Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
12.4.11 18:45
pomeranca píše:
jé dorty, mňam :potlesk: já taky peču radši buchty, ale v sobotu jsem stvořila toto

teda ty jsi šikulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.4.11 18:47
pomeranca píše:
jé dorty, mňam :potlesk: já taky peču radši buchty, ale v sobotu jsem stvořila toto

teda ty jsi šikulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
12.4.11 18:57

Tady je někdo mooooc šikovný!!!!
Krásná! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
12.4.11 19:35

asho: Jenže já to jídlo vařím a musím říct, že mě celkem otravuje ta náročná příprava, aby to pak madam nejedla. Si tak vařím obědy spíš pro sebe než pro ni.

Majo: 80g v životě ta moje nesnědla. Já si to právě vážím. Potřebuju vědět, kdy se dostane tak nějak na plnou dávku kvůli té alergii, doktorka chce zkoušet jogurt, ale až ve chvíli, kdy bude jíst aspoň pořádně oběd.
A ty dorty jsou úžasné. :-)

pomeranco: Ten je úžasný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.4.11 19:38

Fly tak ji kus dát skleničku a uvidíš :think: Jinak zkoušela už jsi třeba vajíčko? Malá měla vlastně stejný průběh jako Stela a teď se to nějakým zázrakem uklidnilo. Jen teda radši nepiju mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.11 19:39
Flyingfrog píše:
asho: Jenže já to jídlo vařím a musím říct, že mě celkem otravuje ta náročná příprava, aby to pak madam nejedla. Si tak vařím obědy spíš pro sebe než pro ni.

Majo: 80g v životě ta moje nesnědla. Já si to právě vážím. Potřebuju vědět, kdy se dostane tak nějak na plnou dávku kvůli té alergii, doktorka chce zkoušet jogurt, ale až ve chvíli, kdy bude jíst aspoň pořádně oběd.
A ty dorty jsou úžasné. :-)

pomeranco: Ten je úžasný. :palec:

No jo, ja vim, taky mi to lezlo krkem a byl to taky duvod, proc jsem se na to vzdycky na cas vybodla. Uvarit biozel a pak jsem do nej natlacila tretinu lzicky, to fakt nemelo smysl :-? Ale ona je jeste malinka, vubec bych to nehrotila, v tomhle veku jsem pomalinku zacinala s Matysem a to zacal z nich tri nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.4.11 19:44

pomeranco - dort je úžasný :palec:

• Citovat
  • Upravit
14103
12.4.11 19:45
M-a-j-a píše:
Já ji mám už dneska fakt plné zuby. Pořád se rozčiluje. Spát pořádně nechce, vzteká se … Asi to počasí!!

Maji, určitě počasí, Stela je vždycky při takovémhle počasí na pěst.

lenholka píše:
a stepka nasla kamosku :-D

To je super fotka a plína taky. :palec:

Jinak já jsem normálně asi už tak divná a otrávená z bůhvíčeho (no já vím, z čeho, ale to mámám milujícím své děti psát nebudu :jazyk: ), že už ani nenakupuju plíny. Chlap musí být přesvědčen, že jsem něčím bacená do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
12.4.11 19:49
M-a-j-a píše:
Fly tak ji kus dát skleničku a uvidíš :think: Jinak zkoušela už jsi třeba vajíčko? Malá měla vlastně stejný průběh jako Stela a teď se to nějakým zázrakem uklidnilo. Jen teda radši nepiju mlíko.

Jednu jsem zkusila, když jsem dodělávala ten kurz/zkoušku. ALe já se nenarodila do milionářské rodinky, abych jí kupovala skleničky.

asho: No já jsem málo biomatka, bio jsem maximálně látkováním, takže já opravdu nelítám po obchodech a nesháním biozeleninu.
Každopádně i menší děti snědí víc. Já jsem asi rozhozená tím, že ona jen leží a nehýbe se a i mladší děti jsou akčnější, tak jsem si říkala, že aspoň v jídle by mohla překvapit, no tak nepřekvapila. Když jsem asi dvakrát vynechala jídlo, protože jsem nestíhala (učila jsem se na zkoušku), tak jí to bylo úplně jedno.

Jo a vždycky jsem se manicky bála flašky (holka mi 4 měsíce sála přes klobouček), že jednou se napije z flašky a nebude chtít jinak a ona to pro jistotu neumí vůbec. Každý den trénuju, ale kouká na mě „mami, co blbneš?“ a pak to žužlá jak hračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.4.11 20:09

Fly já jsem je koupila jen teď na začátek, protože toho nesní hodně, tak ať nemusím vařit po troškách taky ať mám skleničky na zamražování, ale už se chystám na vaření.
Holky teď jsem malé sundala plínu a měla zadek jako pavián. Ani koupat jsem ji pořádně nemohla, protože ji teplá voda šíleně vadila. V pokaděné plíně byla jen chviličku, myslíte, že to může být alergie na nějakou tu zeleninu? Ale jí jen brambor a mrkev a nikdy ji to problém nedělalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
12.4.11 20:15

mirii, nějakýho hillse jsme kdysi měli, bylo tam jen vajíčko. tohle je co zač?

fly, my se lžícováním začínáme. nemám sílu jí cosi vyvyřovat po drtkách, takže zatím má mrkev ze skleničky. tu malou 125g má na 3 dny a stejně ještě něco vyhodím. :nevim: pak jí ani nedám dopít mlíka a ona vydrží 3 hodiny do dalšího jídla :nevim: prostě máložrout jako vždy :nevim: ale je to buřt, takže do ní víc rvát nehodlám. až se (doufám, že jo…) trochu rozjí, budu vařit. ale ze zeleniny se chystám jen na mrkev, cuketu, červenou řepu (bramboru ještě jednou zkusím, ale první pokus byl fiasko) se budu řídit dle ashy množstvím chutí do 1 roku :wink:

a máme nový kočááár! neluše dostala k šestiměsíčninám golfky cybex callisto. tak jsem je pěkně smontovala, neluši do nich zkusmo dala a zase jsem je složila a uklidila :lol: ale za nějaký ten měsíc budou luxusní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.4.11 20:26

Zuzi první dny jedla Amálka taky tu skleničku tři dny a po týdnu už jí hodně. A já ještě po jídle kojím :-) Je to prasátko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.11 20:30
Flyingfrog píše:
M-a-j-a píše:
Fly tak ji kus dát skleničku a uvidíš :think: Jinak zkoušela už jsi třeba vajíčko? Malá měla vlastně stejný průběh jako Stela a teď se to nějakým zázrakem uklidnilo. Jen teda radši nepiju mlíko.

Jednu jsem zkusila, když jsem dodělávala ten kurz/zkoušku. ALe já se nenarodila do milionářské rodinky, abych jí kupovala skleničky.

asho: No já jsem málo biomatka, bio jsem maximálně látkováním, takže já opravdu nelítám po obchodech a nesháním biozeleninu.
Každopádně i menší děti snědí víc. Já jsem asi rozhozená tím, že ona jen leží a nehýbe se a i mladší děti jsou akčnější, tak jsem si říkala, že aspoň v jídle by mohla překvapit, no tak nepřekvapila. Když jsem asi dvakrát vynechala jídlo, protože jsem nestíhala (učila jsem se na zkoušku), tak jí to bylo úplně jedno.

Jo a vždycky jsem se manicky bála flašky (holka mi 4 měsíce sála přes klobouček), že jednou se napije z flašky a nebude chtít jinak a ona to pro jistotu neumí vůbec. Každý den trénuju, ale kouká na mě „mami, co blbneš?“ a pak to žužlá jak hračku.

No hele bud v klidu, u nas to nebylo o moc lepsi…a to jeste jen u nekoho :mrgreen: Fakt to ber jakoze do roka se z nejedeni nestrili, proste to ma na seznameni se a ne na trhani rekordu. Jen je to otravny, ja vim :hug: Asi jeste neni pripravena, no.
A pit z flasky se naucili dve deti az kolem 10 mesice a nejmladsi…ten az nekdy po roce. Oni nejak vubec moc nepili. Toho jsem ucila pres pitko, co teklo, protoze s netekoucim si fakt nevedel rady.

Radsi ty decka nesrovnavej, nebo se zblaznis ;) Vzdycky bude nejaky napred. Tyna se mi nehybala, pretocila se v 8mi mesicich, sedla si ve 13ti, lezla v 15ti a chodila v 19ti. A ted uz to na ni nikdo nepozna. B. zas nezral…a dneska to taky uz nikdo nepozna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.4.11 20:33

Jo holky a mam dobry tip pro nejedliky a malo jedliky. Navarit zeleninu, patricne nadrtit a nalit do formicek na led. Pak jen vyklopite podle potreby. Ja to teda zkusila jen jednou a u Tyny, coz nemelo ten efekt, protoze ta jedla od zacatku jak prorvana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
12.4.11 20:40

asho, tip dobrej, ale mě je to prd platný, neb mám plnej mrazák mýho mlíka :zed: si furt dělám zásoby na horší časy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure