Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
tak u nas se blio, protivnost je ted na dennim poradku jakou dobu, vozira nas vsechny neskutecne a zuby nikde…
jenom doufam, ze az zuby vyrostou prestane kousat ![]()
Hele co máš proti Sketch??? Já jsem zrovna pro ně hlasovala
!! Miluju je…
![]()
jo a s tim vlakem, taky to vidim tak ze kocar loupnem ke kolum, ptz je ten spodek fakt sirokej, ale to je u my mamky normalni ze nema prostorovou predstavivost… takhle si koupila plazmu s tim, ze aby byla velka tak nejak metr
no desne se divila jak to ze se ji doma nevejde
ale zjistili jsme ze to je rodinnej gen a ja se modlim, aby na me taky neskocil
![]()
akorat jsem na sebe nastvana ptz jsem nechala doma satek a takhle budu muset mit holku celou dobu na ruce z cehoz nemam dobrej pocit
jo a nejakej nizkopodlazni vlak tady na severu nehrozi, tady jezdej jenom zeleny smerem na usti, maj je i jako osobaky… to nahoru na liberec apod jezdej dobry…
Podle kojeni.net přikrmuju, jsem to kloudně nepřečetla, protože to si nepamatuju, že špenát leda ze skleničky. Myslím, že jsem jednu skleničku koupila, no nic, měsíc jí ho dávat nebudu, pak třeba zkusím tu skleničku a stačí, já na něm netrvám.
Jééé to já bych se pochlubila, kdyby se mi ten zoubek teda povedlo cvaknout, ona mi ho nechce ukazovat. Hormí jedničky budou vidět líp, tam nestrčí jazýček ![]()
lenholka píše:
jenom doufam, ze az zuby vyrostou prestane kousat
lenholka píše:
tak u nas se blio, protivnost je ted na dennim poradku jakou dobu, vozira nas vsechny neskutecne a zuby nikde…
jenom doufam, ze az zuby vyrostou prestane kousat
Ja u Matyse poslouchala od 3 mesicu, ze mu urcite rostou zuby…furt slintal, jak jsme vysli bez dudliku, mel do ctvrt hodky durch triko…mel ho jako spunt. Jak ja byla na ty reci alergicka…prvni zub mu vylezl skoro v 9ti mesicich. Tyne taky a Benovi v 11ti… ![]()
lenholka píše:
to je u my mamky normalni ze nema prostorovou predstavivost…
zjistili jsme ze to je rodinnej gen a ja se modlim, aby na me taky neskocil![]()
Co je rodinný gen? Že si vybíráte chlapi, co vám tvrdí, že tohleto je dvacet centimetrů?
![]()
asha píše:
Ja u Matyse poslouchala od 3 mesicu, ze mu urcite rostou zuby…furt slintal, jak jsme vysli bez dudliku, mel do ctvrt hodky durch triko…mel ho jako spunt. Jak ja byla na ty reci alergicka…prvni zub mu vylezl skoro v 9ti mesicich. Tyne taky a Benovi v 11ti…
Já se ptám tady vás, ne v okolí, právě abych nemusela nic poslouchat. Vás přinejhorším vypnu ![]()
lenholka píše:
jo a nejakej nizkopodlazni vlak tady na severu nehrozi, tady jezdej jenom zeleny smerem na usti, maj je i jako osobaky… to nahoru na liberec apod jezdej dobry…
Nizkopodlaznim jsem nikdy nejela
Ty invalidni se lisi jen tim, ze maji nastup nakladovyma dverma a je tam sirsi chodba, sedadla v kupe jsou nepohodlny… Takovy vagon muze byt i u vlaku bez kupicek. Najdes to nornmalne na netu, ktery spoj ma jaky vagony.
no myslela jsem ze se to v rodine vyskytuje u vice lidi…babicka nakupuje uplne stejne, si koupila nejaky kresla bo co a pak zjistila ze se ji nevejdou, no mamka nakupuje taky tak… tak se desim aby to na me taky neskocilo ![]()
Brunifid píše:asha píše:Já se ptám tady vás, ne v okolí, právě abych nemusela nic poslouchat. Vás přinejhorším vypnu
Ja u Matyse poslouchala od 3 mesicu, ze mu urcite rostou zuby…furt slintal, jak jsme vysli bez dudliku, mel do ctvrt hodky durch triko…mel ho jako spunt. Jak ja byla na ty reci alergicka…prvni zub mu vylezl skoro v 9ti mesicich. Tyne taky a Benovi v 11ti…
Ja se nikdy neptala, to byly takovy ty nevyzadany moudra ![]()
asha píše:lenholka píše:Nizkopodlaznim jsem nikdy nejela
jo a nejakej nizkopodlazni vlak tady na severu nehrozi, tady jezdej jenom zeleny smerem na usti, maj je i jako osobaky… to nahoru na liberec apod jezdej dobry…Ty invalidni se lisi jen tim, ze maji nastup nakladovyma dverma a je tam sirsi chodba, sedadla v kupe jsou nepohodlny… Takovy vagon muze byt i u vlaku bez kupicek. Najdes to nornmalne na netu, ktery spoj ma jaky vagony.
no co jsem koukala tak je tam jenom uschova behem prepravy, nic vic, jinak samy vagony 2.tridy…
tady je to fakt na prd…u osobaku jsou jenom vagony 2.tridy jinak nula nula nic
lenholka píše:
no myslela jsem ze se to v rodine vyskytuje u vice lidi…babicka nakupuje uplne stejne, si koupila nejaky kresla bo co a pak zjistila ze se ji nevejdou, no mamka nakupuje taky tak… tak se desim aby to na me taky neskocilo
asha píše:
Ja se nikdy neptala, to byly takovy ty nevyzadany moudra
jo ty jsou nejhorsi,…
ale prekvapila me svagrova ze do me neryla, zaklapla pusu a byla zticha coz u ni neni zvykem, ba naopak…ptala se jestli uz mala sedi s oporou… rekla jsem jenom, ze ji nedavam sedet a smitec, bylo ticho po pesine
tuk tuk
lenholka píše:
jo a s tim vlakem, taky to vidim tak ze kocar loupnem ke kolum, ptz je ten spodek fakt sirokej, ale to je u my mamky normalni ze nema prostorovou predstavivost… takhle si koupila plazmu s tim, ze aby byla velka tak nejak metrno desne se divila jak to ze se ji doma nevejde
ale zjistili jsme ze to je rodinnej gen a ja se modlim, aby na me taky neskocil
![]()
akorat jsem na sebe nastvana ptz jsem nechala doma satek a takhle budu muset mit holku celou dobu na ruce z cehoz nemam dobrej pocit
Ale jedete dve, ne? Ja jela sama a neptej se, kdy se mi zaclo chtit na WC…(hned po vyjezdu) ![]()