Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jo nase stepula si taky porad rejdi v uchu, ale hlavne po koupani coz si teda myslim, ze tam ma zbytek vody…
jinak jsme doma a kooonecne mam v ruce blaznivou zirafku od kisy
ta je a jeste tam mam 2 ubrousky juuuuuuuu ![]()
Katy, mrknu na to večer , možná blbnu , teď jsi mě znejistěla …
Ahojte,
tak my měli víkend v jednorázovkách a spotřebovala jsem jich 28 (sobota-neděle, s tím že v noci má jen jednu). Já furt k malé čichám a mi to prostě smrdí a smrdí.
Jinak jsem si u našich zopakovala základy pletení
a asi se pustím to těch vlňáčků
jen koupit vlnu a budu to zkoušet.
A ještě se musíme pochlubit - malá stojí
ale tak nějak divně, na špičkách. Takže přes týden jdeme sehnat boty.
Ráďa69 píše:
Katy, mrknu na to večer , možná blbnu , teď jsi mě znejistěla …
Ráďo, no ale fakt je to tak napsáno, první v od 15ti měsíců a přeočkování za 6-10 měsíců. Tak že i kdyby jste byli očkování hned v těch 15ti měsících, tak přeočkování nejdříve v 21timěsících. ![]()
ahoj!
takže zuby, jo?
to teda zírám, že to mnutí může být k tomu!
teda peti, to je fofr! já jsem ráda, že neluše se zatím pořád jen válí ![]()
dneska byla mrkev podruhé. už jsem nečekala, až začne mávat rukama a držela jí hned od začátku ruce. výsledek: plína a brindák zaprasený, oblečení v cajku
![]()
Katy , jo máš pravdu , já teprv teď koukla do očkováku , nějak mě nenapadlo , že tam najdu i ty rozestupy.Já tam tedy nemám přeočkování po 6- 10 m. , ale 21.-25. měsíc a v odůvodněných případech i později , takže to je úplně v pohodě . Nechám to na červen . Dííííky
Petko, syn byl preventivně sledovaný na neurologii a neuroložka nám nakázala, že dokud většinu času nebude stát a CHODIT, tak žádné boty, jen ponožky s protiskluzem. Že takto si nejlépe procvičí ty nožičky při lezení, kdy jde ploska nohy do klenby.
Oskárek píše:
Petko, syn byl preventivně sledovaný na neurologii a neuroložka nám nakázala, že dokud většinu času nebude stát a CHODIT, tak žádné boty, jen ponožky s protiskluzem. Že takto si nejlépe procvičí ty nožičky při lezení, kdy jde ploska nohy do klenby.
jojo taky mi rikali ze boty ne e dokud nebude sama chodit, pry se musi spravne zpevnit noha ci co
lenholka píše:Oskárek píše:jojo taky mi rikali ze boty ne e dokud nebude sama chodit, pry se musi spravne zpevnit noha ci co
Aha.
Já jsem myslela že když už se postaví tak šup na nohu botu. Tak já se na to poinformuju ještě.
No já musím říct, že jsem se ve všem držela jejich rad a přes drobné nedostatky, které by ale asi měl i jako donošený (např. opožděná vzpřimovací motorika, centrální koordinační porucha - plazil se jen jednou nohou, ale to dělá spousta dětí) jsme dospěli k naprosto k perfektní a bezchybné chůzi a na poslední kontrole vyfasovali velkou pochvalu, takže já ti můžu výše uvedené s čistým svědomím jen a jen doporučit:-)
Ještě nám řekla, že pokud ještě bude někde třeba na koberci, kde si bude hodně hrát na zemi a lézt, tak ještě také bez botiček…
A nejlepší na procvičování nožiček je chůze bosky po nerovném terénu a úplně nej po písku ![]()
lenholka píše:Oskárek píše:jojo taky mi rikali ze boty ne e dokud nebude sama chodit, pry se musi spravne zpevnit noha ci co
Boty dát až když převažuje chůze před lezením (při lezení bota nutí nohu do divné polohy). A co nejčastěji nechávat dítě bosé na nerovných površích – tráva, oblázky, písek…
pomeranca píše:
Novinky na anavy (honem nakupujte) a krásná titulní fotka
ta fotka je vazne povedena ![]()