Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
M-a-j-a píše:
holky já vím, že to tady nedávno proběhlo, ale nechce se mi to hledat![]()
![]()
V pátek jdeme poprvé plavat a nemám pro malou plavky. CHci se zeptat, které jsou nejlepší? Hlavně aby při případné nehodě neprotekly.
My máme Imse Vimse a Happy Nappy (ty ještě nemám odkoušené neboť jsou jí velké. A zatím mi v bazéně nekadila, takže nemůžu ani říct jak Imse.
Brunifid píše:petka.konecna píše:To těžko, DVD nemáme. Tak bych uklidila DVD nebo před něj postavila zábranu, jako to chci u těch kytek soustředěných v rohu.
Bruni, ono tě to přejde až se začne houpat na vysunuté DVD mechanice![]()
![]()
Hele já když před DVD dám zábranu tak už obývákem neprojdu
jo holt malý byt.
A když uklidím DVD tak mi nebude hrát TV, na což nepřistoupím ![]()
Se znakováním chci začít, už tak 14 dní poctivě studuju net
a knížku si budu objednávat ![]()
petko: Asi si taky objednám. ![]()
Majo: Já mám imse vimse s rybičkama.:-) Neprotekly nikdy, ale ono nemělo co protéct, Stela je vzorná holčička. ![]()
petko: A gratuluju k osmiměsíčninám.
Kamarádka má klukovi dneska přesně rok a jiná kamarádka dneska zase klukovi 9m.
Ten 16. den v měsíci je magický. ![]()
Flyingfrog píše:
petko: A gratuluju k osmiměsíčninám.Kamarádka má klukovi dneska přesně rok a jiná kamarádka dneska zase klukovi 9m.
Ten 16. den v měsíci je magický.
Taktéž gratuluju k mininarozeninám ![]()
U nas se znakovani moc neujalo. Zkoousela jsem to brzo, nekdy po 8 mesici…ale v tom rachotu tady jsem si vecer kolikrat uvedomila, ze jsem neudelala jediny znak. Umi piskot a snazim se o kakal… obcas udela po akci
ted se zacina rozkecavat, tak spis mluvime.
Teprve teď mi došlo o jakých recenzích pořád mluvíte
, takže až bude malá „někdy“ přes den spát, tak se do toho taky pustím ![]()
M-a-j-a píše:
holky já vím, že to tady nedávno proběhlo, ale nechce se mi to hledat![]()
![]()
V pátek jdeme poprvé plavat a nemám pro malou plavky. CHci se zeptat, které jsou nejlepší? Hlavně aby při případné nehodě neprotekly.
Ahoj , my máme IMSE VIMSE a dobrý. Kakání nevyzkoušeno. ![]()
A musím říct , že jsem ještě nezažila kadící dítě v bazénu a to už chodíme třetí kurz
Mám pocit , že dětičky v bazánu prostě nekakají . Zažil jste to někdo?
Diky všem za gratulaci.
Apolenčina nová kapsovka. Uvnitř suedecloth. Jsem z toho materiálu maximálně nadšená. POli měla úplně suchý zadeček a přitom vkládačka nacucaná. Oproti mikroflízu mně pijde, že tolik nezahřívá.
Achdarku a co foto vnitrku,at si udelame i my nesici predstavu ![]()
Aha,ja myslea jestli to neni neco jko ten matros ve finske kapsovce a koukam,ze je to jeste neco uplne jineho…pohmatove je to jako flis? Mne to prijde jako jelenice ci kuze ![]()
To těžko, DVD nemáme. Tak bych uklidila DVD nebo před něj postavila zábranu, jako to chci u těch kytek soustředěných v rohu.