Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Fly ale žloutek by mohla ne? Ten by neměl dělat problém.
A ty jsi cuketu koupila a uvařila celou? Mi dneska malá snědla asi zase 80g a potom se ještě dorazila mlíkem ![]()
M-a-j-a píše:
Asho já jsem to totiž nikdy nejedla a popravdě ani nevím jak to vypadá
Je to velky asi jako brambora
http://bylina.iprostor.cz/…enyk_l1m.jpg
Majo: Alergickému dítěti by do roka neměl přijít ani ten žloutek.
Cuketu jsem oloupala, uvařila a pak vydlabala ta zrníčka. A namixovala jsem to s mrkví.
hmmm tak přemýšlím, jestli už jsem to někde viděla
a to se nějak loupe?
Flyingfrog píše:
Majo: Alergickému dítěti by do roka neměl přijít ani ten žloutek.
Cuketu jsem oloupala, uvařila a pak vydlabala ta zrníčka. A namixovala jsem to s mrkví.
Aha a já jsem myslela, že právě žloutek by mohl být v pohodě ![]()
Tak to máš namrazené? Cuketa je dost velká ne?
M-a-j-a píše:
hmmm tak přemýšlím, jestli už jsem to někde viděla![]()
a to se nějak loupe?
Tu vrchni slupku muzes.
asha píše:M-a-j-a píše:Tu vrchni slupku muzes.
a to se nějak loupe?
Tak dneska jedem do Ostravy, tak se po tom podívám. Jsem zvědavá
Zítra budu poprvé vařit. Asi to bude lepší namíchat s mrkví než to dávat samotné ne?
M-a-j-a píše:asha píše:Tak dneska jedem do Ostravy, tak se po tom podívám. Jsem zvědaváM-a-j-a píše:Tu vrchni slupku muzes.
a to se nějak loupe?
Zítra budu poprvé vařit. Asi to bude lepší namíchat s mrkví než to dávat samotné ne?
Namichala bych to, uz kvuli chuti, kterou zna.
asha píše:M-a-j-a píše:Namichala bych to, uz kvuli chuti, kterou zna.asha píše:Tak dneska jedem do Ostravy, tak se po tom podívám. Jsem zvědaváM-a-j-a píše:Tu vrchni slupku muzes.
a to se nějak loupe?
OK. Děkuji. Ještě že tě mám ![]()
M-a-j-a píše:asha píše:OK. Děkuji. Ještě že tě mámM-a-j-a píše:Namichala bych to, uz kvuli chuti, kterou zna.asha píše:Tak dneska jedem do Ostravy, tak se po tom podívám. Jsem zvědaváM-a-j-a píše:Tu vrchni slupku muzes.
a to se nějak loupe?
Neni zac
Treba to jist nebude a jeste mne s tim pozenes ![]()
asha píše:M-a-j-a píše:Neni zacasha píše:OK. Děkuji. Ještě že tě mámM-a-j-a píše:Namichala bych to, uz kvuli chuti, kterou zna.asha píše:Tak dneska jedem do Ostravy, tak se po tom podívám. Jsem zvědaváM-a-j-a píše:Tu vrchni slupku muzes.
a to se nějak loupe?
Treba to jist nebude a jeste mne s tim pozenes
Ti to pošlu a dáš to B.
![]()
zuzanecka81 píše:asha píše:Brunifid píše:Ja na mrazeni taky, ale to odstrikany je treba fajn na kase.zuzanecka81 píše:Já bych se na to na půl roce už vyprdla.
no hele já ty zásoby na horší časy průběžně obměnuju už skoro 6 měsícůteď zrovna tahám únorové mlíko a rvu tam nové
jenže holky, když já už končím s odsáváním několik měsíců
prostě se na to nějak nemůžu vykašlat, když mě to mlíko stálo tolik dřiny…
Zuzi to je přesně to co jsem říkala, ono když se člověk takovou dobu dře a vidí ty úspěchy, že to dotáhnul tak daleko, tak se mu nechce s tím jen tak seknout. ![]()
Phoebe píše:Ráďa69 píše:náhodou teď už je to tam dloooouho v klidu když tam přišla… eeee… teď nevím nick ale dala fotky plenek a všichni… teda hlavně já… jsme se začali rozplívat
TAk už jsem se taky zapojila do diskuze „hnusky“ . už jsem to „nevydejchala“…ale nadávám , jaká je to ztráta času to vůbec číst , místo toho bych se měla věnovat malé, když už jí zanedbávám kvůli praní a věšení plen![]()
![]()
![]()
To jsme byla já.
![]()
Jo holky a ještě jeden dotaz. U té Starbunz je napsáno, že se má prát na 40. Můžu ji prát na 60??
M-a-j-a píše:
Jo holky a ještě jeden dotaz. U té Starbunz je napsáno, že se má prát na 40. Můžu ji prát na 60??
No můžeš, otázkou je zda a jak dlouho přežijí.
![]()