Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No mně to přijde asi jako semiš. I když to taky není úplně ono.
Finské plenky nemám a tak nemůžu porovnat. Každopádně je to super materiál.
Dobré ráno holky, omlouvám se, že sem lezu, ale včera jsme s manželem zkoušeli skládat vnitřek Anavy Easy AIO a hádali se u toho, jak na to?
Když plenku zmenším patentkama na nejmenší novorozeneckou vel., nejde se mi to tam vejít…Co je dole a co nahoře(krátká/dlouhá) a jak se zahýbá ta dlouhá vkladačka? Jakože kterej materiál je na pokožce-ten jemnější a chlupatější nebo ten matroš co je i na kalhotkách? Vůbec jsme na to nemohli přijít, máme několik teorií s tím, že to pak vyzkoušíme až bude model na světě, ale manžel to chce vědět hned
Předem moc děkuju za rady nebo foto, porod se blíží a já jsem nervní…když mi to nepůjde, bude na prodej několik Anavek AIO
a další značky
Hezkou neděli!
janisska píše:
Dobré ráno holky, omlouvám se, že sem lezu, ale včera jsme s manželem zkoušeli skládat vnitřek Anavy Easy AIO a hádali se u toho, jak na to?Když plenku zmenším patentkama na nejmenší novorozeneckou vel., nejde se mi to tam vejít…Co je dole a co nahoře(krátká/dlouhá) a jak se zahýbá ta dlouhá vkladačka? Jakože kterej materiál je na pokožce-ten jemnější a chlupatější nebo ten matroš co je i na kalhotkách? Vůbec jsme na to nemohli přijít, máme několik teorií s tím, že to pak vyzkoušíme až bude model na světě, ale manžel to chce vědět hned
![]()
Předem moc děkuju za rady nebo foto, porod se blíží a já jsem nervní…když mi to nepůjde, bude na prodej několik Anavek AIO
a další značky
Hezkou neděli!
Jako jak nejde se to tam vejít?
U zadečku je ten chlupatější matroš. Vkládačky poskládáš tak jak potřebuješ, dlouhou třeba jen na půl a malou necháš jen tak. ![]()
Janissko tu kratsibdavam do spod a delsi nad ni - kratsi zapinam na patentky te casti co bude nahore( u pupku) na novorozeneckou jsem ji skladat nezkousela,ale predpokladam,ze se mala vlozka vyndava, myslm,ze na novose by to bylomzbytecne moc vrstev a velkou si poskladas jak je treba. Ja si treba jeste ted davam vic vrstev dopredu,pac i kdyz mam holciciku,tak cura jako chlapecek ![]()
Děkuju holky, já manželovi řikala, že to uděláme tak, jak budeme potřebovat, ale on potřebuje precizní návod…
Přečetla jsem mu vaše odpovědi a řekl, že si to najde na youtube-to jsem na něj zvědavá ![]()
Takového chlapa bych teda mít doma nemohla. ![]()
Já mám kratšího hada vespod a dlouhého hada skládám tak, jak se mi to hodí. Na novoše bych asi taky kratšího hada dala ven. ![]()
janisska píše:
Děkuju holky, já manželovi řikala, že to uděláme tak, jak budeme potřebovat, ale on potřebuje precizní návod…![]()
Přečetla jsem mu vaše odpovědi a řekl, že si to najde na youtube-to jsem na něj zvědavá
Tak to jsem taky zvědavá co najde, pak teda ukaž.
Ono všechny plíny se skládají dle potřeby dítěte.
![]()
Holky, v pátek mi přišli anavy vv bambusové. Jsou skvělé, vydržely celou noc s vkládačkou z itti bitti. Mezitím jsem je vyprala v žlučovém mýdlu a nechala v tom přes noc a ráno hodila do pračky na 60 jen s trochou octa a více vody. Předchvíli jsem je pověsila a všimla jsem si, že v jedné vv je ten vnitřek uvolněný. Prostě ta vrstva navíc v tom středu se jakoby odpárala. Je to vidět jen přes sluníčko a je to na pravé straně asi 10cm a zbytek tam drží. Asi došlo k chybě při přišití vnitřní vrstvy. Chci to reklamovat, ale teď nevím jestli mi to uznají
Už jsem je jednou použila a bohužel mi tam zůstali trochu slabší flíčky ze stoličky. Přeci jsem je nemohla tak rychle zničit…Co myslíte?
janisska píše:
Dobré ráno holky, omlouvám se, že sem lezu, ale včera jsme s manželem zkoušeli skládat vnitřek Anavy Easy AIO a hádali se u toho, jak na to?Když plenku zmenším patentkama na nejmenší novorozeneckou vel., nejde se mi to tam vejít…Co je dole a co nahoře(krátká/dlouhá) a jak se zahýbá ta dlouhá vkladačka? Jakože kterej materiál je na pokožce-ten jemnější a chlupatější nebo ten matroš co je i na kalhotkách? Vůbec jsme na to nemohli přijít, máme několik teorií s tím, že to pak vyzkoušíme až bude model na světě, ale manžel to chce vědět hned
![]()
a další značky
Hezkou neděli!
Při zmenšení na nejmenší velikost sedu se počítá s tím, že se použije jen ta kratší vkládačka (je jedno, jestli ji zapneš dopředu nebo dozadu), případně by šla i ta dělší poskládaná cca na třetiny, ale to je pro novorozence asi zbytečně mega balení.
K zadečku patří ta chlupatá strana, ale v zásadě je to jedno, jen ta chlupatá zůstává po víc praních měkčí, na funkci to ale nemá žádný vliv.
janisska píše:
Děkuju holky, já manželovi řikala, že to uděláme tak, jak budeme potřebovat, ale on potřebuje precizní návod…![]()
Přečetla jsem mu vaše odpovědi a řekl, že si to najde na youtube-to jsem na něj zvědavá
Na youtube zatím asi těžko, ale je to v plánu ![]()
Precizní návod bych teda asi měla nafotit…
PetraKad píše:
Holky, v pátek mi přišli anavy vv bambusové. Jsou skvělé, vydržely celou noc s vkládačkou z itti bitti. Mezitím jsem je vyprala v žlučovém mýdlu a nechala v tom přes noc a ráno hodila do pračky na 60 jen s trochou octa a více vody. Předchvíli jsem je pověsila a všimla jsem si, že v jedné vv je ten vnitřek uvolněný. Prostě ta vrstva navíc v tom středu se jakoby odpárala. Je to vidět jen přes sluníčko a je to na pravé straně asi 10cm a zbytek tam drží. Asi došlo k chybě při přišití vnitřní vrstvy. Chci to reklamovat, ale teď nevím jestli mi to uznajíUž jsem je jednou použila a bohužel mi tam zůstali trochu slabší flíčky ze stoličky. Přeci jsem je nemohla tak rychle zničit…Co myslíte?
Samozřejmě, že uznají
Napiš mi prosím mail (ivuska.h@gmail.com) a domluvíme se.
ivuska.h píše:PetraKad píše:Samozřejmě, že uznají
Holky, v pátek mi přišli anavy vv bambusové. Jsou skvělé, vydržely celou noc s vkládačkou z itti bitti. Mezitím jsem je vyprala v žlučovém mýdlu a nechala v tom přes noc a ráno hodila do pračky na 60 jen s trochou octa a více vody. Předchvíli jsem je pověsila a všimla jsem si, že v jedné vv je ten vnitřek uvolněný. Prostě ta vrstva navíc v tom středu se jakoby odpárala. Je to vidět jen přes sluníčko a je to na pravé straně asi 10cm a zbytek tam drží. Asi došlo k chybě při přišití vnitřní vrstvy. Chci to reklamovat, ale teď nevím jestli mi to uznajíUž jsem je jednou použila a bohužel mi tam zůstali trochu slabší flíčky ze stoličky. Přeci jsem je nemohla tak rychle zničit…Co myslíte?
Napiš mi prosím mail (ivuska.h@gmail.com) a domluvíme se.
Už píšu ![]()
Mirii píše:
Ja si treba jeste ted davam vic vrstev dopredu,pac i kdyz mam holciciku,tak cura jako chlapecek
taky mas curajiciho chlapecka
ted jak porad lozi na brichu tak to je peklo ![]()
lenholka píše:Mirii píše:taky mas curajiciho chlapecka
Ja si treba jeste ted davam vic vrstev dopredu,pac i kdyz mam holciciku,tak cura jako chlapecekted jak porad lozi na brichu tak to je peklo
Já dávám taky nejvíce vrstev vepředu, protože ona je na břiše 99,999999% času a na břiše i spí, takže ve předu má asi 6 vrstev ![]()
petka.konecna píše:lenholka píše:Já dávám taky nejvíce vrstev vepředu, protože ona je na břiše 99,999999% času a na břiše i spí, takže ve předu má asi 6 vrstevMirii píše:taky mas curajiciho chlapecka
Ja si treba jeste ted davam vic vrstev dopredu,pac i kdyz mam holciciku,tak cura jako chlapecekted jak porad lozi na brichu tak to je peklo
no petko zrovna dneska mi chlap hezky prebalil do popolinky, nechal tam jen tu jednu slabou vkladacku, nedal svrchnaky a strasne se divil ze to ma asi po ctvrt hodine procurany na bodycku na celym brise ![]()