Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
11.4.11 11:15

Mirii máme i takové látkové capačky a ty si nesundá, ty jí drží.

A ty capačky máme nějaké neznačkové, tyto - viz fotka. A když kope nohama tak jí to prostě spadne raz dva. A velké je nemá, spíše mám problém tam tu nohu už narvat.

No v týdnu pojedu do města, tak se tam podívám do speciálního obchodu kde mají jen boty pro děti na nějaké lepší capačky.

• Citovat
  • Upravit
29730
11.4.11 11:25
petka.konecna píše:
Mirii máme i takové látkové capačky a ty si nesundá, ty jí drží.

A ty capačky máme nějaké neznačkové, tyto - viz fotka. A když kope nohama tak jí to prostě spadne raz dva. A velké je nemá, spíše mám problém tam tu nohu už narvat.

No v týdnu pojedu do města, tak se tam podívám do speciálního obchodu kde mají jen boty pro děti na nějaké lepší capačky.

No to se ani nedivim, ze je sunda, tyhle jsou spis pro paradu do kocarku, ne? :-) … Ty lepsi capacky v kamennym nekoupis. B. si Noleny nesundal, drzi je guma kolem paty. Chce to fakt kozeny, ne latkovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 11:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
11.4.11 12:17

taky jsme měli nolen, jsou bezvadný, prcek si je taky nesundal, ale já používala jen na lezení po venku (takže je pěkně oddělal, to se ještě snad i plazil) doma byl jen v těch ponožkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.4.11 12:35
asha píše:
Bruni, to je normalni prujem, B. to ma taky, obcas to smrdi vylozene kysele… Ale dneska uz uplne ok, uz vcera to bylo lepsi, zitra bude normalni bobek.

A co s tím? Už to má od soboty.
Teď jsem přijela z veteriny, tam mi nabízeli Smektu, ale to bych do ní asi nedostala, tak jsem to odmítla.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
11.4.11 12:37

Mám chuť se vykašlat dneska na příkrmy… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29730
11.4.11 12:38
Brunifid píše:
asha píše:
Bruni, to je normalni prujem, B. to ma taky, obcas to smrdi vylozene kysele… Ale dneska uz uplne ok, uz vcera to bylo lepsi, zitra bude normalni bobek.
A co s tím? Už to má od soboty.
Teď jsem přijela z veteriny, tam mi nabízeli Smektu, ale to bych do ní asi nedostala, tak jsem to odmítla.

Nejaky probio kapky…lactobacil. Hylak do ni teprv nedostanes… Neco na obnovu mikroflory. Mela jsem nejaky lactobacily v kapslich, ty jsem otvirala, dala do kapky vody a vstrikla do pusy tim davkovacem od Nurofenu. Cim dal do pusy, tim lip, asi jako u psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 12:39
Brunifid píše:
Mám chuť se vykašlat dneska na příkrmy… :nevim:

No vzdyt klidne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
11.4.11 12:41

bruni u nas se jedou prikrmy mesic a spis to vypada jako kdybysme zacli dneska, to jsem zvedava jestli nekdy zacne jist..se jenom bojim aby pak nemela problemy s jidlem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.4.11 12:41

Tak do lékárny jsem nejela, Nurofen nemám, tudíž ani dávkovač. A už se mi teda nikam nechce štrachat, jeden výlet stačil…
Příkrmy teda dneska fakt nemám dávat? Ona jí jenom v poledne nějakých 100g.

• Citovat
  • Upravit
29730
11.4.11 12:43
lenholka píše:
bruni u nas se jedou prikrmy mesic a spis to vypada jako kdybysme zacli dneska, to jsem zvedava jestli nekdy zacne jist..se jenom bojim aby pak nemela problemy s jidlem :roll:

Ale neboj… B. zacinal dobre 4 mesice. Nic jsem do nej nedostala. A asi 14 dni pred narozkama najednou otevrel pusu a slo to samo. Od ty doby je skoro bezedny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 12:44
Brunifid píše:
Tak do lékárny jsem nejela, Nurofen nemám, tudíž ani dávkovač. A už se mi teda nikam nechce štrachat, jeden výlet stačil…
Příkrmy teda dneska fakt nemám dávat? Ona jí jenom v poledne nějakých 100g.

Tak nemusi to byt od Nurofenu, takovy davkovace jsou v leccems… je to jako strikacka. Nebo jestli mas tu…

Ja bych s prikrmem pockala, dokud nebude fit.

Příspěvek upraven 11.04.11 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.4.11 12:44
lenholka píše:
bruni u nas se jedou prikrmy mesic a spis to vypada jako kdybysme zacli dneska, to jsem zvedava jestli nekdy zacne jist..se jenom bojim aby pak nemela problemy s jidlem :roll:

Jako že to nechce? To já si nemůžu stěžovat, jí to krásně.
Já jako malá byla s jídlem hroznej prevít, „tlustý“ jsem našla i na kuřeti a králíkovi. Nutili mě sedět dvě hodiny u stolu u oběda, dokud to nesním. Přála jsem si hladomornu. Dneska sežeru na co přijdu, bůček můžu, pořádně omastku, akorát to na mne není vidět :lol:
U plného stolu hlady nikdo neumře.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
11.4.11 12:46

Moje hodné šikovné děťátko to spapá i ze lžičky :palec:
Takže mám zítra sjet do lékárny a chtít probio kapky? Nebo laktobacily? Nebo to je to samý? :oops:

• Citovat
  • Upravit
29730
11.4.11 12:49
Brunifid píše:
Moje hodné šikovné děťátko to spapá i ze lžičky :palec:
Takže mám zítra sjet do lékárny a chtít probio kapky? Nebo laktobacily? Nebo to je to samý? :oops:

Ja myslela, ze ne, kdyz do ni nedostanes Smectu… (B. mi po ni blije)
No chtej neco na obnovu strevni mikroflory pro kojence. Oni ti poradi. Jen Hylak je teda hnus fialovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure