Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii píše:
Tak balik uz je tadyyyyy
Achdarku vlnacky uz jsou v lanolinu, teda ale neprala jsem jea vypadaji moc dobre, libi se mi jak jsou udelane kolem nozicek
no jsem na ne moooc zvedava.Farmers veci jsou boziiiii! Teplacky pro Izabelku do nositka jsou velikostne na Denisku
Mirii píše:
Farmers veci jsou boziiiii! Teplacky pro Izabelku do nositka jsou velikostne na Denisku
Takže tepláčky pro Denisku budeš nosit Ty? A Izabelce je potřeba objednat něco dalšího, to chápu ![]()
Brunifid píše:Mirii píše:Takže tepláčky pro Denisku budeš nosit Ty? A Izabelce je potřeba objednat něco dalšího, to chápu
Farmers veci jsou boziiiii! Teplacky pro Izabelku do nositka jsou velikostne na Denisku
Denisce jsem z farmers nic nebrala,pac ona uz je " velka holka" a momentalne si ujizdi brutalne na satickach. Uz v pet rano ji je musime nasazovat
a momentalne tu beha v nadhernych z sijemdetem
ale ty jsou fakt brutalne krasny - ja je chci takyyyyyyyy ![]()
Mirii píše:
Tak balik uz je tadyyyyy
Achdarku vlnacky uz jsou v lanolinu, teda ale neprala jsem jea vypadaji moc dobre, libi se mi jak jsou udelane kolem nozicek
no jsem na ne moooc zvedava.Farmers veci jsou boziiiii! Teplacky pro Izabelku do nositka jsou velikostne na Denisku
Tak doufám, že budeš spokojená a že budou dobře sedět.
Mirii píše:
A taky tam mam plenky ze sijemdetem
Povídej, přeháněj!!!!!!!! ![]()
Mirii píše:Brunifid píše:Denisce jsem z farmers nic nebrala,pac ona uz je " velka holka" a momentalne si ujizdi brutalne na satickach. Uz v pet rano ji je musime nasazovatMirii píše:Takže tepláčky pro Denisku budeš nosit Ty? A Izabelce je potřeba objednat něco dalšího, to chápu
Farmers veci jsou boziiiii! Teplacky pro Izabelku do nositka jsou velikostne na Deniskua momentalne tu beha v nadhernych z sijemdetem
ale ty jsou fakt brutalne krasny - ja je chci takyyyyyyyy
A fotka šatiček bude?
asha píše:caccorka píše:Uz kopes? Nejak nam do toho prsiasha píše:Phoebe píše:Chteji ubrat triletymu rodicaku 16 tisic. Jsem zvedava, kam az to pujde. Taky se nekdo nechal slyset, ze lidi by si mohli hradit leky, ktery nevedou k vyleceni, ale jen udrzujou stav. To mi teda malem vypadly ocka z dulkulenholka píše:
je fakt ze me to sladky taky vetsinou rozjede peknej zubbolpomeranco nezavidim
teda ale to jsou hajzlove ty poslanci, zase nam seberou prachy, ja fakt nemam slov
co mi zase uniklo?????
pomeranca: na zuby pomáhá vyplachovat šalvějovým odvaremjá se z nich pos…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
už se těším, to abych si začala kopat hrobeček dokud to zvládnu. Až nebudu mít peníze na léky, tak pak už si ho nevykopu
No to si snad dělají srandu , ne?
To je přece více jak polovina…to jsou i blbý léky na tlak, že? A důchodce, ty rovnou odstřelíme…
Vypadaji paraaadne a paradne sedej, vsechno fotim a vecer dam fotky. A za par dni i podrobnejsi popis ![]()
Ráďa69 píše:
No to si snad dělají srandu , ne?To je přece více jak polovina…to jsou i blbý léky na tlak, že? A důchodce, ty rovnou odstřelíme…
Moje známá si u známého myslivce zaplatila patronu. Že až jí bude tuším padesát, tak aby ji zastřelil.
Asi se jí poptám na detaily, dokud na tu patronu mám.....
Mirii píše:
Vypadaji paraaadne a paradne sedej, vsechno fotim a vecer dam fotky. A za par dni i podrobnejsi popis
Večer tu nebudu, co takhle malá ochutnávka? ![]()
Brunifid píše:Ráďa69 píše:Moje známá si u známého myslivce zaplatila patronu. Že až jí bude tuším padesát, tak aby ji zastřelil.
No to si snad dělají srandu , ne?To je přece více jak polovina…to jsou i blbý léky na tlak, že? A důchodce, ty rovnou odstřelíme…
Asi se jí poptám na detaily, dokud na tu patronu mám.....
Tak nějak ![]()
Bruni a uz mas doma ty navleky s rybama
![]()
Ja je mam s hafakama a vzhledove jsou prijemnejsi nez leg huggers ![]()
Mirii píše:
Bruni a uz mas doma ty navleky s rybama![]()
Ja je mam s hafakama a vzhledove jsou prijemnejsi nez leg huggers
S DELFÍNAMA!!!!!
![]()
Jasně, už je stihla i uprasit, akorát se perou. A přijdou mi moc fajn, mám chuť vzít ještě jedny za ty prachy! Nezkoušela jsem je teda na holou nožku, nosí je na punčoškách a na těch drží jak přibité.