Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
1.4.11 15:00
Mirii píše:
asha píše:
Mirii píše:
Americky vlnaky nadhera,ale ta cena je mazec :zed:
A uz zase nevim na co reagovat :lol:
Jo ten stroj, nemaj video na youtube? Treba jane kocar se cte dzejn - aspon tady u nas…toz nevim co stroj :mrgreen: mrkni na net,treba bude fakt na tom youtube :mrgreen:
Bruni gratulujeme k zoubecku :kytka:
Lanolin musi byt bezvody..ten vodovej nefunguje,se to tu uz parkrat resilo,ale muzes to zkusit znovu s vetsim mnozstvim a aspon nam to pripomenes :mrgreen:
:mrgreen: Jane se cte CHANE, pac je to spanelska znacka… No jo Britove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vy se smejete ale jako ja vzdycky rikala Zanee tak jako jemneji a byla jsem uz nekolikrat za blbce :nevim: :zed: ted az reknu v CR dzejn,tak se mi vysmejou taky…si jako nepomuzu a nikde se nezavdecim :twisted: a nejhrosi ze ten vyraz pouzivaji i cesky tady v UK :pocitac: a popravde uz sem ani nepatrala nikde dal jak je to spravne…hele jak byste rikaly v obchode ze chcete boticky geox- jestli je znate?

Máme od nich boty a bundu a vždycky jsem říkala normálně geox :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
1.4.11 16:04
M-a-j-a píše:
Oskárku omlouvám se, ale já jsem včera padla :-D
No tak já jim zkusím dát silnější lázeň a uvidím. Snad ti bude dobré. Jsou to vlňáky z fleru. Třeba jen potřebují zezačátku hodně lanolinu.

M-a-j-o, mám taky objednané vlňáčky z Fleru (od Desconhecidy) a ohledně lanolinování jsem si s ní dopisovala - ona lanolinuje poprvé 3× .

Jinak jsem se jí ještě ptala na pouštění barvené vlny , mám totiž objednané přírodní s kytkou , tak se toho trochu bojím , tak se fixuje barva ve vodě s octem . :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.4.11 16:18
Ráďa69 píše:
Jinak jsem se jí ještě ptala na pouštění barvené vlny , mám totiž objednané přírodní s kytkou , tak se toho trochu bojím , tak se fixuje barva ve vodě s octem . :wink:

Já mám od ní vlnu, plete máma. 3× lanolinovat, jo? A jak ve vodě s octem - to je mám vyprat, pak namočit do vody s octem? Nebo to v tom rovnou prát? A jestli namočit, tak jaký poměr?

• Citovat
  • Upravit
22590
1.4.11 16:59

No tak jsem se vratila z venku a schvalne jsem se otala holek( cesek co maj manzele anglany) a obe na me koukaly jako na blba,ze je prece jasne ze je to dzejn :-D
Jsem je teda obe uvedla do obrazu a zaver,ze nazyvat veci dle zeme ve ktere zrovna mluvis je nejlepsi :-))))

Jo a ja taky rikam geox, jsme to tuhle vybalili na prodavacku a samo na nas koukala jako na debilni polaky( cechy nikdo nezna) , a taktne jen mluvila o dziox .....jako asi me tu nekdy jebne…takovejch debilnich slovicek a nazvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.4.11 17:18
Mirii píše:
No tak jsem se vratila z venku a schvalne jsem se otala holek( cesek co maj manzele anglany) a obe na me koukaly jako na blba,ze je prece jasne ze je to dzejn :-D
Jsem je teda obe uvedla do obrazu a zaver,ze nazyvat veci dle zeme ve ktere zrovna mluvis je nejlepsi :-))))Jo a ja taky rikam geox, jsme to tuhle vybalili na prodavacku a samo na nas koukala jako na debilni polaky( cechy nikdo nezna) , a taktne jen mluvila o dziox .....jako asi me tu nekdy jebne…takovejch debilnich slovicek a nazvu :-)

Jasne, u nas pro jistotu Jane…nebo radsi Dzejn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.11 18:28

Vrátlili jsme se z venku, pár metrů před barákem se Klárka vybourala na odrážedle, přeletěla přes řídítka dopředu… Nic vážného jí naštěstí není a dokonce se i celkem rychle uklidnila, ale vypadá teda šíleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
1.4.11 18:36
ivuska.h píše:
Vrátlili jsme se z venku, pár metrů před barákem se Klárka vybourala na odrážedle, přeletěla přes řídítka dopředu… Nic vážného jí naštěstí není a dokonce se i celkem rychle uklidnila, ale vypadá teda šíleně.

Jéjda no to vypadá :think: ..Chudě malé…Já bych Tě ale stejně kopla :lol: ..Chudina..natluče se a matka ji hned fotí jako exota :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.4.11 18:37
ivuska.h píše:

Au, to muselo bolet, bobek malý. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.4.11 18:39

To muselo bolet. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.4.11 18:44

OT - ale moc se mi to líbí:

http://www.stream.cz/…inek-dvojcat

Já snad chci dvojčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.11 18:44
zelazuzu píše:
ivuska.h píše:
Jéjda no to vypadá :think: ..Chudě malé…Já bych Tě ale stejně kopla :lol: ..Chudina..natluče se a matka ji hned fotí jako exota :-D :-D :-D

No jo, chtěla jsem to mít zdokumentované, ona o tom bude určitě básnit aspoň týden, tak ať se může podívat, jak vypadala :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.4.11 19:07
ivuska.h píše:
zelazuzu píše:
ivuska.h píše:
Jéjda no to vypadá :think: ..Chudě malé…Já bych Tě ale stejně kopla :lol: ..Chudina..natluče se a matka ji hned fotí jako exota :-D :-D :-D
No jo, chtěla jsem to mít zdokumentované, ona o tom bude určitě básnit aspoň týden, tak ať se může podívat, jak vypadala :))

Chudatko :hug: …no ale dokumentuju taky… hlavne takovy akce, kdy jde o drzku. To fotim sakra rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.4.11 19:17

teda chudinka mala :-?

hotovy lanolin nebo jak se to jmenuje zatim pouzivam a zatim teda funguje, tak snad to tak bude dal, ale problem s nim vazne nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
1.4.11 19:35
ivuska.h píše:

no ty kraso! Ta si teda namlela, chudinka 8-o posilame pofoukani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.11 20:04
careynka píše:
ivuska.h píše:
no ty kraso! Ta si teda namlela, chudinka 8-o posilame pofoukani

Teď to vypadá ještě hůř, už to sice trochu splasklo, ale zas to začíná nabírat barvu něco mezi červenou a fialovou… Ale Klárka už o tom neví, říká, že už je bebí spokojené a už nebolí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure