Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
no tak já bych byla za většího exota, malej spí v postýlce a na víc na břiše, jinak by mi prostě do dneška nespal… ale půjčila jsem si od známých monitor… ani ne tak kvůli sobě jako kvůli lidem kolem mě… abych nemusela řešit ty vražedný pohledy že vlastně můžu být vůbec ještě ráda že mám dítě na živu a že jsem nezodpovědná matka
ale už mě ten monitor pěkně sere protože ho vždycky zapomenu vypnout a pak s klukem na koze běžím vypínat poplach
jinak ještě nikdy nevřískal (monitor).
pomerančo: Tvůj chlap je velice vtipný.
Doufám, že pak ocení ještě víc to, jak se umíš postarat ty. ![]()
A super, že zub dal dneska pokoj. ![]()
Musím toho svého chlapa nějak pochválit, safra. No ale jak.
Protože to je taková krásná bílá vrána ohledně dítěte.
Ale mouchy jinak má.
Phoebe píše:
no tak já bych byla za většího exota, malej spí v postýlce a na víc na břiše, jinak by mi prostě do dneška nespal… ale půjčila jsem si od známých monitor… ani ne tak kvůli sobě jako kvůli lidem kolem mě… abych nemusela řešit ty vražedný pohledy že vlastně můžu být vůbec ještě ráda že mám dítě na živu a že jsem nezodpovědná matkaale už mě ten monitor pěkně sere protože ho vždycky zapomenu vypnout a pak s klukem na koze běžím vypínat poplach
jinak ještě nikdy nevřískal (monitor).
No já jsem za exota jen na emiminu, blízké kamarádky ten monitor totiž taky nemají. ![]()
pomeranca píše:
Jinak Šimon nadšeně trénuje stoupání, ale už dvakrát žuchl a praštil se do hlavy. A když mu ukážeme fotku, tak říká, že je tam táta (mámu ignoruje
![]()
)
Malá zatím všechno při pádech minula - ona teda padá na záda, jakmile se pustí toho o co si stoupla tak letí dozadu, rána to je jak z děla, ale naštěstí vždycky letěla jen na koberec a ne někam na skříňku. Až poletí na skříňku tak se asi zblázním ![]()
Achdárku: Ty si vlastně v pohodě našiješ celou výbavu. ![]()
A čučím odrzle na blog a koukám na ten odkaz hasičský, máte doma rádi hasiče?:-)
Flyingfrog píše:
Achdárku: Ty si vlastně v pohodě našiješ celou výbavu.
A čučím odrzle na blog a koukám na ten odkaz hasičský, máte doma rádi hasiče?:-)
Tobík hasiče miluje.
Neustále doma báhá s hasicím přístojem (udělala jsme ho z PET lahve) a hasí požáry. Popřípadě, když má problém volá požárníka Sama. ![]()
Hasiči jsou u nás super. Každou chvíli mají nějaké akce. Zrovna zítra se jdeme podívat na hasičské závody.
Achdárku: Já mám ráda lidi, co mají rádi hasiče.
Já je mám taky ráda. Stela bude mít jednou hasičské auto.
Plus má samozřejmě plínu hasiči.
Achdarku taky gratuluju!
Zahlidla jsem metrik v sici diskuzi…a ty jakoby nic, jo? ![]()
No já mám jedno svoje už, dostala jsem v bývalé práci, když jsem šla do nové.
Ale doufám, že přes manžela seženu jedno takové vychytané, houkající, stříkající. ![]()