Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
M-a-j-a píše:eust píše:M-a-j-a píše:pozrela som sa do minulych rokov: za 2009 nam to vratili 9.4.2010, za 2008 nam to vratili 1.6.2009. som zvedava kedy to bude tento rok.
eust já jsem myslela, že to třeba do 30ti od podání dostaneme, ale bohužel![]()
![]()
Nestraš, že by to bylo tak pozdě
![]()
myslim ze za ten rok 2008 sa im nepacilo ze som slovenka, tak to trosku natahovali. ale za rok 2009 to slo celokm pekne, hned ako mohli tak to poslali
.
M-a-j-a píše:eust píše:M-a-j-a píše:pozrela som sa do minulych rokov: za 2009 nam to vratili 9.4.2010, za 2008 nam to vratili 1.6.2009. som zvedava kedy to bude tento rok.
eust já jsem myslela, že to třeba do 30ti od podání dostaneme, ale bohužel![]()
![]()
Nestraš, že by to bylo tak pozdě
![]()
To bude pak asi dle rychlosti FÚ… ![]()
inak latkovky je pekna zavyslost
. este sa ani male nenarodilo a uz teda nakupujem kde kade
. som zvedava co to bude potom
.
eust píše:
ivuska.h
objednano. dakujem
.
este otazocka: kedy bude posledne doplnovanie plienok pred dovolenou? to uz bolo to posledne?
Ještě bude určitě příští týden a ještě pak možná jednou.
eust píše:
inak latkovky je pekna zavyslost. este sa ani male nenarodilo a uz teda nakupujem kde kade
![]()
![]()
.
Potom budeš prodávat a zase nakupovat nové.
![]()
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:Taky na ně už čekám. Daňové přiznání jsme tam nesli už před skoro třemi týdny, tak by mohl finančák už něco poslat.- bodlinka - píše:Já do rezerv šahám už dlouho a proto už nemůžuM-a-j-a píše:Já bych taky musela sahat do „rezerv“. Výplatu dostanu až tak za 10 dní..- bodlinka - píše:TO my sice ne, ale zase nejsou vůbec finance. Budu muset počkat na další várkuM-a-j-a píše:Já taky..
bodli já ještě nemůžu jít spát, tak na ně koukám a smutním![]()
Teda spát bych jít mohla, spíš měla.
Tak třeba ještě příště.. Nejhorší je, že máme plenek fakt tak pro tři děti..Vrátí se to tam z daní.
Nám neplánovaně (ještě aby plánovaně, že..) kikslo auto, už jsme v rezervách.. Ale jedna plínka by se už asi ztratila.
u nás od pondělka plánují havárii kanalizace ![]()
holky to je divny, me teda danovy priznani delal jeste zamestnavatel a prislo mi to uz v unoru nebo na zac. brezna ![]()
teda aspon si to myslim
nebo ze by to byla jenom dovolena??
neee ta prisla nekdy po novym roce a tedkon dane, jojo.
lenholka píše:
holky to je divny, me teda danovy priznani delal jeste zamestnavatel a prislo mi to uz v unoru nebo na zac. brezna
teda aspon si to myslimnebo ze by to byla jenom dovolena??
Hmmm podle mě je na daně fakt brzy, vždyť podání má být do konce března a to jak u právnických tak fyzických osob.
No a pak je přeci vyplácní.
![]()
eust píše:
inak latkovky je pekna zavyslost. este sa ani male nenarodilo a uz teda nakupujem kde kade
![]()
![]()
.
pak to bude ještě horší ![]()
Poémerančo tak hlavně, že to je dobře naplánované
![]()
Tak jsem teď na manželovi vysvětlovala, že nutně potřebujeme přebalovací podložku. Zezačátku mi to žral i s navíjake, ale ke konci už se smál, tak nevím jestli to projde.
![]()
lenholka píše:
holky to je divny, me teda danovy priznani delal jeste zamestnavatel a prislo mi to uz v unoru nebo na zac. brezna
Leni ono se to u zaměstnavatelů vyplácí dříve. Neřeknu ti proč, ale je to tak ![]()
Katy2 píše:lenholka píše:Hmmm podle mě je na daně fakt brzy, vždyť podání má být do konce března a to jak u právnických tak fyzických osob.
![]()
no ale co by mi to potom prislo?? to byly uz ty dane covece…
lenholka píše:Katy2 píše:no ale co by mi to potom prislo?? to byly uz ty dane covece…lenholka píše:Hmmm podle mě je na daně fakt brzy, vždyť podání má být do konce března a to jak u právnických tak fyzických osob.
![]()
Hmm, tak fakt nevím jak to teda je.
No a podepisovala jsi teda daňové přiznání?
Katy za me to podepsala mzdova, jsme se tak domluvili abych nemusela pres celou prahu
a to bylo v lednu…
Tak mi bylo řečeno, že si mám podložku koupit, protože bych stejně pořád otravovala, tak ať má ode mě klid
![]()