Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8345
1.4.11 23:26
M-a-j-a píše:
eust píše:
M-a-j-a píše:
eust já jsem myslela, že to třeba do 30ti od podání dostaneme, ale bohužel :-(
pozrela som sa do minulych rokov: za 2009 nam to vratili 9.4.2010, za 2008 nam to vratili 1.6.2009. som zvedava kedy to bude tento rok.
8-o 8-o 8-o Nestraš, že by to bylo tak pozdě 8-o 8-o

myslim ze za ten rok 2008 sa im nepacilo ze som slovenka, tak to trosku natahovali. ale za rok 2009 to slo celokm pekne, hned ako mohli tak to poslali ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
1.4.11 23:28
M-a-j-a píše:
eust píše:
M-a-j-a píše:
eust já jsem myslela, že to třeba do 30ti od podání dostaneme, ale bohužel :-(
pozrela som sa do minulych rokov: za 2009 nam to vratili 9.4.2010, za 2008 nam to vratili 1.6.2009. som zvedava kedy to bude tento rok.
8-o 8-o 8-o Nestraš, že by to bylo tak pozdě 8-o 8-o

To bude pak asi dle rychlosti FÚ… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
1.4.11 23:33

inak latkovky je pekna zavyslost ;-). este sa ani male nenarodilo a uz teda nakupujem kde kade ;-). som zvedava co to bude potom ;-) ;-) ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.11 23:34
eust píše:
ivuska.h
objednano ;-). dakujem ;-).
este otazocka: kedy bude posledne doplnovanie plienok pred dovolenou? to uz bolo to posledne?

Ještě bude určitě příští týden a ještě pak možná jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.4.11 07:41
eust píše:
inak latkovky je pekna zavyslost ;-). este sa ani male nenarodilo a uz teda nakupujem kde kade ;-). som zvedava co to bude potom ;-) ;-) ;-).

Potom budeš prodávat a zase nakupovat nové. :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :-P :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.4.11 08:04
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
bodli já ještě nemůžu jít spát, tak na ně koukám a smutním :-(
Já taky.. :cry: :hug: Teda spát bych jít mohla, spíš měla. :-?
Tak třeba ještě příště.. Nejhorší je, že máme plenek fakt tak pro tři děti.. :zed:
TO my sice ne, ale zase nejsou vůbec finance. Budu muset počkat na další várku :-(
Já bych taky musela sahat do „rezerv“. Výplatu dostanu až tak za 10 dní.. :zed:
Já do rezerv šahám už dlouho a proto už nemůžu :-( Vrátí se to tam z daní.
Taky na ně už čekám. Daňové přiznání jsme tam nesli už před skoro třemi týdny, tak by mohl finančák už něco poslat. :-o
Nám neplánovaně (ještě aby plánovaně, že..) kikslo auto, už jsme v rezervách.. Ale jedna plínka by se už asi ztratila. :think:

u nás od pondělka plánují havárii kanalizace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.4.11 08:08

holky to je divny, me teda danovy priznani delal jeste zamestnavatel a prislo mi to uz v unoru nebo na zac. brezna :nevim:
teda aspon si to myslim :mrgreen: nebo ze by to byla jenom dovolena?? :think: neee ta prisla nekdy po novym roce a tedkon dane, jojo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.4.11 08:09
lenholka píše:
holky to je divny, me teda danovy priznani delal jeste zamestnavatel a prislo mi to uz v unoru nebo na zac. brezna :nevim:
teda aspon si to myslim :mrgreen: nebo ze by to byla jenom dovolena?? :think: neee ta prisla nekdy po novym roce a tedkon dane, jojo.

Hmmm podle mě je na daně fakt brzy, vždyť podání má být do konce března a to jak u právnických tak fyzických osob. :nevim: No a pak je přeci vyplácní. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.4.11 08:10
eust píše:
inak latkovky je pekna zavyslost ;-). este sa ani male nenarodilo a uz teda nakupujem kde kade ;-). som zvedava co to bude potom ;-) ;-) ;-).

pak to bude ještě horší :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.4.11 08:11

Poémerančo tak hlavně, že to je dobře naplánované :mrgreen: :mrgreen:

Tak jsem teď na manželovi vysvětlovala, že nutně potřebujeme přebalovací podložku. Zezačátku mi to žral i s navíjake, ale ke konci už se smál, tak nevím jestli to projde. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.4.11 08:12
lenholka píše:
teda aspon si to myslim :mrgreen: nebo ze by to byla jenom dovolena?? :think: neee ta prisla nekdy po novym roce a tedkon dane, jojo.

Leni ono se to u zaměstnavatelů vyplácí dříve. Neřeknu ti proč, ale je to tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.4.11 08:13
Katy2 píše:
lenholka píše:
Hmmm podle mě je na daně fakt brzy, vždyť podání má být do konce března a to jak u právnických tak fyzických osob. :nevim: No a pak je přeci vyplácní. :nevim: :nevim:

no ale co by mi to potom prislo?? to byly uz ty dane covece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.4.11 08:14
lenholka píše:
Katy2 píše:
lenholka píše:
Hmmm podle mě je na daně fakt brzy, vždyť podání má být do konce března a to jak u právnických tak fyzických osob. :nevim: No a pak je přeci vyplácní. :nevim: :nevim:
no ale co by mi to potom prislo?? to byly uz ty dane covece…

Hmm, tak fakt nevím jak to teda je. :think: No a podepisovala jsi teda daňové přiznání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.4.11 08:18

Katy za me to podepsala mzdova, jsme se tak domluvili abych nemusela pres celou prahu :mrgreen: a to bylo v lednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.4.11 08:30

Tak mi bylo řečeno, že si mám podložku koupit, protože bych stejně pořád otravovala, tak ať má ode mě klid :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure