Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:Brunfid, jj, psala , že ona na začátku lanolinuje 3× , to já asi nevydržím , takže já asi 2×Ráďa69 píše:Já mám od ní vlnu, plete máma. 3× lanolinovat, jo? A jak ve vodě s octem - to je mám vyprat, pak namočit do vody s octem? Nebo to v tom rovnou prát? A jestli namočit, tak jaký poměr?
Jinak jsem se jí ještě ptala na pouštění barvené vlny , mám totiž objednané přírodní s kytkou , tak se toho trochu bojím , tak se fixuje barva ve vodě s octem .
Ráďa69 píše:Ivusko, chuděrka Klárka - to by si zasloužila nezdravou zmrzlinku na ochlazení
Jojo, však jsem jí hned běžela do večerky pro dva Míši a to jí dost spravilo náladu ![]()
Ráďa69 píše:Ivusko, chuděrka Klárka - to by si zasloužila nezdravou zmrzlinku na ochlazeníJojo, však jsem jí hned běžela do večerky pro dva Míši a to jí dost spravilo náladu
Hodná maminka ![]()
Ivuš chuďátko
to muselo bolet. Ještěže jsi ji zachránila míšou ![]()
Ráďo mi právě psala, že je lanolinovala jednou. ![]()
Ahoj!
Ráďa nádhera!!Musím si taky jedny objednat
![]()
Ivi,budeš dnes dávat ty plíny? Nějak se mi klíží zrak
![]()
M-a-j-a píše:
Ivuš chuďátkoto muselo bolet. Ještěže jsi ji zachránila míšou
Ráďo mi právě psala, že je lanolinovala jednou.
To jo , já to asi blbě napsala , ona zákaznicím jednou, ale pro své dítě svoje vlňáčky před prvním použitím 3×.
2000 stránek. Když jsem sem začala chodit, tak to bylo tuším 200 ![]()
Ráďa69 píše:M-a-j-a píše:To jo , já to asi blbě napsala , ona zákaznicím jednou, ale pro své dítě svoje vlňáčky před prvním použitím 3×.
Ivuš chuďátkoto muselo bolet. Ještěže jsi ji zachránila míšou
Ráďo mi právě psala, že je lanolinovala jednou.
Tak to jo ![]()
macinka85 píše:
Ahoj!
Ráďa nádhera!!Musím si taky jedny objednat![]()
Ivi,budeš dnes dávat ty plíny? Nějak se mi klíží zrak![]()
![]()
Ano, ale jde mi to dnes jak psovi pastva (i když ti naši se někdy pásli dost ochotně
). Bude ale jen pár plínek nových vzorů.
Jé koukám, že už máme dva tisíce stran ![]()
Ivuško: chuděra malá. Zmrzlina je nejlepší medicína, tak snad dobře zabere
A na nové plínky se těším. Už se budu jen kochat… snad to neprošvihnu
Zatím nejsem tak otrlá, abych dítě fotila, když mu jde o kejhák, ale asi jsem měla. Jednou se mu pordařil skoro kotrmelec za pomoci prádelního koše a včera na sebe shodil sušák na prádlo…
Jinak jsem před hodinou pověsila plínky ven
jak já to jaro miluju ![]()
Achdarek píše:
OT - ale moc se mi to líbí:http://www.stream.cz/…inek-dvojcat
Já snad chci dvojčata
Ty jsou!!!!
![]()
Tak jsme doma z výstavy a máme tohle ![]()
Zrovna koukám na tu fotku a to dítě tam není moc podsazený co? Kdo ho máte nově, jak se vám daří dítě podsadit?
A teď ještě co s Manducou…
![]()
Jo ještě jsem zapomněla dodat, že se slevou 400 Kč ![]()