Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
16.4.11 08:44
petka.konecna píše:
Bruni, ono tě to přejde až se začne houpat na vysunuté DVD mechanice :cert: :cert: :cert:

To těžko, DVD nemáme. Tak bych uklidila DVD nebo před něj postavila zábranu, jako to chci u těch kytek soustředěných v rohu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
16.4.11 08:47
M-a-j-a píše:
holky já vím, že to tady nedávno proběhlo, ale nechce se mi to hledat :oops: :oops: :oops:
V pátek jdeme poprvé plavat a nemám pro malou plavky. CHci se zeptat, které jsou nejlepší? Hlavně aby při případné nehodě neprotekly.

My máme Imse Vimse a Happy Nappy (ty ještě nemám odkoušené neboť jsou jí velké. A zatím mi v bazéně nekadila, takže nemůžu ani říct jak Imse.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
16.4.11 08:48
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
Bruni, ono tě to přejde až se začne houpat na vysunuté DVD mechanice :cert: :cert: :cert:
To těžko, DVD nemáme. Tak bych uklidila DVD nebo před něj postavila zábranu, jako to chci u těch kytek soustředěných v rohu. :lol:

Hele já když před DVD dám zábranu tak už obývákem neprojdu :) jo holt malý byt.

A když uklidím DVD tak mi nebude hrát TV, na což nepřistoupím :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
16.4.11 08:49

Se znakováním chci začít, už tak 14 dní poctivě studuju net :) a knížku si budu objednávat :)

• Citovat
  • Upravit
14106
16.4.11 11:27

petko: Asi si taky objednám. :-)

Majo: Já mám imse vimse s rybičkama.:-) Neprotekly nikdy, ale ono nemělo co protéct, Stela je vzorná holčička. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
16.4.11 11:31

petko: A gratuluju k osmiměsíčninám. :-) Kamarádka má klukovi dneska přesně rok a jiná kamarádka dneska zase klukovi 9m. :-) Ten 16. den v měsíci je magický. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.4.11 11:33
Flyingfrog píše:
petko: A gratuluju k osmiměsíčninám. :-) Kamarádka má klukovi dneska přesně rok a jiná kamarádka dneska zase klukovi 9m. :-) Ten 16. den v měsíci je magický. :mrgreen:

Taktéž gratuluju k mininarozeninám :)

• Citovat
  • Upravit
29730
16.4.11 11:34

U nas se znakovani moc neujalo. Zkoousela jsem to brzo, nekdy po 8 mesici…ale v tom rachotu tady jsem si vecer kolikrat uvedomila, ze jsem neudelala jediny znak. Umi piskot a snazim se o kakal… obcas udela po akci :D ted se zacina rozkecavat, tak spis mluvime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.4.11 12:41

Teprve teď mi došlo o jakých recenzích pořád mluvíte :zed: , takže až bude malá „někdy“ přes den spát, tak se do toho taky pustím :)

• Citovat
  • Upravit
2845
16.4.11 14:02
M-a-j-a píše:
holky já vím, že to tady nedávno proběhlo, ale nechce se mi to hledat :oops: :oops: :oops:
V pátek jdeme poprvé plavat a nemám pro malou plavky. CHci se zeptat, které jsou nejlepší? Hlavně aby při případné nehodě neprotekly.

Ahoj , my máme IMSE VIMSE a dobrý. Kakání nevyzkoušeno. :-D
A musím říct , že jsem ještě nezažila kadící dítě v bazénu a to už chodíme třetí kurz :wink: Mám pocit , že dětičky v bazánu prostě nekakají . Zažil jste to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.4.11 20:27

Diky všem za gratulaci.

Apolenčina nová kapsovka. Uvnitř suedecloth. Jsem z toho materiálu maximálně nadšená. POli měla úplně suchý zadeček a přitom vkládačka nacucaná. Oproti mikroflízu mně pijde, že tolik nezahřívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.4.11 20:54

Achdarku a co foto vnitrku,at si udelame i my nesici predstavu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
16.4.11 20:55

Sovičky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.4.11 21:16

Mirii - tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.4.11 21:36

Aha,ja myslea jestli to neni neco jko ten matros ve finske kapsovce a koukam,ze je to jeste neco uplne jineho…pohmatove je to jako flis? Mne to prijde jako jelenice ci kuze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure