Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
9.4.11 21:10

jo leni a co ty fusekle? drží? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
9.4.11 21:13
zuzanecka81 píše:
jo leni a co ty fusekle? drží? :lol:

cekaji na vyprani :lol: a to bude nejspis v pondeli, zitra jedem domu a vecer uz prat nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.4.11 21:21
zuzanecka81 píše:
ahoj!

co používáte na čištění uší? já doteď neluši nepoužívala nic s tím, že se zvukovod samočistí. jenže mi přijde, že jí v jednom uchu svědí - strká si tam pořád prsty a šůruje si to. a včera se dokonce drápla do krve. tak dumám, čím jí pomoct :nevim: nějaký kapání? :nevim:

a dneska byla prvně mrkev - ze skleničky. výsledek - 5 lžiček a zaflákané polodupačky, kabátek, brindák a 2 plíny… jak to se to dá dělat, aby nebyl člověk jako dobytek? mě napadlo jí jedině svázat. :nevim: a čímpak pustí mrkev? já to ještě čerstvé vydrbala v ruce mýdlem a dala s perkarbonátem prát - a výsledek cajk. ale zajímalo by mě, zda by se to vypralo, kdybych ty fleky hned neseprala :nevim:

Čistím klasickýma vatovýma tyčinkama, obě děcka se hodně potí a to, co mají v uších, by se teda samo nevyčistilo ani omylem. Hlavně Klárka to má jak Shrek na svíčky :lol: Mají po mě hodně prostorné zvukovody, takže „zastrčení“ mazu dovnitř a tvorba špuntu snad nehrozí.

Máchání rukama do lžičky s příkrmem – vývojová fáze, chce to jen obezřetnost, nic jiného se asi dělat nedá. Já jsem vždycky jednou rukou jakoby stínila od těch ruk a druhou krmila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.4.11 21:27
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!

co používáte na čištění uší? já doteď neluši nepoužívala nic s tím, že se zvukovod samočistí. jenže mi přijde, že jí v jednom uchu svědí - strká si tam pořád prsty a šůruje si to. a včera se dokonce drápla do krve. tak dumám, čím jí pomoct :nevim: nějaký kapání? :nevim:

a dneska byla prvně mrkev - ze skleničky. výsledek - 5 lžiček a zaflákané polodupačky, kabátek, brindák a 2 plíny… jak to se to dá dělat, aby nebyl člověk jako dobytek? mě napadlo jí jedině svázat. :nevim: a čímpak pustí mrkev? já to ještě čerstvé vydrbala v ruce mýdlem a dala s perkarbonátem prát - a výsledek cajk. ale zajímalo by mě, zda by se to vypralo, kdybych ty fleky hned neseprala :nevim:

Čistím klasickýma vatovýma tyčinkama, obě děcka se hodně potí a to, co mají v uších, by se teda samo nevyčistilo ani omylem. Hlavně Klárka to má jak Shrek na svíčky :lol: Mají po mě hodně prostorné zvukovody, takže „zastrčení“ mazu dovnitř a tvorba špuntu snad nehrozí.

Máchání rukama do lžičky s příkrmem – vývojová fáze, chce to jen obezřetnost, nic jiného se asi dělat nedá. Já jsem vždycky jednou rukou jakoby stínila od těch ruk a druhou krmila.

no jo, jenže já v tý druhý ruce držela misku s tou mrkví, aby mi nechladla… si musím pořídit nějaký teplotu držící tentononc.
tak ty tyčinky používám u sebe, ale roběti bych se bála, že jí propíchnu hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.4.11 21:35
zuzanecka81 píše:
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!

no jo, jenže já v tý druhý ruce držela misku s tou mrkví, aby mi nechladla… si musím pořídit nějaký teplotu držící tentononc.
tak ty tyčinky používám u sebe, ale roběti bych se bála, že jí propíchnu hlavu

Misku s jídlem jsem měla postavenou na stole, stejně jsem vždycky krmila jen vlažným jídlem, teplé neměli rádi a i když bylo studené, bylo jim to úplně jedno :nevim:

Hlavu nepropíchneš, to se neboj, samozřejmě při rozumném provedení celé akce, tj. zejména strkat jen tak hluboko, kam dohlídneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.4.11 23:18

Večer teplota 37,5 před odečtem. A má průjem. Jinak bez kašle, rýmy a podobných radostí, jen je protivná, když ji odložím, jak je u mne, je hodná a povídavá.

Uši skoro nečistím, teda snažím se, ale ty tyčinky jsou moc široké, do zvukovodu se nedostanou, takže tam má bordel, který nevím, jak dostat ven :oops:

• Citovat
  • Upravit
719
10.4.11 08:57

ad MNUTÍ UŠÍ: nám to Mareček taky už delší dobu dělá a pak se manžel dočetl, je to k zoubkům. Já si to vykládám tím, že by to mohlo být, (jak hodně sliní), tak u ucha jsou vývody sliných žláz a tak ho to svědí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.11 09:03
caccorka píše:
ad MNUTÍ UŠÍ: nám to Mareček taky už delší dobu dělá a pak se manžel dočetl, je to k zoubkům. Já si to vykládám tím, že by to mohlo být, (jak hodně sliní), tak u ucha jsou vývody sliných žláz a tak ho to svědí. :nevim:

Jo, jo přesně tak, Eli tohle období taky měla, ze začátku jsem měla strach, zda jí nebolí ouška, zda nemá nějaký zánět, no a ono to byly zuby. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
10.4.11 09:47

Ahoj,
tak u nás krmíme tak, že ho máme na klíně v polosedě-leže, jednu ruku má za našimi zády (jako když kojím), druhou mu přidržujeme (brzdíme v máchání) levou rukou naší a volnou pravou krmíme. Popisuju to kostrbatě, co? :oops: Ale vcelku to funguje, už dlouho misku neshodil. :-)

Do oušek kapeme na doporučení z ORL oběma Aurecon kapky, je to nějaký bylinkový výtažek či co, rozpustí to maz a pak to vyteče k okraji zvukovodu a stačí to setřít. Starší se právě vytvořila mazová zátka a ty scény když jí to doktorka na ORL čistila.. uff, nechtěla bych to opakovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.4.11 11:00

Dobre ranko,
Tak e by zuby,joooo? Mala taky oorad smejdi v ouskach :think:
Ja teda jidlo ze sklenicky neohrivam,potrebuji byt mobilni a dat ji sklenicku kdekoliv a ne jeste hledat kde ji ohreji. Ohrivam jen na provozni teplotu kdyz vytahuju z lednicky…
Zuzu ono se to zlepsi,za par dni uz tak moc jako cunik nebude :mrgreen:

Asho tady jedna namornicka fotka pro tebe atvou uchylku :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
10.4.11 12:57

Mirii, nádhera :wink: , koukám ,že tam máte teploučko . Tady je taky krásně , ale celkem zima - tedy spíš fouká , teplota nízká není .
A plínky schnou venku krásně.
Měla bych dotaz na Ashu - očkovací odbornici :wink: . Jaký může být nejdelší rozestup mezi dvěma Priorixy? JSem strašně líná to hledat a ty víš kam šáhnout. M2li jsme na něj jít a Kiki pořád není úplně v cajku. Nekašle , nesmrká , ale je pořád zahleněná a do Priorixu se mi takhle fakt nechce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.11 15:01

Ráďo, ELiška Priorix nemá ještě ani jeden, nějak jsme se k tomu ještě nedostali, ale mě to teda vůbec nevadí.
Jinak naše dr. říká, že na Priorix musí být dítě úplně fit a doma musí být taky všichni zdraví, tak že já pokud to půjde, nechám Priorix až na léto, to už snad budou holky delší dobu v kuse zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
10.4.11 15:59

Katy , díky , to já vím , ale my už bohužel jeden máme a já nevím ,jak dlouho to můžu nechat vyhnít, abysme pak nedej bože nemuseli začínat třeba znova . Pokud to půjde , tak to nechám na červen.Vaše dr. to říká dobře ,je to živá vakcína , takže to chce fakt být úplně fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.11 16:29

Ráďo teď jsem koukala na očkovací kalendář a tam píšou že zarděnky, příušnice a spalničky první očkování po 15. měsící a přeočkování za 6 - 10 měsíců po prvním očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.4.11 16:31

Ráďo a kdy teda dostala první Priorix? To ho musela dostat nějak brzy ne? Když už máte jít na přeočkování. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure