Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
locika píše:
Bodli, tak to zní slušně - 12 hodin…s tím zaváděním jsem to myslela spíš tak, jakože to není asi pevná nádobka ne? Představuju si to jako něco „gumového“, tudíž měkkého, takže jsem myslela, že to právě nepůjde dobře zavést, protože se to bude kroutitjestli chápeš, jak to myslím…se ptám asi blbě co? Ale o tomhle fakt vím jen to, že to existuje, teda i jak to vypadá atd, ale takhle zblízka jsem to teda zatím nezkoumala…
Ono se to musí „poskládat“ - je ze silikonu - jinak by zavést nešel, na první pohled mi i tak přišel „obrovský“.
Není na tom nic složitého, první nácvik jsem ale absolvovala pro jistotu ve sprše. ![]()
Dobrý článek je tady:
http://www.branakdetem.cz/…-kalisky-100
Mám LadyCup, velikost L.
Áááá, mladý pán se probudil, jdu za ním. ![]()
Rado ty plenky vypadaji vsechny skoro male
To mas doma takoveho tlustocha?
deniska ma 2 roky a zaoinam ji vsechny pliny stejne jako Izabelce ![]()
Bodli, díky za odkaz, zítra mrknu, dnes už jdu spát…
Plenečky nádherné ![]()
Mirii píše:
Rado ty plenky vypadaji vsechny skoro maleTo mas doma takoveho tlustocha?
deniska ma 2 roky a zaoinam ji vsechny pliny stejne jako Izabelce
No , mám nedonošence
- 2350 g při narození
. Váhově i výškově je tabulková , v roce a půl měla 81 cm a 11,25 kg, takže až zas takový tlusťoch není snad
.Ale je spíš malá výškově…
Lenholko,jj zásobu mám ,ale to tady snad všichni ,ne? ![]()
Ráďo,teeda,vlňáčky krásné
Dneska budu Dorotku přeměřovat,taky budu objednávat..jen nevím,jestli na léto ty longies nebo shorties
No stejně budu brát dvoje. A od kisi jsou ty plíny užší mezi nožičkama..nebo se mi to zdá?
No Anavy kačenky..nádhera ![]()
Ráďa69 píše:Mirii píše:No , mám nedonošence
Rado ty plenky vypadaji vsechny skoro maleTo mas doma takoveho tlustocha?
deniska ma 2 roky a zaoinam ji vsechny pliny stejne jako Izabelce
- 2350 g při narození
. Váhově i výškově je tabulková , v roce a půl měla 81 cm a 11,25 kg, takže až zas takový tlusťoch není snad
.Ale je spíš malá výškově…
Lenholko,jj zásobu mám ,ale to tady snad všichni ,ne?
My měli o 100 gramů více… A vyžle je to do dneška…
Někdo tu psal, že ve špenátu jsou šťavelany a bacha na ně (diskuze na téma příkrmy). Co konkrétně to dělá???
Malá v noci blila, převlíkala jsem postel i ji, stříkalo to z ní. Pak usnula, ráno se najedla, cca hodinu dobrý a pak zas megašavle, to šla pod sprchu.
Jinak je hodná, nebrečí, povídá, teplotu jsem neměřila, ale pohmatem nevypadá. ![]()
Jediné, co mě napadá, je špenát včera v poledne v příkrmu. Vařila jsem předevčírem na dva dny, půlku snědla ten den, druhou půlku včera.
Bruni nevim jestli je to spenatem ale me takhle mala blila ted v sobotu, to byly savle a kolik toho bylo… a mela brokolici…
Brunifid píše:
Někdo tu psal, že ve špenátu jsou šťavelany a bacha na ně (diskuze na téma příkrmy). Co konkrétně to dělá???
Malá v noci blila, převlíkala jsem postel i ji, stříkalo to z ní. Pak usnula, ráno se najedla, cca hodinu dobrý a pak zas megašavle, to šla pod sprchu.
Jinak je hodná, nebrečí, povídá, teplotu jsem neměřila, ale pohmatem nevypadá.
Jediné, co mě napadá, je špenát včera v poledne v příkrmu. Vařila jsem předevčírem na dva dny, půlku snědla ten den, druhou půlku včera.
Stavelany asi budou prekyselovat organismus ne?
Jinak, spenat se nema ohrivat, ma se snist vsechen ten den. Ale jestli te to potesi, tak ja se na to vybodla, B. dostal prevcirem ohraty a vcera po tom srajdil cely den a jeste dneska ![]()