Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
5.4.11 14:27
Mirii píše:
Katy takhle presne je to v KM :pocitac: proste neni kam jit a kdyz je,tak je to placene( nepocitam venkovni hriste a parciky)…prave to je dalsi duvod proc se mi do CR nechce vracet- kvuli detem. Sice my by jsme asi zase skoncili v Praze,ale Praha neni pro deti a ja bych nejak nechteka aby tam vyrustaly :nevim: na to je Praha mic velka a v tomhle me desi.
Asho a ty neridis? Ja bych se bez auta se dvema nehla, teda ne tady na ostrove kde nejsou ani chodniky :mrgreen: prvni chodnik mam od baraku asi 4 km :mrgreen: ale za to tu taky stojej busy :roll: S kocarem se tam nechytas, s golfacem ano,pokud si ho slozis :zed: tady se tak nejak pocita,ze si kazdy jezdi svym autem, bus je pro samostatne jedince :mrgreen: nicmene se tesim az s Deniskou bus prubneme,bude mit zazitek jako hrom.
Achdarku ja jako mala vylety vlakem milovala. No hadam ze nez se holky projedou vlakem,tak uz budou v puberte :roll:

No ridicak mam, ale odvazana z rizeni nejsem, uz jsem roky neridila. Navic auto ma DH pochopitelne… A v Praze je to fakt opruz, to uz radsi MHD, myslim, ze do ZOO to je pres vsedni den casove tak nastejno, a pokud jsou zacpy, tak je to spis horsi.

Jinak je Praha a Praha, my jsme na kraji, v prirode, u nosu mam vsechno, dve minuty Albert, minuta klub Junior, kousek skolka i skola, vsude kolem hriste, takze ja mam spis vitr jit jinam… Moc jsem chtela mimo mesto, ale mam strach uz jen kvuli skolce. Kolem Prahy je to dost hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.4.11 14:28
Sufik píše:
tady u nás atrakcí dost, ale jak kojím a malej u toho stále nevyzpytatelně vříská, tak moc mobilní ještě nejsem. Ale už by to chtělo někam vyrazit do města. Takhle vždycky jen po okolí. Ale dneska jsme docela zničená. Pes má průjem a lítáme ven furt. Vždycky si vzpomene když kojím nebo malý spí nebo tak. Jenže ze 6 patra to není jen tak.Jo a od tý doby co jsme začala víc používat plenkový kalhotky se mi zvýšila frekvence praní a max. ob den. Jak to vychází vám?
Teda přihazuju i malýho prádlo a občas nějaké naše triko nebo ručník.

Ja peru pliny obden… i kdyz ted mam 4 novy Anavy, takze uz muzu i ob dva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
5.4.11 14:31
asha píše:
Jo, ZOO v Praze je super, ale taky jsem vzdycky orvana. Naposled jsem tam byla sama s detma, kdyz byla Tyna jeste v kocaru…cely den a vecer jsem volala DH, aby pro nas prijel, jinak tam budem nocovat, uz jsem nemela vubec silu na cestu domu. A snesitelne tam je jen v tydnu, o vikendu je to masakr, to jsme dali naposled rodinny vylet, kdyz se narodil Ben a nikdy vic.
Jinak super ZOO v podobnym stylu je v Plzni :palec:
Do Chlebu se chystame dlouho, naposled jsme skoncili v Loucni, ale letos snad dojedem.

jj ZOO Plzeň je supééér :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
5.4.11 15:20
Sufik píše:
Nedávno jsme kupovala Thirsties a jsou super.

A máš je na sucháč, nebo na patentky (teda jestli jsou?). Mě se totiž u Th.kapsovky sucháč po opakov.praních celkem poničil (očka jsou taková vytahaná)…což mě mrzí, jinak jsou fajn. Peru na 60. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.4.11 15:48
Sufik píše:
tady u nás atrakcí dost, ale jak kojím a malej u toho stále nevyzpytatelně vříská, tak moc mobilní ještě nejsem. Ale už by to chtělo někam vyrazit do města. Takhle vždycky jen po okolí. Ale dneska jsme docela zničená. Pes má průjem a lítáme ven furt. Vždycky si vzpomene když kojím nebo malý spí nebo tak. Jenže ze 6 patra to není jen tak.Jo a od tý doby co jsme začala víc používat plenkový kalhotky se mi zvýšila frekvence praní a max. ob den. Jak to vychází vám?
Teda přihazuju i malýho prádlo a občas nějaké naše triko nebo ručník.

Taky peru obden..Dělám to přesně jak Ty..přihodím ručníky či jiné věci..Navíc mám malý kýblík na plíny - 12litrů tuším a tam se toho moc nevleze..Ale nevadí mi to..Miluju věšení plín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.4.11 16:36

Já peru ob den a pračka praská ve švech, kolikrát musím dát ještě jedno ždímání, aby z toho netekla voda. Co máte za pračky, že vám poberou plíny za tři dny? 8-o
A to k tomu přihodím maximálně pár fuseklí…

• Citovat
  • Upravit
2064
5.4.11 16:39
Brunifid píše:
Já peru ob den a pračka praská ve švech, kolikrát musím dát ještě jedno ždímání, aby z toho netekla voda. Co máte za pračky, že vám poberou plíny za tři dny? 8-o

Bruni tak přesně nad tím jsem taky kolikrát přemýšlela
:-D …Já prát jednou za 3dny, tak se mi to do pračky ani nevleze…asi je malá učúraná či co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.4.11 16:48

ja taky musim obden nejdyl, kolikrat proste peru kazdej den ale nevadi mi to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.4.11 17:13

Ja teda peru obden,napln je na 5 kg a nepridavam nic,mam pocit,ze by se to nevypralo…
Technicka :mrgreen: - kdyz je napln na 5 kg,tak se tim mysli 5 kg v suchem stavu,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.4.11 17:17

Asho jasne,nenk Praha jako Praha,ale my treba mame byt na Praze 10 hned vedle nakupniho centra park Hostivar a tam mi to idealni teda neprijde :nevim: My by jsme tam sice asi uz stejne bydlet nesli,ale.....5 melounu na koupi pozemku za Prahou fakt nemam :nevim: Praha je proste na me moc divoka, lidi bezohledni…no z tohohle naseho ostruvku kde nezamykam auto,dum apod…bude stehovani kamkoliv tezke :think:
A s autem po Praze je to des,ale ja si treba nasla sve zkratky a vyjezdene cecticky a pak uz je to pohoda. Dokonce jsem ted v takovem stavu,ze radeji autem po Praze nez MHD :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.4.11 17:22
Brunifid píše:

Mám pračku na 6kg. Ale jak bezplenkujeme, mám za den třeba 2-3 plíny + jednu noční. :nevim:
Při „normální“ spotřebě, když se nedaří nebo bojkotuje nebo je nemocný (jako dneska :zed: ) je to akorát obden. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.4.11 18:04

No ja teda peru prumerne dve pracky denne, ale spis je to tak, ze dva dny po 4 prackach a pak zas pauza, taky podle schnuti. A ob dva dny mne to pracka pobere jednoduse, pliny vyperu nadvakrat s rucnikama. No po vikendu je to vzdycky narez, vcera padly pracky 3, dneska 2, zitra budou zas 3…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.4.11 18:07

http://www.fler.cz/zbozi?… jak se vam libi tyhle katatka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.4.11 18:11
careynka píše:

Pěkný :palec:

• Citovat
  • Upravit
2064
5.4.11 18:33
careynka píše:

Náádhera!!! Ty zelené s růžovou!!! Krásné…Jen mi pijí krev ty ceny :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí