Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
13.4.11 19:42
zuzanecka81 píše:
ahoj!
byla jsem v tescu a viděla tam na vlastní oči fenykl :lol: a mají ho v jakési akci, kilo za 29,90 :palec: tak mají, utíkej pro něja acana je sračka? tak to byly jedny z mála granulí, které našemu mrzákovi vyhovovaly :nevim: ale už se nedělají, byl to losos s bramborem :nevim:

No jo, jsou to previti, ta nase se jednou vrhla na Pedigree (a to je daleko vetsi sracka :lol: ), jako kdyby tyden nezrala :mrgreen: A doma pak ohrnovala nad Eaglem cumak.

Dneska mne z tech deti svihne.Se sem chodim uklidnit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.4.11 19:43

asho :kytka: :hug: ,
to fakt zamrzí, když to přijde od někoho blízkého (nebo kamarádky). Ale nemluvit s někým kvůli takové blbině?? :dance:
Taky mám dneska náladu pod psa, kdyby aspoň trošku sluníčko.. :zed:

Všem marodům brzké uzdravení, už aby bylo léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.4.11 19:47

Ivuško, můžu se zeptat, kdy zhruba budou vlňáčky? Přesvědčila jsem švagrovou a nakonec bude látkovat, tak by jedny chtěla, mám za úkol je koupit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.4.11 19:50
ivuska.h píše:
Nestíhám, jen letecky jsem zachytila psí krmení, takže moje zkušenost:

Pro Plan – fena po 6 štěňatech v těžkém šoku z nedostatku vápníku, prostě sebou sekla na zem 8-o Žrala zátěžovku, nechápu. Dostala pár kapaček a byla dobrá, ale Pro Plan už od té doby nekupujem.

Acana – po spoustě vyzkoušených žrádel nejlepší cena/výkon. Perfektní srst, kojící feny v kondici… Žádné problémy.

Eukanuba – hrůza, štěňata po tom rostly moc do výšky, celkově divné a předražené žrádlo.

Hills – ujde, moc kukuřice, divně žluté bobky :lol: Chovatelka od naší interšampionky z Finska krmí vše jen Hillsem a je spokojená.

Pedigree Advance – kdysi tady bylo, pak dlouho ne a současný stav neznám. Super krmení, krmili tím angličani, kde jsem byla 2 měsíce na „stáži“.

Royal C. – dobré, ale moc drahé, žádné plus proti Acaně

K9 – asi nejlepší z těch „ekonomických“

Jinak dneska jsme byli na očkování, Klárka MMR a Ondra hexu, tak jsem zvědavá…

Ta Proplanka byla pro brezi a kojici nebo zatezovka? Tu pro kojici si lidi brali hodne a nikdo si nestezoval.

Jinak mne osobne nejvic chutnala asi Proplanka a RC nasledovana …tusim Sunshine? Uz si nepamatuju ten nazev. :mrgreen: Hills se nedal a premiovky ani nahodou… k ekonomicky tride jsem nenasla odvahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.4.11 20:00
- bodlinka - píše:
Ivuško, můžu se zeptat, kdy zhruba budou vlňáčky? Přesvědčila jsem švagrovou a nakonec bude látkovat, tak by jedny chtěla, mám za úkol je koupit. :-)

Za měsíc a něco :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.4.11 20:01
asha píše:
ivuska.h píše:

Pro Plan – fena po 6 štěňatech v těžkém šoku z nedostatku vápníku, prostě sebou sekla na zem 8-o Žrala zátěžovku, nechápu. Dostala pár kapaček a byla dobrá, ale Pro Plan už od té doby nekupujem.

Acana – po spoustě vyzkoušených žrádel nejlepší cena/výkon. Perfektní srst, kojící feny v kondici… Žádné problémy.

Eukanuba – hrůza, štěňata po tom rostly moc do výšky, celkově divné a předražené žrádlo.

Hills – ujde, moc kukuřice, divně žluté bobky :lol: Chovatelka od naší interšampionky z Finska krmí vše jen Hillsem a je spokojená.

Pedigree Advance – kdysi tady bylo, pak dlouho ne a současný stav neznám. Super krmení, krmili tím angličani, kde jsem byla 2 měsíce na „stáži“.

Ta Proplanka byla pro brezi a kojici nebo zatezovka? Tu pro kojici si lidi brali hodne a nikdo si nestezoval.

Jinak mne osobne nejvic chutnala asi Proplanka a RC nasledovana …tusim Sunshine? Uz si nepamatuju ten nazev. :mrgreen: Hills se nedal a premiovky ani nahodou… k ekonomicky tride jsem nenasla odvahu :lol:

Tak to už si nepamatuju, ani nevím, že měli extra pro kojící… tak asi jen obyč zátěžovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.4.11 20:02
ivuska.h píše:
- bodlinka - píše:
Ivuško, můžu se zeptat, kdy zhruba budou vlňáčky? Přesvědčila jsem švagrovou a nakonec bude látkovat, tak by jedny chtěla, mám za úkol je koupit. :-)
Za měsíc a něco :cry:

Děkuju, to nevadí, do termínu to snad stihnu. :palec: Já jen, jestli nemám ještě „číhat“ teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.4.11 20:03
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:

Jinak mne osobne nejvic chutnala asi Proplanka a RC nasledovana …tusim Sunshine? Uz si nepamatuju ten nazev. :mrgreen: Hills se nedal a premiovky ani nahodou… k ekonomicky tride jsem nenasla odvahu :lol:
Tak to už si nepamatuju, ani nevím, že měli extra pro kojící… tak asi jen obyč zátěžovka.

Hm, to bude tim… Oni tyhle byvaly jen na objednavku, 20kg pytle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
13.4.11 20:26

Ke krmením. Mám dva Salašáky - 3roky, jeden uchovněný, druhý ne nevyrostl zub :-( , krmíme od začátku Royalem (rentgeny 0), zkoušela jsem Acana superpr. ale nechutnalo jim to, tak jsme se vrátili k RC. Giant 15kg (teď se dá koupit 15+3kgzdarma) stojí necelých 1200,–Kč což jde. Pak mám 2× Kavalíra King Ch. S. - 6let, krmili jsme Proplanem asi do roka, ale měli pořád polosrajdu - nejlepší bylo asi jehněčí, pak jsme zkoušeli Eucanubu, nic moc takže asi od roka a půl do těť krmíme taktéž RC pro malá a střední plemena. Spokojenost. Takže tak, pa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.4.11 20:27

Já se snad půjdu podívat do garáže, co tam maj tchánovci za krmení pro psa, abych se tu měla s váma o čem bavit :lol:

Dneska jsme si objednali vozík za kolo, já se tak těším, až vyrazíme :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
13.4.11 20:28

no tak já nějakou štěněcí dobu kupovala právě ProPlan a pak jsem přešla na Eukanubu a když jsem to nějak jednou ty složení studovala, že bych jim místo Eukanuby kupovala něco jiného jako Hills,RC…, tak ty složení mi přišly docela nastejno, tak jsem to nechala plavat. Jinak já jim občas uvařím maso a dám maso s malým množstvím granulí. A taky milují, když jim dám tuňáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.4.11 20:29
pomeranca píše:
Já se snad půjdu podívat do garáže, co tam maj tchánovci za krmení pro psa, abych se tu měla s váma o čem bavit :lol:Dneska jsme si objednali vozík za kolo, já se tak těším, až vyrazíme :-) :dance:

A já už uvažuju, že si toho psa třeba pořídíme. :think: :palec: Prvně ale musíme dodělat plot. Manžel už na tom pracuje druhým rokem. :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
13.4.11 20:32

a už dost, huš do psí diskuze! :mrgreen:

tady je taková futeř, že jsem nervně vyběhla na balkon a posbírala polosuché anavy. jsem se bála, aby mi ty tisícovky neodlítly 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
13.4.11 20:37

evi.an: Nu chlap mi řekl, ať ta jadérka vyloupnu, tak jsem vyloupla. Ale se mi zdála tak maličká, že by je ponorák rozmixoval. :-) Já s cuketou moc neumím, takže jsem udělala, co mi řekl chlap. :-)

ivusko: Haaaaa, jsem se opět přidružila do diskuze v pravý čas, když čtu, že vlňáčky budou tak za měsíc. Budu číhat, protože jsou naprosto úžasné.

Katy: Angína? Můj bože, chůdě dítě i ty. Jak já nenáviděla angíny. Tak ať je brzy zdravá. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
13.4.11 20:39
zuzanecka81 píše:
a už dost, huš do psí diskuze! :mrgreen:tady je taková futeř, že jsem nervně vyběhla na balkon a posbírala polosuché anavy. jsem se bála, aby mi ty tisícovky neodlítly 8-o

Zuzko, tady když fičelo a mně visely anavy, tak jsem chodila kontrolovat, zda ještě vůbec visí. :-)

Jinak nemůžu si na noc vynachválit kombinaci anavek: kalhotkovka a vlňáky. :srdce: A vůbec v tom nemá obří zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure