Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
4.4.11 10:17
Mirii píše:
Peto nestras 8-o mala si prave taky kleka,ale jen kdyz se ma po cem splhat,treba kdyz sedim na zemi,tak na me doruckuje :mrgreen: ,ale plazeni zasadne vynechavame :nevim: Prvni se nikdy neplazila a rovnou lezla po ctyrech. Iza se spis kutalela a otacela podle sve osy plazenim,ale asi prisla ze po 4 je to min narocny ci co ja vim :mrgreen:
Kazdopadne obdobi miminka skoncilo a mne se po tom taaaak styska,ze asi nedodrzim mou 3 letou cekaci dobu na dalsi :oops: :roll:
:lol: ..Mirii Ty jsi ale typická mamina co? Takových víc a nevymřeme :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.4.11 10:17
Brunifid píše:
Mirii: Nestěžovala sis před časem, jak máš líné miminko? :lol:

Vid…mne pripadalo ze bude extra lina, jsem i vsude rikala,se budu rada kdyz se v roce posadi a ona najednou hrozne akcni :zed: jako ja jsem zvykla od prvni,ale Izabelka mi prisla takova pomalejsi,klidnejsi a ono ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.4.11 10:20
zelazuzu píše:
Mirii píše:
Peto nestras 8-o mala si prave taky kleka,ale jen kdyz se ma po cem splhat,treba kdyz sedim na zemi,tak na me doruckuje :mrgreen: ,ale plazeni zasadne vynechavame :nevim: Prvni se nikdy neplazila a rovnou lezla po ctyrech. Iza se spis kutalela a otacela podle sve osy plazenim,ale asi prisla ze po 4 je to min narocny ci co ja vim :mrgreen:
Kazdopadne obdobi miminka skoncilo a mne se po tom taaaak styska,ze asi nedodrzim mou 3 letou cekaci dobu na dalsi :oops: :roll:
:lol: ..Mirii Ty jsi ale typická mamina co? Takových víc a nevymřeme :palec:

Ja prave vubec nejsem materskej tip :oops: sama se tomu divim :roll:
Ja treba nikdy nevzdychala nam miminkama v kocarku, nehrala si s detma…kdyz jsem byla tehu a nekdo mi nutil jejich miminko,tak me to furt nebralo…Romanovi jsem doma rikala,ze teda stokrat vic by me nadchnulo kdyby v tom kocare bylo stene :oops:
No ted uz me ty deticky berou mnohem vice,ale hlavne ty moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.4.11 10:21
Mirii píše:

Jo to s tím klečením je přesné, tak šplhá po čemkoli :) - třeba se opře o konferenčák a stahuje už věci :), nebo v postýlce to je furt už v kleče :) Dám jednu fotku ze soboty :)
EDIT - otočit jsem to mohla, co?

• Citovat
  • Upravit
2762
4.4.11 10:25
petka.konecna píše:
Mirii píše:
Jo to s tím klečením je přesné, tak šplhá po čemkoli :) - třeba se opře o konferenčák a stahuje už věci :), nebo v postýlce to je furt už v kleče :) Dám jednu fotku ze soboty :)
EDIT - otočit jsem to mohla, co?

se snaží dostat na chlebíček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.4.11 10:28

Peto tak to je ale mazec 8-o takhle fikana ta moje neni :lol: Ona je v takovem polokleku,ale takhle se teda jeste nevypracovala :mrgreen: a doufam,ze nevypracuje jeste dlouho. To uz ti za chvilu i stoupne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.11 10:32

Ahoj!

Teda holky, kdyz jsem sem prisla, mely jste takovy miminecka a ted.....hruza pohledet! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je ten duvod, proc nechapu, ze nektery lidi to jeste uspechavaji, vzdyt to trva pul roku a smytec, muze se zadelavat znova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale deticky jsou teda sikulky! :srdce:

Mirii, mam to uplne stejne, nikdy jsem to s detma neumela… a presne, stene v kocaru :mrgreen: No a ted vidim kojence a jsem vyrizena. Ale nejradsi nucham stejne ty svoje, s tema cizima to neni ono :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.11 10:36

A my byli na vikend u nasich a ja castecne latkovala, a nejen to, dokonce sirila osvetu! Byly u nas dve navstevy a na jedny ja…dokonce moje mama mne donutila, at ty pliny vytahnu :mrgreen: Koukali teda vsichni, neznal to nikdo, dokonce ani moje spoluzacky…
No ale jsem blbka, v tom balicim silenstvi jsem doma nechala separacky, takze bobanek byl v jednorazovce, dokud se nevykadil, nastesti byl vzornak. A na noc ji mel taky, pac jsem nemela ani konopky :roll: Jo a testla jsem poprvy ten pruhovany pytel a v pohode… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.4.11 10:38

Petko: ta je ale šikovná… my nemáme konferenční stolek, tak leze do krabice s tříděným odpadem :lol:

A přesně jak říkáte. Ty malý miminka jsou nejlepší… už aby bylo další :pankac: koneckonců já se těším i na to břicho :dance:

A poslušně hlásím že mladej má zase horečku, dostal sirup a teď spí… a tchýně mi sbírá plínky na zahradě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.4.11 10:50
pomeranca píše:
a tchýně mi sbírá plínky na zahradě :mrgreen:

Ty někoho necháš šáhnout na svoje plíny??? 8-o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
4.4.11 11:24
pomeranca píše:
Petko: ta je ale šikovná… my nemáme konferenční stolek, tak leze do krabice s tříděným odpadem :lol:

My sice konferenčák máme, ale doma se o něj tak dobře nepostaví, protože tu spodní desku máme menší než tu vrchní, takže jí to jde hůř došáhnout nahoru. Tohle bylo u tchánů :)

A s chlebíčku uzmula papriku a hermelín a už to cpala do pusy, tož už jsem musela odložit foťák, páč to tatínek už nezvládnul (držel dítě a tácek s chlebíčkama) a další ruku nemá :)

Mě už taky chybí to malé miminko :( - si budu muset pořídit asi další :think:

A jinak já jsem toužila po miminku snad od 20let, koukala do každého kočárku atd. Dítě jsem chtěla hned po škole, ale přemluvili mě všichni že mám jít alespoň na rok pracovat, tak jsem šla a jsem docela ráda :)

• Citovat
  • Upravit
22590
4.4.11 11:37
Brunifid píše:
pomeranca píše:
a tchýně mi sbírá plínky na zahradě :mrgreen:
Ty někoho necháš šáhnout na svoje plíny??? 8-o :mrgreen:

Me napadla stejna otazka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.4.11 11:39

Asho a jake byly reakce na pliny? Ja si pamatuji ze me tehda ukazovala nejake pul kalhotky kamoska a ze do nich dava cc…mi to hlodalo v hlave asi rok a pak jsem koukla na videa a byla jsem jasna :mrgreen: A to se kamoska jen zminila mezi reci :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.11 11:43
Mirii píše:
Asho a jake byly reakce na pliny? Ja si pamatuji ze me tehda ukazovala nejake pul kalhotky kamoska a ze do nich dava cc…mi to hlodalo v hlave asi rok a pak jsem koukla na videa a byla jsem jasna :mrgreen: A to se kamoska jen zminila mezi reci :-P

No koukali no…ja hlavne mela jeste nepouzity Anavy velurky, takze neverili vlastnim ocim :lol:
U spoluzacek to asi nedopadlo na urodnou pudu, vsechny maji decka velky, dve dokonce 19ti lety :mrgreen: Jedna teda ceka 6., zije v USA, ale ta zas na to uz nema kapacity (a ani se nedivim, prat pro 8 lidi je asi brutal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
4.4.11 12:38
Ahojky bavlněné plenky, tak já nejsem s vámi v diskuzi, ale občas jsem se sem dostala a moc vám fandím. Ale musím nesouhlasit s tím šestým, že se nedají prát plenky. Já jsem začala prát s pátým dítětem a teď u šestého, když končí s plínami, tak u každého praní teskním :cry: :cry: :mrgreen: , že už to asi nebude. A prádla mám na osm lidí opravdu hromady, ale ty plenky se k tomu dají. Stejně to vypere pračka :palec: Honzíkovi už je dva a půl, takže jsem ani nijak netlačila ho dřív naučit, prostě, když to přišlo, tak chodí na nočník. :lol: :lol: . Uvidíme na noc :zed: prostě všechno jde, když se chce :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
Mějte se hezky Zuzka
asha píše:
Mirii píše:
Asho a jake byly reakce na pliny? Ja si pamatuji ze me tehda ukazovala nejake pul kalhotky kamoska a ze do nich dava cc…mi to hlodalo v hlave asi rok a pak jsem koukla na videa a byla jsem jasna :mrgreen: A to se kamoska jen zminila mezi reci :-P
No koukali no…ja hlavne mela jeste nepouzity Anavy velurky, takze neverili vlastnim ocim :lol:
U spoluzacek to asi nedopadlo na urodnou pudu, vsechny maji decka velky, dve dokonce 19ti lety :mrgreen: Jedna teda ceka 6., zije v USA, ale ta zas na to uz nema kapacity (a ani se nedivim, prat pro 8 lidi je asi brutal)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure