Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1918
15.4.11 15:14

Holky, chtela bych se zeptat nekoho kdo tomu rozumi na AIO, tak me napada ze tady by jste mohly vedet. Ma nekdo zkusenost s temahle trema AIO?
 http://www.latkovky.cz/…ovana-edice/

http://www.latkovky.cz/…berry-minky/

http://www.latkovky.cz/…-art-series/

Taky nechapu jaky je rozdil mezi tema Blueberry co jsou skoro stejne :nevim: . Chtela bych je obednat jenom na navstevy a tak, kde neni cas na nejake velke prebalovani ale nevim jestli jsem si vybrala dobre… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.4.11 15:14
M-a-j-a píše:
No já už dávám příkrmy, ale tuhé hovino jaksi ještě nemá :think:

Májo, malá má 3× UM, 1× zeleninu a 2× ovoce a tuhý bobek má tak jednou týdně. Jinak je to pořád takové tekuté, žluté (někdy oranžové po mrkvi), ale více méně je to stále polotekuté :)

• Citovat
  • Upravit
4254
15.4.11 15:19

ještě jenom rychle pro Petku (už se mi vzbudilo mládě) máme za sebou první vyjížďku v hamax siesta (teda já ne, jen manžel se synem), a řekla bych, že co se týká otřesů a drncání vede v tomhle sedačka před vozíkem. vozík bez odpružení do terénu nic moc…
jsme s ní spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.4.11 15:20
Lend.u píše:
Holky, chtela bych se zeptat nekoho kdo tomu rozumi na AIO, tak me napada ze tady by jste mohly vedet. Ma nekdo zkusenost s temahle trema AIO?
 http://www.latkovky.cz/…ovana-edice/

http://www.latkovky.cz/…berry-minky/

http://www.latkovky.cz/…-art-series/

Taky nechapu jaky je rozdil mezi tema Blueberry co jsou skoro stejne :nevim: . Chtela bych je obednat jenom na navstevy a tak, kde neni cas na nejake velke prebalovani ale nevim jestli jsem si vybrala dobre… :nevim:

Bum genius nemám, neporadím. Blueberry jsou moje oblíbené. Výborné držáky. JEdiné co mi na nich vadí, je že jsou trochu širší mezi nožičkami.

Právě na tuly-tuly mají akci

„Opět neuvěřitelná akce – 40 % sleva na blueberry - dnes od 14:00 -16:00 hod. !“ TAkže rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.4.11 15:23
Oskárek píše:
ještě jenom rychle pro Petku (už se mi vzbudilo mládě) máme za sebou první vyjížďku v hamax siesta (teda já ne, jen manžel se synem), a řekla bych, že co se týká otřesů a drncání vede v tomhle sedačka před vozíkem. vozík bez odpružení do terénu nic moc…
jsme s ní spokojení :palec:

Už mám tu sedačku napsanou na seznamu narozeninových dárků - ale stejně jako autosedačku i tuto sedačku si koupíme určitě dříve než v srpnu :) - jen nám na ní potom přispějou :)

Ale jsem ráda že jste spokojení :)

• Citovat
  • Upravit
14106
15.4.11 15:23
Brunifid píše:
Sponks , stály 60,–Kč a nemůžu si stěžovat ani náhodou! :palec:
Pak mám návleky šité od Achdarka, ty mají kolem nožky stahovací gumu, taky jsou fajn, ty jsou teda teplejší. Ale já dávám návleky furt, jak leze po zemi, má studené nožky.

Jeee, já mám doma sponksí kočku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.4.11 15:24

Achdarek - gratuluju k miminku :)

• Citovat
  • Upravit
14106
15.4.11 15:25
asha píše:Ja monitor v zivote nemela, jen v porodnici a bylo to jen na skodu. Pak trva dyl, nez se nastartuje instinkt, jak se jednou spolehnes na techniku, jde instinkt do haje. :think:

Ty jsi můj člověk s tím monitorem. :-) V Chrudimské porodnici jsem ho taky neměla a byla jsem za to ráda. Neměla bych žasnout, že mi dítě ještě žije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
15.4.11 15:30

Aha, ale zase jsem za exota, nemám monitor a holka spí v postýlce, tak nic no. :-)

Achdárku: Juuu, taky gratuluju. Nemám zapnuté podpisy a dumala jsem, k čemu ti to ta petka gratuluje, až mě napadlo zapnout. :palec:

Majo: Ha, no tak aspoň v něčem si budu gratulovat, Stela už krásně kadí tuhoše a tak max 2× denně. :-)

Jinak já bych ji taky ráda sprchovala, ale chodit přes celý obývák se mi nechce, tak ji tak dlouho omývám perlanem, dokud mi nevoní. :oops: Jakože holka, ne perlan. A došuju ubrousky od ivušky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.4.11 15:31
Flyingfrog píše:
asha píše:Ja monitor v zivote nemela, jen v porodnici a bylo to jen na skodu. Pak trva dyl, nez se nastartuje instinkt, jak se jednou spolehnes na techniku, jde instinkt do haje. :think:
Ty jsi můj člověk s tím monitorem. :-) V Chrudimské porodnici jsem ho taky neměla a byla jsem za to ráda. Neměla bych žasnout, že mi dítě ještě žije?

Monitor jsme měli v porodnici kvůli tomu že malá musela do inkubátoru po porodu (nezvládla to, ale modrá nebyla).

Dr do nás hučeli že si ho máme pořídit, ale malá byla naprosto v pořádku (jasně nikdy nevíš), tak jsme ho nekupovali a neměli jsme ho a malá žije :) - to má teď větší strach když spí na břichu. A to bych stejně už monitor mít nemohla, protože ona spí každou chvíli na jiné straně postýlky.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
15.4.11 15:34
Flyingfrog píše:
Aha, ale zase jsem za exota, nemám monitor a holka spí v postýlce, tak nic no. :-)

Já to mám stejně :)

• Citovat
  • Upravit
10713
15.4.11 15:38

:mavam: Zub dneska tak nebolí, manžel mě nechal dopoledne odpočívat a postaral se o syna :dance: včetně přebalování a umývání pokaděné prdelky (to jsem jen z koupely slyšela: drž se, nevrť sebou :mrgreen: ) A když jsem pak vstala, tak manžel povídá: „On pořád říká ham, ham, už jsem mu dal asi dvacet křupek, co takhle jí kolem poledne?“ :mrgreen: A pak mi řekl, že neměl na nic čas, protože dopoledne jenom přebaloval (2×) a pral prádlo (jenom šupnout do pračky a zmáčknout čudlík) :lol:

Jinak Šimon nadšeně trénuje stoupání, ale už dvakrát žuchl a praštil se do hlavy :-( . A když mu ukážeme fotku, tak říká, že je tam táta (mámu ignoruje :roll: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.4.11 15:39

Jo a k tomu monitoru… taky ho nemáme. Šimona večer ukládám do postýlky a na první kojení si ho přesouvám k sobě. Akorát včera se vzbudil zrovna v nejlepším :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.4.11 15:44
petka.konecna píše:
Achdarek - gratuluju k miminku :)

Jé taky gratuluju :kytka: sem si vůbec nevšimla :roll:
Teď můžeš nakupovat další plínky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit