Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:asha píše:jenze to ja se poradne nevyspim, i kdyz asi by to taky slo, ale mi nerikej, ze kdyz spim, tak kdyz to dite vedle me prestane dejchat tak se vzbudimlenholka píše:No ja s malym miminem spala v posteli
asho ja si vzdycky rikam ze kdyz usnu tak prd vim a kdyz treba mala dyl spi, respektive jak se vzbudim driv jak ona tak vylitavam z postele co je a ona klidne chrupka
To je prave ten instinkt… Ja se vzbudila kdykoliv jsem prestala citit pravidelny rytmus. Spala jsem vzdycky napul a stacilo to
U vsech tri. Ty miminka mne proste nabijeji, daleko orvanejsi jsem byla, kdyz pak sly do postylky…
Brunifid píše:lenholka píše:Však taky nespím tvrdě jak chlap, ten kdyby mu u hlavy bouchnul granát, ani o tom neví. Já jsem co chvíli vzhůru, v polospánku kouknu a zas zavřu oči. Vzbudím se i když malá víc mávne tlapkama. Otázkou je, jak to bude, až se začne v posteli převracet.
jenze to ja se poradne nevyspim, i kdyz asi by to taky slo, ale mi nerikej, ze kdyz spim, tak kdyz to dite vedle me prestane dejchat tak se vzbudim
V noci ani nebrečí, to se fakt vzbudí, zavrtí, maximálně kňourne, nebo spíš jen tak něco „řekne“ a jsem vzhůru. Nakrmím a spíme dál.
no tak muj chlap taky spi jako kdyz je pod narkozou a u me jak se mala trosku zavrti tak jsem vzhuru ale nevim jestli by mi ji chlap nebudil kdybych ji mela u sebe v posteli, on dost chrape a kdyz nechrape tak funi
proste priserny
Brunifid píše:lenholka píše:Však taky nespím tvrdě jak chlap, ten kdyby mu u hlavy bouchnul granát, ani o tom neví. Já jsem co chvíli vzhůru, v polospánku kouknu a zas zavřu oči. Vzbudím se i když malá víc mávne tlapkama. Otázkou je, jak to bude, až se začne v posteli převracet.
jenze to ja se poradne nevyspim, i kdyz asi by to taky slo, ale mi nerikej, ze kdyz spim, tak kdyz to dite vedle me prestane dejchat tak se vzbudim
V noci ani nebrečí, to se fakt vzbudí, zavrtí, maximálně kňourne, nebo spíš jen tak něco „řekne“ a jsem vzhůru. Nakrmím a spíme dál.
Tak mě kdyby bouchl granát u hlavy tak taky spím
- já jsem tvrdý spáč, ale co je malá na světě tak spím jinak, lehce, takže skoro o každém jejím pohybu vím, ale když jsem hodně unavená tak se mnou v noci nic nehne. Třeba dneska si prý malá povídala už od 6h a já jsem spala až do půl osmé ![]()
asha píše:lenholka píše:To je prave ten instinkt… Ja se vzbudila kdykoliv jsem prestala citit pravidelny rytmus. Spala jsem vzdycky napul a stacilo toasha píše:jenze to ja se poradne nevyspim, i kdyz asi by to taky slo, ale mi nerikej, ze kdyz spim, tak kdyz to dite vedle me prestane dejchat tak se vzbudimlenholka píše:No ja s malym miminem spala v posteli
asho ja si vzdycky rikam ze kdyz usnu tak prd vim a kdyz treba mala dyl spi, respektive jak se vzbudim driv jak ona tak vylitavam z postele co je a ona klidne chrupkaU vsech tri. Ty miminka mne proste nabijeji, daleko orvanejsi jsem byla, kdyz pak sly do postylky…
fakt?? asi to zkusim… mala se mnou spala asi do 2 mesicu tak na stridacku, nekdy tak a nekdy onak…
zase si rikam, aby si nezvykla spat u nas a aby s tim pak zase nebyl problem ze nebude chtit do svoji postylky ![]()
a jinak proc jsem monitor prestala zapinat jo, ale normalne mi holka pri nem hur spi… nechapu ![]()
lenholka píše:Brunifid píše:no tak muj chlap taky spi jako kdyz je pod narkozou a u me jak se mala trosku zavrti tak jsem vzhuru ale nevim jestli by mi ji chlap nebudil kdybych ji mela u sebe v posteli, on dost chrape a kdyz nechrape tak funilenholka píše:Však taky nespím tvrdě jak chlap, ten kdyby mu u hlavy bouchnul granát, ani o tom neví. Já jsem co chvíli vzhůru, v polospánku kouknu a zas zavřu oči. Vzbudím se i když malá víc mávne tlapkama. Otázkou je, jak to bude, až se začne v posteli převracet.
V noci ani nebrečí, to se fakt vzbudí, zavrtí, maximálně kňourne, nebo spíš jen tak něco „řekne“ a jsem vzhůru. Nakrmím a spíme dál.proste priserny
No u nas se tatinek u tretatka musel odstehovat do obyvaku ![]()
petko kdyz jsem fakt utahana tak taky spim jako drevo… to je tak 2× do mesice…
ale celkove je to ted u maly se spanim blby… driv spala od 8 do 3, nakojila se a spala do 7..
ted se budu mezi 9-10 vecer a neni k utiseni, jenom na ruce nebo u prsa a v noci se vic budi a hodne knoura ![]()
lenholka píše:asha píše:fakt?? asi to zkusim… mala se mnou spala asi do 2 mesicu tak na stridacku, nekdy tak a nekdy onak…lenholka píše:To je prave ten instinkt… Ja se vzbudila kdykoliv jsem prestala citit pravidelny rytmus. Spala jsem vzdycky napul a stacilo toasha píše:jenze to ja se poradne nevyspim, i kdyz asi by to taky slo, ale mi nerikej, ze kdyz spim, tak kdyz to dite vedle me prestane dejchat tak se vzbudimlenholka píše:No ja s malym miminem spala v posteli
asho ja si vzdycky rikam ze kdyz usnu tak prd vim a kdyz treba mala dyl spi, respektive jak se vzbudim driv jak ona tak vylitavam z postele co je a ona klidne chrupkaU vsech tri. Ty miminka mne proste nabijeji, daleko orvanejsi jsem byla, kdyz pak sly do postylky…
zase si rikam, aby si nezvykla spat u nas a aby s tim pak zase nebyl problem ze nebude chtit do svoji postylky
a jinak proc jsem monitor prestala zapinat jo, ale normalne mi holka pri nem hur spi… nechapu
No popravde, mne teda nedelal dobre ani pocit, ze ma nejakou elektroniku pod sebou. Ono to taky neco vyzaruje, ze jo ![]()
A s tim presidlenim…u nas nebyl problem nikdy. Do tri mesicu usinali na nas v obyvaku, pak presli do postylky, o pulnoci jsem sla spat a sli ke mne… Mates pak postupem doby chodil az k ranu na prvni kojeni…o pulnoci dostal, pak sel do postylky a kolem 4 sel ke mne az do rana. Tyna sla ve trech mesicich do postylky, protoze desne kopala, ale k ranu chodila taky ke mne.B. spal u mne skoro porad, az kdyz zacal lezt, sel k sobe a ke mne az k ranu.
Bruni, od koho sis kupovala na fleru tu vlnu na vlňáčky?
Přemýšlím nad koupí a nevím jestli na fleru nebo na zlaticku.
tak jo taky to zacnu kombinovat ![]()
pani co mi prodavala kocarek, byla dula a ta do me hustila kdyz jsem sasila s monitorem, ze to proste nezaspim kdyz se bude neco dit… no a pak clovek vleze na emimino a uz ma v gatich a nakupuje…
petka.konecna píše:
Bruni, od koho sis kupovala na fleru tu vlnu na vlňáčky?Přemýšlím nad koupí a nevím jestli na fleru nebo na zlaticku.
desconhecida
ahoj!
holky, do ta dedra, jak vám to pere? hledám cosi eko i pro nás. mě začlo smrdět prádlo prané ve slizu po sušení venku
nějak to natahne místní smrduté ovzduší, či co… ![]()
ahoj ženský ukecaný, nějak nestíhám dočítat.
Malej spí docela dobře, ale do postele jsem ho začla brát až teď co chce vstávat v 5 ráno. Tak na tu hoďku, dvě než se vstává. Jako malé mimi bys si to asi fakt nelajsla. Ale teď už je docela bytelný a umí se ozvat.
Navíc v posteli bydlí i pes, tak už to letiště začíná být plné
Sufiku naz pes se s prichodem prtete musel nedobrovolne vystehovat ![]()
fotky jsou na pochlubte se latkovou vybavou
monitor dechu- za me je to blbost, hlavne jak se deti vrti,tak plasi zbytecne a jak rika Katy zivot to nezachrani ![]()
sufiku plíny super! moje poznatky: taxi je sice silnější, ale na schnutí je srovnatelné s ostatníma anavama. tut schne trochu rychleji. ovšem taxíci jsou extradržáky - muž přebaloval a zapomněl dát svrchňáky - a za 3,5 hodiny spánku je neluše nepročůrala ![]()
bruni jakože teda dobrý? a co konkrétně máš?