Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
10.4.11 18:10

jo nase stepula si taky porad rejdi v uchu, ale hlavne po koupani coz si teda myslim, ze tam ma zbytek vody…

jinak jsme doma a kooonecne mam v ruce blaznivou zirafku od kisy :srdce: ta je a jeste tam mam 2 ubrousky juuuuuuuu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
10.4.11 19:12

Katy, mrknu na to večer , možná blbnu , teď jsi mě znejistěla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.4.11 19:25

Ahojte,

tak my měli víkend v jednorázovkách a spotřebovala jsem jich 28 (sobota-neděle, s tím že v noci má jen jednu). Já furt k malé čichám a mi to prostě smrdí a smrdí.

Jinak jsem si u našich zopakovala základy pletení :) a asi se pustím to těch vlňáčků :) jen koupit vlnu a budu to zkoušet.

A ještě se musíme pochlubit - malá stojí :roll: ale tak nějak divně, na špičkách. Takže přes týden jdeme sehnat boty.

• Citovat
  • Upravit
51750
10.4.11 19:59
Ráďa69 píše:
Katy, mrknu na to večer , možná blbnu , teď jsi mě znejistěla …

Ráďo, no ale fakt je to tak napsáno, první v od 15ti měsíců a přeočkování za 6-10 měsíců. Tak že i kdyby jste byli očkování hned v těch 15ti měsících, tak přeočkování nejdříve v 21timěsících. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
10.4.11 20:01

ahoj!
takže zuby, jo? 8-o to teda zírám, že to mnutí může být k tomu!

teda peti, to je fofr! já jsem ráda, že neluše se zatím pořád jen válí :lol:

dneska byla mrkev podruhé. už jsem nečekala, až začne mávat rukama a držela jí hned od začátku ruce. výsledek: plína a brindák zaprasený, oblečení v cajku :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
10.4.11 20:03

Katy , jo máš pravdu , já teprv teď koukla do očkováku , nějak mě nenapadlo , že tam najdu i ty rozestupy.Já tam tedy nemám přeočkování po 6- 10 m. , ale 21.-25. měsíc a v odůvodněných případech i později , takže to je úplně v pohodě . Nechám to na červen . Dííííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
10.4.11 20:55

Petko, syn byl preventivně sledovaný na neurologii a neuroložka nám nakázala, že dokud většinu času nebude stát a CHODIT, tak žádné boty, jen ponožky s protiskluzem. Že takto si nejlépe procvičí ty nožičky při lezení, kdy jde ploska nohy do klenby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.4.11 20:56
Oskárek píše:
Petko, syn byl preventivně sledovaný na neurologii a neuroložka nám nakázala, že dokud většinu času nebude stát a CHODIT, tak žádné boty, jen ponožky s protiskluzem. Že takto si nejlépe procvičí ty nožičky při lezení, kdy jde ploska nohy do klenby.

jojo taky mi rikali ze boty ne e dokud nebude sama chodit, pry se musi spravne zpevnit noha ci co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.4.11 21:06
lenholka píše:
Oskárek píše:
jojo taky mi rikali ze boty ne e dokud nebude sama chodit, pry se musi spravne zpevnit noha ci co

Aha. :think: Já jsem myslela že když už se postaví tak šup na nohu botu. Tak já se na to poinformuju ještě.

• Citovat
  • Upravit
4254
10.4.11 21:32

No já musím říct, že jsem se ve všem držela jejich rad a přes drobné nedostatky, které by ale asi měl i jako donošený (např. opožděná vzpřimovací motorika, centrální koordinační porucha - plazil se jen jednou nohou, ale to dělá spousta dětí) jsme dospěli k naprosto k perfektní a bezchybné chůzi a na poslední kontrole vyfasovali velkou pochvalu, takže já ti můžu výše uvedené s čistým svědomím jen a jen doporučit:-)
Ještě nám řekla, že pokud ještě bude někde třeba na koberci, kde si bude hodně hrát na zemi a lézt, tak ještě také bez botiček…
A nejlepší na procvičování nožiček je chůze bosky po nerovném terénu a úplně nej po písku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.4.11 21:50

Novinky na anavy (honem nakupujte :mrgreen: ) a krásná titulní fotka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.4.11 21:50
lenholka píše:
Oskárek píše:
jojo taky mi rikali ze boty ne e dokud nebude sama chodit, pry se musi spravne zpevnit noha ci co

Boty dát až když převažuje chůze před lezením (při lezení bota nutí nohu do divné polohy). A co nejčastěji nechávat dítě bosé na nerovných površích – tráva, oblázky, písek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
11.4.11 07:34
pomeranca píše:
Novinky na anavy (honem nakupujte :mrgreen: ) a krásná titulní fotka :potlesk:

ta fotka je vazne povedena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
achdareka