Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobre ranko,
Po,eramco tu diskuzi jsem navrhovala ja
a hned tam jdu prispet ![]()
Vcera prisel balicek s anavkama,mam jen hromadne foto,pac jsem je zrovna davala na zadek kdyz tu byla navsteva a nechtelo se mi honit malou s fotakem
teda jen nekteremnektere jsou jeste nepouzite
Koupila jsem si od Eone ( olejicky a vse co hleda MEHLO ) olejicek dokoupele a vcera jsem hopoprve dala a super…voda byla dost mastna,ale holky mely po koupani fakt krasne vlacno plet a nemusela jsem ani natirat
,fakt parada.
A taky nechapu proc na redici lahvicce medvidka je psano spotrebvat do druheho dne a na samotnem koncentrovanem roztoku neni psano nic
takze na to prdim a rozhodne oo jednom dni nevylevam…
zelazuzu píše:Brunifid píše:Hele a proč se vlastně můžou prodávat cigarety???zuzanecka81 píše:
ahoj holky!
tak jsem koukla jen na první 3 stránky diskuze „hnuska“ a radši jsem to zavřela. napíšu to bez obalu: to ty hovada fakt nemají co jinýho na řešení?Asi ne, neb mají volný ten čas, který my věnujeme vyváření a žehlení plen
Ad „pročpak by se to asi prodávalo, když by to byl takovej sajrajt?“ - to je stejné se vším, třeba u krmení pro psy většinou platí, že co má nejmasivnější reklamu (to barevné Pedigree), to je největší sračka. A nejvíc mě baví, když někdo věří tomu, že ta červeně nabarvená granule je s masem a ta jedovatě zelená se zeleninou
Já to nečetla vůbec, ještě jsem se k tomu nedostala a nějak to není priorita. Právě ždíme pračka a přemýšlím, jestli neproskočí zdí a nerozpadne se, děsně rachtáA otvírám pytlík s Dedrou na praní, Ulrich jsem dodělala. Tak jsem na to zvědavá.
S těmi granulemi je to taky přesně tak…a se spoustou jiných věcí..Proč se nezakáže ťamanům prodávat jejich jedovaté oblečení pro děti a nohy ničící botky pro děti?? Proč se to vše nezakáže..Kdybych měla argumentovat tím, že až se to zakáže, tak to nebudu používat, tak umřem ve 40ti na rakovinu a dítěti zaděláme na krásný život plný chorob a závislostí…
Ale ono to je zakázané, resp. není to dovolené, veškeré zboží pro děti musí mít atesty… Jenže na to nikdo nedohlíží nebo nevím. Hlavně že já jak blbec nešiju z amerických látek, když nemají atest. Jenže já bych byla jako malý podnikatel snadná kořist pro kontrolní úřady, s těma velikýma tržištěma, padělateli atd. je to mnohem těžší.
Mirii píše:čauky no jo jenže mají oni i nehotové olejíčky- tím myslím jen ty základní suroviny na výrobu kosmetiky- mám doma novou knížku s úžasnýma receptama na kosmetiku a péči o domácnost, tak jsem si chtěla nějakou kosmetiku namíchat.
Dobre ranko,
Po,eramco tu diskuzi jsem navrhovala jaa hned tam jdu prispet
Vcera prisel balicek s anavkama,mam jen hromadne foto,pac jsem je zrovna davala na zadek kdyz tu byla navsteva a nechtelo se mi honit malou s fotakem
teda jen nekteremnektere jsou jeste nepouzite
Koupila jsem si od Eone ( olejicky a vse co hleda MEHLO ) olejicek dokoupele a vcera jsem hopoprve dala a super…voda byla dost mastna,ale holky mely po koupani fakt krasne vlacno plet a nemusela jsem ani natirat
,fakt parada.
A taky nechapu proc na redici lahvicce medvidka je psano spotrebvat do druheho dne a na samotnem koncentrovanem roztoku neni psano nictakze na to prdim a rozhodne oo jednom dni nevylevam…
Zuzi já jsem tu diskuzi taky četla a vyplynulo mi z ní, že hádat se začínají vždy holky, které používají jednorazovky a protože ji je převaha, tak nemá cenu nic říkat. Je mi to až někdy líto jak se chovají.
tak jsem dneska vyrazila s malou na malej nakup prochazkou, zabalila jsem ji do satku jak se bude venku chovat, doma ok, uklidnuje ji to, i kdyz nekdy taky skuci ale to spis asi horkem…
no zvatlala co jsme vysly z baraku, za ctvrt hodky byla tuha a probrala se az po hodine pred barakem, tak jsem byla nadsena jak se ji to libilo a ze hodka na zacatek jako trenink taky dobry a kdyz jsem ji pak doma rozbalila, tak jsem jenom cumela jak je chudinka moje otlacena, celo od cepicky, nos a brada a tvare uvareny, beruska moje ![]()
M-a-j-a píše:
Zuzi já jsem tu diskuzi taky četla a vyplynulo mi z ní, že hádat se začínají vždy holky, které používají jednorazovky a protože ji je převaha, tak nemá cenu nic říkat. Je mi to až někdy líto jak se chovají.
ale podavaji to tak jako ze latkujici jsou jednak bioblbky a jednak neustale utocici na hnuskujici..
lenholka píše:M-a-j-a píše:ale podavaji to tak jako ze latkujici jsou jednak bioblbky a jednak neustale utocici na hnuskujici..
Přsně tak. Já jsem si teda nikdy nevšimla, že by maminka používající látku utočila na maminku, která používá jednorázovky. KAždá řekne svoje pro a proti a když látkující řekne svoje pro, tak se na ni ostatní sesypou jako vosy udělají z ní vlastně hloupou matku, která svému dítěti škodí. Když se látkující maminka začne bránit, tak z toho výjde, že je zlá na ostatní nelátkující maminky. Mě to tak očí ![]()
Brunifid píše:zuzanecka81 píše:
ahoj holky!
tak jsem koukla jen na první 3 stránky diskuze „hnuska“ a radši jsem to zavřela. napíšu to bez obalu: to ty hovada fakt nemají co jinýho na řešení?Asi ne, neb mají volný ten čas, který my věnujeme vyváření a žehlení plen
Ad „pročpak by se to asi prodávalo, když by to byl takovej sajrajt?“ - to je stejné se vším, třeba u krmení pro psy většinou platí, že co má nejmasivnější reklamu (to barevné Pedigree), to je největší sračka. A nejvíc mě baví, když někdo věří tomu, že ta červeně nabarvená granule je s masem a ta jedovatě zelená se zeleninou
Já to nečetla vůbec, ještě jsem se k tomu nedostala a nějak to není priorita. Právě ždíme pračka a přemýšlím, jestli neproskočí zdí a nerozpadne se, děsně rachtáA otvírám pytlík s Dedrou na praní, Ulrich jsem dodělala. Tak jsem na to zvědavá.
No presny…si neprej videt, jak to vypadalo u nas v petshopu,kdyz si lidi precetli test granuli, kde nejlip vysly nejaky sr..ky Koruna. Cely den jsem vysvetlovala, ze to opravdu nejsou kvalitni granule
A Friskies jsou temer jista poukazka na potize s ledvinama, to jsme meli vedle z veteriny z prvni ruky kazdou chvili
Ja tenkrat kupovala konzervy Hills a Eagle i pro jezky
Se mi pricilo je vykrmovat nejakyma sajrajtama.
mehlo píše:
asho- prosím tě můžeš hodit zase odkaz na ty rostlinný kosmetický olejíčky a aromaterapii? Vím že to tu je, ale asi bych to nenašla. Dík
Myslis eone a tak?
www.eone.cz
www.ellinor.cz
www.nobilis.cz
A ja mam novy PC s rychlosti blesku
Jen mam vsechny zalozky na notasu, to zas bude
Ale je to teda zbesily, mit za manzela neco takovyho, mam hlavu jak spalek, vsude samy kabel, propojeny tri pocitace, tohle dilo je navic s televizi… ale hlavne je to vsechno desne jednoduchy, ze ![]()
asha píše:mehlo píše:Myslis eone a tak?
asho- prosím tě můžeš hodit zase odkaz na ty rostlinný kosmetický olejíčky a aromaterapii? Vím že to tu je, ale asi bych to nenašla. Dík
www.eone.cz
www.ellinor.cz
www.nobilis.cz
díky přesně to jsem myslela
chtělajsem ráno vyrazit do dm, že počkám, až se mladej vykadí a půjdeme… půl 11 pryč a já pořád čekám
![]()
asha píše:
No presny…si neprej videt, jak to vypadalo u nas v petshopu,kdyz si lidi precetli test granuli, kde nejlip vysly nejaky sr..ky Koruna. Cely den jsem vysvetlovala, ze to opravdu nejsou kvalitni granuleA Friskies jsou temer jista poukazka na potize s ledvinama, to jsme meli vedle z veteriny z prvni ruky kazdou chvili
Ja tenkrat kupovala konzervy Hills a Eagle i pro jezky
Se mi pricilo je vykrmovat nejakyma sajrajtama.
Tak o Friskies ani nemluvit, už od pohledu je ot jedovatý, jak je to barevný ![]()
Ale nejlepší je pořád maso a příkrmy. Leč lobby výrobců kompletních krmiv je stejně mocná jako ta s výrobci jednorázových plen. ![]()
M-a-j-a píše:
Přsně tak. Já jsem si teda nikdy nevšimla, že by maminka používající látku utočila na maminku, která používá jednorázovky.
Nemusí útočit, osvědčeným startérem je použití slova „hnuska“. To je rozbuška a pak už to jen jede ![]()
Protože jsou zdravé přece, se taky koukni, co to stojí, za kvalitu se halt platí.
Jako já jsem pro pokrok, to rozhodně. Věřím, že vynález jednorázovek byl stejně revoluční jako vynález granulované potravy pro psy - to pohodlí! A ještě když mi na obalu slíbí, že to obsahuje všechno, co pes potřebuje a že dítě po tom bude mít hebkou prdelku, no kdo by to v dobré víře nekoupil?