Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
16.4.11 21:48

No mně to přijde asi jako semiš. I když to taky není úplně ono. :think: Finské plenky nemám a tak nemůžu porovnat. Každopádně je to super materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
17.4.11 08:36

Jak poskládat Anavy AIO?

Dobré ráno holky, omlouvám se, že sem lezu, ale včera jsme s manželem zkoušeli skládat vnitřek Anavy Easy AIO a hádali se u toho, jak na to? :nevim: Když plenku zmenším patentkama na nejmenší novorozeneckou vel., nejde se mi to tam vejít…Co je dole a co nahoře(krátká/dlouhá) a jak se zahýbá ta dlouhá vkladačka? Jakože kterej materiál je na pokožce-ten jemnější a chlupatější nebo ten matroš co je i na kalhotkách? Vůbec jsme na to nemohli přijít, máme několik teorií s tím, že to pak vyzkoušíme až bude model na světě, ale manžel to chce vědět hned :roll: :mrgreen: Předem moc děkuju za rady nebo foto, porod se blíží a já jsem nervní…když mi to nepůjde, bude na prodej několik Anavek AIO :mrgreen: a další značky :lol: Hezkou neděli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.4.11 08:39
janisska píše:
Dobré ráno holky, omlouvám se, že sem lezu, ale včera jsme s manželem zkoušeli skládat vnitřek Anavy Easy AIO a hádali se u toho, jak na to? :nevim: Když plenku zmenším patentkama na nejmenší novorozeneckou vel., nejde se mi to tam vejít…Co je dole a co nahoře(krátká/dlouhá) a jak se zahýbá ta dlouhá vkladačka? Jakože kterej materiál je na pokožce-ten jemnější a chlupatější nebo ten matroš co je i na kalhotkách? Vůbec jsme na to nemohli přijít, máme několik teorií s tím, že to pak vyzkoušíme až bude model na světě, ale manžel to chce vědět hned :roll: :mrgreen: Předem moc děkuju za rady nebo foto, porod se blíží a já jsem nervní…když mi to nepůjde, bude na prodej několik Anavek AIO :mrgreen: a další značky :lol: Hezkou neděli!

Jako jak nejde se to tam vejít? :think: U zadečku je ten chlupatější matroš. Vkládačky poskládáš tak jak potřebuješ, dlouhou třeba jen na půl a malou necháš jen tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.4.11 08:42

Janissko tu kratsibdavam do spod a delsi nad ni - kratsi zapinam na patentky te casti co bude nahore( u pupku) na novorozeneckou jsem ji skladat nezkousela,ale predpokladam,ze se mala vlozka vyndava, myslm,ze na novose by to bylomzbytecne moc vrstev a velkou si poskladas jak je treba. Ja si treba jeste ted davam vic vrstev dopredu,pac i kdyz mam holciciku,tak cura jako chlapecek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
17.4.11 09:44

Děkuju holky, já manželovi řikala, že to uděláme tak, jak budeme potřebovat, ale on potřebuje precizní návod… :mrgreen: :roll: Přečetla jsem mu vaše odpovědi a řekl, že si to najde na youtube-to jsem na něj zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
17.4.11 09:55

Takového chlapa bych teda mít doma nemohla. :roll:

Já mám kratšího hada vespod a dlouhého hada skládám tak, jak se mi to hodí. Na novoše bych asi taky kratšího hada dala ven. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.4.11 09:56
janisska píše:
Děkuju holky, já manželovi řikala, že to uděláme tak, jak budeme potřebovat, ale on potřebuje precizní návod… :mrgreen: :roll: Přečetla jsem mu vaše odpovědi a řekl, že si to najde na youtube-to jsem na něj zvědavá :mrgreen:

Tak to jsem taky zvědavá co najde, pak teda ukaž.
Ono všechny plíny se skládají dle potřeby dítěte. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
17.4.11 11:00

Holky, v pátek mi přišli anavy vv bambusové. Jsou skvělé, vydržely celou noc s vkládačkou z itti bitti. Mezitím jsem je vyprala v žlučovém mýdlu a nechala v tom přes noc a ráno hodila do pračky na 60 jen s trochou octa a více vody. Předchvíli jsem je pověsila a všimla jsem si, že v jedné vv je ten vnitřek uvolněný. Prostě ta vrstva navíc v tom středu se jakoby odpárala. Je to vidět jen přes sluníčko a je to na pravé straně asi 10cm a zbytek tam drží. Asi došlo k chybě při přišití vnitřní vrstvy. Chci to reklamovat, ale teď nevím jestli mi to uznají :nevim: Už jsem je jednou použila a bohužel mi tam zůstali trochu slabší flíčky ze stoličky. Přeci jsem je nemohla tak rychle zničit…Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.4.11 11:23
janisska píše:

Při zmenšení na nejmenší velikost sedu se počítá s tím, že se použije jen ta kratší vkládačka (je jedno, jestli ji zapneš dopředu nebo dozadu), případně by šla i ta dělší poskládaná cca na třetiny, ale to je pro novorozence asi zbytečně mega balení.

K zadečku patří ta chlupatá strana, ale v zásadě je to jedno, jen ta chlupatá zůstává po víc praních měkčí, na funkci to ale nemá žádný vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.4.11 11:25
janisska píše:
Děkuju holky, já manželovi řikala, že to uděláme tak, jak budeme potřebovat, ale on potřebuje precizní návod… :mrgreen: :roll: Přečetla jsem mu vaše odpovědi a řekl, že si to najde na youtube-to jsem na něj zvědavá :mrgreen:

Na youtube zatím asi těžko, ale je to v plánu :lol:

Precizní návod bych teda asi měla nafotit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.4.11 11:26
PetraKad píše:
Holky, v pátek mi přišli anavy vv bambusové. Jsou skvělé, vydržely celou noc s vkládačkou z itti bitti. Mezitím jsem je vyprala v žlučovém mýdlu a nechala v tom přes noc a ráno hodila do pračky na 60 jen s trochou octa a více vody. Předchvíli jsem je pověsila a všimla jsem si, že v jedné vv je ten vnitřek uvolněný. Prostě ta vrstva navíc v tom středu se jakoby odpárala. Je to vidět jen přes sluníčko a je to na pravé straně asi 10cm a zbytek tam drží. Asi došlo k chybě při přišití vnitřní vrstvy. Chci to reklamovat, ale teď nevím jestli mi to uznají :nevim: Už jsem je jednou použila a bohužel mi tam zůstali trochu slabší flíčky ze stoličky. Přeci jsem je nemohla tak rychle zničit…Co myslíte?

Samozřejmě, že uznají :wink: Napiš mi prosím mail (ivuska.h@gmail.com) a domluvíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
17.4.11 11:31
ivuska.h píše:
PetraKad píše:
Samozřejmě, že uznají :wink: Napiš mi prosím mail (ivuska.h@gmail.com) a domluvíme se.

Už píšu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.4.11 12:03
Mirii píše:
Ja si treba jeste ted davam vic vrstev dopredu,pac i kdyz mam holciciku,tak cura jako chlapecek :mrgreen:

taky mas curajiciho chlapecka :lol: ted jak porad lozi na brichu tak to je peklo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.4.11 12:15
lenholka píše:
Mirii píše:
Ja si treba jeste ted davam vic vrstev dopredu,pac i kdyz mam holciciku,tak cura jako chlapecek :mrgreen:
taky mas curajiciho chlapecka :lol: ted jak porad lozi na brichu tak to je peklo :roll:

Já dávám taky nejvíce vrstev vepředu, protože ona je na břiše 99,999999% času a na břiše i spí, takže ve předu má asi 6 vrstev :)

• Citovat
  • Upravit
4509
17.4.11 12:20
petka.konecna píše:
lenholka píše:
Mirii píše:
taky mas curajiciho chlapecka :lol: ted jak porad lozi na brichu tak to je peklo :roll:
Já dávám taky nejvíce vrstev vepředu, protože ona je na břiše 99,999999% času a na břiše i spí, takže ve předu má asi 6 vrstev :)

no petko zrovna dneska mi chlap hezky prebalil do popolinky, nechal tam jen tu jednu slabou vkladacku, nedal svrchnaky a strasne se divil ze to ma asi po ctvrt hodine procurany na bodycku na celym brise :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure