Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii píše:
Peto nestrasmala si prave taky kleka,ale jen kdyz se ma po cem splhat,treba kdyz sedim na zemi,tak na me doruckuje
,ale plazeni zasadne vynechavame
Prvni se nikdy neplazila a rovnou lezla po ctyrech. Iza se spis kutalela a otacela podle sve osy plazenim,ale asi prisla ze po 4 je to min narocny ci co ja vim
Kazdopadne obdobi miminka skoncilo a mne se po tom taaaak styska,ze asi nedodrzim mou 3 letou cekaci dobu na dalsi![]()
Brunifid píše:
Mirii: Nestěžovala sis před časem, jak máš líné miminko?
Vid…mne pripadalo ze bude extra lina, jsem i vsude rikala,se budu rada kdyz se v roce posadi a ona najednou hrozne akcni
jako ja jsem zvykla od prvni,ale Izabelka mi prisla takova pomalejsi,klidnejsi a ono ne ![]()
zelazuzu píše:Mirii píše:
Peto nestrasmala si prave taky kleka,ale jen kdyz se ma po cem splhat,treba kdyz sedim na zemi,tak na me doruckuje
Prvni se nikdy neplazila a rovnou lezla po ctyrech. Iza se spis kutalela a otacela podle sve osy plazenim,ale asi prisla ze po 4 je to min narocny ci co ja vim
Kazdopadne obdobi miminka skoncilo a mne se po tom taaaak styska,ze asi nedodrzim mou 3 letou cekaci dobu na dalsi![]()
..Mirii Ty jsi ale typická mamina co? Takových víc a nevymřeme
Ja prave vubec nejsem materskej tip
sama se tomu divim ![]()
Ja treba nikdy nevzdychala nam miminkama v kocarku, nehrala si s detma…kdyz jsem byla tehu a nekdo mi nutil jejich miminko,tak me to furt nebralo…Romanovi jsem doma rikala,ze teda stokrat vic by me nadchnulo kdyby v tom kocare bylo stene ![]()
No ted uz me ty deticky berou mnohem vice,ale hlavne ty moje ![]()
Mirii píše:
Jo to s tím klečením je přesné, tak šplhá po čemkoli
- třeba se opře o konferenčák a stahuje už věci
, nebo v postýlce to je furt už v kleče
Dám jednu fotku ze soboty ![]()
EDIT - otočit jsem to mohla, co?
petka.konecna píše:Mirii píše:Jo to s tím klečením je přesné, tak šplhá po čemkoli
- třeba se opře o konferenčák a stahuje už věci
, nebo v postýlce to je furt už v kleče
Dám jednu fotku ze soboty
EDIT - otočit jsem to mohla, co?
se snaží dostat na chlebíček
![]()
Peto tak to je ale mazec
takhle fikana ta moje neni
Ona je v takovem polokleku,ale takhle se teda jeste nevypracovala
a doufam,ze nevypracuje jeste dlouho. To uz ti za chvilu i stoupne ![]()
Ahoj!
Teda holky, kdyz jsem sem prisla, mely jste takovy miminecka a ted.....hruza pohledet!
To je ten duvod, proc nechapu, ze nektery lidi to jeste uspechavaji, vzdyt to trva pul roku a smytec, muze se zadelavat znova
![]()
Ale deticky jsou teda sikulky! ![]()
Mirii, mam to uplne stejne, nikdy jsem to s detma neumela… a presne, stene v kocaru
No a ted vidim kojence a jsem vyrizena. Ale nejradsi nucham stejne ty svoje, s tema cizima to neni ono ![]()
A my byli na vikend u nasich a ja castecne latkovala, a nejen to, dokonce sirila osvetu! Byly u nas dve navstevy a na jedny ja…dokonce moje mama mne donutila, at ty pliny vytahnu
Koukali teda vsichni, neznal to nikdo, dokonce ani moje spoluzacky…
No ale jsem blbka, v tom balicim silenstvi jsem doma nechala separacky, takze bobanek byl v jednorazovce, dokud se nevykadil, nastesti byl vzornak. A na noc ji mel taky, pac jsem nemela ani konopky
Jo a testla jsem poprvy ten pruhovany pytel a v pohode… ![]()
Petko: ta je ale šikovná… my nemáme konferenční stolek, tak leze do krabice s tříděným odpadem ![]()
A přesně jak říkáte. Ty malý miminka jsou nejlepší… už aby bylo další
koneckonců já se těším i na to břicho ![]()
A poslušně hlásím že mladej má zase horečku, dostal sirup a teď spí… a tchýně mi sbírá plínky na zahradě ![]()
pomeranca píše:
a tchýně mi sbírá plínky na zahradě
Ty někoho necháš šáhnout na svoje plíny???
![]()
pomeranca píše:
Petko: ta je ale šikovná… my nemáme konferenční stolek, tak leze do krabice s tříděným odpadem
My sice konferenčák máme, ale doma se o něj tak dobře nepostaví, protože tu spodní desku máme menší než tu vrchní, takže jí to jde hůř došáhnout nahoru. Tohle bylo u tchánů ![]()
A s chlebíčku uzmula papriku a hermelín a už to cpala do pusy, tož už jsem musela odložit foťák, páč to tatínek už nezvládnul (držel dítě a tácek s chlebíčkama) a další ruku nemá ![]()
Mě už taky chybí to malé miminko
- si budu muset pořídit asi další ![]()
A jinak já jsem toužila po miminku snad od 20let, koukala do každého kočárku atd. Dítě jsem chtěla hned po škole, ale přemluvili mě všichni že mám jít alespoň na rok pracovat, tak jsem šla a jsem docela ráda ![]()
Brunifid píše:pomeranca píše:Ty někoho necháš šáhnout na svoje plíny???
a tchýně mi sbírá plínky na zahradě![]()
Me napadla stejna otazka ![]()
Asho a jake byly reakce na pliny? Ja si pamatuji ze me tehda ukazovala nejake pul kalhotky kamoska a ze do nich dava cc…mi to hlodalo v hlave asi rok a pak jsem koukla na videa a byla jsem jasna
A to se kamoska jen zminila mezi reci ![]()
Mirii píše:
Asho a jake byly reakce na pliny? Ja si pamatuji ze me tehda ukazovala nejake pul kalhotky kamoska a ze do nich dava cc…mi to hlodalo v hlave asi rok a pak jsem koukla na videa a byla jsem jasnaA to se kamoska jen zminila mezi reci
No koukali no…ja hlavne mela jeste nepouzity Anavy velurky, takze neverili vlastnim ocim ![]()
U spoluzacek to asi nedopadlo na urodnou pudu, vsechny maji decka velky, dve dokonce 19ti lety
Jedna teda ceka 6., zije v USA, ale ta zas na to uz nema kapacity (a ani se nedivim, prat pro 8 lidi je asi brutal)
asha píše:Mirii píše:No koukali no…ja hlavne mela jeste nepouzity Anavy velurky, takze neverili vlastnim ocim
Asho a jake byly reakce na pliny? Ja si pamatuji ze me tehda ukazovala nejake pul kalhotky kamoska a ze do nich dava cc…mi to hlodalo v hlave asi rok a pak jsem koukla na videa a byla jsem jasnaA to se kamoska jen zminila mezi reci
U spoluzacek to asi nedopadlo na urodnou pudu, vsechny maji decka velky, dve dokonce 19ti letyJedna teda ceka 6., zije v USA, ale ta zas na to uz nema kapacity (a ani se nedivim, prat pro 8 lidi je asi brutal)