Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
no tulytuly jsem pekne prosvihla… tak aspon jsem zas neutratila co bych jinde treba hledala…
Achdárku mooooc gratuluji
![]()
Fly tak to malá měla včera trochu tuhý bobek, ale dneska má řídko. Je to asi i tím, že jsem jí do jídla přidala tu dýni ![]()
Pomeranco tak to si manžel s malým hezky užil
![]()
Peti já se nedivím, že nepadá do skříněk, protože jí zavíráš do vězení
![]()
lenholka píše:
no tulytuly jsem pekne prosvihla… tak aspon jsem zas neutratila co bych jinde treba hledala…
Já jsem to taky prošvihla
a to jsem chtěl jednu zkusit. To mě štve.
Achdárek to určitě schválně napsala tak pozdě, aby jste ji nevyfoukly ty plíny. ![]()
Já tam teda koukala jen na ty tréninkové, ale jelikož u nich nemají vlastně téměř nic napsáno, tak jsem je nebrala.
M-a-j-a píše:lenholka píše:Já jsem to taky prošvihla
no tulytuly jsem pekne prosvihla… tak aspon jsem zas neutratila co bych jinde treba hledala…a to jsem chtěl jednu zkusit. To mě štve.
a me ne, aspon bude na anavy ![]()
lenholka píše:M-a-j-a píše:a me ne, aspon bude na anavylenholka píše:Já jsem to taky prošvihla
no tulytuly jsem pekne prosvihla… tak aspon jsem zas neutratila co bych jinde treba hledala…a to jsem chtěl jednu zkusit. To mě štve.
Maji: Já už přihodila k tvé recenzi svoji, ale zatím ji nevidím. ![]()
Jo a vyfotila jsem tu vestu a smog, ale nějak jsem nebyla schopná to dát do počítače. ![]()
A asi vyčkám na nějaké nové pěkně anavy, doufám, že brzy budou a budu utrácet. ![]()
ony se ty recenze objevují zpožděně… taky jsem napsala a už jsou tam tři ![]()
Achdarku gratuluji
hlavne ze sis nedavno stezovala ze to treti porad neni na ceste
ja ti normalne zavidim to male miminko ![]()
Tuly tuly jsme nestihla,aspon jsem nic neutratila ![]()
Pomeranco ten tvuj manzel je taky dobrej pohodar,co ![]()
Mirii - postěžovat jsme si musela. V říjnu mně končí rodičák. Takže to vyšlo fakt přesně. ![]()
M-a-j-a píše:Peti já se nedivím, že nepadá do skříněk, protože jí zavíráš do vězení![]()
![]()
Vězení asi zruším, protože je k ničemu. Ona v něm jen řve, v postýlce tolik nekřičí, a je to vlastně totéž.
. navíc ve vězení má plno hraček v postýlce nemá ani jednu, ale je tam nějaká spokojenější.
petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Peti já se nedivím, že nepadá do skříněk, protože jí zavíráš do vězeníVězení asi zruším, protože je k ničemu. Ona v něm jen řve, v postýlce tolik nekřičí, a je to vlastně totéž.![]()
![]()
. navíc ve vězení má plno hraček v postýlce nemá ani jednu, ale je tam nějaká spokojenější.
MOžná jí ve vězení serou ty hračky, zkus je vyházet. ![]()
petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Peti já se nedivím, že nepadá do skříněk, protože jí zavíráš do vězeníVězení asi zruším, protože je k ničemu. Ona v něm jen řve, v postýlce tolik nekřičí, a je to vlastně totéž.![]()
![]()
No tak to se bude Alžbětka mít ![]()
Katy2 píše:petka.konecna píše:MOžná jí ve vězení serou ty hračky, zkus je vyházet.M-a-j-a píše:Peti já se nedivím, že nepadá do skříněk, protože jí zavíráš do vězeníVězení asi zruším, protože je k ničemu. Ona v něm jen řve, v postýlce tolik nekřičí, a je to vlastně totéž.![]()
![]()
Vyházet nepomůže, ono by bylo nejlepší kdyby tam měla DVD
a mohla si s nim hrát a šťourat v něm.