Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2845
1.4.11 20:13
Brunifid píše:
Ráďa69 píše:
Jinak jsem se jí ještě ptala na pouštění barvené vlny , mám totiž objednané přírodní s kytkou , tak se toho trochu bojím , tak se fixuje barva ve vodě s octem . :wink:
Já mám od ní vlnu, plete máma. 3× lanolinovat, jo? A jak ve vodě s octem - to je mám vyprat, pak namočit do vody s octem? Nebo to v tom rovnou prát? A jestli namočit, tak jaký poměr?
Brunfid, jj, psala , že ona na začátku lanolinuje 3× , to já asi nevydržím , takže já asi 2× :oops: .
S tou fixací octem -myslím ,že barvenou vlnu octem zafixuje ona ještě před odeslání, to se dělá normálně ,já to dělala , když jsem batikovala , že do posledního máchání jsem dala trochu octa podle oka. Takže nemusíš, udělala bych to , jen kdyby pak nějak hodně pouštěly.
Mě psala, že je raději zafixuje ještě jednou hotové , mám barvu přírodní s červenofialovými kytkami na zadečku (zkusím sem hodit fotku) - což je trochu nebezpečná kombinace, kdyby to pouštělo. U melíru bych se toho nebála :wink:
Ivusko, chuděrka Klárka - to by si zasloužila nezdravou zmrzlinku na ochlazení :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.11 20:19
Ráďa69 píše:Ivusko, chuděrka Klárka - to by si zasloužila nezdravou zmrzlinku na ochlazení :wink:

Jojo, však jsem jí hned běžela do večerky pro dva Míši a to jí dost spravilo náladu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
1.4.11 20:21
Ráďa69 píše:Ivusko, chuděrka Klárka - to by si zasloužila nezdravou zmrzlinku na ochlazení :wink:
Jojo, však jsem jí hned běžela do večerky pro dva Míši a to jí dost spravilo náladu :huban:

Hodná maminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
1.4.11 20:27

A teď ty naše vlňáčky (příští týden dorazí ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 20:31

Ivuš chuďátko :hug: to muselo bolet. Ještěže jsi ji zachránila míšou :palec:

Ráďo mi právě psala, že je lanolinovala jednou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
1.4.11 20:31

Ahoj!
Ráďa nádhera!!Musím si taky jedny objednat :srdce: :srdce:
Ivi,budeš dnes dávat ty plíny? Nějak se mi klíží zrak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 20:32

Ráďo ty jsou krásné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
1.4.11 20:33
M-a-j-a píše:
Ivuš chuďátko :hug: to muselo bolet. Ještěže jsi ji zachránila míšou :palec:Ráďo mi právě psala, že je lanolinovala jednou. :think:

To jo , já to asi blbě napsala , ona zákaznicím jednou, ale pro své dítě svoje vlňáčky před prvním použitím 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.4.11 20:35

2000 stránek. Když jsem sem začala chodit, tak to bylo tuším 200 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 20:40
Ráďa69 píše:
M-a-j-a píše:
Ivuš chuďátko :hug: to muselo bolet. Ještěže jsi ji zachránila míšou :palec:Ráďo mi právě psala, že je lanolinovala jednou. :think:
To jo , já to asi blbě napsala , ona zákaznicím jednou, ale pro své dítě svoje vlňáčky před prvním použitím 3×.

Tak to jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.11 20:49
macinka85 píše:
Ahoj!
Ráďa nádhera!!Musím si taky jedny objednat :srdce: :srdce:
Ivi,budeš dnes dávat ty plíny? Nějak se mi klíží zrak :lol: :lol: :lol:

Ano, ale jde mi to dnes jak psovi pastva (i když ti naši se někdy pásli dost ochotně :lol: ). Bude ale jen pár plínek nových vzorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
1.4.11 20:52

dám si na víčka párátka:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.4.11 21:07

Jé koukám, že už máme dva tisíce stran :-)

Ivuško: chuděra malá. Zmrzlina je nejlepší medicína, tak snad dobře zabere :wink: A na nové plínky se těším. Už se budu jen kochat… snad to neprošvihnu

Zatím nejsem tak otrlá, abych dítě fotila, když mu jde o kejhák, ale asi jsem měla. Jednou se mu pordařil skoro kotrmelec za pomoci prádelního koše a včera na sebe shodil sušák na prádlo…

Jinak jsem před hodinou pověsila plínky ven :dance: jak já to jaro miluju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
1.4.11 21:32
Achdarek píše:
OT - ale moc se mi to líbí:

http://www.stream.cz/…inek-dvojcat

Já snad chci dvojčata :mrgreen:

Ty jsou!!!! :lol: :srdce:
Tak jsme doma z výstavy a máme tohle :oops:
Zrovna koukám na tu fotku a to dítě tam není moc podsazený co? Kdo ho máte nově, jak se vám daří dítě podsadit?
A teď ještě co s Manducou… :roll: :-)
Jo ještě jsem zapomněla dodat, že se slevou 400 Kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.4.11 21:34

a my bysme meli mit tyhle na leto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek