Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já bych plavčo vynechala, určitě je ještě oslabená, navíc když má ještě průjem…
Holky dik za prani k svatku,malem bych zapomnela
vcera jsem objednala piskoviste holkam na ven,tak to budu pocitat Izi k svatku
![]()
Bruni a jak poznas ze ma mala prujem? U nas ma mala skoro porad neco jako vajecinu a jen sem tam je to trochu tuzsi…
Petko boty urcite nedavej,nejlepe bosky ci ponozky a pokud je venku zima a chces aspon neconna nozkytak porid capacky- treba firma liliputi ma dobre.
Mirii píše:
Bruni a jak poznas ze ma mala prujem? U nas ma mala skoro porad neco jako vajecinu a jen sem tam je to trochu tuzsi…
Co jsem začala s příkrmy, nemá vaječinu, ale klasické hovno nebo někdy až bobek. Teď je to žluté, vaječina, ale smrdí, navíc ta frekvence. Pokaděná je skoro furt.
petka.konecna píše:lenholka píše:Aha.Oskárek píše:jojo taky mi rikali ze boty ne e dokud nebude sama chodit, pry se musi spravne zpevnit noha ci co
Petko, syn byl preventivně sledovaný na neurologii a neuroložka nám nakázala, že dokud většinu času nebude stát a CHODIT, tak žádné boty, jen ponožky s protiskluzem. Že takto si nejlépe procvičí ty nožičky při lezení, kdy jde ploska nohy do klenby.Já jsem myslela že když už se postaví tak šup na nohu botu. Tak já se na to poinformuju ještě.
My meli capacky Nolen…nejsou tak drahy jako jiny znacky, jsou cesky…a usijou i na zakazku, podle miry. Premyslela jsem, ze necham usit i Tyne a B. by se taky novy hodili.
capacky tady
Mirii píše:
Dobre ranko,
Tak e by zuby,joooo? Mala taky oorad smejdi v ouskach
Ja teda jidlo ze sklenicky neohrivam,potrebuji byt mobilni a dat ji sklenicku kdekoliv a ne jeste hledat kde ji ohreji. Ohrivam jen na provozni teplotu kdyz vytahuju z lednicky…
Zuzu ono se to zlepsi,za par dni uz tak moc jako cunik nebudeAsho tady jedna namornicka fotka pro tebe atvou uchylku
![]()
Juuuuu ![]()
Tyne je to velky…ty saty zvladne, ale teplaky by tahala po zemi ![]()
Bruni aha,tak to asi prujem bude, s tim moc zkusenosti nemam. Mala mela dobu kdy byla pokadena i 6 x za de,ale ted uz je to zase jen 2-3 x …ale porad je to vicemene vajecina trosku hnedsi barvy ![]()
Ráďa69 píše:
Mirii, nádhera, koukám ,že tam máte teploučko . Tady je taky krásně , ale celkem zima - tedy spíš fouká , teplota nízká není .
A plínky schnou venku krásně.
Měla bych dotaz na Ashu - očkovací odbornici. Jaký může být nejdelší rozestup mezi dvěma Priorixy? JSem strašně líná to hledat a ty víš kam šáhnout. M2li jsme na něj jít a Kiki pořád není úplně v cajku. Nekašle , nesmrká , ale je pořád zahleněná a do Priorixu se mi takhle fakt nechce …
To uz je preockovani, co? U nas je to docela blby, jinde se preockovava, pokud vubec, az za dyl. Neni to booster, je to jen kvuli cca 2-5% deti, kterym se nevytvorila imunita po prvni vakcine. Ja bych vrazdila. Nebylo by lepsi nabrat protilatky? No to je recnicka otazka
Tuhle vakcinu specialne rada nemam, ockovala bych az kolem 3 roku pred nastupem do skolky, coz uz teda nedate…
No zrovna vcera jsme procitali hodne materialu o tyhle vakcine…
Takze ja bych nespechala, oddalovala treba kvuli rymicce… ![]()
odbornice…haha
, to mne pobavilo…
Příspěvek upraven 11.04.11 v 10:52
Capačky máme ale ty jí furt padají
- ona šoupe těma nohama o sebe a hned má capačku z nohy dole ![]()
Dr. mi teda taky říkala že boty ne (před cvhíli jsme se od ní vrátili). Že je to vývoj a že když to dělá jen týden tak jí to za chvilku půjde dobře.
Tak to zatím nechám být.
Petko a mate kozene capacky? Nekdo nazyva capackama i gakove ty latkove papucky.....ja mam kozene liliputi a dokonce jsou male jeste dost velke,ale kdyz ji je dam,tak ji nikdy nespadly
a to je ma venku obcas na lezeni v trave ......
Asho tyhle nejsou z Farmers,ty kupovala mamka nekde v Nemecku ![]()
petka.konecna píše:
Capačky máme ale ty jí furt padají- ona šoupe těma nohama o sebe a hned má capačku z nohy dole
![]()
Dr. mi teda taky říkala že boty ne (před cvhíli jsme se od ní vrátili). Že je to vývoj a že když to dělá jen týden tak jí to za chvilku půjde dobře.
Tak to zatím nechám být.
A mate ty Noleny? Kdyz je ted sundava, tak az zacne vic stat a chodit, budou super. Ty vazy v nich krasne posilujou. Jinak jsou boticky a boticky, my prosli vyvojem od kotnickovych (Mates) pres kompromis s nekotnikacema u Tyny a B. mel uz jen nekotnikovy, tomu jsem dala kotnikace jen na pisek po Matysovi… A kazdy odbornik hlasa neco jinyho, ortopedi vetsinou kotnikace (i kdyz nektery taky uz ne) a neurologove nekotnikace
Si pak vyber…
Super botky pro nejmensi ma Elephanten, podrazka je krasne ohebna ![]()
No a ted chodi Ben v preskacich po Matysovi, on je tenkrat moc neuzil…fakt to ma jak preskace, musime co nejdriv na nakup.
Mirii píše:
Petko a mate kozene capacky? Nekdo nazyva capackama i gakove ty latkove papucky.....ja mam kozene liliputi a dokonce jsou male jeste dost velke,ale kdyz ji je dam,tak ji nikdy nespadlya to je ma venku obcas na lezeni v trave ......Asho tyhle nejsou z Farmers,ty kupovala mamka nekde v Nemecku
No Farmers ma ty velikosti fakt nejak prestreleny, jsem se tak tesila, jak ji ohaknu a houby, tim jejim tempem ji to bude tak na podzim ![]()
Holky pls nove vlnaky z fleru jste praly ci hned do lanolinu? Ja uz je mam doma,jupiiiiii ![]()
Brunifid píše:Mirii píše:Co jsem začala s příkrmy, nemá vaječinu, ale klasické hovno nebo někdy až bobek. Teď je to žluté, vaječina, ale smrdí, navíc ta frekvence. Pokaděná je skoro furt.
Bruni, to je normalni prujem, B. to ma taky, obcas to smrdi vylozene kysele… Ale dneska uz uplne ok, uz vcera to bylo lepsi, zitra bude normalni bobek.
Mirii píše:
Holky pls nove vlnaky z fleru jste praly ci hned do lanolinu? Ja uz je mam doma,jupiiiiii
Ja je jen trochu promachla v Ecoveru a hned sly do lanolinu. Vcera je mel cely odpoledne a drzely ![]()
Tak jsem zrušila zítřejší bazén. Malá vypadá dobře, teplotu jsem už včera ani neměřila, ale sračku má furt. Přemýšlím, jestli mám zavolat aspoň doktorce, jestli mám koupit něco na průjem?

Nebo se stavit do lékárny?
Nebo se na to vykašlat, když jí dobře a jinak vypadá normálně?