Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
15.4.11 13:28

Mirii prosim te kde na sijemdetem jsou takovy pekny vzory 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.4.11 13:48
lenholka píše:
Mirii prosim te kde na sijemdetem jsou takovy pekny vzory 8-o

Ceho,plinek?
Normalne najedes na latky a napise pani email a ona ti je usije z jake chces latky,jake chces patentky apod :palec: samo ze z mansestru ai ne,ale z tech upletu a co ja vim co vsechno…oni maji ty stranky dost blbe udelany,ale po domluve jde vsechno. Holky tam maji i AIO site na prani a je na ne jen sama chvala,taky o jedne premyslim :think: hlavne si muzes vybrat PuL :srdce: a tusim,ze Oskarek ma ted moc pekne nove pleny ze sijemdetem s bubakama…urco nam sem nahaze odkazy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.4.11 14:05

Holky já se z té naší holky zblázním. teď jsem jí zabalila (mezitím 2krát kadila) a teď se zase pokadila :cert: a mě už z toho ohýbání k ní tk šíleně bolí záda. Už jsem jí i sprchovala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.4.11 14:16

Majo ja sprchuji po kazdym pokadeni. Ubrouskama jedine kdyz jsem venku…a tohle obdobi mame uz nastesti za sebou, pac kadeni 5 x denne a vic bylo na palici :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.4.11 14:17

no to se posrali ne???? :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: pardon že jsem sprostá ale to snad už není možný tohleto :poblion: a na to s těma lékama už ani nemám slov :zed: stačí že jsem se dočetla že náš super ministr zdravotnictví chce posunout hranici pro záchranu nedonošených dětí protože to prý stojí moc peněz… :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.4.11 14:18
lenholka píše:
petko kdyz jsem fakt utahana tak taky spim jako drevo… to je tak 2× do mesice…ale celkove je to ted u maly se spanim blby… driv spala od 8 do 3, nakojila se a spala do 7..
ted se budu mezi 9-10 vecer a neni k utiseni, jenom na ruce nebo u prsa a v noci se vic budi a hodne knoura :nevim:

viděla bych to na zuby :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.4.11 14:21
Mirii píše:
Majo ja sprchuji po kazdym pokadeni. Ubrouskama jedine kdyz jsem venku…a tohle obdobi mame uz nastesti za sebou, pac kadeni 5 x denne a vic bylo na palici :cert:

tak to já ji to omývám mokrým ubrouskem a suším. No já už dávám příkrmy, ale tuhé hovino jaksi ještě nemá :think:
Holky udělala jsem první recenzi na plínku Anavy :mrgreen: až budu mít čas (večer) tak přidám anavy easy, Kisy, atd :-) Doufám, že mě podpoříte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.4.11 14:23
Mirii píše:
lenholka píše:
Ceho,plinek?
Normalne najedes na latky a napise pani email a ona ti je usije z jake chces latky,jake chces patentky apod :palec: samo ze z mansestru ai ne,ale z tech upletu a co ja vim co vsechno…oni maji ty stranky dost blbe udelany,ale po domluve jde vsechno. Holky tam maji i AIO site na prani a je na ne jen sama chvala,taky o jedne premyslim :think: hlavne si muzes vybrat PuL :srdce: a tusim,ze Oskarek ma ted moc pekne nove pleny ze sijemdetem s bubakama…urco nam sem nahaze odkazy :kytka:

to jako fakt?? 8-o tyyyy jo to tam musim prosmejdit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
15.4.11 15:05
Mirii píše:
lenholka píše:
Ceho,plinek?
Normalne najedes na latky a napise pani email a ona ti je usije z jake chces latky,jake chces patentky apod :palec: samo ze z mansestru ai ne,ale z tech upletu a co ja vim co vsechno…oni maji ty stranky dost blbe udelany,ale po domluve jde vsechno. Holky tam maji i AIO site na prani a je na ne jen sama chvala,taky o jedne premyslim :think: hlavne si muzes vybrat PuL :srdce: a tusim,ze Oskarek ma ted moc pekne nove pleny ze sijemdetem s bubakama…urco nam sem nahaze odkazy :kytka:

Kapsová plenka, uvnitř bambusový aksamit, 360 Kč v ceně 1 vkládačka - viz foto.
Na přání úzká mezi nožičkami - pro chodící dítě. Aktuálně naše nejoblíbenější - štíhlé neprotékejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
15.4.11 15:06

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
15.4.11 15:07

• načítám...