Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
13.4.11 10:54
pomeranca píše:
Bolí mě zub :zed: Právě jsem se objednala k zubařce… za měsíc a půl :pocitac: To mi z toho zubu asi už nic nezbyde :-( (jako kdyby to fakt moc bolelo, tak tam můžu přijít a čekat půl dne, jestli náhodou nebude mít volno)

V akutních případech tam naklusej ráno a vezme Tě. Bych se měla taky někde objednat, než to bude akutní :think:

Kdy se vůbec má jít poprvé s dítětem k zubaři? Když vyleze první zub? To už bychom měly jít :lol: A co čištění?

• Citovat
  • Upravit
14103

asho: Netuším, proč už teď chce zkoušet jogurt. Ona teda říkala za měsíc od toho, co bude jíst plnou dávku oběda. S tím, jak moje dáma jí, to nebude nikdy. Je ale fakt, že já sama ráda bych věděla, jak na tom je.

Bruni: Jenže ona není už takové miminko. Například nesedí, ale v hluboké korbě ležet nebude, protože z ní nevidí a je úplně jedno, že já na ni mluvím, má tam hračky, prostě nevidí. Takže je v neúplném lehu ve sporťáku. :roll: Miminko by leželo a bylo rádo, že vidí maminku. :-)

Jo a myslím, že Maja se ptala na opruzení po jídle. Já už delší dobu dumám, proč je z ničehož nic mladá opruzená. Zadek i pipina. A ono možná ta zelenina. :-( Podezírám pastiňák, po mrkvi a bramboře nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
lenholka píše:
Phoebe píše:
holky co mi můžete říct o těchhle plenkách? COTTON HOUR PREFOLD http://www.ekopleny.cz/…l156340.html
těch dotazů budu mít postupně víc :mrgreen:
za me nejsou uplne spatny, akorat teda docela hrubnou, aspon v nasi vode jo a pak teda me pobavil ten sklad co je tam na obrazku, tak ten jsem udelala maly tak mozna naposledy v 5 mesici, pak uz se mi nevesla, coz me pekne stve, ja mam tenhle sklad na vv plenach rada :cert:

aha tak to je blbé, my už půl měsíce používáme čtyrky, je to strašnej buřt takže tahle plína by nám už asi nebyla teď :lol: to je škoda, ta se mi docela líbila i ta cena je pro mě přijatelná … no měl by někdo doporučení na podobné akorát teda větší? a proč se tam teda píše že na celé plenkové období??? :think: nebo je to teda o jiném skladu? a jaký teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.4.11 10:58
Brunifid píše:
pomeranca píše:
Bolí mě zub :zed: Právě jsem se objednala k zubařce… za měsíc a půl :pocitac: To mi z toho zubu asi už nic nezbyde :-( (jako kdyby to fakt moc bolelo, tak tam můžu přijít a čekat půl dne, jestli náhodou nebude mít volno)

V akutních případech tam naklusej ráno a vezme Tě. Bych se měla taky někde objednat, než to bude akutní :think:

Kdy se vůbec má jít poprvé s dítětem k zubaři? Když vyleze první zub? To už bychom měly jít :lol: A co čištění?

Pri prvnim zubu to je celkem zbytecny, B. pujde az ted koncem dubna. Mates snad byl taky nejak po roce a Tyna snad po dvou, uz ani nevim :think: Po tom roce to bylo vicemene k nicemu, protoze Mates nespolupracoval, tak se jen svezl na kresle. Tyna aspon uz otevrela pusu. Ted jdem cela rodina, tak jde i B., ale nemyslim, ze by se predvedl…
Ale zkusit to muzete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
13.4.11 11:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.4.11 11:03
Flyingfrog píše:
Bruni: Jenže ona není už takové miminko. Například nesedí, ale v hluboké korbě ležet nebude, protože z ní nevidí a je úplně jedno, že já na ni mluvím, má tam hračky, prostě nevidí. Takže je v neúplném lehu ve sporťáku. :roll: Miminko by leželo a bylo rádo, že vidí maminku. :-)

Je to miminko, vždyť je jí půl roku :hug:
A některá miminka holt nejsou moc kočárková. To moje naštěstí je, dám ji do kočárku a usne, někdy hned, jindy za čtvrt hodiny. A spí, někdy dvě hodiny, jindy 3/4 hodiny, pak už tam teda moc být nechce, takže vozit nebo vyndat.
U vás ani vozit nepomáchá? Nebo holt nosit v šátku, no. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4254
13.4.11 11:05

nejde mi to načíst, předpokládám že to jsou anavy vícevrstvé?
za mě určitě bambus - savější, méně hrubne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.4.11 11:08
Oskárek píše:
nejde mi to načíst, předpokládám že to jsou anavy vícevrstvé?
za mě určitě bambus - savější, méně hrubne…

Mám oboje a trošku radši mám biobavlněné. Co je zkusit nakombinovat? :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
13.4.11 11:17

Bruni: V sobotu 7 měsíců. Ale ona vydrží v kočáru, ale ne v korbě. V golfáku v lehu vidí a je klid (někdy teda ne, protože zase nevidí na mě). A nosit ji může jedině chlap, u něj vydrží v pohodě, to se rozhlíží, usne. U mě se pořád mele. Evidentně jsem jí nepohodlná. :roll:

A je fakt, že doma nevidím důvod ji nosit, u všeho mi spíš překáží a na auta vidí stejně líp, když ji normálně držím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
13.4.11 11:20

Holky jdu zase pro radu. Dneska mi došel balík s vlňáčkama z Fleru, jsem celá natěšená, až je zkusím. Neodolám a pochlubím se :-). Akorát si lámu hlavu,všude čtu, jak by měly po použití větrat, ideálně celou noc - kolik bych jich proboha musela mít? Jak to s nima děláte? Doufám, že se mi podaří je správně naimpregnovat,abych pak nebyla rozčarovaná :think: .
Mmch, koukala jsem, že vlňáčky Zlatý blatouch jdou na dračku :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
13.4.11 11:21

Holky, čím nejlépe mazat tu opruzeninu? Já ji teda nechávám hodně větrat, ale skoro mi přijde, že to má horší a horší.

Jo a může to být i změnou pracího prostředku, že? Ale jako to by mě namíchlo, prala jsem v Persilu, teď mám Dedru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
13.4.11 11:22

to moje dite proste zrat nebude :pocitac: fakt uz jsem nasr… ptz kojit by chtela po hodina a moje prsa uz to nejak nezvladaj, tkz kdyby aspon jedno kojeni vymizelo skakala bych do stropu, ale to by princezne muselo neco smakovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
13.4.11 11:24
evi.an píše:
Holky jdu zase pro radu. Dneska mi došel balík s vlňáčkama z Fleru, jsem celá natěšená, až je zkusím. Neodolám a pochlubím se :-). Akorát si lámu hlavu,všude čtu, jak by měly po použití větrat, ideálně celou noc - kolik bych jich proboha musela mít? Jak to s nima děláte? Doufám, že se mi podaří je správně naimpregnovat,abych pak nebyla rozčarovaná :think: .
Mmch, koukala jsem, že vlňáčky Zlatý blatouch jdou na dračku :-) .

teda tak tys mi ty zlutozeleny vyfrnkla pred nosem :mrgreen: ted na ne cekam, snad za tyden budou :dance:
jinak vlnacky z fleru asi radsi aspon 2× naimpregnovat dle zdejsich zkusenosti… asi se to na ne hur chyta bo co nevim…
treba anavy jsem jenom promackala a hned vyndala a jsou ok, ale holky tady psaly ze z fleru museli vickrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.4.11 11:26
Flyingfrog píše:
Jo a může to být i změnou pracího prostředku, že? Ale jako to by mě namíchlo, prala jsem v Persilu, teď mám Dedru.

No tak to bych byla taky naprdnutá! Snad to tím nebude. Ono to může být zubem, příkrmy (to způsobí agresivnější moč), apod. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
13.4.11 11:28
lenholka píše:
to moje dite proste zrat nebude :pocitac: fakt uz jsem nasr… ptz kojit by chtela po hodina a moje prsa uz to nejak nezvladaj, tkz kdyby aspon jedno kojeni vymizelo skakala bych do stropu, ale to by princezne muselo neco smakovat :cert:

Hele jdi si bořit morálku někam jinam, jooooo? :twisted: Já jdu pověsit ručníky a vařit a doufám v nadšení nad kuchařským výtvorem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí