Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
11.4.11 14:50

Jo a ještě k tomu HIPP Ors, né všude ho mají, my když ho zrovna potřebovali, tak měli výpadek a nebyl fakt téměř nikde. V malé lékarně teda ani náhodou. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 14:50
Katy2 píše:
Jinak já musím říct, že od zánětu ledvin dávám Eli pravidelně každý den laktobacily a od té doby co je takto bere, tak má tuhé bobany. :dance: :dance: :dance:
A vlastně nevím co tady pořád lezu, když už máme na den jednu plínu a to vlastně jen noční. :think:

Opovaz se sem nelezt…provokatere! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.4.11 14:54
asha píše:
Katy2 píše:
Jinak já musím říct, že od zánětu ledvin dávám Eli pravidelně každý den laktobacily a od té doby co je takto bere, tak má tuhé bobany. :dance: :dance: :dance:
A vlastně nevím co tady pořád lezu, když už máme na den jednu plínu a to vlastně jen noční. :think:

NO ale neboj, 100% to ještě není, občas jsou mokré tepláčky a na cestování teda dávám tréninkové kalhotky popolini, upravené tak abych do nich mohla přidat vkládačku, aby když to pustí, tak ať to fakt udrží v těch kalhotkách. :mrgreen:
Ale teda doma běhá jen v tepláčkách, dokonce už si je i sama sudnává a sama chodí na nočník. :mrgreen: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 14:57
Katy2 píše:
asha píše:
Katy2 píše:
NO ale neboj, 100% to ještě není, občas jsou mokré tepláčky a na cestování teda dávám tréninkové kalhotky popolini, upravené tak abych do nich mohla přidat vkládačku, aby když to pustí, tak ať to fakt udrží v těch kalhotkách. :mrgreen:
Ale teda doma běhá jen v tepláčkách, dokonce už si je i sama sudnává a sama chodí na nočník. :mrgreen: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban:
:palec: sikulka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.4.11 15:10

A stejně si myslím, že by mohli výrobci začít dělat nějaké natahovací plenky, či kapsovky. Jako na léto by to bylo určitě fajn a pro odplenkování taky. Pro mě manipulace s kapsovkou či AIO jek fakt něco, když dítě stojí, tak to na něm zapínat, mě to fakt nebaví. Já bych uvítala prostě natahovací kapsovky a nebo AIO, ale opravdu AIO, né žádne SIO. Tréninkové kalhotky jsou samy o sobě málo, protože když to fakt pustí, tak to pustí celé a to tréninkovky fakt nepoberou. :mrgreen: Natahovací kapsovku bych jednoduše stáhla, posadím a pak zase jednoduše natáhnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.4.11 15:11

A mám obavy, že dnes po denním spánku bude v plíně načůráno, spí už přes 3 hodiny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
11.4.11 15:17

k průjmu:
hipp ors malej nepolkl ani na lžičce, smectu do něj dostanu jenom v něčem,ale je celkem dobrá.
lactobacily baby jsou dobrý od firmy swiss nebo tak nějak, jsou to vysypávací kapsle. ty jsou dobrý nasadit když to trochu odezní, v případě akutního průjmu je dobrý enterol (jsou to taky kvasinky a nahrazují tu poškozenou střevní mikrofloru do doby, než dojde k obnově)
ale to co se mi úplně nejlíp osvědčilo na průjem je rýžový odvar, ten je fakt bezvadnej, nám strašně rychle zabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 15:18
Katy2 píše:
A stejně si myslím, že by mohli výrobci začít dělat nějaké natahovací plenky, či kapsovky. Jako na léto by to bylo určitě fajn a pro odplenkování taky. Pro mě manipulace s kapsovkou či AIO jek fakt něco, když dítě stojí, tak to na něm zapínat, mě to fakt nebaví. Já bych uvítala prostě natahovací kapsovky a nebo AIO, ale opravdu AIO, né žádne SIO. Tréninkové kalhotky jsou samy o sobě málo, protože když to fakt pustí, tak to pustí celé a to tréninkovky fakt nepoberou. :mrgreen: Natahovací kapsovku bych jednoduše stáhla, posadím a pak zase jednoduše natáhnu. :mrgreen:

Tos mi pripomnela, ze jsem kdysi nejakou natahovaci kapsovku nekde videla. Byly to teda treninkovky s kapsou. Ale kde… Tenkrat se zrovna narodil Ben, takze jsem to jeste neresila… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.4.11 15:19

oskárku a ochutnala jsi někdy ten enterol? On je taky pěkně hnusný. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale je fakt, že opravdu zabírá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.4.11 15:20
asha píše:
Katy2 píše:
A stejně si myslím, že by mohli výrobci začít dělat nějaké natahovací plenky, či kapsovky. Jako na léto by to bylo určitě fajn a pro odplenkování taky. Pro mě manipulace s kapsovkou či AIO jek fakt něco, když dítě stojí, tak to na něm zapínat, mě to fakt nebaví. Já bych uvítala prostě natahovací kapsovky a nebo AIO, ale opravdu AIO, né žádne SIO. Tréninkové kalhotky jsou samy o sobě málo, protože když to fakt pustí, tak to pustí celé a to tréninkovky fakt nepoberou. :mrgreen: Natahovací kapsovku bych jednoduše stáhla, posadím a pak zase jednoduše natáhnu. :mrgreen:
Tos mi pripomnela, ze jsem kdysi nejakou natahovaci kapsovku nekde videla. Byly to teda treninkovky s kapsou. Ale kde… Tenkrat se zrovna narodil Ben, takze jsem to jeste neresila… :think:

NO to by mě teda fakt zajímalo. Jako popolini jsem vyřešila tak, že jsem tam tu kapsu prostě stříhla a obšila to. Teď budu mít jedny IMse Vimse a doufám, že i Anavy. Co Ivčo budou a nebo nebudou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
11.4.11 15:20

naše objednávka na šijemdětem, ve skutečnosti ještě mnohem, mnohem krásnější :-P 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 15:22
Katy2 píše:
asha píše:
Katy2 píše:
Tos mi pripomnela, ze jsem kdysi nejakou natahovaci kapsovku nekde videla. Byly to teda treninkovky s kapsou. Ale kde… Tenkrat se zrovna narodil Ben, takze jsem to jeste neresila… :think:
NO to by mě teda fakt zajímalo. Jako popolini jsem vyřešila tak, že jsem tam tu kapsu prostě stříhla a obšila to. Teď budu mít jedny IMse Vimse a doufám, že i Anavy. Co Ivčo budou a nebo nebudou? :mrgreen:

No to mne taky! Bud v nejakym bioobchode na netu, nebo MMB? Na Fler jsem asi jeste nelezla. No a ted by se to hodilo i mne… :zed: Si ji usiju 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.4.11 15:23

A koukam, ze se to na Emimi zas reze, jen jsem tam nakoukla a radsi vypadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
11.4.11 15:23

katy neochutnala, ale podle smrádku mi to přišlo jako kvasnice a ty mi neva, já je vždycky i ochutnávám :mrgreen:
každopádně je to taky potřeba zamaskovat nějakým jídlem…
proto pro takový mrňata doporučuju ten odvar ten je chuťově neutrální…
já nekojila a dávala ho malýmu do mlíka a efekt byl v podstatě téměř okamžitý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
11.4.11 15:29
asha píše:
A koukam, ze se to na Emimi zas reze, jen jsem tam nakoukla a radsi vypadla :mrgreen:

kde kde kde?? :mrgreen: jsem pekne vytuhla na 2 hodinky :potlesk: juchuu nebudu vecer jako mrtvola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure