Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:ivuska.h píše:Katy2 píše:Jojo, budou, makám na tom
Ivuš tak co ty tréninkové, budou pro mě, teda pro ELi a nebo nebudou?V pauzách mezi účetnictvím
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak makej makej, moc se na ně těším, teda Eli se na ně těší.
Proste se obe tesite ![]()
ivuska.h píše:asha píše:Srabe!
A koukam, ze se to na Emimi zas reze, jen jsem tam nakoukla a radsi vypadla
Tak ja jsem statecne precetla par stranek a uplne jsem citila, jak mi ubyvaji sily…
Uplne to ze mne vysalo energii ![]()
Pokud mi jeste nejaka zbyde, dam ty 4 posledni stranky, no… Ale dneska DH privali novy PC, to bude radosti…tak tu budu asi i vecer ![]()
Brunifid píše:
Kouknu na to, výhledověVařím malé tu rýži s mrkví. Až to budu mixovat - mám jí dát jak mrkev, tak rýži, nebo rozmixovat jen tu mrkev a přidat lžíci vývaru?
Jde mi o ta rýžová zrníčka.
Obiloviny jsem jí ještě nedávala.
Já bych pořádně rozvařila a pak rozmixovala i s tou rýži, to by mělo jít rozmixovat do hladka. ![]()
Katy2 píše:
Já bych pořádně rozvařila a pak rozmixovala i s tou rýži, to by mělo jít rozmixovat do hladka.
OK, dám jí to celé, díky. Rozmixovat to určitě půjde, tu rýži jsem dost rozvařila, tyčový mixér to zvládne. Krom toho jí sem tam malinký kousek, myslím, nevadí ![]()
Ahoj holky, po stráááášně dlouhé době zdravím a hned odrzle hlásím, že nedočítám.
Tu stovku stránek asi fakt nedám. ![]()
Jdu dotazovat, kolik poledního příkrmu by tak mělo sníst 7m dítě? Mám takový pocit, že to moje toho moc nesní.
Zuzu: Ta sasanka, jak jsem si od tebe koupila, je perfektní, dítě ji miluje. ![]()
Flyingfrog píše:
Ahoj holky, po stráááášně dlouhé době zdravím a hned odrzle hlásím, že nedočítám.Tu stovku stránek asi fakt nedám.
![]()
Jdu dotazovat, kolik poledního příkrmu by tak mělo sníst 7m dítě? Mám takový pocit, že to moje toho moc nesní.
Zuzu: Ta sasanka, jak jsem si od tebe koupila, je perfektní, dítě ji miluje.
Ja nikdy nezkoumala, kolik by toho meli snist, snedli, co se do nich veslo… ![]()
Flyingfrog píše:
Pavlínka sní cca 90-100 dkg.
Šicí plenkové maniačky: měly byste zájem o nějaké potištěné PUL materiály a Suedecloth? Print PUL 99,–kč za čtverec a Suedecloth 65,–kč na čtverec ![]()
caccorka píše: Šicí plenkové maniačky: měly byste zájem o nějaké potištěné PUL materiály a Suedecloth? Print PUL 99,–kč za čtverec a Suedecloth 65,–kč na čtverec
A jaky ty PUL?
Fly - u nás jeden den malá sní půl malé skleničky a druhý den sní třeba celou velkou
- řekla bych že je to podle toho jak jí co chutná.
V sobotu jsem jí udělala jeden brambor a jednu cuketu a myslela jsem si že to bude mít na dva dny a ono houby, snědla to v tu sobotu celé ![]()
caccorka píše: Šicí plenkové maniačky: měly byste zájem o nějaké potištěné PUL materiály a Suedecloth? Print PUL 99,–kč za čtverec a Suedecloth 65,–kč na čtverec
A co by jsi měla?
Kouknu na to, výhledově
Vařím malé tu rýži s mrkví. Až to budu mixovat - mám jí dát jak mrkev, tak rýži, nebo rozmixovat jen tu mrkev a přidat lžíci vývaru?
Jde mi o ta rýžová zrníčka.
Obiloviny jsem jí ještě nedávala.