Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
14.4.11 14:32
Phoebe píše:
a jak jste tu probíraly ty vlňáky, to si jako necháváte od někoho šít? třeba k nim do léta dojdu :mrgreen: jinak už dávám teda pomalu dohromady výbavičku ale zatím jen vybírám, nejsou momentálně koruny takže teď vyberu a tak za 14 dní snad už objednám první potřeby :dance: a prosím pěkně, ty ořechy na praní, to je jako co?? 8-o :nevim:

Klidne se k nam vetri,ale musis byt s dotazama vice otravna :mrgreen: Tady to jede ve velkym :-)))
Mydlove orechy Zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.4.11 14:35

Phoebe vlnaky si bud kupujeme v eshopech,nebo na www.fler.cz uzivatel Kisy plete pekne a nebo treba Achdarek tady sije ze svetru a obcas nejake za velice rozumny peniz proda :wink:

Mimochodem vlnaky z fleru po jedne impregnaci uplna pohoda celou noc v suchu :dance: a to u malicke byla plina na zdimani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.4.11 15:07
pomeranca píše:
Tak jsme byli dneska zase po dlouhé době plavat… Byl tam s námi i manžel a fotil, takže jen co hodím fotky na net, dám sem odkazA bavila jsem se s jednou maminkou o plínkách, že prý chtěla taky používat látkový… ale že manžel je proti 8-o a že ona na to nemá peníze. No já jsem teda neskonale šťastná za mého muže, protože peníze máme dohromady a proti látce nic nemá (spíš naopak

S nama na plavání byl taky dneska tatínek :palec: a budou večer fotky až se vrátí taťka z práce :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
14.4.11 16:28
Mirii píše:
Phoebe vlnaky si bud kupujeme v eshopech,nebo na www.fler.cz uzivatel Kisy plete pekne a nebo treba Achdarek tady sije ze svetru a obcas nejake za velice rozumny peniz proda :wink:

Kisy neplete, Kisy šije plíny.

Plete tady tato paní http://www.fler.cz/desconhecida

• Citovat
  • Upravit
10170
14.4.11 17:20
Mirii píše:
Phoebe vlnaky si bud kupujeme v eshopech,nebo na www.fler.cz uzivatel Kisy plete pekne a nebo treba Achdarek tady sije ze svetru a obcas nejake za velice rozumny peniz proda :wink:Mimochodem vlnaky z fleru po jedne impregnaci uplna pohoda celou noc v suchu :dance: a to u malicke byla plina na zdimani :wink:

Mirii - a už máš vlňáčky doma? Že mi děláš reklamu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.4.11 18:35

už nikdy nebudu jíst sladkosti :zed:
Mám pocit, jako by mě bolela půlka huby, ne jen jeden zub :-? Asi k té zubařce fakt budu muset dřív :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.4.11 18:56
pomeranca píše:
Mám pocit, jako by mě bolela půlka huby, ne jen jeden zub :-? Asi k té zubařce fakt budu muset dřív :nevim:

Hele můj chlap sladkosti nežere a taky když ho začnou bolet zuby, tak to stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.4.11 19:00

je fakt ze me to sladky taky vetsinou rozjede peknej zubbol :zed: pomeranco nezavidim :-?

teda ale to jsou hajzlove ty poslanci, zase nam seberou prachy, ja fakt nemam slov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.4.11 19:24
pomeranca píše:
Mám pocit, jako by mě bolela půlka huby, ne jen jeden zub :-? Asi k té zubařce fakt budu muset dřív :nevim:

Jezis to te lituju, mne to chytlo pred casem po homeopatikach, brala jsem je v noci… no presne, sladky, ale stejne ho zeru. Zubarku mam daleko, ale zub uz neboli, nejak ho to preslo. No jsem zvedava, co mi tam za 14 dni najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
14.4.11 19:43
asha píše:
pomeranca píše:
Jezis to te lituju, mne to chytlo pred casem po homeopatikach, brala jsem je v noci… no presne, sladky, ale stejne ho zeru. Zubarku mam daleko, ale zub uz neboli, nejak ho to preslo. No jsem zvedava, co mi tam za 14 dni najde.

no tak to bude zajímavý. mě taky bolely už asi před 14 dny až měsícem a přestalo to tak jsem se neobjednala a jsem zvědavá kdy to začne už pořádně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.4.11 20:02

tak me naopak zacly bolet po navsteve zubarky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.4.11 20:17
mehlo píše:
asha píše:
pomeranca píše:
Jezis to te lituju, mne to chytlo pred casem po homeopatikach, brala jsem je v noci… no presne, sladky, ale stejne ho zeru. Zubarku mam daleko, ale zub uz neboli, nejak ho to preslo. No jsem zvedava, co mi tam za 14 dni najde.
no tak to bude zajímavý. mě taky bolely už asi před 14 dny až měsícem a přestalo to tak jsem se neobjednala a jsem zvědavá kdy to začne už pořádně

A treba nezacne. Mne se to stalo uz mockrat, vzdycky jsem to vyresila salveji a po case mi zubarka nic nenasla, tak buhvi, co to bylo. Ted to mam spis citlivy na studeny, ale taky jak kdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.4.11 20:18
lenholka píše:
tak me naopak zacly bolet po navsteve zubarky :mrgreen:

No to snad ani nepis! Zubar je jedna z mala profesi, u kterych mam problem s duverou. To si totiz fakt neprekontroluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
14.4.11 20:23

holky, nemáte některá balík hnusek? mě zajímá ta norma, kterou ty mrchy vlastně splňují. si to chci přečíst :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.4.11 20:26
zuzanecka81 píše:
holky, nemáte některá balík hnusek? mě zajímá ta norma, kterou ty mrchy vlastně splňují. si to chci přečíst :nevim:

Mám pampersky active baby nebo premium care, co konkrétně chceš vědět?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí