Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii píše:Achdarek píše:Furt neeeMirii píše:Mirii - a už máš vlňáčky doma? Že mi děláš reklamu
Phoebe vlnaky si bud kupujeme v eshopech,nebo na www.fler.cz uzivatel Kisy plete pekne a nebo treba Achdarek tady sije ze svetru a obcas nejake za velice rozumny peniz prodaMimochodem vlnaky z fleru po jedne impregnaci uplna pohoda celou noc v suchu
a to u malicke byla plina na zdimani
Ale Bruni ma a nestezuje si
Ocekavam ze zitra uz bude baoik tady,priplatila jsem si prioritni poslani a ma to tu byt do tydne,coz byoo uz ve stredu![]()
Mirii, jak to dopadlo s tim Islandem? Doslo to?
Asho tys tu vlastne nebyla…jj,balik nakonec dosel…a opravdu to vzal pres Island- nastesti rovnou k nam a ne znovu pres CR ![]()
Mirii píše:
Asho tys tu vlastne nebyla…jj,balik nakonec dosel…a opravdu to vzal pres Island- nastesti rovnou k nam a ne znovu pres CR
Tak to je dobre.
To ji, se mi pekelne ulevilo ![]()
No nic jdu spat, zatim paaaaa
Jo a fotky vlnaku a anavek na pochlubte se latkovou vybavou ![]()
lenholka píše:
je fakt ze me to sladky taky vetsinou rozjede peknej zubbolpomeranco nezavidim
teda ale to jsou hajzlove ty poslanci, zase nam seberou prachy, ja fakt nemam slov
co mi zase uniklo?????
já se z nich pos… ![]()
Phoebe píše:lenholka píše:
teda ale to jsou hajzlove ty poslanci, zase nam seberou prachy, ja fakt nemam slov
co mi zase uniklo?????
pomeranca: na zuby pomáhá vyplachovat šalvějovým odvaremjá se z nich pos…
Chteji ubrat triletymu rodicaku 16 tisic. Jsem zvedava, kam az to pujde. Taky se nekdo nechal slyset, ze lidi by si mohli hradit leky, ktery nevedou k vyleceni, ale jen udrzujou stav. To mi teda malem vypadly ocka z dulku ![]()
Phoebe píše:lenholka píše:
co mi zase uniklo?????
o podpoře rodin si v tomhle státě už nedělám iluze ![]()
jo, šalvěj… ale nevím, jestli to má ještě cenu. Pokud to nepřestaně bolet, mastím v pondělí tam (dneska prý akutní případy nebere…) A budu kvůli tomu muset zrušit návštěvu a vymyslet hlídání, páč tam taky můžu sedět celý den ![]()
pomeranca píše:Phoebe píše:lenholka píše:
co mi zase uniklo?????
o podpoře rodin si v tomhle státě už nedělám iluze
jo, šalvěj… ale nevím, jestli to má ještě cenu. Pokud to nepřestaně bolet, mastím v pondělí tam (dneska prý akutní případy nebere…) A budu kvůli tomu muset zrušit návštěvu a vymyslet hlídání, páč tam taky můžu sedět celý den
Hele a co pohotovost? Já bych možná zajela tam, určitě nějak pomůžou.
Jako čekat do pondělka, no nevím nevím, pokud to fakt tam strašně bolí, tak se do té doby utrápíš. ![]()
Jinak u nás nic moc, fakt nevím co s tou ELi, prý má teda hnisavou angínu, ale co mě zaráží, má strašně nateklá dásně kolem zubů a moc jí to bolí vzala jsem jí včera i k zubařovi, podle něho to zánět dásní není, ale zvláštní je, že jí ty dásně občas i krvací. Blbé je, že si to nenechá ničím namazat a když už se mi to nasilí povede, tak se pozvrací a vyhodí i ATB. Zkoušela jsem i šalvějový čaj, že budu mazat, no ani náááhodou. Tak teda jsem jí dala dvě lžičky,, které plivala ven, tak aspoň při tom plivání se jí to snad na ty dásně dostalo. ![]()
asha píše:Phoebe píše:Chteji ubrat triletymu rodicaku 16 tisic. Jsem zvedava, kam az to pujde. Taky se nekdo nechal slyset, ze lidi by si mohli hradit leky, ktery nevedou k vyleceni, ale jen udrzujou stav. To mi teda malem vypadly ocka z dulkulenholka píše:
co mi zase uniklo?????
zdravím holky
mám týdenní miminko už jsme začali taky látkovat (jako u staršího),jen s novouškem nemám zkušenosti můžu se zeptat má cenu dávat separačky na míchaný vajíčka? ![]()
Pavlo nekdo dava a nekdo ne
ono to jde dobre oplachovat…ale ja treba vetsinou davala a poodlne jsem to vyhodila do zachoda ![]()
Pavlo: Já separačky dávala, jak píše Mirii, pak jen vyhodit do záchodu.
caccorka píše:asha píše:Phoebe píše:Chteji ubrat triletymu rodicaku 16 tisic. Jsem zvedava, kam az to pujde. Taky se nekdo nechal slyset, ze lidi by si mohli hradit leky, ktery nevedou k vyleceni, ale jen udrzujou stav. To mi teda malem vypadly ocka z dulkulenholka píše:
co mi zase uniklo?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
už se těším, to abych si začala kopat hrobeček dokud to zvládnu. Až nebudu mít peníze na léky, tak pak už si ho nevykopu
Uz kopes? Nejak nam do toho prsi ![]()
Tak balik uz je tadyyyyy ![]()
Achdarku vlnacky uz jsou v lanolinu, teda ale neprala jsem je
a vypadaji moc dobre, libi se mi jak jsou udelane kolem nozicek
no jsem na ne moooc zvedava.
Farmers veci jsou boziiiii! Teplacky pro Izabelku do nositka jsou velikostne na Denisku ![]()