Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Phoebe píše:
a jak jste tu probíraly ty vlňáky, to si jako necháváte od někoho šít? třeba k nim do léta dojdujinak už dávám teda pomalu dohromady výbavičku ale zatím jen vybírám, nejsou momentálně koruny takže teď vyberu a tak za 14 dní snad už objednám první potřeby
a prosím pěkně, ty ořechy na praní, to je jako co??
![]()
Klidne se k nam vetri,ale musis byt s dotazama vice otravna
Tady to jede ve velkym ![]()
Mydlove orechy Zde
Phoebe vlnaky si bud kupujeme v eshopech,nebo na www.fler.cz uzivatel Kisy plete pekne a nebo treba Achdarek tady sije ze svetru a obcas nejake za velice rozumny peniz proda ![]()
Mimochodem vlnaky z fleru po jedne impregnaci uplna pohoda celou noc v suchu
a to u malicke byla plina na zdimani ![]()
pomeranca píše:
Tak jsme byli dneska zase po dlouhé době plavat… Byl tam s námi i manžel a fotil, takže jen co hodím fotky na net, dám sem odkazA bavila jsem se s jednou maminkou o plínkách, že prý chtěla taky používat látkový… ale že manžel je protia že ona na to nemá peníze. No já jsem teda neskonale šťastná za mého muže, protože peníze máme dohromady a proti látce nic nemá (spíš naopak
S nama na plavání byl taky dneska tatínek
a budou večer fotky až se vrátí taťka z práce ![]()
Mirii píše:
Phoebe vlnaky si bud kupujeme v eshopech,nebo na www.fler.cz uzivatel Kisy plete pekne a nebo treba Achdarek tady sije ze svetru a obcas nejake za velice rozumny peniz proda
Kisy neplete, Kisy šije plíny.
Plete tady tato paní http://www.fler.cz/desconhecida
Mirii píše:
Phoebe vlnaky si bud kupujeme v eshopech,nebo na www.fler.cz uzivatel Kisy plete pekne a nebo treba Achdarek tady sije ze svetru a obcas nejake za velice rozumny peniz prodaMimochodem vlnaky z fleru po jedne impregnaci uplna pohoda celou noc v suchu
a to u malicke byla plina na zdimani
Mirii - a už máš vlňáčky doma? Že mi děláš reklamu ![]()
už nikdy nebudu jíst sladkosti ![]()
Mám pocit, jako by mě bolela půlka huby, ne jen jeden zub
Asi k té zubařce fakt budu muset dřív ![]()
pomeranca píše:
už nikdy nebudu jíst sladkosti
Mám pocit, jako by mě bolela půlka huby, ne jen jeden zubAsi k té zubařce fakt budu muset dřív
Hele můj chlap sladkosti nežere a taky když ho začnou bolet zuby, tak to stojí za to.
je fakt ze me to sladky taky vetsinou rozjede peknej zubbol
pomeranco nezavidim ![]()
teda ale to jsou hajzlove ty poslanci, zase nam seberou prachy, ja fakt nemam slov
pomeranca píše:
Mám pocit, jako by mě bolela půlka huby, ne jen jeden zubAsi k té zubařce fakt budu muset dřív
Jezis to te lituju, mne to chytlo pred casem po homeopatikach, brala jsem je v noci… no presne, sladky, ale stejne ho zeru. Zubarku mam daleko, ale zub uz neboli, nejak ho to preslo. No jsem zvedava, co mi tam za 14 dni najde.
asha píše:pomeranca píše:Jezis to te lituju, mne to chytlo pred casem po homeopatikach, brala jsem je v noci… no presne, sladky, ale stejne ho zeru. Zubarku mam daleko, ale zub uz neboli, nejak ho to preslo. No jsem zvedava, co mi tam za 14 dni najde.
no tak to bude zajímavý. mě taky bolely už asi před 14 dny až měsícem a přestalo to tak jsem se neobjednala a jsem zvědavá kdy to začne už pořádně
mehlo píše:asha píše:no tak to bude zajímavý. mě taky bolely už asi před 14 dny až měsícem a přestalo to tak jsem se neobjednala a jsem zvědavá kdy to začne už pořádněpomeranca píše:Jezis to te lituju, mne to chytlo pred casem po homeopatikach, brala jsem je v noci… no presne, sladky, ale stejne ho zeru. Zubarku mam daleko, ale zub uz neboli, nejak ho to preslo. No jsem zvedava, co mi tam za 14 dni najde.
A treba nezacne. Mne se to stalo uz mockrat, vzdycky jsem to vyresila salveji a po case mi zubarka nic nenasla, tak buhvi, co to bylo. Ted to mam spis citlivy na studeny, ale taky jak kdy…
lenholka píše:
tak me naopak zacly bolet po navsteve zubarky
No to snad ani nepis! Zubar je jedna z mala profesi, u kterych mam problem s duverou. To si totiz fakt neprekontroluju…
holky, nemáte některá balík hnusek? mě zajímá ta norma, kterou ty mrchy vlastně splňují. si to chci přečíst ![]()
zuzanecka81 píše:
holky, nemáte některá balík hnusek? mě zajímá ta norma, kterou ty mrchy vlastně splňují. si to chci přečíst
Mám pampersky active baby nebo premium care, co konkrétně chceš vědět?