Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
15.4.11 12:25
Brunifid píše:
Sponks , stály 60,–Kč a nemůžu si stěžovat ani náhodou! :palec:
Pak mám návleky šité od Achdarka, ty mají kolem nožky stahovací gumu, taky jsou fajn, ty jsou teda teplejší. Ale já dávám návleky furt, jak leze po zemi, má studené nožky.

Aa tak to já si na sponks stěžuji, sice neotláčejí, ale u chodícího dítěte prd drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.4.11 12:26
lenholka píše:
Brunifid píše:
Do takových diskuzí nelezu, já jednu takovou znám, co se jí tohle stalo. Jsme jak magor, já vím, že je to jeden případ z několika tisíc, ale furt chodím koukat, když malá spí, nikomu ji nepůjčuju,.....Ne ze Slovenska, chtěla jsi odkaz, tak jsem hodila první, co Google vyplivnul. Říkám že stály 60,–Kč.

ja si vzdycky rikam ze uz takhle nikam nevlezu a nakonec mi to neda a pak jsem totalne v pr****…

btw. do kdy jste zapinali monitor??ja vim ze je to mimo…

jinak ten delfin je asi nejhezci…

Ja monitor v zivote nemela, jen v porodnici a bylo to jen na skodu. Pak trva dyl, nez se nastartuje instinkt, jak se jednou spolehnes na techniku, jde instinkt do haje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.4.11 12:30

asho ja si vzdycky rikam ze kdyz usnu tak prd vim a kdyz treba mala dyl spi, respektive jak se vzbudim driv jak ona tak vylitavam z postele co je a ona klidne chrupka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.4.11 12:31

Katy: Na holé noze nebo na punčochách?

Monitor měli v porodnici, dával a zapínal se povinně, jednou mi řval planě, vystřelila jsem jak dělová koule císař necísař a dva dny nemohla spát, to byl strašnej šok. Mít to doma a tohle mi udělat ještě dvakrát, jsem na krchově. :cert:

• Citovat
  • Upravit
29730
15.4.11 12:33
lenholka píše:
asho ja si vzdycky rikam ze kdyz usnu tak prd vim a kdyz treba mala dyl spi, respektive jak se vzbudim driv jak ona tak vylitavam z postele co je a ona klidne chrupka :nevim:

No ja s malym miminem spala v posteli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.4.11 12:34
Brunifid píše:
Katy: Na holé noze nebo na punčochách?Monitor měli v porodnici, dával a zapínal se povinně, jednou mi řval planě, vystřelila jsem jak dělová koule císař necísař a dva dny nemohla spát, to byl strašnej šok. Mít to doma a tohle mi udělat ještě dvakrát, jsem na krchově. :cert:

Presne… Ja to pravidelne zapominala vypnout, kdyz jsem je brala z postylky, to byl randal :cert: Doma bych se zcvokla. Navic treba Tyna zacla hodne brzo cestovat, u ty by to ani neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.4.11 12:35
asha píše:

Ty taky??? Nejsem jedinej exot, nejsem! :dance: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
15.4.11 12:35
Brunifid píše:
Katy: Na holé noze nebo na punčochách?

No tak já návleky používám na holé nohy na doma, na cestování místo punčoch taky na holé nohy pod kalhoty.
Prostě pro mě jsou blbé, nedrží, sjíždí. Tak že když Eli stahuji plínu, tak se stahují i návleky, což třeba Toodlebugz, babylegs fakt nedělají. U nich mohu v klidu stahovat tréninkové kalhotky a návleky drží tam kde mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.4.11 12:37
asha píše:
Presne… Ja to pravidelne zapominala vypnout, kdyz jsem je brala z postylky, to byl randal :cert: Doma bych se zcvokla. Navic treba Tyna zacla hodne brzo cestovat, u ty by to ani neslo.

To taky, že jsem to nevypínala, ale když jsem měla dítě u sebe a řval nějakej blázinec, tak mi to nevadilo. Ale tohle byla v postýlce a najednou to začalo řvát, ono se to prý občas stane, ale na moje nervy to fakt není!

• Citovat
  • Upravit
51750
15.4.11 12:37

No a ještě k monitoru, když se to má stát, tak se to stane a ani monitor dechu nepomůže, toď můj názor. Já monitor řešila u Týnky a i kardiologem v Motole mi bylo zděleno, že monitor dechu život nezachrání. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.4.11 12:38
asha píše:
lenholka píše:
asho ja si vzdycky rikam ze kdyz usnu tak prd vim a kdyz treba mala dyl spi, respektive jak se vzbudim driv jak ona tak vylitavam z postele co je a ona klidne chrupka :nevim:

jenze to ja se poradne nevyspim, i kdyz asi by to taky slo, ale mi nerikej, ze kdyz spim, tak kdyz to dite vedle me prestane dejchat tak se vzbudim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.4.11 12:39
Katy2 píše:
Brunifid píše:
Sponks , stály 60,–Kč a nemůžu si stěžovat ani náhodou! :palec:
Pak mám návleky šité od Achdarka, ty mají kolem nožky stahovací gumu, taky jsou fajn, ty jsou teda teplejší. Ale já dávám návleky furt, jak leze po zemi, má studené nožky.
Aa tak to já si na sponks stěžuji, sice neotláčejí, ale u chodícího dítěte prd drží.

Tak ty mám taky a jsou na prd, protože na plazícím se dítěti nedrží ani omylem, pořád je má srolované u kotníku.
Pak mám ještě tyto a ty drží i když se malá plazí.

• Citovat
  • Upravit
51750
15.4.11 12:39
lenholka píše:
asha píše:
lenholka píše:
jenze to ja se poradne nevyspim, i kdyz asi by to taky slo, ale mi nerikej, ze kdyz spim, tak kdyz to dite vedle me prestane dejchat tak se vzbudim :nevim:

Já myslím že vzbudíš, nevím, já do teď se několikrát v noci budí a kontroluji zda ELi dýchá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.4.11 12:41
Brunifid píše:
asha píše:
Presne… Ja to pravidelne zapominala vypnout, kdyz jsem je brala z postylky, to byl randal :cert: Doma bych se zcvokla. Navic treba Tyna zacla hodne brzo cestovat, u ty by to ani neslo.
To taky, že jsem to nevypínala, ale když jsem měla dítě u sebe a řval nějakej blázinec, tak mi to nevadilo. Ale tohle byla v postýlce a najednou to začalo řvát, ono se to prý občas stane, ale na moje nervy to fakt není!

Pche nevadilo…mne to taky nevadilo, ale pohledy spolubydlicich vrazdily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.4.11 12:42
lenholka píše:
jenze to ja se poradne nevyspim, i kdyz asi by to taky slo, ale mi nerikej, ze kdyz spim, tak kdyz to dite vedle me prestane dejchat tak se vzbudim :nevim:

Však taky nespím tvrdě jak chlap, ten kdyby mu u hlavy bouchnul granát, ani o tom neví. Já jsem co chvíli vzhůru, v polospánku kouknu a zas zavřu oči. Vzbudím se i když malá víc mávne tlapkama. Otázkou je, jak to bude, až se začne v posteli převracet.
V noci ani nebrečí, to se fakt vzbudí, zavrtí, maximálně kňourne, nebo spíš jen tak něco „řekne“ a jsem vzhůru. Nakrmím a spíme dál.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí