Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
7.4.11 19:16
pomeranca píše:
já byla venku taky jen v tričku.. ale jenom pověsit plínky. :-?
Nevíte někdo kdy se může po šesté nemoci ven?A ještě jeden dotaz: do jakýho věku se řeší dusičnany v jídle respektive ve vodě?

Šla bych ven, jakmile vybledne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
7.4.11 19:32

Ohledně té vody, stačí si zavolat na KHS, oblast pod kterou spadáte a řeknou vám jak je na tom u vás voda s dusičnany (a nejen s nimi). Třeba u manželových rodičů a mojí babičky teče voda z kohoutku, která má stejný obsah dusičnanů jako kojenecká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
7.4.11 19:33
- bodlinka - píše:
caccorka píše:
pomeranca píše:
A ještě jeden dotaz: do jakýho věku se řeší dusičnany v jídle respektive ve vodě?
mě říkala doktorka vařit v kojo vodě do roka
Naše dr. razí heslo, že když se voda převaří, tak od půl roku už může normální. :-) Sice nevím, jak to myslí (když se dusičnany a dusitany nevyvaří..), ale myslím, že té vody ve dvou příkrmech zas není tolik. :nevim:

Tak já používala naši domácí vodu převařenou už od narození (resp. od 3měsíců - to byla venku šílená vedra a malé kojení nestačilo)..I po dohodě s doktorkou, která mi také potvrdila, že pokud je voda kvalitní, tak je lepší, než ta v pet lahvích..Údajně je to jen byznys a ty vody v lahvích jsou kolikrát horší než vody z kohoutku a poté co jsem četla v D testu ty rozbory, tak bylo rozhodnuto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
7.4.11 19:33

Dík všem za odpovědi, příkrmy jsem vařila v normální vodě od začátku, protože ve výsledném jídle jí bylo minimum… Na pití a kaši používám kojovodu.

Dneska bylo venku tak hezky že mi uschlo úplně všechno - dokonce i baby lucy :mrgreen: - za odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
7.4.11 19:44
pomeranca píše:
Dneska bylo venku tak hezky že mi uschlo úplně všechno - dokonce i baby lucy :mrgreen: - za odpoledne

Hihi, vždycky mě dostane, když vidím u baby lucy flanelek napsané „rychleschnoucí plenka“. :mrgreen: Na sušáku zůstáva mezi posledními, někdy ji „předhoní“ ve schnutí i bum hugger. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.4.11 20:34
- bodlinka - píše:
pomeranca píše:
Hihi, vždycky mě dostane, když vidím u baby lucy flanelek napsané „rychleschnoucí plenka“. :mrgreen: Na sušáku zůstáva mezi posledními, někdy ji „předhoní“ ve schnutí i bum hugger. 8-)

Taky mi uschlo všechno , i plenky , které jsem věšela kolem třetí odpoledne …byl takovej vítr, že jsem se spíš bála, že mi uletěj.

Příkrmy jsem vařila od počátku taky v obyč vodě .

Po šesté nemoci jsme šli ven hned.

Jinak mi dnes mladá pokadila brutálně Anavku fialovo zeleno hnědým hovínkem - nejdřív jsem se lekla , že jí něco je. Pak jsem si uvědomila , že měla dopo borůvkovou přesnídávku :lol:
PAk jsem se lekla podruhý , protože i po vypláchnutí zůstaly na Anavce fialové mapy…naštěstí se to vypralo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.4.11 20:37

s tema dusicnama jsem to zrovna dneska dopoledne cetla, a psali presne co asha…
ze do 3 mesicu veku si ten organismu s dusicnany neumi poradit a vaze se to na hemoglobin atd atd…
a ze v pul roce uz je travicak tak vyzralej ze to je ok…
jako to by se clovek fakt zblaznil, ptz to je nevarit doma, clovek aby se bal ze si otravi dite…a kupujte hotove ktere je echt kontrolovane… blablabla…
jako fakt mi to prijde jenom jako tahani prachu z lidi ptz buh co v tech sklenickach nakonec je a jsem zvedava jestli nekdy prijde doba kdy se zjisti ze zbozi v hp neni az tak spatny a ze mozna i lepsi jak kde jaky sklenicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.4.11 20:40

jinak fusak jsem vyndala cca pred 14dny, mala se mi v nem desne parila i kdyz byla nalehko…
ted ma pod sebou deku, na sobe body dl. rukav, mikca, capka, puncochy a nekdy teplacky, kdyz mi prijde chladneji hodim pres ni jeste deku z ikey…
dneska byla jenom v bodycku a puncochacich, cepice, lezela na mikine, jak ficelo tak jsem ji prikryla a stejne jsem ji mela zparenou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.4.11 20:47

No dneska to bylo uzasny, ja vyprala asi 5 pracek, uschly 4…ale ted to byly i jarni bundy a flisky, co byly pres zimu pod bundama, abych nevypadala jako uplny magor :mrgreen: A mam zaletneny zimni boty, prerovnanou komoru (ta si primo zada o zapis do Guinessovy knihy, protoze tolik veci na tak malym prostoru asi jeste nikdo nevidel :mrgreen: ) A doufam, ze pocasi vydrzi, jeste mam docela co delat, a kdyz je hnusne, nic se mnou neni :-?

B. srajdil asi 5×, jednou jsem to nevychytala, bylo to malinko a hned po prebaleni, takze v tom byl cunak asi dve hodiny…no zadek jak pavian :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.4.11 20:47

Asho o tom duseni mi vypravela kamoska, ted uz ani nevim jak presne to byo,ale bylo to vodou ze studny a tusim ze pomohlo dite hodit do vody…ale ted uz si to nepamatuji,ale schvalne se ji znovu zeptam :wink:
Ja pouzivam vodu z kohoutku- prevarenou…kojo se tu anj neprodava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.4.11 20:55

Mirii to bude asi neco jinyho ne?? tam asi hozeni do vody nepomuze, psali, ze je to v krvi, ktera ma cokoladovou barvu a musej se udelat rozbory a nasledne lecba…tak nevim jestli by to pomohlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
7.4.11 21:29
pomeranca píše: Šimon dneska kadil už 2× (začíná mi to připomínat modrýho koníka :mrgreen: ) Já si říkala proč furt tak řve a leze za mnou… a hle, nálož v plínce :zed: :mrgreen:

to mě zase brouček překvapil v noci, po půl roce co v noci už nekadí tak najdnou náááálož 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.4.11 21:37

Vodu převařuju, od 6m používám z kohoutku, do 6m jsem kupovala kojovodu.

A malá dneska nekadila, tak to zítra bude asi nálož jako prase :( - doufám že se neposrajdi v noci, protože jí to nevadí takže by v tom spala celou noc. :cert:

• Citovat
  • Upravit
22590
7.4.11 21:38

.enho,ko ja uz netusim, vim ze udelali neco co jim pak dr rikal ze tak zachranili zivot…se ji zeptam zitra,kdyz nezapomenu…ale bylo to dusicnana ve vode, nebo teda proste spatnou vodou......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.4.11 21:41

Ahoj holky, zase vás po nějaké době zdravím…a vlastně se jdu tak trošku i pochlubit :oops: , dnes jsem si koupila své první látkové vložky, ačkoliv jsem byla vždy totálně proti…jak jste na tom vy s látkovýma vložkama? Používáte, chválíte si, jste proti? Já jsem si teda pořídila jen slipovky, vlastně kvůli těhotenskému výtoku, protože klasické jednoráz. slipovky mi docela vadí…na MS bych se s látkovkama asi neodhodlala, myslím :think: Jelikož normálně vložky ani nepoužívám, nesnáším to, tampony to jistí :think: No to jen tak, chci znát váš názor na látkové vložky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure