při třetím. Nových vzorů bude. :mrgreen:

Mě to chytlo naštěstí až při druhém. :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.4.11 21:36
Mirii píše:
Hm,tak ja budu muset urcote poridit to treti dite,jinak se mi proste to latkovani nevyplati :nevim: :lol:

Hm, kdybych si nechala plenky po POlince, tak by se možá vyplatilo. Ale to bych nesměla propadnout šití :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
18.4.11 21:37

tak to by měly být velikonoce každý týden,abych mohla pořád utrácet :lol:

holky a nejde ten fixátor vyrobit z normálních kšand? že by se jen jako zkrátily? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure