Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
15.4.11 12:43
lenholka píše:
asha píše:
lenholka píše:
asho ja si vzdycky rikam ze kdyz usnu tak prd vim a kdyz treba mala dyl spi, respektive jak se vzbudim driv jak ona tak vylitavam z postele co je a ona klidne chrupka :nevim:
No ja s malym miminem spala v posteli :nevim:
jenze to ja se poradne nevyspim, i kdyz asi by to taky slo, ale mi nerikej, ze kdyz spim, tak kdyz to dite vedle me prestane dejchat tak se vzbudim :nevim:

To je prave ten instinkt… Ja se vzbudila kdykoliv jsem prestala citit pravidelny rytmus. Spala jsem vzdycky napul a stacilo to ;) U vsech tri. Ty miminka mne proste nabijeji, daleko orvanejsi jsem byla, kdyz pak sly do postylky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.4.11 12:45
Brunifid píše:
lenholka píše:
jenze to ja se poradne nevyspim, i kdyz asi by to taky slo, ale mi nerikej, ze kdyz spim, tak kdyz to dite vedle me prestane dejchat tak se vzbudim :nevim:
Však taky nespím tvrdě jak chlap, ten kdyby mu u hlavy bouchnul granát, ani o tom neví. Já jsem co chvíli vzhůru, v polospánku kouknu a zas zavřu oči. Vzbudím se i když malá víc mávne tlapkama. Otázkou je, jak to bude, až se začne v posteli převracet.
V noci ani nebrečí, to se fakt vzbudí, zavrtí, maximálně kňourne, nebo spíš jen tak něco „řekne“ a jsem vzhůru. Nakrmím a spíme dál.

no tak muj chlap taky spi jako kdyz je pod narkozou a u me jak se mala trosku zavrti tak jsem vzhuru ale nevim jestli by mi ji chlap nebudil kdybych ji mela u sebe v posteli, on dost chrape a kdyz nechrape tak funi :lol: proste priserny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.4.11 12:45
Brunifid píše:
lenholka píše:
Však taky nespím tvrdě jak chlap, ten kdyby mu u hlavy bouchnul granát, ani o tom neví. Já jsem co chvíli vzhůru, v polospánku kouknu a zas zavřu oči. Vzbudím se i když malá víc mávne tlapkama. Otázkou je, jak to bude, až se začne v posteli převracet.
V noci ani nebrečí, to se fakt vzbudí, zavrtí, maximálně kňourne, nebo spíš jen tak něco „řekne“ a jsem vzhůru. Nakrmím a spíme dál.

Tak mě kdyby bouchl granát u hlavy tak taky spím :) - já jsem tvrdý spáč, ale co je malá na světě tak spím jinak, lehce, takže skoro o každém jejím pohybu vím, ale když jsem hodně unavená tak se mnou v noci nic nehne. Třeba dneska si prý malá povídala už od 6h a já jsem spala až do půl osmé :roll:

• Citovat
  • Upravit
4509
15.4.11 12:46
asha píše:
lenholka píše:
asha píše:
lenholka píše:
asho ja si vzdycky rikam ze kdyz usnu tak prd vim a kdyz treba mala dyl spi, respektive jak se vzbudim driv jak ona tak vylitavam z postele co je a ona klidne chrupka :nevim:
To je prave ten instinkt… Ja se vzbudila kdykoliv jsem prestala citit pravidelny rytmus. Spala jsem vzdycky napul a stacilo to ;) U vsech tri. Ty miminka mne proste nabijeji, daleko orvanejsi jsem byla, kdyz pak sly do postylky…

fakt?? asi to zkusim… mala se mnou spala asi do 2 mesicu tak na stridacku, nekdy tak a nekdy onak…
zase si rikam, aby si nezvykla spat u nas a aby s tim pak zase nebyl problem ze nebude chtit do svoji postylky :think:
a jinak proc jsem monitor prestala zapinat jo, ale normalne mi holka pri nem hur spi… nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.4.11 12:47
lenholka píše:
Brunifid píše:
lenholka píše:
no tak muj chlap taky spi jako kdyz je pod narkozou a u me jak se mala trosku zavrti tak jsem vzhuru ale nevim jestli by mi ji chlap nebudil kdybych ji mela u sebe v posteli, on dost chrape a kdyz nechrape tak funi :lol: proste priserny

No u nas se tatinek u tretatka musel odstehovat do obyvaku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.4.11 12:48

petko kdyz jsem fakt utahana tak taky spim jako drevo… to je tak 2× do mesice…

ale celkove je to ted u maly se spanim blby… driv spala od 8 do 3, nakojila se a spala do 7..
ted se budu mezi 9-10 vecer a neni k utiseni, jenom na ruce nebo u prsa a v noci se vic budi a hodne knoura :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.4.11 12:50
lenholka píše:
asha píše:
lenholka píše:
asha píše:
lenholka píše:
fakt?? asi to zkusim… mala se mnou spala asi do 2 mesicu tak na stridacku, nekdy tak a nekdy onak…
zase si rikam, aby si nezvykla spat u nas a aby s tim pak zase nebyl problem ze nebude chtit do svoji postylky :think:
a jinak proc jsem monitor prestala zapinat jo, ale normalne mi holka pri nem hur spi… nechapu :nevim:

No popravde, mne teda nedelal dobre ani pocit, ze ma nejakou elektroniku pod sebou. Ono to taky neco vyzaruje, ze jo :think:

A s tim presidlenim…u nas nebyl problem nikdy. Do tri mesicu usinali na nas v obyvaku, pak presli do postylky, o pulnoci jsem sla spat a sli ke mne… Mates pak postupem doby chodil az k ranu na prvni kojeni…o pulnoci dostal, pak sel do postylky a kolem 4 sel ke mne az do rana. Tyna sla ve trech mesicich do postylky, protoze desne kopala, ale k ranu chodila taky ke mne.B. spal u mne skoro porad, az kdyz zacal lezt, sel k sobe a ke mne az k ranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.4.11 12:51

Bruni, od koho sis kupovala na fleru tu vlnu na vlňáčky?

Přemýšlím nad koupí a nevím jestli na fleru nebo na zlaticku.

• Citovat
  • Upravit
4509
15.4.11 12:52

tak jo taky to zacnu kombinovat :mrgreen:

pani co mi prodavala kocarek, byla dula a ta do me hustila kdyz jsem sasila s monitorem, ze to proste nezaspim kdyz se bude neco dit… no a pak clovek vleze na emimino a uz ma v gatich a nakupuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.4.11 12:56
petka.konecna píše:
Bruni, od koho sis kupovala na fleru tu vlnu na vlňáčky?Přemýšlím nad koupí a nevím jestli na fleru nebo na zlaticku.

desconhecida

• Citovat
  • Upravit
5393
15.4.11 12:56

ahoj!
holky, do ta dedra, jak vám to pere? hledám cosi eko i pro nás. mě začlo smrdět prádlo prané ve slizu po sušení venku :nevim: nějak to natahne místní smrduté ovzduší, či co… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.4.11 13:00

Na Dedru si nestěžuju ani já! :twisted: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5708
15.4.11 13:03

ahoj ženský ukecaný, nějak nestíhám dočítat.

Malej spí docela dobře, ale do postele jsem ho začla brát až teď co chce vstávat v 5 ráno. Tak na tu hoďku, dvě než se vstává. Jako malé mimi bys si to asi fakt nelajsla. Ale teď už je docela bytelný a umí se ozvat.

Navíc v posteli bydlí i pes, tak už to letiště začíná být plné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.4.11 13:18

Sufiku naz pes se s prichodem prtete musel nedobrovolne vystehovat :mrgreen:

fotky jsou na pochlubte se latkovou vybavou

monitor dechu- za me je to blbost, hlavne jak se deti vrti,tak plasi zbytecne a jak rika Katy zivot to nezachrani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.4.11 13:19

sufiku plíny super! moje poznatky: taxi je sice silnější, ale na schnutí je srovnatelné s ostatníma anavama. tut schne trochu rychleji. ovšem taxíci jsou extradržáky - muž přebaloval a zapomněl dát svrchňáky - a za 3,5 hodiny spánku je neluše nepročůrala :mrgreen:

bruni jakože teda dobrý? a co konkrétně máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure