Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mě přišla ANAVKA na snapku teď ve čtvrtek. Hned jsme ji zkusily a dobrý. Malé je 20 měsíců.
Ráďa69 píše:
Mě přišla ANAVKA na snapku teď ve čtvrtek. Hned jsme ji zkusily a dobrý. Malé je 20 měsíců.
To ráda slyším že i 20 měsiční
.....co si pamatuju, tak ten bojkot u přebalování netrval dlouho…snad
…rozhodně teď jako skorotříletá holčina spolupracuje a vybírá barvičku ![]()
Snapkovat se da snad az do konce plenkovani, ne? Aspon ja obcas snapku davam, ale neni to muj oblibeny zpusob. Spis takova rychlovka, kdyz vim, ze bude kadit.
asha píše:
Snapkovat se da snad az do konce plenkovani, ne? Aspon ja obcas snapku davam, ale neni to muj oblibeny zpusob. Spis takova rychlovka, kdyz vim, ze bude kadit.
to se určitě dá…spíš jsem to myslela- jak dlouho si to mimčo/batole nechá líbit?.....bude asi spíš o cviku…rychle zasnapkovat lezoucí/zdrhající dítě.
PetraKad píše:asha píše:to se určitě dá…spíš jsem to myslela- jak dlouho si to mimčo/batole nechá líbit?.....bude asi spíš o cviku…rychle zasnapkovat lezoucí/zdrhající dítě.
Tak ja se neptam
A zdrhat si muze zkusit. Prebaluju porad na prebalovaku, ma zvyseny okraje a jak ukaze zadek, tak pres nej jednu chytne… vetsinou staci ta jedna
Ale spis praktikuju nejzajimavejsi predmety do ruky ![]()
A teda podle zkusenosti: snapku mam zapnutou urcite rychlejs, nez patentky.
Zdravim holky, mam otazku pro latkarky
.
Kde nakupujete na netu latkovky? (zatim jsem narazila na latkovky.cz a babako.cz - tak nejake podobne obchody, kde maji treba anavky nebo neco podobneho…) ![]()
Lend.u píše:
Zdravim holky, mam otazku pro latkarky.
Kde nakupujete na netu latkovky? (zatim jsem narazila na latkovky.cz a babako.cz - tak nejake podobne obchody, kde maji treba anavky nebo neco podobneho…)
Anavy - anavy.cz ![]()
Anavy na snapku mám jednu a šikla by se klidně i další - rychle to zapnu i na zdrhající dítě.
ČČ na snapku u nás teď katastrofa, takže já jedině kalhotovky anebo ČČ narovno (to jen když vím že už kadila).
Lend.u píše:
Zdravim holky, mam otazku pro latkarky.
Kde nakupujete na netu latkovky? (zatim jsem narazila na latkovky.cz a babako.cz - tak nejake podobne obchody, kde maji treba anavky nebo neco podobneho…)
ja jsem hodne spokojena s mamaja.cz, posilaji zbozi opravdu rychle a pak tedy anavy.cz a sijemdetem.cz:)
a samozrejme ekopleny.cz abych nezapomnela ![]()
ivuska.h píše:janisska píše:
Dobré ráno holky, omlouvám se, že sem lezu, ale včera jsme s manželem zkoušeli skládat vnitřek Anavy Easy AIO a hádali se u toho, jak na to?Když plenku zmenším patentkama na nejmenší novorozeneckou vel., nejde se mi to tam vejít…Co je dole a co nahoře(krátká/dlouhá) a jak se zahýbá ta dlouhá vkladačka? Jakože kterej materiál je na pokožce-ten jemnější a chlupatější nebo ten matroš co je i na kalhotkách? Vůbec jsme na to nemohli přijít, máme několik teorií s tím, že to pak vyzkoušíme až bude model na světě, ale manžel to chce vědět hned
![]()
Předem moc děkuju za rady nebo foto, porod se blíží a já jsem nervní…když mi to nepůjde, bude na prodej několik Anavek AIO
a další značky
Hezkou neděli!
Při zmenšení na nejmenší velikost sedu se počítá s tím, že se použije jen ta kratší vkládačka (je jedno, jestli ji zapneš dopředu nebo dozadu), případně by šla i ta dělší poskládaná cca na třetiny, ale to je pro novorozence asi zbytečně mega balení.
K zadečku patří ta chlupatá strana, ale v zásadě je to jedno, jen ta chlupatá zůstává po víc praních měkčí, na funkci to ale nemá žádný vliv.
Moc děkuju, myslím, že tohle mu bude stačit
Vůbec mě nenapadlo, že novorozenci nepotřebujou tolik vrstev…
babičky strašej, že mi je stejně pros…ou skrz na skrz ![]()
Katy2 píše:janisska píše:Tak to jsem taky zvědavá co najde, pak teda ukaž.
Děkuju holky, já manželovi řikala, že to uděláme tak, jak budeme potřebovat, ale on potřebuje precizní návod…![]()
Přečetla jsem mu vaše odpovědi a řekl, že si to najde na youtube-to jsem na něj zvědavá
Ono všechny plíny se skládají dle potřeby dítěte.![]()
samozřejmě, že nenašel
ale musel si na to přijít sám a neřekl, že jsem měla pravdu, ale že ty ženský si to neuměj zařídit
Zase se nenudime ![]()
Holky, ktery sijete, zalozila jsem novou skupinu: Sici klub. Tak vas zvu ![]()
https://www.emimino.cz/…ankovani/22/
asha píše:
Holky, ktery sijete, zalozila jsem novou skupinu: Sici klub. Tak vas zvu
https://www.emimino.cz/…ankovani/22/
Jelikož nešiju tak jsem jen nakoukla, a ASHO musím říct že pejska si ušila moc krásnýho
![]()
petka.konecna píše:asha píše:Jelikož nešiju tak jsem jen nakoukla, a ASHO musím říct že pejska si ušila moc krásnýho
Holky, ktery sijete, zalozila jsem novou skupinu: Sici klub. Tak vas zvu
https://www.emimino.cz/…ankovani/22/![]()
Asha už šije? Ona už má doma šicí stroj? ![]()