Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
8.4.11 11:18
lenholka píše:
asha píše:
lenholka píše:
jo a nejakej nizkopodlazni vlak tady na severu nehrozi, tady jezdej jenom zeleny smerem na usti, maj je i jako osobaky… to nahoru na liberec apod jezdej dobry…
Nizkopodlaznim jsem nikdy nejela :think: Ty invalidni se lisi jen tim, ze maji nastup nakladovyma dverma a je tam sirsi chodba, sedadla v kupe jsou nepohodlny… Takovy vagon muze byt i u vlaku bez kupicek. Najdes to nornmalne na netu, ktery spoj ma jaky vagony.
no co jsem koukala tak je tam jenom uschova behem prepravy, nic vic, jinak samy vagony 2.tridy…
tady je to fakt na prd…u osobaku jsou jenom vagony 2.tridy jinak nula nula nic

No a neni tam nekde znacka pro invalidy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
8.4.11 11:22
lenholka píše:
asha píše:
Ja se nikdy neptala, to byly takovy ty nevyzadany moudra :zed:
jo ty jsou nejhorsi,…
ale prekvapila me svagrova ze do me neryla, zaklapla pusu a byla zticha coz u ni neni zvykem, ba naopak…ptala se jestli uz mala sedi s oporou… rekla jsem jenom, ze ji nedavam sedet a smitec, bylo ticho po pesine 8-o tuk tuk

Tak na ty kecy s tím seděním jsem alergická :twisted: :twisted: :twisted: ..To poslouchám pořád, jak malá nesedí proto, protože ji netrénuju atd…fakt chatrá moudra…Když byl u nás tchán, tak už ji velice chytal za ruce a chtěl ji učit chodit..Jako nechápu..děcko co si nestoupá samo k nábytku chce učit chodit :roll: ..To je vždycky něco na moje nervy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
8.4.11 11:25
M-a-j-a píše:
Ahoj holky.
Lanolinovala jsem nové vlňáky a pořád strašně lepí, kdy přestanou?

Pokus číslo 2 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.4.11 11:26

asho vubec nic..
hele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.4.11 11:27
M-a-j-a píše:
M-a-j-a píše:
Ahoj holky.
:mrgreen: Majo chvilku budou, pri plnym pouzivani tak den, mozna dva, aspon u me to tak bylo… a myslim, ze je jedine dobre ze lepej:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.4.11 11:34
Sufik píše:
holky byla vyhlášena soutěž plena roku. http://plenaroku.cz/

hlasujete a podpořte Ivusku!

jo, jsou tam i Sketch, taková blamáž…

Díky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.4.11 11:36
zelazuzu píše:
Hele co máš proti Sketch??? Já jsem zrovna pro ně hlasovala :pankac: :pankac: :pankac: !! Miluju je… :mrgreen: :lol: :-D :twisted: :twisted: :cert: :lol: :wink: :wink: :wink:

A jejda, blouznění z horečky, co? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
8.4.11 11:41

ad špenát, myslím že ohříváním se zvyšuje obsah dusičnanů, mám dojem že jsem to tak četla.
co se týká štavelanů, tak mají vliv na tvorbu (močových, ledvinových? :think: )kamenů, ale stačí přidat trochu mléka pro neutralizaci.
co se týká zvracení, strašně teď řádí střevní chřipky, ale někdě probíhaj i celkem mírně, že proběhne 1-2 zvracení, ale doprovází je hrozná únava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
8.4.11 11:41
ivuska.h píše:
zelazuzu píše:
Hele co máš proti Sketch??? Já jsem zrovna pro ně hlasovala :pankac: :pankac: :pankac: !! Miluju je… :mrgreen: :lol: :-D :twisted: :twisted: :cert: :lol: :wink: :wink: :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přesně tak…No aspoň že někdo si té mojí rekce všiml a hlavně ji pochopil..už jsem myslela, že ji všichni vzali vážně a proto se se mnou nikdo nebaví :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
8.4.11 11:42
ivuska.h píše:
zelazuzu píše:

To mi něco připomnělo. Manžel je včera dával malé a říká - Do těch se nedává žádná vložka (myslel separačku) a já mu říkám ne, ty jsou na ho.no a je potřeba se jich zbavit. A on mi říká - ty jsi fakt blázen, vždyť je to plína jako ty ostatní. :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
8.4.11 11:43
lenholka píše:
M-a-j-a píše:
M-a-j-a píše:
Ahoj holky.
:mrgreen: Majo chvilku budou, pri plnym pouzivani tak den, mozna dva, aspon u me to tak bylo… a myslim, ze je jedine dobre ze lepej:)

Děkuji. Snad to potom půjde vyprat z oblečení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.4.11 11:52
lenholka píše:
asho vubec nic..
hele

Ale predtim tam jeden je a za hodku zas…ale teda moc se v tom nevyznam, nechapu, proc tam nemuzu najit zastavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
8.4.11 11:58
M-a-j-a píše:
ivuska.h píše:
zelazuzu píše:
To mi něco připomnělo. Manžel je včera dával malé a říká - Do těch se nedává žádná vložka (myslel separačku) a já mu říkám ne, ty jsou na ho.no a je potřeba se jich zbavit. A on mi říká - ty jsi fakt blázen, vždyť je to plína jako ty ostatní. :cert: :-D

No a chceš říct, že snad Anavy a jiné extra kousky nejsou na ho…??? :-D :-D :-D …ale jo, máš pravdu..tak já to hlasování pro Sketch stáhnu..snad to ještě nějak půjde :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
8.4.11 12:01

Ale do sketch se na ho.no nemusí dávat separačka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.4.11 12:04
M-a-j-a píše: