Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
1.4.11 13:06
Mirii píše:
asha píše:
Mirii píše:
Americky vlnaky nadhera,ale ta cena je mazec :zed:
A uz zase nevim na co reagovat :lol:
Jo ten stroj, nemaj video na youtube? Treba jane kocar se cte dzejn - aspon tady u nas…toz nevim co stroj :mrgreen: mrkni na net,treba bude fakt na tom youtube :mrgreen:
Bruni gratulujeme k zoubecku :kytka:
Lanolin musi byt bezvody..ten vodovej nefunguje,se to tu uz parkrat resilo,ale muzes to zkusit znovu s vetsim mnozstvim a aspon nam to pripomenes :mrgreen:
:mrgreen: Jane se cte CHANE, pac je to spanelska znacka… No jo Britove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vy se smejete ale jako ja vzdycky rikala Zanee tak jako jemneji a byla jsem uz nekolikrat za blbce :nevim: :zed: ted az reknu v CR dzejn,tak se mi vysmejou taky…si jako nepomuzu a nikde se nezavdecim :twisted: a nejhrosi ze ten vyraz pouzivaji i cesky tady v UK :pocitac: a popravde uz sem ani nepatrala nikde dal jak je to spravne…hele jak byste rikaly v obchode ze chcete boticky geox- jestli je znate?

Tak v CR to mas asi uplne fuk, protoze tady to nevi ani prodavacky. Zeptas se jich na Chane a koukaji na tebe jak na blba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.4.11 13:11
asha píše:
Mirii píše:
asha píše:
Mirii píše:
Jo ten stroj, nemaj video na youtube? Treba jane kocar se cte dzejn - aspon tady u nas…toz nevim co stroj :mrgreen: mrkni na net,treba bude fakt na tom youtube :mrgreen:
Lanolin musi byt bezvody..ten vodovej nefunguje,se to tu uz parkrat resilo,ale muzes to zkusit znovu s vetsim mnozstvim a aspon nam to pripomenes :mrgreen:
:mrgreen: Jane se cte CHANE, pac je to spanelska znacka… No jo Britove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vy se smejete ale jako ja vzdycky rikala Zanee tak jako jemneji a byla jsem uz nekolikrat za blbce :nevim: :zed: ted az reknu v CR dzejn,tak se mi vysmejou taky…si jako nepomuzu a nikde se nezavdecim :twisted: a nejhrosi ze ten vyraz pouzivaji i cesky tady v UK :pocitac: a popravde uz sem ani nepatrala nikde dal jak je to spravne…hele jak byste rikaly v obchode ze chcete boticky geox- jestli je znate?
Tak v CR to mas asi uplne fuk, protoze tady to nevi ani prodavacky. Zeptas se jich na Chane a koukaji na tebe jak na blba :mrgreen:

To mi připomíná: když jsem byla v lékárně na praxi (ještě na škole) tak taky lidi chtěli kde co: džox, ej sí sí, tradičně palaren a podobně. Ovšem nejlepší zásek byl gravitační test :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.4.11 13:23

Tuším, že jsem na longiesky kupovala 200g vlny? :think:
Dítko spapalo 80ml mrkve s bramborem, je to dost nebo málo? :oops:
A mám plíny venku na sluníčku :dance:

• Citovat
  • Upravit
10713
1.4.11 13:36
Brunifid píše:
Tuším, že jsem na longiesky kupovala 200g vlny? :think:
Dítko spapalo 80ml mrkve s bramborem, je to dost nebo málo? :oops:
A mám plíny venku na sluníčku :dance:

sluníčko? KDE :pocitac: ? (já mám plínky zatím v pračce, dneska jaksi nestíhám :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.4.11 13:37
pomeranca píše:
sluníčko? KDE :pocitac: ?

U nás, nepošlu, sama mám málo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16492
1.4.11 13:41

U nás taky sem tam vykukuje sluníčko.

Holky ale já když dělala tu lázeň, tak mi to normálně zbělalo :think: tak já nevím. Hlavně, že to stálo 115Kč a je na ho.no :cert:

Peti dovezeš i teda trošku toho tvojeho? Děkuji :hug:

Holky koukejte co jsem nechala Amálce ušít :dance:
 http://www.fler.cz/…01655810.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.4.11 13:51
M-a-j-a píše:
U nás taky sem tam vykukuje sluníčko.

Holky ale já když dělala tu lázeň, tak mi to normálně zbělalo :think: tak já nevím. Hlavně, že to stálo 115Kč a je na ho.no :cert:

Peti dovezeš i teda trošku toho tvojeho? Děkuji :hug:

Holky koukejte co jsem nechala Amálce ušít :dance:
http://www.fler.cz/…01655810.jpg

Jee kde? Za kolik? Tenhle vzor zeru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 13:53

To je tajné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.4.11 14:00

Májo, máš štěstí, zrovna zvedáme kotvy, takže jsem to teď narychlo přendala do kelímku a dovezu ti to :)

A bubácka mikina je božíííííííí

• Citovat
  • Upravit
16492
1.4.11 14:02
petka.konecna píše:
Májo, máš štěstí, zrovna zvedáme kotvy, takže jsem to teď narychlo přendala do kelímku a dovezu ti to :)A bubácka mikina je božíííííííí

Peti děkuji moc. Jo a bude nějaký ten výlet?
V kolik budete u nás, že by jsme k tetě na chvíli přišli teď navečeru. Jestli teda nemáte nějaký plán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.4.11 14:08
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
Májo, máš štěstí, zrovna zvedáme kotvy, takže jsem to teď narychlo přendala do kelímku a dovezu ti to :)A bubácka mikina je božíííííííí
Peti děkuji moc. Jo a bude nějaký ten výlet?
V kolik budete u nás, že by jsme k tetě na chvíli přišli teď navečeru. Jestli teda nemáte nějaký plán.

Výlet zatím nevím, no a když vyjedeme do 15h tak kolem 17h bychom tam mohli být :) - tak se můžete když tak stavit :)

• Citovat
  • Upravit
16492
1.4.11 14:09

TAk to uvidíme. To je zrovna doba kojení, ale kdyžtak nakrmím u tety. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.4.11 14:56

Majo - ta je pěkná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.11 14:58
Mirii píše:

Ten kočár se správně čte „chané“, neb je to španělská značka a tam se j na začátku slova čte jako ch. Stroj nevím, jsou to Japonci, já jsem vždycky říkala s j na začátku, to pochopí myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.11 14:58
asha píše:
Mirii píše:

Ehm, tak koukám, že už to Asha stihla napsat dřív :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure