Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14105
13.4.11 21:59
asha píše:
Flyingfrog píše:
asho: Lidi jsou fakt zvláštní. Kolikrát nechápu, co kdo řeší v cizím životě. Na to si už lze akorát ťukat na čelo nad něčí hloupostí.

Jinak s látkou jsem taky za exota, ale s očkováním za většího.

A na plavání chodí maminka, co taky látkuje, ale ta jede v Pop Inách a čtvercích.
Jako (ne)ockovanim? S tim ja se radsi uz nechlubim…

Jojo, s neočkováním. Jako teda já očkovat nechám, ale podle svého „kalendáře.“ Teď musím prozkoumat MMR. Jak moc ji můžu odložit. Nechápu, proč se proti tomuhle očkuje povinně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
13.4.11 22:01

Chlap se mi ještě nepochlubil, nějaké daně taky přijdou, ale nic moc to nebude. Mně přišel zbytek dovolené, takže tentokrát už fakt finální větší prachy. :-) Dumám, za co je prošustruju. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
13.4.11 22:02
- bodlinka - píše:
caccorka píše:
holky mě přišly daně :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug:
jsem minulý měsíc myslela, že přišly daně a ono to bylo proplacení dovolené a přesčasů
od zaměstnavatele
Z finančáku, nebo od zaměstnavatele? Taky už na ně čekám. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.4.11 22:03
Flyingfrog píše:
Chlap se mi ještě nepochlubil, nějaké daně taky přijdou, ale nic moc to nebude. Mně přišel zbytek dovolené, takže tentokrát už fakt finální větší prachy. :-) Dumám, za co je prošustruju. :-D

Moje dovolená je v tlumičích auta. A vzduchovém kompresoru. :zed: :pocitac: :mrgreen:
Něco jsem ulila a už mám na cestě balíček s užitečnějšími :lol: věcmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
13.4.11 22:03

no jo, ale mě přišla mega částka heč :lol: jsem pracovala, nemocenská pak MD a výsledek jsou úžasné daně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.4.11 22:05

my taky budem mít úžasné daně. Manžel půl roku pracoval a půl roku studoval a do toho se nám narodil Šimon :mrgreen: Už to pomalu utrácíme: Vozík za kolo, helma pro manžela, myčka na nádobí :lol:

Manžel dneska prohlášil, že je taky občas potřeba utrácet za něco jiného, než za plínky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.4.11 22:05
Flyingfrog píše:
asha píše:
Flyingfrog píše:
asho: Lidi jsou fakt zvláštní. Kolikrát nechápu, co kdo řeší v cizím životě. Na to si už lze akorát ťukat na čelo nad něčí hloupostí.

Jinak s látkou jsem taky za exota, ale s očkováním za většího.

A na plavání chodí maminka, co taky látkuje, ale ta jede v Pop Inách a čtvercích.
Jako (ne)ockovanim? S tim ja se radsi uz nechlubim…
Jojo, s neočkováním. Jako teda já očkovat nechám, ale podle svého „kalendáře.“ Teď musím prozkoumat MMR. Jak moc ji můžu odložit. Nechápu, proč se proti tomuhle očkuje povinně.

Odlozit muzes jak chces, neni stanovena horni hranice, ale nekde to vyzadujou do skolky. Tyna teda sla bez, mela napsany individual. Taky tohle nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.4.11 22:08

A kdy jste holky podavaly, ze uz to mate doma? My jako obvykle na posledni chvili, tak si jeste pockame.
A hadejte, co ted delame… scitame se :zed: Opet na posledni chvili. A furt nam nevychazi plocha bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.4.11 22:09

Asho ja to psala odhadem :mrgreen: ani by me nenapadlo lsat tam presne cisla velikosti obyvaku, kuchyne apod......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.4.11 22:21
asha píše:A hadejte, co ted delame… scitame se :zed: Opet na posledni chvili. A furt nam nevychazi plocha bytu…

:mrgreen: Mě to taky nevycházelo, ale zas sem nad tím extra nehloubala. Až když sem to poslala, tak sem si vzpoměla, že sem zapoměla započítat jeden pokoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.4.11 22:27
caccorka píše:
no jo, ale mě přišla mega částka heč :lol: jsem pracovala, nemocenská pak MD a výsledek jsou úžasné daně

Caccoorko a ty sis daně podávala sama? Já jsem totiž taky byla na nemocenské a mám z toho prd. DOstanu 255Kč a to jsem byla na nemocenské od února do srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.4.11 22:28
- bodlinka - píše:
Flyingfrog píše:
Chlap se mi ještě nepochlubil, nějaké daně taky přijdou, ale nic moc to nebude. Mně přišel zbytek dovolené, takže tentokrát už fakt finální větší prachy. :-) Dumám, za co je prošustruju. :-D
Moje dovolená je v tlumičích auta. A vzduchovém kompresoru. :zed: :pocitac: :mrgreen:
Něco jsem ulila a už mám na cestě balíček s užitečnějšími :lol: věcmi.

Moje dovolená byla dneska utracena za kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.4.11 22:29
asha píše:
A kdy jste holky podavaly, ze uz to mate doma? My jako obvykle na posledni chvili, tak si jeste pockame.
A hadejte, co ted delame… scitame se :zed: Opet na posledni chvili. A furt nam nevychazi plocha bytu…

Asho my jsme to podávali na konci února a prachy stále nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.4.11 22:32
Mirii píše:
Asho ja to psala odhadem :mrgreen: ani by me nenapadlo lsat tam presne cisla velikosti obyvaku, kuchyne apod......

No presny ne, ale my to posilame po netu a nejak nam to porad nechtelo spocitat…asi jsme kecali prilis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.4.11 22:34

Já mám daně už dávno, teda spíše nemám, koupila jsem si golfáč a zbytek jde do auta :(

Májo - jaký kočár máte, hoď sem nějaké foto nebo odkaz.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí