Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asho: Netuším, proč už teď chce zkoušet jogurt. Ona teda říkala za měsíc od toho, co bude jíst plnou dávku oběda. S tím, jak moje dáma jí, to nebude nikdy. Je ale fakt, že já sama ráda bych věděla, jak na tom je.
Bruni: Jenže ona není už takové miminko. Například nesedí, ale v hluboké korbě ležet nebude, protože z ní nevidí a je úplně jedno, že já na ni mluvím, má tam hračky, prostě nevidí. Takže je v neúplném lehu ve sporťáku.
Miminko by leželo a bylo rádo, že vidí maminku. ![]()
Jo a myslím, že Maja se ptala na opruzení po jídle. Já už delší dobu dumám, proč je z ničehož nic mladá opruzená. Zadek i pipina. A ono možná ta zelenina.
Podezírám pastiňák, po mrkvi a bramboře nic nebylo.
lenholka píše:Phoebe píše:za me nejsou uplne spatny, akorat teda docela hrubnou, aspon v nasi vode jo a pak teda me pobavil ten sklad co je tam na obrazku, tak ten jsem udelala maly tak mozna naposledy v 5 mesici, pak uz se mi nevesla, coz me pekne stve, ja mam tenhle sklad na vv plenach rada
holky co mi můžete říct o těchhle plenkách? COTTON HOUR PREFOLD http://www.ekopleny.cz/…l156340.html
těch dotazů budu mít postupně víc
aha tak to je blbé, my už půl měsíce používáme čtyrky, je to strašnej buřt takže tahle plína by nám už asi nebyla teď
to je škoda, ta se mi docela líbila i ta cena je pro mě přijatelná … no měl by někdo doporučení na podobné akorát teda větší? a proč se tam teda píše že na celé plenkové období???
nebo je to teda o jiném skladu? a jaký teda?
Brunifid píše:pomeranca píše:
Bolí mě zubPrávě jsem se objednala k zubařce… za měsíc a půl
To mi z toho zubu asi už nic nezbyde
(jako kdyby to fakt moc bolelo, tak tam můžu přijít a čekat půl dne, jestli náhodou nebude mít volno)
V akutních případech tam naklusej ráno a vezme Tě. Bych se měla taky někde objednat, než to bude akutní
Kdy se vůbec má jít poprvé s dítětem k zubaři? Když vyleze první zub? To už bychom měly jítA co čištění?
Pri prvnim zubu to je celkem zbytecny, B. pujde az ted koncem dubna. Mates snad byl taky nejak po roce a Tyna snad po dvou, uz ani nevim
Po tom roce to bylo vicemene k nicemu, protoze Mates nespolupracoval, tak se jen svezl na kresle. Tyna aspon uz otevrela pusu. Ted jdem cela rodina, tak jde i B., ale nemyslim, ze by se predvedl…
Ale zkusit to muzete ![]()
která je lepší? bambus nebo biobavlna?
http://www.ekopleny.cz/…l152743.html
http://www.ekopleny.cz/…l152744.html
Flyingfrog píše:
Bruni: Jenže ona není už takové miminko. Například nesedí, ale v hluboké korbě ležet nebude, protože z ní nevidí a je úplně jedno, že já na ni mluvím, má tam hračky, prostě nevidí. Takže je v neúplném lehu ve sporťáku.Miminko by leželo a bylo rádo, že vidí maminku.
Je to miminko, vždyť je jí půl roku ![]()
A některá miminka holt nejsou moc kočárková. To moje naštěstí je, dám ji do kočárku a usne, někdy hned, jindy za čtvrt hodiny. A spí, někdy dvě hodiny, jindy 3/4 hodiny, pak už tam teda moc být nechce, takže vozit nebo vyndat.
U vás ani vozit nepomáchá? Nebo holt nosit v šátku, no. ![]()
nejde mi to načíst, předpokládám že to jsou anavy vícevrstvé?
za mě určitě bambus - savější, méně hrubne…
Oskárek píše:
nejde mi to načíst, předpokládám že to jsou anavy vícevrstvé?
za mě určitě bambus - savější, méně hrubne…
Mám oboje a trošku radši mám biobavlněné. Co je zkusit nakombinovat?
![]()
Bruni: V sobotu 7 měsíců. Ale ona vydrží v kočáru, ale ne v korbě. V golfáku v lehu vidí a je klid (někdy teda ne, protože zase nevidí na mě). A nosit ji může jedině chlap, u něj vydrží v pohodě, to se rozhlíží, usne. U mě se pořád mele. Evidentně jsem jí nepohodlná. ![]()
A je fakt, že doma nevidím důvod ji nosit, u všeho mi spíš překáží a na auta vidí stejně líp, když ji normálně držím. ![]()
Holky jdu zase pro radu. Dneska mi došel balík s vlňáčkama z Fleru, jsem celá natěšená, až je zkusím. Neodolám a pochlubím se
. Akorát si lámu hlavu,všude čtu, jak by měly po použití větrat, ideálně celou noc - kolik bych jich proboha musela mít? Jak to s nima děláte? Doufám, že se mi podaří je správně naimpregnovat,abych pak nebyla rozčarovaná
.
Mmch, koukala jsem, že vlňáčky Zlatý blatouch jdou na dračku
.
Holky, čím nejlépe mazat tu opruzeninu? Já ji teda nechávám hodně větrat, ale skoro mi přijde, že to má horší a horší.
Jo a může to být i změnou pracího prostředku, že? Ale jako to by mě namíchlo, prala jsem v Persilu, teď mám Dedru.
to moje dite proste zrat nebude
fakt uz jsem nasr… ptz kojit by chtela po hodina a moje prsa uz to nejak nezvladaj, tkz kdyby aspon jedno kojeni vymizelo skakala bych do stropu, ale to by princezne muselo neco smakovat ![]()
evi.an píše:
Holky jdu zase pro radu. Dneska mi došel balík s vlňáčkama z Fleru, jsem celá natěšená, až je zkusím. Neodolám a pochlubím se. Akorát si lámu hlavu,všude čtu, jak by měly po použití větrat, ideálně celou noc - kolik bych jich proboha musela mít? Jak to s nima děláte? Doufám, že se mi podaří je správně naimpregnovat,abych pak nebyla rozčarovaná
.
Mmch, koukala jsem, že vlňáčky Zlatý blatouch jdou na dračku.
teda tak tys mi ty zlutozeleny vyfrnkla pred nosem
ted na ne cekam, snad za tyden budou ![]()
jinak vlnacky z fleru asi radsi aspon 2× naimpregnovat dle zdejsich zkusenosti… asi se to na ne hur chyta bo co nevim…
treba anavy jsem jenom promackala a hned vyndala a jsou ok, ale holky tady psaly ze z fleru museli vickrat…
Flyingfrog píše:
Jo a může to být i změnou pracího prostředku, že? Ale jako to by mě namíchlo, prala jsem v Persilu, teď mám Dedru.
No tak to bych byla taky naprdnutá! Snad to tím nebude. Ono to může být zubem, příkrmy (to způsobí agresivnější moč), apod. ![]()
lenholka píše:
to moje dite proste zrat nebudefakt uz jsem nasr… ptz kojit by chtela po hodina a moje prsa uz to nejak nezvladaj, tkz kdyby aspon jedno kojeni vymizelo skakala bych do stropu, ale to by princezne muselo neco smakovat
Hele jdi si bořit morálku někam jinam, jooooo?
Já jdu pověsit ručníky a vařit a doufám v nadšení nad kuchařským výtvorem ![]()
V akutních případech tam naklusej ráno a vezme Tě. Bych se měla taky někde objednat, než to bude akutní
Kdy se vůbec má jít poprvé s dítětem k zubaři? Když vyleze první zub? To už bychom měly jít
A co čištění?