Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
17.4.11 22:11
M-a-j-a píše:
Holky předem se omlouvám, že nedočítám!
JDu s dotazem. Máte zkušenost s těmito plavkami? http://www.4babies.cz/…ot-36-914951

Zkušenost nemám, ale bála bych se suchého zipu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
17.4.11 22:12
M-a-j-a píše:
a poslední tyto? :think: http://www.andilkove.cz/…or-krab.html
akorát nevím, jestli se do nich dává ještě plína nebo ne :think:

Přesně tyhle krabí nám leží ve skříni a čekám až dorosteme. Plína se do nich nedává :) a myslím že jsou fajn, jen je má ještě velké kolem nožiček.

• Citovat
  • Upravit
10713
17.4.11 22:15

Majo: Ty první má myslím careynka a psala, že se jí líbí, ale už nevím jestli psala i po plavání.

Ty druhé jsem viděla akorát u nás na plavání na jednom miminku (teda asi) takže s těmi neporadím

A happy nappy jsou prý dobré (aspoň co jsem tak četla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.4.11 22:17

A ještě jsem našůa popoliny a bambinex a jsem totálně v pr… :roll: , protože nevím které koupit. Já se bojím, že by jí to hovino mohlo vyplavat z té plenky :think: Mi se to kolem těch nožiček nezdá moc těsnící :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.4.11 22:20
M-a-j-a píše:
A ještě jsem našůa popoliny a bambinex a jsem totálně v pr… :roll: , protože nevím které koupit. Já se bojím, že by jí to hovino mohlo vyplavat z té plenky :think: Mi se to kolem těch nožiček nezdá moc těsnící :think:

My máme Imse Vimse a musím říct že bych se u nich teda nebála - těsní to kolem nožiček dobře.

Nejdříve jsem koupila ty krabí Nappy, jenže ve velikosti L a prostě mi do nich ještě nedorostla, takže jsem nrychlo kupovala druhé plavky, vybrala jsem si Imse ve velikosti 7-10kg. Momentálně má malá 8,7kg a sedí jí perfektně. A myslím že do června jí budou sedět. Takže Nappy využijeme asi až po létě :)

• Citovat
  • Upravit
16492
17.4.11 22:28
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
A ještě jsem našůa popoliny a bambinex a jsem totálně v pr… :roll: , protože nevím které koupit. Já se bojím, že by jí to hovino mohlo vyplavat z té plenky :think: Mi se to kolem těch nožiček nezdá moc těsnící :think:

My máme Imse Vimse a musím říct že bych se u nich teda nebála - těsní to kolem nožiček dobře.

Nejdříve jsem koupila ty krabí Nappy, jenže ve velikosti L a prostě mi do nich ještě nedorostla, takže jsem nrychlo kupovala druhé plavky, vybrala jsem si Imse ve velikosti 7-10kg. Momentálně má malá 8,7kg a sedí jí perfektně. A myslím že do června jí budou sedět. Takže Nappy využijeme asi až po létě :)

No malá má 7440, tak nevím :think: Ach ji, nemyslela jsem si, že to bude takový problém :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
18.4.11 07:09

ahoj!
já budu řešit plavečky až na léto, ale jsem zvědavá, jaké si maji vybereš. co kočárek? už jste vyzkoušeli? mě dneska přijde fusak.

jo a zaktualizovala jsem si plínovou galerii, tak se můžete kochnout :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.4.11 07:23

zuzi nějak si nemůžu vybrat.
Kočár jsme ještě nezkoušeli. TO asi až tak za 3 týdny až pojedem do Prahy. Já mám do něj zatím jen nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.4.11 08:00

jojo plavky pro me asi budou aktualni taky v lete, nejak to porad odkladam, porad si rikam ze casu dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
18.4.11 09:10

Plavky jsem koupila Bambino Mio velikost 5-7kg, malá má tak 6,5kg a snad jí konečně jsou trochu kolem nožiček, ona jak má hubená stehýnka, tak jsem se bála, aby to neměla volné.
Zátěžovým testem ještě neprošly, ona má v bazénu jiné zájmy než kadit :lol:

• Citovat
  • Upravit
29730
18.4.11 09:37

Ahoj!

Holky padnul tu odkaz na strihy hracek… mate ho nekdo? Budu zavazana :kytka: leta jsem schovavala Burdu s hrackama a ted ji nemuzu najit :zed: Asi jsem ji vyhodila se vsema casakama pri cistce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
18.4.11 10:07

Holky máte někdo zkušenost s Thirsties x Thirsties duowrap (nejlépe s oběma)? Mám obyčejné Thirstiesky, ale už z nich pomalu vyrůstá, tak váhám, které koupit :think: . Aspoň jedny pulky potřebuju, i když radši dávám na doma flísky nebo vlňáčky.
A ještě…Zuzi, krásný plíny, co to je za ty Susu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
18.4.11 10:12
ivuska.h píše:
Mirii píše:
PetraKad píše:
holky zkoušela jste některá „strip wash“? Prostě se dá do horké vody obyčejný mycí prostředek na nádobí a v tom se nechají plenky přes noc a pak se šoupnou do pračky (bez pracích prostředků) a perou a perou a perou dokud nejsou žádné známky bublinek.....Prý to pomůže proti pachu a když plenky začnou méně sát. Chtěla bych to zkusit, ale bojím bojím :-?
Nmam ani tuseni o cem je rec…hod odkaz :wink:
To je pojem z amerických diskuzí… Stripping. Prostě je to taková kůra na odstranění kde čeho, od smradu, přes nepropustnost vnitřku kapsovek, až po dekalcifikaci. Ten jar na nádobí (oni teda používají Dawn, což je prostě něco na nádobí) má být proti smradu nebo když si kapsovky popatleš mastičkou na zadek a nepropouští ti čůrání.

Ani smradlavý plenky nemám, ale savost je nějak fuč…Já se této kůry celkem bojím…Docela mě štve, že někde píšou, že ocet odstraňuje přebytku pracího prostředku a změkčí plenky. A tak jsem Itti Bitti octovala a pak zase někde jinde píšou, že ocet ničí bambus.. :zed: :-( …Tak co teď? Já už se začínám bát plenky vyprat v čemkoliv…Takže teď už jenom budu odstraňovat vajíčka žluč.mýdlem nechám v tom chvilku a pak jen pračka s mini množstvím nějakého ekoprostředku (případně ještě trochu puer sůl) a hlavně víc vody a machání a na 60 a doufat, že to stačí a že to zachrání itti bitti. Jak fakt nevim :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.4.11 10:21
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:

Nejdříve jsem koupila ty krabí Nappy, jenže ve velikosti L a prostě mi do nich ještě nedorostla, takže jsem nrychlo kupovala druhé plavky, vybrala jsem si Imse ve velikosti 7-10kg. Momentálně má malá 8,7kg a sedí jí perfektně. A myslím že do června jí budou sedět. Takže Nappy využijeme asi až po létě :)
No malá má 7440, tak nevím :think: Ach ji, nemyslela jsem si, že to bude takový problém :-D

Tak jestli budeš brát ty Nappy tak určitě do Mko.

Ty imse jsme používali od 8kg (to jsme začali chodit plavat) a seděli malé dobře, ale ona má docela tlusté nohy, no však víš jak vypadá :)

• Citovat
  • Upravit
8651
18.4.11 10:30
PetraKad píše:
ivuska.h píše:
Mirii píše:
PetraKad píše:
holky zkoušela jste některá „strip wash“? Prostě se dá do horké vody obyčejný mycí prostředek na nádobí a v tom se nechají plenky přes noc a pak se šoupnou do pračky (bez pracích prostředků) a perou a perou a perou dokud nejsou žádné známky bublinek.....Prý to pomůže proti pachu a když plenky začnou méně sát. Chtěla bych to zkusit, ale bojím bojím :-?
Nmam ani tuseni o cem je rec…hod odkaz :wink:
To je pojem z amerických diskuzí… Stripping. Prostě je to taková kůra na odstranění kde čeho, od smradu, přes nepropustnost vnitřku kapsovek, až po dekalcifikaci. Ten jar na nádobí (oni teda používají Dawn, což je prostě něco na nádobí) má být proti smradu nebo když si kapsovky popatleš mastičkou na zadek a nepropouští ti čůrání.
Ani smradlavý plenky nemám, ale savost je nějak fuč…Já se této kůry celkem bojím…Docela mě štve, že někde píšou, že ocet odstraňuje přebytku pracího prostředku a změkčí plenky. A tak jsem Itti Bitti octovala a pak zase někde jinde píšou, že ocet ničí bambus.. :zed: :-( …Tak co teď? Já už se začínám bát plenky vyprat v čemkoliv…Takže teď už jenom budu odstraňovat vajíčka žluč.mýdlem nechám v tom chvilku a pak jen pračka s mini množstvím nějakého ekoprostředku (případně ještě trochu puer sůl) a hlavně víc vody a machání a na 60 a doufat, že to stačí a že to zachrání itti bitti. Jak fakt nevim :nevim:

Já bych se toho octa jednorázově nebála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure