Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
11.4.11 18:24

Kouknu na to, výhledově 8-)

Vařím malé tu rýži s mrkví. Až to budu mixovat - mám jí dát jak mrkev, tak rýži, nebo rozmixovat jen tu mrkev a přidat lžíci vývaru?
Jde mi o ta rýžová zrníčka.
Obiloviny jsem jí ještě nedávala.

• Citovat
  • Upravit
29730
11.4.11 18:29
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
Ivuš tak co ty tréninkové, budou pro mě, teda pro ELi a nebo nebudou? :mrgreen:
Jojo, budou, makám na tom :) V pauzách mezi účetnictvím :twisted:
:mavam: :mavam: :mavam: :pankac: :pankac: Tak makej makej, moc se na ně těším, teda Eli se na ně těší. :mrgreen:

:mrgreen: Proste se obe tesite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 18:31
ivuska.h píše:
asha píše:
A koukam, ze se to na Emimi zas reze, jen jsem tam nakoukla a radsi vypadla :mrgreen:
Srabe! :mrgreen:

Tak ja jsem statecne precetla par stranek a uplne jsem citila, jak mi ubyvaji sily… :mrgreen: Uplne to ze mne vysalo energii :jazyk:

Pokud mi jeste nejaka zbyde, dam ty 4 posledni stranky, no… Ale dneska DH privali novy PC, to bude radosti…tak tu budu asi i vecer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.4.11 18:32
Brunifid píše:
Kouknu na to, výhledově 8-)Vařím malé tu rýži s mrkví. Až to budu mixovat - mám jí dát jak mrkev, tak rýži, nebo rozmixovat jen tu mrkev a přidat lžíci vývaru?
Jde mi o ta rýžová zrníčka.
Obiloviny jsem jí ještě nedávala.

Já bych pořádně rozvařila a pak rozmixovala i s tou rýži, to by mělo jít rozmixovat do hladka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.4.11 18:34
Katy2 píše:
Já bych pořádně rozvařila a pak rozmixovala i s tou rýži, to by mělo jít rozmixovat do hladka. :think:

OK, dám jí to celé, díky. Rozmixovat to určitě půjde, tu rýži jsem dost rozvařila, tyčový mixér to zvládne. Krom toho jí sem tam malinký kousek, myslím, nevadí :-)

• Citovat
  • Upravit
14103
11.4.11 18:58

Ahoj holky, po stráááášně dlouhé době zdravím a hned odrzle hlásím, že nedočítám. :-) Tu stovku stránek asi fakt nedám. :-)

Jdu dotazovat, kolik poledního příkrmu by tak mělo sníst 7m dítě? Mám takový pocit, že to moje toho moc nesní.

Zuzu: Ta sasanka, jak jsem si od tebe koupila, je perfektní, dítě ji miluje. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 19:47
Flyingfrog píše:
Ahoj holky, po stráááášně dlouhé době zdravím a hned odrzle hlásím, že nedočítám. :-) Tu stovku stránek asi fakt nedám. :-)

Jdu dotazovat, kolik poledního příkrmu by tak mělo sníst 7m dítě? Mám takový pocit, že to moje toho moc nesní.

Zuzu: Ta sasanka, jak jsem si od tebe koupila, je perfektní, dítě ji miluje. :-D

Ja nikdy nezkoumala, kolik by toho meli snist, snedli, co se do nich veslo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.4.11 19:58
Flyingfrog píše:
Jdu dotazovat, kolik poledního příkrmu by tak mělo sníst 7m dítě? Mám takový pocit, že to moje toho moc nesní.

Pavlínka sní cca 90-100 dkg.

• Citovat
  • Upravit
16492
11.4.11 20:11

Fly mi teď malá snědla za dva dny velkou skleničku 190g :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.4.11 20:17

Šicí plenkové maniačky: měly byste zájem o nějaké potištěné PUL materiály a Suedecloth? Print PUL 99,–kč za čtverec a Suedecloth 65,–kč na čtverec :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 20:45
caccorka píše: Šicí plenkové maniačky: měly byste zájem o nějaké potištěné PUL materiály a Suedecloth? Print PUL 99,–kč za čtverec a Suedecloth 65,–kč na čtverec :?:

A jaky ty PUL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.4.11 20:56

Fly - u nás jeden den malá sní půl malé skleničky a druhý den sní třeba celou velkou :nevim: - řekla bych že je to podle toho jak jí co chutná.

V sobotu jsem jí udělala jeden brambor a jednu cuketu a myslela jsem si že to bude mít na dva dny a ono houby, snědla to v tu sobotu celé 8-o

• Citovat
  • Upravit
10170
11.4.11 20:56
caccorka píše: Šicí plenkové maniačky: měly byste zájem o nějaké potištěné PUL materiály a Suedecloth? Print PUL 99,–kč za čtverec a Suedecloth 65,–kč na čtverec :?:

A co by jsi měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.4.11 21:00

toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.4.11 21:00