Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jo a ještě k tomu HIPP Ors, né všude ho mají, my když ho zrovna potřebovali, tak měli výpadek a nebyl fakt téměř nikde. V malé lékarně teda ani náhodou.
![]()
Katy2 píše:
Jinak já musím říct, že od zánětu ledvin dávám Eli pravidelně každý den laktobacily a od té doby co je takto bere, tak má tuhé bobany.![]()
![]()
A vlastně nevím co tady pořád lezu, když už máme na den jednu plínu a to vlastně jen noční.
Opovaz se sem nelezt…provokatere! ![]()
asha píše:Katy2 píše:Opovaz se sem nelezt…provokatere!
Jinak já musím říct, že od zánětu ledvin dávám Eli pravidelně každý den laktobacily a od té doby co je takto bere, tak má tuhé bobany.![]()
![]()
A vlastně nevím co tady pořád lezu, když už máme na den jednu plínu a to vlastně jen noční.
NO ale neboj, 100% to ještě není, občas jsou mokré tepláčky a na cestování teda dávám tréninkové kalhotky popolini, upravené tak abych do nich mohla přidat vkládačku, aby když to pustí, tak ať to fakt udrží v těch kalhotkách. ![]()
Ale teda doma běhá jen v tepláčkách, dokonce už si je i sama sudnává a sama chodí na nočník.
![]()
Katy2 píše:asha píše:NO ale neboj, 100% to ještě není, občas jsou mokré tepláčky a na cestování teda dávám tréninkové kalhotky popolini, upravené tak abych do nich mohla přidat vkládačku, aby když to pustí, tak ať to fakt udrží v těch kalhotkách.Katy2 píše:Opovaz se sem nelezt…provokatere!
![]()
Ale teda doma běhá jen v tepláčkách, dokonce už si je i sama sudnává a sama chodí na nočník.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A stejně si myslím, že by mohli výrobci začít dělat nějaké natahovací plenky, či kapsovky. Jako na léto by to bylo určitě fajn a pro odplenkování taky. Pro mě manipulace s kapsovkou či AIO jek fakt něco, když dítě stojí, tak to na něm zapínat, mě to fakt nebaví. Já bych uvítala prostě natahovací kapsovky a nebo AIO, ale opravdu AIO, né žádne SIO. Tréninkové kalhotky jsou samy o sobě málo, protože když to fakt pustí, tak to pustí celé a to tréninkovky fakt nepoberou.
Natahovací kapsovku bych jednoduše stáhla, posadím a pak zase jednoduše natáhnu. ![]()
A mám obavy, že dnes po denním spánku bude v plíně načůráno, spí už přes 3 hodiny. ![]()
k průjmu:
hipp ors malej nepolkl ani na lžičce, smectu do něj dostanu jenom v něčem,ale je celkem dobrá.
lactobacily baby jsou dobrý od firmy swiss nebo tak nějak, jsou to vysypávací kapsle. ty jsou dobrý nasadit když to trochu odezní, v případě akutního průjmu je dobrý enterol (jsou to taky kvasinky a nahrazují tu poškozenou střevní mikrofloru do doby, než dojde k obnově)
ale to co se mi úplně nejlíp osvědčilo na průjem je rýžový odvar, ten je fakt bezvadnej, nám strašně rychle zabírá
Katy2 píše:
A stejně si myslím, že by mohli výrobci začít dělat nějaké natahovací plenky, či kapsovky. Jako na léto by to bylo určitě fajn a pro odplenkování taky. Pro mě manipulace s kapsovkou či AIO jek fakt něco, když dítě stojí, tak to na něm zapínat, mě to fakt nebaví. Já bych uvítala prostě natahovací kapsovky a nebo AIO, ale opravdu AIO, né žádne SIO. Tréninkové kalhotky jsou samy o sobě málo, protože když to fakt pustí, tak to pustí celé a to tréninkovky fakt nepoberou.Natahovací kapsovku bych jednoduše stáhla, posadím a pak zase jednoduše natáhnu.
Tos mi pripomnela, ze jsem kdysi nejakou natahovaci kapsovku nekde videla. Byly to teda treninkovky s kapsou. Ale kde… Tenkrat se zrovna narodil Ben, takze jsem to jeste neresila… ![]()
oskárku a ochutnala jsi někdy ten enterol? On je taky pěkně hnusný.
Ale je fakt, že opravdu zabírá. ![]()
asha píše:Katy2 píše:Tos mi pripomnela, ze jsem kdysi nejakou natahovaci kapsovku nekde videla. Byly to teda treninkovky s kapsou. Ale kde… Tenkrat se zrovna narodil Ben, takze jsem to jeste neresila…
A stejně si myslím, že by mohli výrobci začít dělat nějaké natahovací plenky, či kapsovky. Jako na léto by to bylo určitě fajn a pro odplenkování taky. Pro mě manipulace s kapsovkou či AIO jek fakt něco, když dítě stojí, tak to na něm zapínat, mě to fakt nebaví. Já bych uvítala prostě natahovací kapsovky a nebo AIO, ale opravdu AIO, né žádne SIO. Tréninkové kalhotky jsou samy o sobě málo, protože když to fakt pustí, tak to pustí celé a to tréninkovky fakt nepoberou.Natahovací kapsovku bych jednoduše stáhla, posadím a pak zase jednoduše natáhnu.
NO to by mě teda fakt zajímalo. Jako popolini jsem vyřešila tak, že jsem tam tu kapsu prostě stříhla a obšila to. Teď budu mít jedny IMse Vimse a doufám, že i Anavy. Co Ivčo budou a nebo nebudou? ![]()
naše objednávka na šijemdětem, ve skutečnosti ještě mnohem, mnohem krásnější
Katy2 píše:asha píše:NO to by mě teda fakt zajímalo. Jako popolini jsem vyřešila tak, že jsem tam tu kapsu prostě stříhla a obšila to. Teď budu mít jedny IMse Vimse a doufám, že i Anavy. Co Ivčo budou a nebo nebudou?Katy2 píše:Tos mi pripomnela, ze jsem kdysi nejakou natahovaci kapsovku nekde videla. Byly to teda treninkovky s kapsou. Ale kde… Tenkrat se zrovna narodil Ben, takze jsem to jeste neresila…
No to mne taky! Bud v nejakym bioobchode na netu, nebo MMB? Na Fler jsem asi jeste nelezla. No a ted by se to hodilo i mne…
Si ji usiju ![]()
A koukam, ze se to na Emimi zas reze, jen jsem tam nakoukla a radsi vypadla ![]()
katy neochutnala, ale podle smrádku mi to přišlo jako kvasnice a ty mi neva, já je vždycky i ochutnávám ![]()
každopádně je to taky potřeba zamaskovat nějakým jídlem…
proto pro takový mrňata doporučuju ten odvar ten je chuťově neutrální…
já nekojila a dávala ho malýmu do mlíka a efekt byl v podstatě téměř okamžitý ![]()
asha píše:
A koukam, ze se to na Emimi zas reze, jen jsem tam nakoukla a radsi vypadla
kde kde kde??
jsem pekne vytuhla na 2 hodinky
juchuu nebudu vecer jako mrtvola…