Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzanecka81 píše:
holky, nemáte některá balík hnusek? mě zajímá ta norma, kterou ty mrchy vlastně splňují. si to chci přečíst
Jo to dej vedet, jestli se to uz zmenilo.
peti, no podle které normy se to řídí. to musí být na tom obalu někde napsané, ne? ![]()
petka.konecna píše:Mirii píše:
Phoebe vlnaky si bud kupujeme v eshopech,nebo na www.fler.cz uzivatel Kisy plete pekne a nebo treba Achdarek tady sije ze svetru a obcas nejake za velice rozumny peniz prodaKisy neplete, Kisy šije plíny.
Plete tady tato paní http://www.fler.cz/desconhecida
To vis vykojenej mozek ![]()
Diky za opravu ![]()
zuzanecka81 píše:
peti, no podle které normy se to řídí. to musí být na tom obalu někde napsané, ne?
Podle mě by to mělo podléhat klasické vyhlášce č. 84/2001 Sb o o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do 3 let. Případně by se to mohlo ještě klasifikovat jako zdravotnická pomůcka, ale to by pak muselo být nějak výslovně vyňaté z té 84/2001 Sb., protože výrobek pro děti do 3 let do bez pochyby je.
zuzanecka81 píše:
peti, no podle které normy se to řídí. to musí být na tom obalu někde napsané, ne?
Hm, tak buď blbě vidím
, ale na těch obalech není lautr nic česky. ![]()
ivuska.h píše:zuzanecka81 píše:Podle mě by to mělo podléhat klasické vyhlášce č. 84/2001 Sb o o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do 3 let. Případně by se to mohlo ještě klasifikovat jako zdravotnická pomůcka, ale to by pak muselo být nějak výslovně vyňaté z té 84/2001 Sb., protože výrobek pro děti do 3 let do bez pochyby je.
No prave ze to byvalo v hygienickych potrebach, jako jsou vlozky a dalsi veci. Jde o to, jestli se to nezmenilo.
ono to je vzdycky desne malejma mrchama napsany v jednom odstavci s ostatnima jazykama…
teda takovy ty hovadiny kde se to vyrabi, bo kdo to dovazi atd..
to na co se zuzka pta vubec nevim kde mam hledat ![]()
asha píše:ivuska.h píše:No prave ze to byvalo v hygienickych potrebach, jako jsou vlozky a dalsi veci. Jde o to, jestli se to nezmenilo.zuzanecka81 píše:Podle mě by to mělo podléhat klasické vyhlášce č. 84/2001 Sb o o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do 3 let. Případně by se to mohlo ještě klasifikovat jako zdravotnická pomůcka, ale to by pak muselo být nějak výslovně vyňaté z té 84/2001 Sb., protože výrobek pro děti do 3 let do bez pochyby je.
no právě a kde to najdu? oni nám to ti výrobci hnusek tají? ![]()
pomerančo: Fotky úžasný, ale mě by teda trefilo z té čepice. ![]()
Majo: Jůůůů, máš taky anaví vlňáčky. ![]()
Ad látkovky, chlap to sice u nás nenavrhl, ale 100% souhlasil s tím, že je budeme používat, stejně tak souhlasil se šátkem (a byl se mnou na kurzu) a v Becu nosí hlavně on. Mám milionového chlapa a já ho taaaaaak prudím. ![]()
Zuzko: Taky jsem okoumala babylove a nic tam není. ![]()
Jenže já se začínám obávát, že asi budu muset hnusnovat na noc, dneska jsem pokusně dala hnusku a uvidím, jak bude spát. Předešlé dvě noci měla látku a spala dost neklidně a protivně. ![]()
Achdarek píše:Mirii píše:Mirii - a už máš vlňáčky doma? Že mi děláš reklamu
Phoebe vlnaky si bud kupujeme v eshopech,nebo na www.fler.cz uzivatel Kisy plete pekne a nebo treba Achdarek tady sije ze svetru a obcas nejake za velice rozumny peniz prodaMimochodem vlnaky z fleru po jedne impregnaci uplna pohoda celou noc v suchu
a to u malicke byla plina na zdimani
Furt neee ![]()
Ale Bruni ma a nestezuje si ![]()
Ocekavam ze zitra uz bude baoik tady,priplatila jsem si prioritni poslani a ma to tu byt do tydne,coz byoo uz ve stredu
![]()