Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii píše:asha píše:Vy se smejete ale jako ja vzdycky rikala Zanee tak jako jemneji a byla jsem uz nekolikrat za blbceMirii píše:
Americky vlnaky nadhera,ale ta cena je mazec
A uz zase nevim na co reagovat
Jo ten stroj, nemaj video na youtube? Treba jane kocar se cte dzejn - aspon tady u nas…toz nevim co strojmrkni na net,treba bude fakt na tom youtube
Bruni gratulujeme k zoubecku
Lanolin musi byt bezvody..ten vodovej nefunguje,se to tu uz parkrat resilo,ale muzes to zkusit znovu s vetsim mnozstvim a aspon nam to pripomenesJane se cte CHANE, pac je to spanelska znacka… No jo Britove
![]()
![]()
![]()
ted az reknu v CR dzejn,tak se mi vysmejou taky…si jako nepomuzu a nikde se nezavdecim
a nejhrosi ze ten vyraz pouzivaji i cesky tady v UK
a popravde uz sem ani nepatrala nikde dal jak je to spravne…hele jak byste rikaly v obchode ze chcete boticky geox- jestli je znate?
Máme od nich boty a bundu a vždycky jsem říkala normálně geox ![]()
M-a-j-a píše:
Oskárku omlouvám se, ale já jsem včera padla
No tak já jim zkusím dát silnější lázeň a uvidím. Snad ti bude dobré. Jsou to vlňáky z fleru. Třeba jen potřebují zezačátku hodně lanolinu.
M-a-j-o, mám taky objednané vlňáčky z Fleru (od Desconhecidy) a ohledně lanolinování jsem si s ní dopisovala - ona lanolinuje poprvé 3× .
Jinak jsem se jí ještě ptala na pouštění barvené vlny , mám totiž objednané přírodní s kytkou , tak se toho trochu bojím , tak se fixuje barva ve vodě s octem . ![]()
Ráďa69 píše:
Jinak jsem se jí ještě ptala na pouštění barvené vlny , mám totiž objednané přírodní s kytkou , tak se toho trochu bojím , tak se fixuje barva ve vodě s octem .
Já mám od ní vlnu, plete máma. 3× lanolinovat, jo? A jak ve vodě s octem - to je mám vyprat, pak namočit do vody s octem? Nebo to v tom rovnou prát? A jestli namočit, tak jaký poměr?
No tak jsem se vratila z venku a schvalne jsem se otala holek( cesek co maj manzele anglany) a obe na me koukaly jako na blba,ze je prece jasne ze je to dzejn ![]()
Jsem je teda obe uvedla do obrazu a zaver,ze nazyvat veci dle zeme ve ktere zrovna mluvis je nejlepsi ![]()
Jo a ja taky rikam geox, jsme to tuhle vybalili na prodavacku a samo na nas koukala jako na debilni polaky( cechy nikdo nezna) , a taktne jen mluvila o dziox .....jako asi me tu nekdy jebne…takovejch debilnich slovicek a nazvu ![]()
Mirii píše:
No tak jsem se vratila z venku a schvalne jsem se otala holek( cesek co maj manzele anglany) a obe na me koukaly jako na blba,ze je prece jasne ze je to dzejn
Jsem je teda obe uvedla do obrazu a zaver,ze nazyvat veci dle zeme ve ktere zrovna mluvis je nejlepsiJo a ja taky rikam geox, jsme to tuhle vybalili na prodavacku a samo na nas koukala jako na debilni polaky( cechy nikdo nezna) , a taktne jen mluvila o dziox .....jako asi me tu nekdy jebne…takovejch debilnich slovicek a nazvu
Jasne, u nas pro jistotu Jane…nebo radsi Dzejn ![]()
Vrátlili jsme se z venku, pár metrů před barákem se Klárka vybourala na odrážedle, přeletěla přes řídítka dopředu… Nic vážného jí naštěstí není a dokonce se i celkem rychle uklidnila, ale vypadá teda šíleně.
ivuska.h píše:
Vrátlili jsme se z venku, pár metrů před barákem se Klárka vybourala na odrážedle, přeletěla přes řídítka dopředu… Nic vážného jí naštěstí není a dokonce se i celkem rychle uklidnila, ale vypadá teda šíleně.
Jéjda no to vypadá
..Chudě malé…Já bych Tě ale stejně kopla
..Chudina..natluče se a matka ji hned fotí jako exota
![]()
ivuska.h píše:
Au, to muselo bolet, bobek malý. ![]()
zelazuzu píše:ivuska.h píše:Jéjda no to vypadá
Vrátlili jsme se z venku, pár metrů před barákem se Klárka vybourala na odrážedle, přeletěla přes řídítka dopředu… Nic vážného jí naštěstí není a dokonce se i celkem rychle uklidnila, ale vypadá teda šíleně...Chudě malé…Já bych Tě ale stejně kopla
![]()
![]()
No jo, chtěla jsem to mít zdokumentované, ona o tom bude určitě básnit aspoň týden, tak ať se může podívat, jak vypadala ![]()
ivuska.h píše:zelazuzu píše:No jo, chtěla jsem to mít zdokumentované, ona o tom bude určitě básnit aspoň týden, tak ať se může podívat, jak vypadalaivuska.h píše:Jéjda no to vypadá
Vrátlili jsme se z venku, pár metrů před barákem se Klárka vybourala na odrážedle, přeletěla přes řídítka dopředu… Nic vážného jí naštěstí není a dokonce se i celkem rychle uklidnila, ale vypadá teda šíleně...Chudě malé…Já bych Tě ale stejně kopla
![]()
![]()
Chudatko
…no ale dokumentuju taky… hlavne takovy akce, kdy jde o drzku. To fotim sakra rychle ![]()
teda chudinka mala ![]()
hotovy lanolin nebo jak se to jmenuje zatim pouzivam a zatim teda funguje, tak snad to tak bude dal, ale problem s nim vazne nemam…
ivuska.h píše:
no ty kraso! Ta si teda namlela, chudinka
posilame pofoukani
careynka píše:ivuska.h píše:no ty kraso! Ta si teda namlela, chudinka
Vrátlili jsme se z venku, pár metrů před barákem se Klárka vybourala na odrážedle, přeletěla přes řídítka dopředu… Nic vážného jí naštěstí není a dokonce se i celkem rychle uklidnila, ale vypadá teda šíleně.posilame pofoukani
Teď to vypadá ještě hůř, už to sice trochu splasklo, ale zas to začíná nabírat barvu něco mezi červenou a fialovou… Ale Klárka už o tom neví, říká, že už je bebí spokojené a už nebolí ![]()