Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
M-a-j-a píše:
A ještě prdelka
Super! ![]()
A já budu děsně zlá, kuk sem http://www.flickr.com/…00246848155/
![]()
M-a-j-a píše:asha píše:Malá měla mokré i bodyčko
Jo a neprotekly…byly jen trochu navlhly vepredu, tak je jeste jednou hodim do lazne a necham pres noc.No dala jsem je odpoledne do lázně a nechám je tam do rána. Když zase provlhnou, tak budu muset sehnat jiný lanolin.
Ja pres to body nedavam. To by asi vlhlo vic.
Snurka pujde, jen ji mit…musim nejakou umotat.
ivuska.h píše:M-a-j-a píše:
A ještě prdelkaSuper!
A já budu děsně zlá, kuk sem http://www.flickr.com/…00246848155/![]()
Ivuš díky ![]()
Jéééééé tak ty sou úžasné. Hned to musím zavřít
![]()
pomeranca píše:
ivuško: mám zvědavý dotaz (pokud to tedy není tajné) kolik objednávek obdržíš ve dnech, kdy doplňuješ a rozesíláš novinky?
Není to tajné
Bývá to okolo 30-40 objednávek, někdy víc, někdy míň, to dost záleží na tom, jak dlouhá byla pauza v doplněném zboží. Pak je ještě dozvuk dalších pár dní, dokud zas není vyrabováno ![]()
asha píše:M-a-j-a píše:asha píše:Malá měla mokré i bodyčko
Jo a neprotekly…byly jen trochu navlhly vepredu, tak je jeste jednou hodim do lazne a necham pres noc.No dala jsem je odpoledne do lázně a nechám je tam do rána. Když zase provlhnou, tak budu muset sehnat jiný lanolin.
JEnže já kdybych jí na ty vlňáky nedaa body, tak by měla hned holé záda a to nechci. Ještě tady máme zimu.
ivuska.h píše:M-a-j-a píše:
A ještě prdelkaSuper!
Jeee, no to budu mit divoky sny!!!
![]()
M-a-j-a píše:asha píše:JEnže já kdybych jí na ty vlňáky nedaa body, tak by měla hned holé záda a to nechci. Ještě tady máme zimu.M-a-j-a píše:asha píše:Malá měla mokré i bodyčko
Tak my je mame hodne vysoky… a ja prave mam ten trickovy extendor, takze dam troko a sepnu to mezi nohama takhle…ale to jen na ven.
To bylo ale zákeřný ![]()
asha píše:M-a-j-a píše:Tak my je mame hodne vysoky… a ja prave mam ten trickovy extendor, takze dam troko a sepnu to mezi nohama takhle…ale to jen na ven.asha píše:JEnže já kdybych jí na ty vlňáky nedaa body, tak by měla hned holé záda a to nechci. Ještě tady máme zimu.M-a-j-a píše:asha píše:Malá měla mokré i bodyčko
Tak to já nemám
A myslíš, že mi to teda bude takhle provlhávat pořád?
M-a-j-a píše:asha píše:Tak to já nemámM-a-j-a píše:Tak my je mame hodne vysoky… a ja prave mam ten trickovy extendor, takze dam troko a sepnu to mezi nohama takhle…ale to jen na ven.asha píše:JEnže já kdybych jí na ty vlňáky nedaa body, tak by měla hned holé záda a to nechci. Ještě tady máme zimu.M-a-j-a píše:asha píše:Malá měla mokré i bodyčko
Snurka pujde, jen ji mit…musim nejakou umotat.A myslíš, že mi to teda bude takhle provlhávat pořád?
No nebude to tak zly, ale kdyz mel jakykoli vlnaky takhle natesno, tak trosku vlhly, ale ani to nevadilo.
asha píše:M-a-j-a píše:No nebude to tak zly, ale kdyz mel jakykoli vlnaky takhle natesno, tak trosku vlhly, ale ani to nevadilo.asha píše:Tak to já nemámM-a-j-a píše:Tak my je mame hodne vysoky… a ja prave mam ten trickovy extendor, takze dam troko a sepnu to mezi nohama takhle…ale to jen na ven.asha píše:JEnže já kdybych jí na ty vlňáky nedaa body, tak by měla hned holé záda a to nechci. Ještě tady máme zimu.M-a-j-a píše:asha píše:Malá měla mokré i bodyčko
Snurka pujde, jen ji mit…musim nejakou umotat.A myslíš, že mi to teda bude takhle provlhávat pořád?
No ale ona měla to bodyčko úplně mokré, ale je možné, že to je tím, že to není dobře nalanolinované. Uvidíme při dalším pokusu ![]()
M-a-j-a píše:asha píše:Malá měla mokré i bodyčko
Já myslím že to bude tím že máš ten vodový lanolin ![]()
M-a-j-a píše:asha píše:No ale ona měla to bodyčko úplně mokré, ale je možné, že to je tím, že to není dobře nalanolinované. Uvidíme při dalším pokusuM-a-j-a píše:No nebude to tak zly, ale kdyz mel jakykoli vlnaky takhle natesno, tak trosku vlhly, ale ani to nevadilo.asha píše:Tak to já nemámM-a-j-a píše:Tak my je mame hodne vysoky… a ja prave mam ten trickovy extendor, takze dam troko a sepnu to mezi nohama takhle…ale to jen na ven.asha píše:JEnže já kdybych jí na ty vlňáky nedaa body, tak by měla hned holé záda a to nechci. Ještě tady máme zimu.M-a-j-a píše:asha píše:Malá měla mokré i bodyčko
Tak to urcite. Delala jsi ten z lekarny?
Super dokaz díky - hodlám zneužít mamku aby mi upletla dlouhé vlňáky na podzim a zimu místo štramplíku, něco jako kamaše, takže tady budu hledat insipraci ![]()