Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
15.4.11 16:15

no tulytuly jsem pekne prosvihla… tak aspon jsem zas neutratila co bych jinde treba hledala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.4.11 16:20

Achdárku mooooc gratuluji :kytka: :hug:
Fly tak to malá měla včera trochu tuhý bobek, ale dneska má řídko. Je to asi i tím, že jsem jí do jídla přidala tu dýni :think:

Pomeranco tak to si manžel s malým hezky užil :palec: :-D

Peti já se nedivím, že nepadá do skříněk, protože jí zavíráš do vězení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.4.11 16:20
lenholka píše:
no tulytuly jsem pekne prosvihla… tak aspon jsem zas neutratila co bych jinde treba hledala…

Já jsem to taky prošvihla :-( a to jsem chtěl jednu zkusit. To mě štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.4.11 16:26

Achdárek to určitě schválně napsala tak pozdě, aby jste ji nevyfoukly ty plíny. :mrgreen:
Já tam teda koukala jen na ty tréninkové, ale jelikož u nich nemají vlastně téměř nic napsáno, tak jsem je nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.4.11 16:27
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
Já jsem to taky prošvihla :-( a to jsem chtěl jednu zkusit. To mě štve.

a me ne, aspon bude na anavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.4.11 16:30
lenholka píše:
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
Já jsem to taky prošvihla :-( a to jsem chtěl jednu zkusit. To mě štve.
a me ne, aspon bude na anavy :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Přihoď taky recenzi k mojí :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
15.4.11 16:32

Maji: Já už přihodila k tvé recenzi svoji, ale zatím ji nevidím. :-(
Jo a vyfotila jsem tu vestu a smog, ale nějak jsem nebyla schopná to dát do počítače. :oops:

A asi vyčkám na nějaké nové pěkně anavy, doufám, že brzy budou a budu utrácet. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.4.11 16:54

ony se ty recenze objevují zpožděně… taky jsem napsala a už jsou tam tři :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.4.11 17:00

Holky super!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.4.11 17:01

Achdarku gratuluji :kytka: hlavne ze sis nedavno stezovala ze to treti porad neni na ceste :wink: ja ti normalne zavidim to male miminko :think:
Tuly tuly jsme nestihla,aspon jsem nic neutratila :-D
Pomeranco ten tvuj manzel je taky dobrej pohodar,co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.4.11 17:07

Mirii - postěžovat jsme si musela. V říjnu mně končí rodičák. Takže to vyšlo fakt přesně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.4.11 17:09
M-a-j-a píše:Peti já se nedivím, že nepadá do skříněk, protože jí zavíráš do vězení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vězení asi zruším, protože je k ničemu. Ona v něm jen řve, v postýlce tolik nekřičí, a je to vlastně totéž. :nevim: . navíc ve vězení má plno hraček v postýlce nemá ani jednu, ale je tam nějaká spokojenější.

• Citovat
  • Upravit
51750
15.4.11 17:20
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:Peti já se nedivím, že nepadá do skříněk, protože jí zavíráš do vězení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vězení asi zruším, protože je k ničemu. Ona v něm jen řve, v postýlce tolik nekřičí, a je to vlastně totéž. :nevim: . navíc ve vězení má plno hraček v postýlce nemá ani jednu, ale je tam nějaká spokojenější.

MOžná jí ve vězení serou ty hračky, zkus je vyházet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.4.11 17:25
petka.konecna píše:

No tak to se bude Alžbětka mít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.4.11 17:45
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
MOžná jí ve vězení serou ty hračky, zkus je vyházet. :mrgreen:

Vyházet nepomůže, ono by bylo nejlepší kdyby tam měla DVD :) a mohla si s nim hrát a šťourat v něm.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí