Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
14.4.11 20:28
zuzanecka81 píše:
holky, nemáte některá balík hnusek? mě zajímá ta norma, kterou ty mrchy vlastně splňují. si to chci přečíst :nevim:

Jo to dej vedet, jestli se to uz zmenilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
14.4.11 20:31

peti, no podle které normy se to řídí. to musí být na tom obalu někde napsané, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.4.11 20:35
petka.konecna píše:
Mirii píše:
Phoebe vlnaky si bud kupujeme v eshopech,nebo na www.fler.cz uzivatel Kisy plete pekne a nebo treba Achdarek tady sije ze svetru a obcas nejake za velice rozumny peniz proda :wink:

Kisy neplete, Kisy šije plíny.

Plete tady tato paní http://www.fler.cz/desconhecida

To vis vykojenej mozek :mrgreen:
Diky za opravu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.4.11 20:35
zuzanecka81 píše:
peti, no podle které normy se to řídí. to musí být na tom obalu někde napsané, ne? :nevim:

Podle mě by to mělo podléhat klasické vyhlášce č. 84/2001 Sb o o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do 3 let. Případně by se to mohlo ještě klasifikovat jako zdravotnická pomůcka, ale to by pak muselo být nějak výslovně vyňaté z té 84/2001 Sb., protože výrobek pro děti do 3 let do bez pochyby je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.4.11 20:36

Zuzanecko - mám tu babylove a nic jsem tam nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.4.11 20:38
zuzanecka81 píše:
peti, no podle které normy se to řídí. to musí být na tom obalu někde napsané, ne? :nevim:

Hm, tak buď blbě vidím :mrgreen: , ale na těch obalech není lautr nic česky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29730
14.4.11 20:38
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
Podle mě by to mělo podléhat klasické vyhlášce č. 84/2001 Sb o o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do 3 let. Případně by se to mohlo ještě klasifikovat jako zdravotnická pomůcka, ale to by pak muselo být nějak výslovně vyňaté z té 84/2001 Sb., protože výrobek pro děti do 3 let do bez pochyby je.

No prave ze to byvalo v hygienickych potrebach, jako jsou vlozky a dalsi veci. Jde o to, jestli se to nezmenilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.4.11 20:51

ono to je vzdycky desne malejma mrchama napsany v jednom odstavci s ostatnima jazykama…
teda takovy ty hovadiny kde se to vyrabi, bo kdo to dovazi atd..
to na co se zuzka pta vubec nevim kde mam hledat 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
14.4.11 20:54
asha píše:
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
Podle mě by to mělo podléhat klasické vyhlášce č. 84/2001 Sb o o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do 3 let. Případně by se to mohlo ještě klasifikovat jako zdravotnická pomůcka, ale to by pak muselo být nějak výslovně vyňaté z té 84/2001 Sb., protože výrobek pro děti do 3 let do bez pochyby je.
No prave ze to byvalo v hygienickych potrebach, jako jsou vlozky a dalsi veci. Jde o to, jestli se to nezmenilo.

no právě a kde to najdu? oni nám to ti výrobci hnusek tají? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
14.4.11 21:21

pomerančo: Fotky úžasný, ale mě by teda trefilo z té čepice. :-)

Majo: Jůůůů, máš taky anaví vlňáčky. :palec:

Ad látkovky, chlap to sice u nás nenavrhl, ale 100% souhlasil s tím, že je budeme používat, stejně tak souhlasil se šátkem (a byl se mnou na kurzu) a v Becu nosí hlavně on. Mám milionového chlapa a já ho taaaaaak prudím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.4.11 21:31

Náš vodníček :) - další fotečky zde .

• Citovat
  • Upravit
14105
14.4.11 21:41

Zuzko: Taky jsem okoumala babylove a nic tam není. :twisted:
Jenže já se začínám obávát, že asi budu muset hnusnovat na noc, dneska jsem pokusně dala hnusku a uvidím, jak bude spát. Předešlé dvě noci měla látku a spala dost neklidně a protivně. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845

Jé tyhle plavky máme taky :wink: . Hezké fotky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845

Jé tyhle plavky máme taky :wink: . Hezké fotky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
Achdarek píše:
Mirii píše:
Phoebe vlnaky si bud kupujeme v eshopech,nebo na www.fler.cz uzivatel Kisy plete pekne a nebo treba Achdarek tady sije ze svetru a obcas nejake za velice rozumny peniz proda :wink:Mimochodem vlnaky z fleru po jedne impregnaci uplna pohoda celou noc v suchu :dance: a to u malicke byla plina na zdimani :wink:
Mirii - a už máš vlňáčky doma? Že mi děláš reklamu :mrgreen:

Furt neee :cry:
Ale Bruni ma a nestezuje si :-P
Ocekavam ze zitra uz bude baoik tady,priplatila jsem si prioritni poslani a ma to tu byt do tydne,coz byoo uz ve stredu :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure