Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
hoj!
modelka v nových tepláčkách z fleru. jsem je poněkud předimenzovala jako vždycky - vzala jsem už rovnou 86ku ![]()
pomeranca píše:
Tak jsme byli dneska zase po dlouhé době plavat… Byl tam s námi i manžel a fotil, takže jen co hodím fotky na net, dám sem odkazA bavila jsem se s jednou maminkou o plínkách, že prý chtěla taky používat látkový… ale že manžel je protia že ona na to nemá peníze. No já jsem teda neskonale šťastná za mého muže, protože peníze máme dohromady a proti látce nic nemá (spíš naopak
tak to teda bych toho mužíčka pěkně poslala do háje
jako nechápu… ale nejčastěji mi přijde, že to takhle chodí u rodin, kde se jezdí každý rok na dovolenou, nová auta, značkové oblečení… ![]()
zuzanecka81 píše:pomeranca píše:tak to teda bych toho mužíčka pěkně poslala do háje
Tak jsme byli dneska zase po dlouhé době plavat… Byl tam s námi i manžel a fotil, takže jen co hodím fotky na net, dám sem odkazA bavila jsem se s jednou maminkou o plínkách, že prý chtěla taky používat látkový… ale že manžel je protia že ona na to nemá peníze. No já jsem teda neskonale šťastná za mého muže, protože peníze máme dohromady a proti látce nic nemá (spíš naopak
jako nechápu… ale nejčastěji mi přijde, že to takhle chodí u rodin, kde se jezdí každý rok na dovolenou, nová auta, značkové oblečení…
No já na tom hlavně nechápu to , že na balík jednorázovek mít musí , tak by holt ze začátku kombinovala a postupně třeba po dvou plenkách dokupovala, když nemá větší částku najednou (což určitě být může). já taky ze začátku dala občas jednorázovku, když plíny nestihly uschnout.
Jinak tedy absolutně nestíhám dočítat , tedy dočítat jo , ale reagovat ne. Tak jen co si vzpomenu …
Příkrmy - bylo řečeno asi vše , jen ještě - já dávala docela brzo taky zelené fazolky. Ty jste nikdo nezmínil.
Jinak smutním , včera jsme (kromě spaní ) spotřebovali 4 plíny - madam jinak čůrala do nočníku. Obávám se , že konec plenkování se blíží ![]()
mě na pleny manžel řekl, že je to moje volba a jemu je to jedno, že přebalovat budu já. (proto když vyjímečně přebaluje, tak ho nenutím a dám mu jednorázovku). Ale je hrozně rád, že látkuju a plínky se mu líbí a chlubí se i některým kamarádům, co mají pochopení. Hlavně vždycky říká, že „NAŠE PANÍ DOKTORKA říká, že je to to nejlepší
“ a stakovou hrdostí ![]()
On ten chlap určitě taky hodně často přebaluje, že ![]()
Fotky z plavání jsou ZDE Je jich tam milion… teda 33, tak aspoň jednu povedenou hodím sem, pro ty, co se jim to nechce prohlížet všechno
pomeranca: no právě, on nechce dělat hlavně skoro nic. Všechno mám na krku já a to mu jdu občas, když je hezky a nejdeme do města, vyvenčit psy. A stejně mi večer s ničím většinou nepomůže.
jo ale tudle hlídal asi 4hodiny v Praze, protože já byla na vyšetření. A zvládl to na 1*
ale instruktáž chtěl vědět až na poslední chvíli.
caccorka píše:
jo ale tudle hlídal asi 4hodiny v Praze, protože já byla na vyšetření. A zvládl to na 1*ale instruktáž chtěl vědět až na poslední chvíli.
no bodejť, ještě by to zapomněl ![]()
pomeranco krásné fotečky ![]()
já jsem dnes myslela že dám psovi a pošťačce tečku
i když v tom byli celkem nevinně
jsem zrovna uspávala broučka, už už měla očička zavřený a začínal zařezávat , když v tom pošťačka klepe na okno a pes se mohl posr… štěkala jak praštěná
no malej se lekl a řval řval řval
já jsem byla tááááák naseřjená
ale nenadělám nic ![]()
akorát si pohrávám s myšlenkou, že si udělám cedulku USPÁVÁM - NERUŠIT
jelikož všichni mají největší kvalt k nám když se snažím malýho uspat ![]()
Barbulka píše:
pomeranco krásné fotečky
já jsem dnes myslela že dám psovi a pošťačce tečkui když v tom byli celkem nevinně
jsem zrovna uspávala broučka, už už měla očička zavřený a začínal zařezávat , když v tom pošťačka klepe na okno a pes se mohl posr… štěkala jak praštěná
ale nenadělám nic
akorát si pohrávám s myšlenkou, že si udělám cedulku USPÁVÁM - NERUŠITjelikož všichni mají největší kvalt k nám když se snažím malýho uspat
tak to je přesný. Mě ho tuhle někdo probudil zvonkem. Tak jsem ho popadla, pádím dolů a tam… NIKDO
![]()
pomeranca píše:Barbulka píše:tak to je přesný. Mě ho tuhle někdo probudil zvonkem. Tak jsem ho popadla, pádím dolů a tam… NIKDO
pomeranco krásné fotečky
já jsem dnes myslela že dám psovi a pošťačce tečkui když v tom byli celkem nevinně
ale nenadělám nic
akorát si pohrávám s myšlenkou, že si udělám cedulku USPÁVÁM - NERUŠITjelikož všichni mají největší kvalt k nám když se snažím malýho uspat
![]()
![]()
to už se mi taky párkrát stalo, to je na pěst
máme teď vybité baterky ve zvonku tak nefunguje ![]()
No to je jak u nas…nam ke vsemu nejde domaci telefon a kolikrat na nas zvoni jen s letakama, nebo deti…to bych vrazdila. Pokud je dole, tak neotviram, at si zazvoni na nekoho jinyho.
Jako treba ted… trikrat dole, litam k oknu jak blazen a nic a pak nahore. A jeste to nebyl balik pro mne
Kdyz je pro mne, tak zazvoni dle a jdou pryc ![]()
Jo zvonek, to je náš úhlavní nepřítel ![]()
my ho máme hned dole na ráně, takže vždycky když příjdou něco odečítat nebo něco nabízet, tak zvoní první na nás.
Jo holky ani jsem se nepochlubila balíčkem z anavy ![]()
Nějak v poslední době nestíhám ![]()
Ivuš moc děkuji za vyřízení ![]()
Baba píše:
Kam to píšu?Mirii, děsně mě mateš
Myslela sem, že sem u dojnic
Příspěvek upraven 13.04.11 v 22:36
Haha a ja si rikala,ze se asi hodne nudis kdyz zavitas i sem ![]()