Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii vsechno nejlepsi k svatku! ![]()
Tak jsem holky dnes prvne lanolinovala tim z lekarny. Dala jsem tri lzicky, pze jsem davala troje katata. Do toho jsem cmrndla olivovej sampon a zbelalo to krasne
vlnacky lepily jak mrcha a cekam az uschnou
tak snad!!
Jo, ZOO v Praze je super, ale taky jsem vzdycky orvana. Naposled jsem tam byla sama s detma, kdyz byla Tyna jeste v kocaru…cely den a vecer jsem volala DH, aby pro nas prijel, jinak tam budem nocovat, uz jsem nemela vubec silu na cestu domu. A snesitelne tam je jen v tydnu, o vikendu je to masakr, to jsme dali naposled rodinny vylet, kdyz se narodil Ben a nikdy vic.
Jinak super ZOO v podobnym stylu je v Plzni ![]()
Do Chlebu se chystame dlouho, naposled jsme skoncili v Loucni, ale letos snad dojedem.
Mirii píše:
Katy ja ty aktivity nemyslela jako placene, samo placene take ,ale prevazne parky,herny apod......ja treba nevim jak je to v UK ci USA,ale tady na Jersey je spousta parku pro deti, spousta restauracek s detskyma kouktkama a taky dost mist kde jsou atrakce pro deti( ty uz jsou teda placene) ja treba chodim s Deniskou jednou tydne xvicit,nebyt Izi,tak chodime na 2 placene krouzky a zbytek je vsechno zadara. Pak mam treba permanentku do zoo a tam jsme taky porad. Maji tam i piskoviste a detsky park,tak zase o zabavu postarano kdyby nebavila zvirata. Ale i v CR jsem sj vsimla ze v zoo jsou vsude detske atrakce…ja to proste myslela tak,ze je zazite v CR byt doma s detma a nebo jit pred barak na pisek a ted se teda v CR dost rozmohlo chozeni po kavarnachkdezto anglani jsou vsude mozne celej den+ teda ty kavarny taky,ale tady jsou na to aspon prizpusobeni hernama apod…U nas zase dalsi probdena noc s malickou,ale zub zadnej,teplota zadna, trochu ryma a kasel,ale ne nijak extra…tak fakt nevim co to je
Koukam ze vsude se teplotuje…
Achdarku a mluvila si s doktorkou?
MIrii no já fakt nevím, kde bych tady u nás, či v OV kde jezdím téměř každý den, hledala nějakou herničku, kde můžu s dítětem bezplatně. Na hřiště v OV bych měla strach malou pustit, a u nás na vesnici není téměř nic, né těměř, ale fakt nic.
Prostě je fakt, že když já chci s ELi někam jít, uděšlat jí nějaký program, tak to vždy něco stojí. ![]()
ZOO v Plzni je taky super. Chomutov nebo Ústi nad LAbem je taky fajn.
Praha fakt ne. Chodíme tam jednou za rok - 25.12 - minimum lidí.
Loučen je super. ![]()
KAty - rozumím ti. Já se snažím hodně vychytávat akce MC nebo městkých částí - různé dětské dny. U nás na vesnici fugnují tři společenské organizace - hasiči, fotbalisti a baráčníci a střídají se v organizování kací pro děti - děský den, loučení s prázdninami, drakiáda, karneval, diskotéka…
Tobík je třeba nadšený z různých akcí městské policie.
Placené herny - v Praze je toho docela dost. Ale třeba v Človíčkově jsme byli 2× a víckrát mně tam nikdo nedostane. Ale v zimě jsme třeba byly několkrát v Lefíku a ten je fajn za 89,– Kč tam můžeš být celý den.
A od té doby co Tobíkovi byly 3 roky, tak docela využívám dětské koutky v obchodech. Aspoň v relativním klidu nakoupím.
Teda koukám, že jsem dnes nějaká ukecaná. Jdu s Tobíkem stavět koleje, odpo vyrazímena dlouhou procázku.
Tak ta Praha je prave nejlepsi, kdyz je teplo, ale ve vsedni den. To se tam decka i vycachtaji, da se venku posedet…ale mame to pres celou Prahu MHD, na to uz proste nejak nemam sil ![]()
A B. dneska objevil vlackodrahu, dotahl mne do pokoje a ze mam makat…vyhral si sam snad dve hodky
Doted tahal jen silnice od Wadera. On je fakt na ty auta a masinky maniak, to je porad:autoautoauto ![]()
Peti jsme s Romanem oba z Kromerize ![]()
Asho prece se mas po vecerech venovat DH ![]()
Mirii píše:
Peti jsme s Romanem oba z KromerizeAsho prece se mas po vecerech venovat DH
Kdyz to on se prave venuje mymu notasu ![]()
asha píše:Mirii píše:Kdyz to on se prave venuje mymu notasu
Si teda dovoluje
![]()
Mirii píše:asha píše:Si teda dovolujeMirii píše:Kdyz to on se prave venuje mymu notasu
![]()
Nooo, abych rekla pravdu, on by nemel asi nic proti venovani se, ale ja jsem vecer fakt vyrizena, jediny pohyb, co zvladnu, je po klavesnici ![]()
Katy takhle presne je to v KM
proste neni kam jit a kdyz je,tak je to placene( nepocitam venkovni hriste a parciky)…prave to je dalsi duvod proc se mi do CR nechce vracet- kvuli detem. Sice my by jsme asi zase skoncili v Praze,ale Praha neni pro deti a ja bych nejak nechteka aby tam vyrustaly
na to je Praha mic velka a v tomhle me desi.
Asho a ty neridis? Ja bych se bez auta se dvema nehla, teda ne tady na ostrove kde nejsou ani chodniky
prvni chodnik mam od baraku asi 4 km
ale za to tu taky stojej busy
S kocarem se tam nechytas, s golfacem ano,pokud si ho slozis
tady se tak nejak pocita,ze si kazdy jezdi svym autem, bus je pro samostatne jedince
nicmene se tesim az s Deniskou bus prubneme,bude mit zazitek jako hrom.
Achdarku ja jako mala vylety vlakem milovala. No hadam ze nez se holky projedou vlakem,tak uz budou v puberte ![]()
Asho tak v tobe je zakopanej pes
manza ti sebere notas,pac se mu nechces venovat a radeji je na nem on,nez abys ho mela ty
ty ho v podstate do dalsiho pracovani na pc nutis
no a to s takovou budou muset to ctvrte dite obstarat Maty s Tynkou,jak onehda rikali
a kdovi zda tam mys uz neni krok k dalsimu prckovi ![]()
tady u nás atrakcí dost, ale jak kojím a malej u toho stále nevyzpytatelně vříská, tak moc mobilní ještě nejsem. Ale už by to chtělo někam vyrazit do města. Takhle vždycky jen po okolí. Ale dneska jsme docela zničená. Pes má průjem a lítáme ven furt. Vždycky si vzpomene když kojím nebo malý spí nebo tak. Jenže ze 6 patra to není jen tak.
Jo a od tý doby co jsme začala víc používat plenkový kalhotky se mi zvýšila frekvence praní a max. ob den. Jak to vychází vám?
Teda přihazuju i malýho prádlo a občas nějaké naše triko nebo ručník.
holky jste mě nalomily s těma weehuggers, které jsem si objednala. Fakt jsou tak blbý? že bych je vrátila. Teda aspoň jedny když mám dvoje. I když sovy a velryby jsou úžasný vzor. škoda že je nemají i jiné značky. Nedávno jsme kupovala Thirsties a jsou super.
Jak je to s vracením zboží kupovaným přes net do těch 14 dnů? musí být nové? = nepoužíté, neprané? To totiž nepoznám, jak moc protékají.
Kdo máte zkušenosti?
Sufik píše:
tady u nás atrakcí dost, ale jak kojím a malej u toho stále nevyzpytatelně vříská, tak moc mobilní ještě nejsem. Ale už by to chtělo někam vyrazit do města. Takhle vždycky jen po okolí. Ale dneska jsme docela zničená. Pes má průjem a lítáme ven furt. Vždycky si vzpomene když kojím nebo malý spí nebo tak. Jenže ze 6 patra to není jen tak.Jo a od tý doby co jsme začala víc používat plenkový kalhotky se mi zvýšila frekvence praní a max. ob den. Jak to vychází vám?
Teda přihazuju i malýho prádlo a občas nějaké naše triko nebo ručník.
U nás atrakce nejsou, musela bych do města (busem cca 20 minut). Když jsem měla jen starší, jezdila jsem s ní v šátku, teď už to „nedávám“ a neekologicky jezdím autem.
Místo golfáčů jsme pořídili sporťák Cam, velikostně vyjde skoro nastejno a jde líp řídit jednou rukou. Naštěstí je starší už rozumná. ![]()
Co se frekvence praní týče, tak je to jak kdy. Někdy ob den, někdy každý den (když hlídá a přebaluje tatínek..), většinou co tři dny. Ale mám dva kbelíky, do jednoho bych to nenacpala. ![]()
Taky přihazuju i jiné prádlo, ale záleží na náplni pračky.
Sufik píše:Jak je to s vracením zboží kupovaným přes net do těch 14 dnů? musí být nové? = nepoužíté, neprané? To totiž nepoznám, jak moc protékají.
Kdo máte zkušenosti?
Musí být nepoužité.