Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2845
17.4.11 14:42

Mě přišla ANAVKA na snapku teď ve čtvrtek. Hned jsme ji zkusily a dobrý. Malé je 20 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
17.4.11 14:48
Ráďa69 píše:
Mě přišla ANAVKA na snapku teď ve čtvrtek. Hned jsme ji zkusily a dobrý. Malé je 20 měsíců.

To ráda slyším že i 20 měsiční :-) .....co si pamatuju, tak ten bojkot u přebalování netrval dlouho…snad :think: …rozhodně teď jako skorotříletá holčina spolupracuje a vybírá barvičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.4.11 14:49

Snapkovat se da snad az do konce plenkovani, ne? Aspon ja obcas snapku davam, ale neni to muj oblibeny zpusob. Spis takova rychlovka, kdyz vim, ze bude kadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
17.4.11 14:50

No to není sama,to si vybírá i ta naše :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
17.4.11 14:57
asha píše:
Snapkovat se da snad az do konce plenkovani, ne? Aspon ja obcas snapku davam, ale neni to muj oblibeny zpusob. Spis takova rychlovka, kdyz vim, ze bude kadit.

to se určitě dá…spíš jsem to myslela- jak dlouho si to mimčo/batole nechá líbit?.....bude asi spíš o cviku…rychle zasnapkovat lezoucí/zdrhající dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.4.11 15:06
PetraKad píše:
asha píše:
Snapkovat se da snad az do konce plenkovani, ne? Aspon ja obcas snapku davam, ale neni to muj oblibeny zpusob. Spis takova rychlovka, kdyz vim, ze bude kadit.
to se určitě dá…spíš jsem to myslela- jak dlouho si to mimčo/batole nechá líbit?.....bude asi spíš o cviku…rychle zasnapkovat lezoucí/zdrhající dítě.

Tak ja se neptam :mrgreen: A zdrhat si muze zkusit. Prebaluju porad na prebalovaku, ma zvyseny okraje a jak ukaze zadek, tak pres nej jednu chytne… vetsinou staci ta jedna :mrgreen: Ale spis praktikuju nejzajimavejsi predmety do ruky 8-)
A teda podle zkusenosti: snapku mam zapnutou urcite rychlejs, nez patentky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
17.4.11 15:08

Zdravim holky, mam otazku pro latkarky :lol: .
Kde nakupujete na netu latkovky? (zatim jsem narazila na latkovky.cz a babako.cz - tak nejake podobne obchody, kde maji treba anavky nebo neco podobneho…) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.4.11 15:10
Lend.u píše:
Kde nakupujete na netu latkovky? (zatim jsem narazila na latkovky.cz a babako.cz - tak nejake podobne obchody, kde maji treba anavky nebo neco podobneho…) :mrgreen:

Anavy - anavy.cz :lol:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
17.4.11 15:12

Anavy na snapku mám jednu a šikla by se klidně i další - rychle to zapnu i na zdrhající dítě.

ČČ na snapku u nás teď katastrofa, takže já jedině kalhotovky anebo ČČ narovno (to jen když vím že už kadila).

• Citovat
  • Upravit
4509
17.4.11 17:07
Lend.u píše:
Kde nakupujete na netu latkovky? (zatim jsem narazila na latkovky.cz a babako.cz - tak nejake podobne obchody, kde maji treba anavky nebo neco podobneho…) :mrgreen:

ja jsem hodne spokojena s mamaja.cz, posilaji zbozi opravdu rychle a pak tedy anavy.cz a sijemdetem.cz:)
a samozrejme ekopleny.cz abych nezapomnela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
17.4.11 17:39
ivuska.h píše:
janisska píše:
Dobré ráno holky, omlouvám se, že sem lezu, ale včera jsme s manželem zkoušeli skládat vnitřek Anavy Easy AIO a hádali se u toho, jak na to? :nevim: Když plenku zmenším patentkama na nejmenší novorozeneckou vel., nejde se mi to tam vejít…Co je dole a co nahoře(krátká/dlouhá) a jak se zahýbá ta dlouhá vkladačka? Jakože kterej materiál je na pokožce-ten jemnější a chlupatější nebo ten matroš co je i na kalhotkách? Vůbec jsme na to nemohli přijít, máme několik teorií s tím, že to pak vyzkoušíme až bude model na světě, ale manžel to chce vědět hned :roll: :mrgreen: Předem moc děkuju za rady nebo foto, porod se blíží a já jsem nervní…když mi to nepůjde, bude na prodej několik Anavek AIO :mrgreen: a další značky :lol: Hezkou neděli!

Při zmenšení na nejmenší velikost sedu se počítá s tím, že se použije jen ta kratší vkládačka (je jedno, jestli ji zapneš dopředu nebo dozadu), případně by šla i ta dělší poskládaná cca na třetiny, ale to je pro novorozence asi zbytečně mega balení.

K zadečku patří ta chlupatá strana, ale v zásadě je to jedno, jen ta chlupatá zůstává po víc praních měkčí, na funkci to ale nemá žádný vliv.

Moc děkuju, myslím, že tohle mu bude stačit :kytka: :mrgreen: Vůbec mě nenapadlo, že novorozenci nepotřebujou tolik vrstev… :mrgreen: babičky strašej, že mi je stejně pros…ou skrz na skrz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
17.4.11 17:42
Katy2 píše:
janisska píše:
Děkuju holky, já manželovi řikala, že to uděláme tak, jak budeme potřebovat, ale on potřebuje precizní návod… :mrgreen: :roll: Přečetla jsem mu vaše odpovědi a řekl, že si to najde na youtube-to jsem na něj zvědavá :mrgreen:
Tak to jsem taky zvědavá co najde, pak teda ukaž.
Ono všechny plíny se skládají dle potřeby dítěte. :mrgreen: :mrgreen:

samozřejmě, že nenašel :lol: ale musel si na to přijít sám a neřekl, že jsem měla pravdu, ale že ty ženský si to neuměj zařídit :mrgreen: Zase se nenudime :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.4.11 17:56

Holky, ktery sijete, zalozila jsem novou skupinu: Sici klub. Tak vas zvu :)
 https://www.emimino.cz/…ankovani/22/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.4.11 18:10
asha píše:

Jelikož nešiju tak jsem jen nakoukla, a ASHO musím říct že pejska si ušila moc krásnýho :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
51750
17.4.11 18:13
petka.konecna píše:
asha píše:
Jelikož nešiju tak jsem jen nakoukla, a ASHO musím říct že pejska si ušila moc krásnýho :) :palec:

Asha už šije? Ona už má doma šicí stroj? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí