Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
15.4.11 15:49

Achdárek: ještě že ses rozjela v tom šití co? gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.4.11 15:53

no tak já bych byla za většího exota, malej spí v postýlce a na víc na břiše, jinak by mi prostě do dneška nespal… ale půjčila jsem si od známých monitor… ani ne tak kvůli sobě jako kvůli lidem kolem mě… abych nemusela řešit ty vražedný pohledy že vlastně můžu být vůbec ještě ráda že mám dítě na živu a že jsem nezodpovědná matka :roll: ale už mě ten monitor pěkně sere protože ho vždycky zapomenu vypnout a pak s klukem na koze běžím vypínat poplach :roll: jinak ještě nikdy nevřískal (monitor).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.4.11 15:54

achdárek: jéééé taky gratuluju :dance: … jééé já tak závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170

Holky - díky. :mavam:

Už se těším až budu šít plenky pro miminko. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105

pomerančo: Tvůj chlap je velice vtipný. :lol: Doufám, že pak ocení ještě víc to, jak se umíš postarat ty. :-)
A super, že zub dal dneska pokoj. :palec:

Musím toho svého chlapa nějak pochválit, safra. No ale jak. :-) Protože to je taková krásná bílá vrána ohledně dítěte. :-) Ale mouchy jinak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
15.4.11 15:55
Phoebe píše:
no tak já bych byla za většího exota, malej spí v postýlce a na víc na břiše, jinak by mi prostě do dneška nespal… ale půjčila jsem si od známých monitor… ani ne tak kvůli sobě jako kvůli lidem kolem mě… abych nemusela řešit ty vražedný pohledy že vlastně můžu být vůbec ještě ráda že mám dítě na živu a že jsem nezodpovědná matka :roll: ale už mě ten monitor pěkně sere protože ho vždycky zapomenu vypnout a pak s klukem na koze běžím vypínat poplach :roll: jinak ještě nikdy nevřískal (monitor).

No já jsem za exota jen na emiminu, blízké kamarádky ten monitor totiž taky nemají. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.4.11 15:56
pomeranca píše:
Jinak Šimon nadšeně trénuje stoupání, ale už dvakrát žuchl a praštil se do hlavy :-( . A když mu ukážeme fotku, tak říká, že je tam táta (mámu ignoruje :roll: :lol: )

Malá zatím všechno při pádech minula - ona teda padá na záda, jakmile se pustí toho o co si stoupla tak letí dozadu, rána to je jak z děla, ale naštěstí vždycky letěla jen na koberec a ne někam na skříňku. Až poletí na skříňku tak se asi zblázním :(

• Citovat
  • Upravit
14105
15.4.11 15:57

Achdárku: Ty si vlastně v pohodě našiješ celou výbavu. :-)
A čučím odrzle na blog a koukám na ten odkaz hasičský, máte doma rádi hasiče?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.4.11 16:00
Flyingfrog píše:
Achdárku: Ty si vlastně v pohodě našiješ celou výbavu. :-)
A čučím odrzle na blog a koukám na ten odkaz hasičský, máte doma rádi hasiče?:-)

Tobík hasiče miluje. :srdce: Neustále doma báhá s hasicím přístojem (udělala jsme ho z PET lahve) a hasí požáry. Popřípadě, když má problém volá požárníka Sama. :mrgreen:
Hasiči jsou u nás super. Každou chvíli mají nějaké akce. Zrovna zítra se jdeme podívat na hasičské závody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
15.4.11 16:05

Achdárku: Já mám ráda lidi, co mají rádi hasiče. :-) Já je mám taky ráda. Stela bude mít jednou hasičské auto. :-) Plus má samozřejmě plínu hasiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.4.11 16:07

Hasičských aut máme několik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.4.11 16:09

Achdarku taky gratuluju! :kytka: Zahlidla jsem metrik v sici diskuzi…a ty jakoby nic, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
15.4.11 16:12

No já mám jedno svoje už, dostala jsem v bývalé práci, když jsem šla do nové. ;-) Ale doufám, že přes manžela seženu jedno takové vychytané, houkající, stříkající. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.4.11 16:14

Achdarku taky gratulace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.4.11 16:14

tak nevim asi jsem za exota ja pac mam strach o dite :think: :nevim: