Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
6.4.11 13:23
pomeranca píše:
Majo: :potlesk: Krásné plínky… Doufám, že se nám jako další dítě podaří holka, abych měla důvod k nakupování nových (růžových) plínek :mrgreen:Šimon si teď dokonce sám hraje na zemi :palec: (a já bych spala, až by se hory zelenaly :mrgreen: )

Já doufám, že druhé dítě bude taky holka :-) ť můžu ty moje růžové využít i na další :-) (jestli teda nějaké bude :cert: )

Tak to je super, že si hraje :palec: spíše se jenom lekl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.4.11 13:24

Nevím čím to, ale přijde mi, že ženský, co balí do látkových plínek, mají tak nějak víc zdravého rozumu :think: žádná chodítka, klokanky… snaha kojit (zuzanecka - pořád Tě moc obdivuju) a tak vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.4.11 13:24
Mirii píše:
Asho no kouka tak normalne,jenze ta operecka ji neudrzi kdyz se treba zohybam,takze musim pridrzovat a problem je ze pravidelne usina kdyz nakupuji, u pokladny uz je tuhos a ja vytahuju zbozi z voziku jak dement :mrgreen: a pak jednou rukpu nejde ten narvanej vozik poradne ridit,pac druhou ji pridrzuji hlavicku abych ji ju nezalomila pri ceste k autu :nevim: nacvaknout tam nahradni pujdou,jen se musim nejdriv dostat do CR :think: A na par dni nositko ozelet :nevim:
A jooo,neco jsem o jantaru na zuby slysela…ale moc jsem tomu neverila :think:

Tak to ja hlavicku pridrzuju, i kdyz uz je v kapuce… :lol: Ale jen, kdyz se ohybam, kdyz jdu, tak jim vzdycky drzela sama…meli ji o mne oprenou. No ja myslim, ze se to jinak udelat neda, kdyz to mas mit cca do tri let. Uz kolem roku, roku a pul jim je akorat.

Jantaru verit nemusis, on i hezky vypada… a u nas teda i funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.4.11 13:30
pomeranca píše:
Nevím čím to, ale přijde mi, že ženský, co balí do látkových plínek, mají tak nějak víc zdravého rozumu :think: žádná chodítka, klokanky… snaha kojit (zuzanecka - pořád Tě moc obdivuju) a tak vůbec…

taky jsem si vsimla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.4.11 13:32
careynka píše:
pomeranca píše:
Nevím čím to, ale přijde mi, že ženský, co balí do látkových plínek, mají tak nějak víc zdravého rozumu :think: žádná chodítka, klokanky… snaha kojit (zuzanecka - pořád Tě moc obdivuju) a tak vůbec…
taky jsem si vsimla :-)

Tak to je jedno s druhym…
Mne vzdycky odrovna diskuze na tema: Hopsadlo (odpurkyne prosim nepiste) :zed: A pak si prectu, ze je to hopsadlo cca do 9-10ti kilo a min a v tom visici kojenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
6.4.11 13:49

Uf, uf , nějak nstíhám ,jsem ráda, že jsem dočetla :oops:
Asho - my ty jantarový korálky dostali . Já bych tomu i věřila, ale mám poříd nějaký blok to Týně dát, bojím se , že to přetrhne a sežere :-? . Ty se nebojíš? Mám ji sice pořád na očích , ale náhoda je blbec…

Jinak mi dnes přišly vlňáčky s kytkama , jsou úžasný , modelka spí, ale pak vyfotím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.4.11 13:56
Ráďa69 píše:
Uf, uf , nějak nstíhám ,jsem ráda, že jsem dočetla :oops:
Asho - my ty jantarový korálky dostali . Já bych tomu i věřila, ale mám poříd nějaký blok to Týně dát, bojím se , že to přetrhne a sežere :-? . Ty se nebojíš? Mám ji sice pořád na očích , ale náhoda je blbec…Jinak mi dnes přišly vlňáčky s kytkama , jsou úžasný , modelka spí, ale pak vyfotím :wink:

To pretrhnout fakt nejde, navic jsou jednotlivy koralky navleceny zvlast, jsou mezi nima uzliky. Musi je mit akorat kolem krku, nesmi byt moc dlouhy, aby se nekde nezachytly. B. je nosi od leta, sundam je jen na koupani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.4.11 13:58

ASho asi mi to uniklo, ale k čemu jsou dobré? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.4.11 14:01
M-a-j-a píše:

Proti bolesti zubu. Pri kontaktu s teplou kuzi se uvolnujou silice, ktery maji analgeticky ucinky. Velky bolesti samo nepomuzou, ale asi ulevi, protoze B. byl nesnesitelny, furt jecel, mela jsem ho na noze cely den… pak se to rapidne zlepsilo, i kdyz uz lezly trojky a treba 6 zubu najednou.
Nekdo ti rekne, ze to pomohlo, nekdo zas, ze ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
6.4.11 14:01

Tak já to tedy zkusím , chystaj se nám růst pětky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
6.4.11 14:02

Ono je to i hezký …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.4.11 14:03
asha píše:
M-a-j-a píše:
Proti bolesti zubu. Pri kontaktu s teplou kuzi se uvolnujou silice, ktery maji analgeticky ucinky. Velky bolesti samo nepomuzou, ale asi ulevi, protoze B. byl nesnesitelny, furt jecel, mela jsem ho na noze cely den… pak se to rapidne zlepsilo, i kdyz uz lezly trojky a treba 6 zubu najednou.
Nekdo ti rekne, ze to pomohlo, nekdo zas, ze ne… :nevim:

Aha. To jsem ani nevěděla 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.4.11 14:04
Ráďa69 píše:
Ono je to i hezký …

No prave, kdyz uz nic, aspon je frajer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat