Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
7.4.11 21:41

Aso - to je teda „zážitek“ .

Nečetla jste některá v posledním Respektu článek o výchově? To je taky síla.

Já ted nějak nestíhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
7.4.11 21:42

Poslušně hlásím, že Šimon dneska kadil taky 5× :lol: A zrovna včera se podařilo manželovi rozbít sprchu, naštěstí ji dnes ráno zase opravil, takže dobrý.

No a povedla se mi konečně pěkná fotka s plínkou :dance: akorát je to zase blbě otočený :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
7.4.11 21:44
locika píše:
Ahoj holky, zase vás po nějaké době zdravím…a vlastně se jdu tak trošku i pochlubit :oops: , dnes jsem si koupila své první látkové vložky, ačkoliv jsem byla vždy totálně proti…jak jste na tom vy s látkovýma vložkama? Používáte, chválíte si, jste proti? Já jsem si teda pořídila jen slipovky, vlastně kvůli těhotenskému výtoku, protože klasické jednoráz. slipovky mi docela vadí…na MS bych se s látkovkama asi neodhodlala, myslím :think: Jelikož normálně vložky ani nepoužívám, nesnáším to, tampony to jistí :think: No to jen tak, chci znát váš názor na látkové vložky…

Ahoj momentálně nepoužívám žádné, ale určitě je plánuju, respektive v kombinaci s kalichem. Ale doufám, že je nebudu moc dlouho potřebovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
7.4.11 21:45
locika píše:
Ahoj holky, zase vás po nějaké době zdravím…a vlastně se jdu tak trošku i pochlubit :oops: , dnes jsem si koupila své první látkové vložky, ačkoliv jsem byla vždy totálně proti…jak jste na tom vy s látkovýma vložkama? Používáte, chválíte si, jste proti? Já jsem si teda pořídila jen slipovky, vlastně kvůli těhotenskému výtoku, protože klasické jednoráz. slipovky mi docela vadí…na MS bych se s látkovkama asi neodhodlala, myslím :think: Jelikož normálně vložky ani nepoužívám, nesnáším to, tampony to jistí :think: No to jen tak, chci znát váš názor na látkové vložky…

Ahoj :kytka: ,
zkusila jsem látkové vložky i na MS, ale nakonec vyhrál kalíšek a látkové slipovky jako pojistka. Prostě nejsem asi vložkový typ. :oops: :mrgreen:
Denní vložky používám při končící MS, kdy už se mi nechce dávat kalíšek. A sají daleko lépe než jednorázové vložky, i ten pocit je hodně o něčem jiném (stejně jako u slipovek). :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.4.11 21:45

Ještě jsem dočetla asi poslední 3 stránky tady a Asho, to je fakt děs zážitek ze hřiště…mě takhle sejří moje sousedka, jako není absolutně takhle brutál, ale jsem z ní taky na nervy, jak po svých holčičkách řve :roll: (slyším to přes zeď)…nechci to tu všechno rozepisovat, myslím že na Emimino taky chodí a nechci aby se v tom našla…akorát si furt říkám, jestli jí mám už něco říct, už jsem i chtěla v záchvatu vzteku ji fakt seřvat, na druhou stranu si zas říkám, že to nemá cenu, jsem z toho taková rozpolcená…jinak jako sousedka je fajn, to si nemůžu stěžovat, jen ten přístup k vlastním dětem mi fakt vadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.4.11 21:48

Bodli, no takhle přesně bych to taky napsala - nejsem prostě vložkový typ…ale zrovna ty slipovky myslím, že mi vadit nebudou, myslím že to bude lepší než ty jednorázové, prostě příjemnější…ale jak jsem psala, při menstruaci by se mi to asi trochu příčilo…ani s kalíškem nevím, jestli bych byla kámoška :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
7.4.11 21:54
locika píše:
Bodli, no takhle přesně bych to taky napsala - nejsem prostě vložkový typ…ale zrovna ty slipovky myslím, že mi vadit nebudou, myslím že to bude lepší než ty jednorázové, prostě příjemnější…ale jak jsem psala, při menstruaci by se mi to asi trochu příčilo…ani s kalíškem nevím, jestli bych byla kámoška :think: :nevim:

O kalíšku jsem taky hodně dlouho přemýšlela a hodně váhala, než jsem ho pořídila. No, už mám dva. :oops: V práci nemáme toaletu s umyvadlem, takže abych měnila za čistý. A při mé spotřebě tamponů v první dny MS to mám do půl roku zpátky (finančně - za oba). Vyhovuje mi daleko víc než tampony, ale je to určitě o zvyku. :-)
Ty to ale teď akutně řešit nemusíš, viď? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.4.11 21:59
- bodlinka - píše:
O kalíšku jsem taky hodně dlouho přemýšlela a hodně váhala, než jsem ho pořídila. No, už mám dva. :oops: V práci nemáme toaletu s umyvadlem, takže abych měnila za čistý. A při mé spotřebě tamponů v první dny MS to mám do půl roku zpátky (finančně - za oba). Vyhovuje mi daleko víc než tampony, ale je to určitě o zvyku. :-)
Ty to ale teď akutně řešit nemusíš, viď? :mrgreen:

No, to nemusím :lol: Ale tak popravdě už jsem o tom hodně přemýšlela, už jsem o kalíšku slyšela docela dávno, kdy to tady snad teprve začínalo, ale prostě…nevím :think: …vlastně ani nevím, co proti tomu mám…
Ještě se zeptám k té toaletě bez umyvadla…jak se to dá řešit? Vyliješ obsah kalíšku do WC mísy a někam uschováš a dáš čistý kalíšek nebo jak? A přijde mi, že se to musí hrozně blbě zavádět ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
7.4.11 22:03
locika píše:
- bodlinka - píše:
Ty to ale teď akutně řešit nemusíš, viď? :mrgreen:
No, to nemusím :lol: Ale tak popravdě už jsem o tom hodně přemýšlela, už jsem o kalíšku slyšela docela dávno, kdy to tady snad teprve začínalo, ale prostě…nevím :think: …vlastně ani nevím, co proti tomu mám…
Ještě se zeptám k té toaletě bez umyvadla…jak se to dá řešit? Vyliješ obsah kalíšku do WC mísy a někam uschováš a dáš čistý kalíšek nebo jak? A přijde mi, že se to musí hrozně blbě zavádět ne?

Vyliju, použitý vytřu „nahrubo“ téměř dočista :lol: papírem a dám do taštičky. Čistý zavedu. Použitý pak příležitostně (většinou hned, jak to jde) vymyju a dám do druhé kapsy taštičky. Je fakt, že lépe se zavádí navlhčený - ale na druhou stranu musím v práci měnit jen ve dnech, kdy krvácím hodně, takže to jde i „nasucho“. Od cca druhého-třetího dne už vydrží v pohodě od rána do večera (12 hodin). Což je komfort proti tamponu nesrovnatelný. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.4.11 22:35

TAk jsem konečně vyfotila vlňáčky z Fleru :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.4.11 22:36

A hlavně zezadu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.4.11 22:36

Bodli, tak to zní slušně - 12 hodin…s tím zaváděním jsem to myslela spíš tak, jakože to není asi pevná nádobka ne? Představuju si to jako něco „gumového“, tudíž měkkého, takže jsem myslela, že to právě nepůjde dobře zavést, protože se to bude kroutit :lol: jestli chápeš, jak to myslím…se ptám asi blbě co? Ale o tomhle fakt vím jen to, že to existuje, teda i jak to vypadá atd, ale takhle zblízka jsem to teda zatím nezkoumala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.4.11 22:37

Plenka od KIsy:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.4.11 22:38

A ANAVKY: