Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
4.4.11 15:18
tetma píše: čus baby dlouho jsem u vás tu nebyla,musela jsme si změnit nick páč jsem tu měla nasazenou informátorku :-) m…t

copak, tchýně objevila emimino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.4.11 15:22
tetma píše: čus baby dlouho jsem u vás tu nebyla,musela jsme si změnit nick páč jsem tu měla nasazenou informátorku :-) m…t

Copak, nějakej šmírák? Na ty já jsem celkem vysazená :cert:

• Citovat
  • Upravit
4509
4.4.11 16:24

tak me dite porad neleze, jenom se toci okolo osy, obcas zacouva a smitec :-D mozna budu mit toho lenocha :mrgreen:
i kdyz teda zkousi se zvednout na vsechny ctyri ale jeste ma ten zadek moc tezkej :lol:
a zub porad nic :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.4.11 16:27
lenholka píše:
tak me dite porad neleze, jenom se toci okolo osy, obcas zacouva a smitec :-D mozna budu mit toho lenocha :mrgreen:
i kdyz teda zkousi se zvednout na vsechny ctyri ale jeste ma ten zadek moc tezkej :lol:
a zub porad nic :-P

Bodejť by ho neměla těžký když jí dáváš tak těžkou plínku :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4509
4.4.11 16:31

no petko ted jsem ji nasla v zajimavy pozici po spani…
nalezla zadkem na polstari, tkz hlavou z kopce, jen at se snazi beruska, ocividne se hejbat muze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.4.11 16:32
lenholka píše:
a zub porad nic :-P

Buď ráda, aspoň ti nikam neuteče :mrgreen:
To Alžbětka je jako střela a hlavně si dovoluje na mladší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.4.11 16:33
M-a-j-a píše:
To Alžbětka je jako střela a hlavně si dovoluje na mladší :mrgreen:

Když mladší jsou nějaké moc citlivky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22590
4.4.11 16:35

Asho nee,ono je uz vsude co delat,jen musej ty maminy chtit. Tady je to prave o tom,ze se nikdo nezabyva uklidem,varenim apod…na to jsou proste lidi :nevim: Nekdy si sama rikam proc si nekoho radeji nezaplatim a nevenuju cas detem misto uklidu,zehleni apod..... Jenze to je proste ta nase ceska mentalita, bych se musela stydet kdyby mi nekdo na materske chodil uklizet,zehlt apod,… Jako vim,ze spousta mamin uz aktivity dela,ale velka spousta ne a kdyz uz tak nekde v nakupnich centrech a restauracich :pocitac: Ja prave taky vychazim ven az po obede…ale ted to budu muset nejak cele prekopat,pac Deniska zacala po obede spavat misto rana :nevim: Coz je naprd,pac dopoledne zase spi Iza :zed: a s sesti detma to bych nedala,to by spal porad nekdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.4.11 16:35
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
To Alžbětka je jako střela a hlavně si dovoluje na mladší :mrgreen:
Když mladší jsou nějaké moc citlivky :mrgreen:

Ale to ne :-) To Alžbětka řve jako lev a dohání mláďata k slzám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.11 16:52
Mirii píše:
Asho nee,ono je uz vsude co delat,jen musej ty maminy chtit. Tady je to prave o tom,ze se nikdo nezabyva uklidem,varenim apod…na to jsou proste lidi :nevim: Nekdy si sama rikam proc si nekoho radeji nezaplatim a nevenuju cas detem misto uklidu,zehleni apod..... Jenze to je proste ta nase ceska mentalita, bych se musela stydet kdyby mi nekdo na materske chodil uklizet,zehlt apod,… Jako vim,ze spousta mamin uz aktivity dela,ale velka spousta ne a kdyz uz tak nekde v nakupnich centrech a restauracich :pocitac: Ja prave taky vychazim ven az po obede…ale ted to budu muset nejak cele prekopat,pac Deniska zacala po obede spavat misto rana :nevim: Coz je naprd,pac dopoledne zase spi Iza :zed: a s sesti detma to bych nedala,to by spal porad nekdo :mrgreen:

No jo zaplatit, ja bych to klidne udelala, ale ted jednak ani neni z ceho a pak mne trochu odrazuje pustit si do bytu nekoho ciziho. No pokud se vzmuzem na neco vetsiho, tak do toho asi pujdu. :think:
Iza ti za chvili bude spat jen jednou a bude lip :palec:

Mne teda desne stvalo, kdyz mi decka vstavaly kolem 5 odpoledne. Nez jsme se dostali ven, bylo skoro 6. A i v lete, kdy je videt dlouho a konecne se da venku prezit, kdyz jsou vedra, venku uz nebyla ani noha. Tohle fakt nepochopim, ty zensky chodi s detma na pisek i kdyz je 35 ve stinu, ale jak padne 6, honem domu na veceri.
V It. byla pohoda, tam jsme bezne vyrazeli kolem 7, protoze to uz bylo snesitelne, deti vsude plno az do pozdniho vecera, i reastauracich. Udelat to tady, tak jsme asi brzo bezdetny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.4.11 17:02

Asho jenže tady je jiná mentalita a jiné podmínky..Tady je fakt divné, když je dítě po 20hod venku..A ani se nedivím, mě to přijde divné taky..Já byla odchovaná na večerníčku a pak spát :-), takže ve 20večer jsem už byl tuhá.
Samo že v destinaci kde jsou vedra velká, to nočním životem žije a spí se přes den, to je zas pochopitelné..v tomto prostředí tak ale i tomu přizpůsobená pracovní doba lidí a i škola dětí tuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.11 17:25
zelazuzu píše:
Asho jenže tady je jiná mentalita a jiné podmínky..Tady je fakt divné, když je dítě po 20hod venku..A ani se nedivím, mě to přijde divné taky..Já byla odchovaná na večerníčku a pak spát :-), takže ve 20večer jsem už byl tuhá.
Samo že v destinaci kde jsou vedra velká, to nočním životem žije a spí se přes den, to je zas pochopitelné..v tomto prostředí tak ale i tomu přizpůsobená pracovní doba lidí a i škola dětí tuším…

No tak to jiste, ale o prazdninach, kdy jsou vedra k padnuti a vsechny vysedavaji na lavickach a nadavaji a jak zacne byt snesitelne, jdou domu… :mrgreen: My teda ne, akorat ze uz jsme tam sami :nevim:
Skola jim zacina vetsinou v 9, ale nekdy i v 8, hlavne skolka, oni tohle neresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
4.4.11 17:31
pomeranca píše:

tak nějak ,ale spíš její kamarádka :zed: a ta pak tchýni donášela a všude roznášela :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.11 17:40
tetma píše:
pomeranca píše:
tak nějak ,ale spíš její kamarádka :zed: a ta pak tchýni donášela a všude roznášela :zed: :zed: :zed: :zed:

8-o panejo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.4.11 17:40
tetma píše:
pomeranca píše:
tak nějak ,ale spíš její kamarádka :zed: a ta pak tchýni donášela a všude roznášela :zed: :zed: :zed: :zed:

Tak to je síla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí