Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
4.4.11 12:45

Zuzi - LÁTKOVÁNI ZDAR :pankac: …Opravdu je to jen o tom chtít…Tak třeba bude ještě to sedmé mimi :-D…Fandím vám!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.4.11 12:53

ahoj!
taky mám jednu nechutnou příhodičku. švagrová je prase. tohle mi teda vyprávěla mamka. prý se ptala, jestli už by neměla šv. přebalit. ona šáhla batoleti mezi nohy a řekla: dokud to nemá u kolen, tak ne. :pocitac:

já byla o víkendu u své kmotry, má 10ti měsíční holčičku. jsem byla vyřízená jen z toho jí sledovat :lol: plazila se a lezla rychlostí blesku, pořád něco brala, zdrhala… začínám urgovat urychlené přestěhování do většího bytu, páč si nedovedu představit, jak zabezpečím před n. přecpanou 1+1 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.11 12:56
AninaEli píše:
Ahojky bavlněné plenky, tak já nejsem s vámi v diskuzi, ale občas jsem se sem dostala a moc vám fandím. Ale musím nesouhlasit s tím šestým, že se nedají prát plenky. Já jsem začala prát s pátým dítětem a teď u šestého, když končí s plínami, tak u každého praní teskním :cry: :cry: :mrgreen: , že už to asi nebude. A prádla mám na osm lidí opravdu hromady, ale ty plenky se k tomu dají. Stejně to vypere pračka :palec: Honzíkovi už je dva a půl, takže jsem ani nijak netlačila ho dřív naučit, prostě, když to přišlo, tak chodí na nočník. :lol: :lol: . Uvidíme na noc :zed: prostě všechno jde, když se chce :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
Mějte se hezky Zuzka
asha píše:
Mirii píše:
Asho a jake byly reakce na pliny? Ja si pamatuji ze me tehda ukazovala nejake pul kalhotky kamoska a ze do nich dava cc…mi to hlodalo v hlave asi rok a pak jsem koukla na videa a byla jsem jasna :mrgreen: A to se kamoska jen zminila mezi reci :-P
No koukali no…ja hlavne mela jeste nepouzity Anavy velurky, takze neverili vlastnim ocim :lol:
U spoluzacek to asi nedopadlo na urodnou pudu, vsechny maji decka velky, dve dokonce 19ti lety :mrgreen: Jedna teda ceka 6., zije v USA, ale ta zas na to uz nema kapacity (a ani se nedivim, prat pro 8 lidi je asi brutal)

Hm, myslim, ze tohle nemuze nikdo posoudit. Ja bych to zvladla taky. Ale ja vim, jaky k tomu mam podminky a nevim, jaky k tomu ma podminky nekdo, kdo zije uplne jinak a jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
4.4.11 13:08

Jo chtěla jsem ještě dodat, že ale chápu, že se šesti dětma se jí do toho nemusí chtít. Ale já nemám moc ráda, když někdo něco do čeho se mu nechce, schovává za to, že má hodně dětí a tak na to má právo. Mám takové dvě kamarádky a ony neřeknou, že mají sušičku, protože to ušetří spoustu práce - také o ní uvažuji -, ale řeknou, že mají pět, sedm dětí a tak že si to prostě mohou dovolit, používat jeden z nejneekologičtějších výrobků. Všude jedna jezdí autem: „no mám hodně dětí, tak na tom nesejde“. A plenky její děti nosí od večera až do té doby než se pokakají, takže i třeba do oběda druhého dne :poblion: a zase řekne, že ona si to může dovolit, protože má sedm dětí, tak to nemůže stíhat. Tak, tak jsem to myslela, ne že jsou ty co nepoužívají špatné, ale prostě ať řeknou pravý důvod.
:kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.11 13:23
AninaEli píše:
Jo chtěla jsem ještě dodat, že ale chápu, že se šesti dětma se jí do toho nemusí chtít. Ale já nemám moc ráda, když někdo něco do čeho se mu nechce, schovává za to, že má hodně dětí a tak na to má právo. Mám takové dvě kamarádky a ony neřeknou, že mají sušičku, protože to ušetří spoustu práce - také o ní uvažuji -, ale řeknou, že mají pět, sedm dětí a tak že si to prostě mohou dovolit, používat jeden z nejneekologičtějších výrobků. Všude jedna jezdí autem: „no mám hodně dětí, tak na tom nesejde“. A plenky její děti nosí od večera až do té doby než se pokakají, takže i třeba do oběda druhého dne :poblion: a zase řekne, že ona si to může dovolit, protože má sedm dětí, tak to nemůže stíhat. Tak, tak jsem to myslela, ne že jsou ty co nepoužívají špatné, ale prostě ať řeknou pravý důvod. :kytka: :kytka: :kytka:

Ale to nee, ja to prece ani nepsala, to byl muj dodatek, ze se nedivim. Ona mi rekla jen, ze je proste lina, ze takhle privezou jednou za uherak velkou krabici jednorazovek a maji na mesic dva pokoj. Navic zhruba vim, jak zije a oproti nasim zvyklostem je to jiny kraj, v podstate neznam fakt nikoho, kdo by byl tak aktivni, tak se venoval detem a nejen svym… U nas se zije jinak :nevim:
Proste nesoudim nikoho, kdyz o nem nic nevim. Mne nadzvedavaji jen hloupy komentare o vyvarovani a zehleni a venovani se diteti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
4.4.11 13:54

Tak já se omlouvám :oops: , já to nemyslela konkrétně na tuto jednu maminku. Já to myslela tak všeobecně, ty výmluvy na počet dětí. Pochopila jsem, že to je napsaný osobní dodatek. Tak ještě jednou omluva a chci prostě i mamky s více dětma ujistit, že jde leccos, i prát plenky i si s dětmi hrát, učit se s nima...... A mamky, která umí říct, že je líná si vážím víc než jiné, která ze sebe dělá super matku :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.4.11 13:59
Sufik píše:
zelazuzu píše:
Sufik píše:
na tuly tuly doplnily zboží. Mají weeguggers. Konečně mám velryby a sovy! :dance: :dance: :dance:
http://www.latkove-pleny.cz/…ni-kalhotky/
měla jsem je zamluvený přes mail, takže mi je nikdo nevzal. Když už mi nevyšly v tý americký objednávce…a mají taky blueberry :palec:
http://www.latkove-pleny.cz/latkove-pleny/
Jo tak ty svrchňáky mám taky. Jsou krásné, ale tak trošku na prd :-( ..Mají totiž vnějšek z bavlny a i ta kapsa do které se zasunuje plína je z bavlny, tak vydrží velké kulové - natahuje vlhkost. Takže používám jen když vím, že budu tak za hodinu přebalovat, jinak jsou to nespolehlivé svrchňáčky :evil:
tak tos mě nepotěšila. Ale vyzkoušíme, uvidíme.

Potvrzuji, co psala Zuzka, taky nám provlhaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.4.11 14:02
zelazuzu píše:
petka.konecna píše:
Mirii - naše malá se včera postavila v postýlce na nohy, opřená o vrh a stála asi vteřinu a pak hodila placáka na záda :( - jinak když se něčeho dobře chytí tak klečí, sedět nesedí, a pořád se plazí rukama, nohy nepoužívá :nevim:My jsme v pátek jeli v jednorázovkách, páč jsme jeli na víkend pryč - zhruba od 8h do 15h jsem spotřebovala 6 jednorázovek :nevim: , nějak nechápu jak to může mít dítě celý den na prdeli :poblion:
Peťo malá je šikulka :-)..To Mája ještě nechodí kolem nábytku a sama si nesedne..Min. týden si poprvé stoupla ke krabici Anavek…No my ty Anavy nemít - tak asi zůstanem zaostalé :-D..Ivo díky..

To použiju jako nový reklamní tah :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.11 14:04
AninaEli píše:
Tak já se omlouvám :oops: , já to nemyslela konkrétně na tuto jednu maminku. Já to myslela tak všeobecně, ty výmluvy na počet dětí. Pochopila jsem, že to je napsaný osobní dodatek. Tak ještě jednou omluva a chci prostě i mamky s více dětma ujistit, že jde leccos, i prát plenky i si s dětmi hrát, učit se s nima...... A mamky, která umí říct, že je líná si vážím víc než jiné, která ze sebe dělá super matku :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

No prave, a ja se ani nedivim, ze je lina, pri tom, co s tema detma zvlada… Ja sice zvladam pliny, ale tohle bych nedala ani s jednim a to si myslim, ze zadni zapecnici taky nejsme.
No uvidime, treba to nakonec da taky, pliny se ji libily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.4.11 14:05

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Klidně pošlu i fotky a k tomu komentář :-D …No malá je holt po mamině úchylák na barevné plíny..teda nesmím jí je ale cpát mezi nožky - to zuří :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.4.11 14:26

Asho a co myslis zvlada? Vozeni po krouzcich apod? Ja myslim,ze to je proste styl…tady to taky dost frci, bud ses matka co dite zavre na celej den do skolky, nebo ses matka co si poridi chuvu,ktera s ditetem porad nekde trajda a nebo ses mamina co zustane doma, ale doma vlastne vubec neni- jsou porad nekde v trapu,krouzky,restaurace,MC,kniovny,mesto,parky atd......rekla bych ze v CR je dost zazite byt spis doma,nez nekde trajdat.....a taky mi prijde ze v CR je dost zazite se detem tolik nevenovat.....ja jsem treba byla prekvapena kolik matek s detma chodi neustale nekde vysedavat po restauracich apod… 8-o tady jsem zvykla na to ze dite na prvnim miste a kdyz nekam jdes tak se vycimene spis jen najist a to mas jeste vsude ruzne velke detske koutky,coz jsem u nas v Kromerizi( 30 000 obyvatel) nenasla jedinou restauracku pro maminy s detma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.4.11 14:31
Mirii píše:
Brunifid píše:
pomeranca píše:
a tchýně mi sbírá plínky na zahradě :mrgreen:
Ty někoho necháš šáhnout na svoje plíny??? 8-o :mrgreen:
Me napadla stejna otazka :mrgreen:

No tak háklivá na to zase nejsem… a ve chvíli, kdy má dítě horečku, radši oželím pobyt na čerstvém vzduchu. Naštěstí mám skvělou tchýni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.11 14:43
Mirii píše:
Asho a co myslis zvlada? Vozeni po krouzcich apod? Ja myslim,ze to je proste styl…tady to taky dost frci, bud ses matka co dite zavre na celej den do skolky, nebo ses matka co si poridi chuvu,ktera s ditetem porad nekde trajda a nebo ses mamina co zustane doma, ale doma vlastne vubec neni- jsou porad nekde v trapu,krouzky,restaurace,MC,kniovny,mesto,parky atd......rekla bych ze v CR je dost zazite byt spis doma,nez nekde trajdat.....a taky mi prijde ze v CR je dost zazite se detem tolik nevenovat.....ja jsem treba byla prekvapena kolik matek s detma chodi neustale nekde vysedavat po restauracich apod… 8-o tady jsem zvykla na to ze dite na prvnim miste a kdyz nekam jdes tak se vycimene spis jen najist a to mas jeste vsude ruzne velke detske koutky,coz jsem u nas v Kromerizi( 30 000 obyvatel) nenasla jedinou restauracku pro maminy s detma :nevim:

Ne, ani ne, ze by je nekam vozila, spis ze ona sama ma hodne aktivit (skauti, hodne sama tvori, sije, vsichni na neco hrajou atd., tam ma prumerna rodina kolem 6-8mi deti, takze se porad neco deje, zijou tam hodne dohromady, u nas je to spis kazdy sam za sebe.

Ale nemyslim si, ze u nas by zensky sedely jen doma na zadku, mozna v malych mestech, kde nic neni, ale to je jen zas o nich…matersky centra a spousta zajmovych krouzku vznika jen diky maminkam na MD.
No a nakupni centra jsou kocarkama docela narvany (kavarny atd.)…bohuzel teda i kdyz je venku hezky.

Kdyz jsem mela jen Matyho, byla jsem vecne nekde v trapu. Ted jsem skoro furt doma, dopo delam udrzbu, aby se tu vubec dalo fungovat a pak uz zas mastim pro decka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
4.4.11 15:11

čus baby dlouho jsem u vás tu nebyla,musela jsme si změnit nick páč jsem tu měla nasazenou informátorku :-) m…t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.4.11 15:16

My máme dneska den D - od rána je protivná jak myš, kadí jak urvaná z řetězu - a až teď jsem přišla na to že je to zubem.

Má průjem takže troje svrchňáky to schytali a už mám jen vlňáky, takže jsem to vzdala a je v jednorázovce. Doufám že jí to srajdění brzo přejde :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí