Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:
Před odečtem.
Průjem jakože 2× kadila řídce, ne že by to z ní lítalo.
to já bych už dala… záleží ale jak vypadá celkově. Nebo můžeš udělat ochlazovací koupel (pokud nemá studené ruce a nohy!)
Brunifid píše:
Před odečtem.
Průjem jakože 2× kadila řídce, ne že by to z ní lítalo.
Do 38,5 se nesrazi. Ja nesrazim ani pri 39,5, davam Belladonnu.
No ale uz je jisty, ze to spenat neni… Tak hlavne, at je to rychly!
Od kdy bych teda měla dát čípek? Nic jiného doma nemám. Musela bych zavolat chlapovi, jestli bude mít nějaká lékárna otevřeno nebo něco koupit zítra dopoledne.
Nerada bych teda do ní něco cpala, to radši ten zábal.
Celkově - není vůbec protivná, naopak je milá, povídavá, mazlivá. Tlapky má normální (vlahé), hlavičku rozpálenou, proto jsem i měřila teplotu, hřeje na dotek. Jí normálně, je to moc hodné miminko ![]()
bruni, co jsem tak vyčetla, tak přes den se to neřeší do 38 (po odečtu), na noc se přes 38,5 (po odečtu) doporučuje něco dát, aby to v noci ještě nevylítlo ![]()
Brunifid píše:
Od kdy bych teda měla dát čípek? Nic jiného doma nemám. Musela bych zavolat chlapovi, jestli bude mít nějaká lékárna otevřeno nebo něco koupit zítra dopoledne.
Nerada bych teda do ní něco cpala, to radši ten zábal.
Celkově - není vůbec protivná, naopak je milá, povídavá, mazlivá. Tlapky má normální (vlahé), hlavičku rozpálenou, proto jsem i měřila teplotu, hřeje na dotek. Jí normálně, je to moc hodné miminko
Pokud to snasi v pohode, tak bych nic nedala, ono je jen dobre, kdyz se propece. Pak kdyztak na tu noc. Ale pokud srajdi, tak jsou cipky nanic.
OK, počkám co večer, než půjdeme spát, ještě ji změřím. Ona kadila dneska dvakrát, což je její normální výkon, jen to měla řidší, konzistencí asi jako před zavedením příkrmů.
Ani na teploměr v zadku nereaguje ![]()
Já si právě taky myslím, že ta teplota má nějaký smysl, a zas až tak vysoká není. Teď si hraje na zemi s tatínkem a je veselá, prostě kdyby jí netopila hlavička, tak na ní není nic nenormálního.
Holky, ktera z vas mi dala tip na rychlovarnou konvici Zelmer s regulaci teploty, priznejte se! Je proste dokonala, takze moc diky za tip!
![]()
asha píše:
Holky, ktera z vas mi dala tip na rychlovarnou konvici Zelmer s regulaci teploty, priznejte se! Je proste dokonala, takze moc diky za tip!![]()
![]()
Já. JE super, vid. ![]()
tak hlasim ze mame fusekle z HMka
tak beda jak spadnou ![]()
jinak jsme grogy, sice jsem vas docetla ale na vic nemam silu reagovat…
dobrou ![]()
Achdarek píše:asha píše:Já. JE super, vid.
Holky, ktera z vas mi dala tip na rychlovarnou konvici Zelmer s regulaci teploty, priznejte se! Je proste dokonala, takze moc diky za tip!![]()
![]()
Skvela
Hlavne to udrzovani teploty…na kafe. Nemusim bezet hned, to fakt ocenuju!
lenholka píše:
tak hlasim ze mame fusekle z HMkatak beda jak spadnou
jinak jsme grogy, sice jsem vas docetla ale na vic nemam silu reagovat…
dobrou
Jee, tak to mam docela strach, hlavne mne pak nebij ![]()
Tak čištění pračky a myčky – myčku máme 3 roky (Bosch), myjeme výhradně v ekotabletách (Ecover, DM), sůl dáváme tu nejlevnější z DM, leštidlo žádné. Myčka je vevnitř jak nová, dvakrát za celou dobu manžel čistil filtr, když se v něm chytl nějaký kus jídla, co jsem blbě očistila z talíře. Takže v čištění nevidím osobně žádný smysl.
Pračka – starou jsme měli 3 roky, krom trochy vodního kamene na okraji bubnu jí nic nebylo. Prala jsem ve slizu, v ořechách, v Ulrichu… V komerci jen chvíli ze začátku než jsem konvertovala
No a novou pračku máme půl roku, ta zatím září novotou.
Aktuální teplota 39,1 rektálně před odečtem ![]()
Spinká mi na ruce, je mazlivá, jinak skoro normální, jen prostě víc spavá…
Brunifid píše:
Aktuální teplota 39,1 rektálně před odečtem
Spinká mi na ruce, je mazlivá, jinak skoro normální, jen prostě víc spavá…
no spánek léčí a pokud jinak vypadá v poho, tak to neřeš… A večer bývá vždycky víc. Odkdy to má? třeba to bude taky šestá nemoc ![]()