Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii píše:asha píše:Vy se smejete ale jako ja vzdycky rikala Zanee tak jako jemneji a byla jsem uz nekolikrat za blbceMirii píše:
Americky vlnaky nadhera,ale ta cena je mazec
A uz zase nevim na co reagovat
Jo ten stroj, nemaj video na youtube? Treba jane kocar se cte dzejn - aspon tady u nas…toz nevim co strojmrkni na net,treba bude fakt na tom youtube
Bruni gratulujeme k zoubecku
Lanolin musi byt bezvody..ten vodovej nefunguje,se to tu uz parkrat resilo,ale muzes to zkusit znovu s vetsim mnozstvim a aspon nam to pripomenesJane se cte CHANE, pac je to spanelska znacka… No jo Britove
![]()
![]()
![]()
ted az reknu v CR dzejn,tak se mi vysmejou taky…si jako nepomuzu a nikde se nezavdecim
a nejhrosi ze ten vyraz pouzivaji i cesky tady v UK
a popravde uz sem ani nepatrala nikde dal jak je to spravne…hele jak byste rikaly v obchode ze chcete boticky geox- jestli je znate?
Tak v CR to mas asi uplne fuk, protoze tady to nevi ani prodavacky. Zeptas se jich na Chane a koukaji na tebe jak na blba ![]()
asha píše:Mirii píše:Tak v CR to mas asi uplne fuk, protoze tady to nevi ani prodavacky. Zeptas se jich na Chane a koukaji na tebe jak na blbaasha píše:Vy se smejete ale jako ja vzdycky rikala Zanee tak jako jemneji a byla jsem uz nekolikrat za blbceMirii píše:
Jo ten stroj, nemaj video na youtube? Treba jane kocar se cte dzejn - aspon tady u nas…toz nevim co strojmrkni na net,treba bude fakt na tom youtube
Lanolin musi byt bezvody..ten vodovej nefunguje,se to tu uz parkrat resilo,ale muzes to zkusit znovu s vetsim mnozstvim a aspon nam to pripomenesJane se cte CHANE, pac je to spanelska znacka… No jo Britove
![]()
![]()
![]()
ted az reknu v CR dzejn,tak se mi vysmejou taky…si jako nepomuzu a nikde se nezavdecim
a nejhrosi ze ten vyraz pouzivaji i cesky tady v UK
a popravde uz sem ani nepatrala nikde dal jak je to spravne…hele jak byste rikaly v obchode ze chcete boticky geox- jestli je znate?
To mi připomíná: když jsem byla v lékárně na praxi (ještě na škole) tak taky lidi chtěli kde co: džox, ej sí sí, tradičně palaren a podobně. Ovšem nejlepší zásek byl gravitační test ![]()
Tuším, že jsem na longiesky kupovala 200g vlny? ![]()
Dítko spapalo 80ml mrkve s bramborem, je to dost nebo málo? ![]()
A mám plíny venku na sluníčku ![]()
Brunifid píše:
Tuším, že jsem na longiesky kupovala 200g vlny?
Dítko spapalo 80ml mrkve s bramborem, je to dost nebo málo?
A mám plíny venku na sluníčku
sluníčko? KDE
? (já mám plínky zatím v pračce, dneska jaksi nestíhám
)
pomeranca píše:
sluníčko? KDE?
U nás, nepošlu, sama mám málo ![]()
U nás taky sem tam vykukuje sluníčko.
Holky ale já když dělala tu lázeň, tak mi to normálně zbělalo
tak já nevím. Hlavně, že to stálo 115Kč a je na ho.no ![]()
Peti dovezeš i teda trošku toho tvojeho? Děkuji ![]()
Holky koukejte co jsem nechala Amálce ušít ![]()
http://www.fler.cz/…01655810.jpg
M-a-j-a píše:
U nás taky sem tam vykukuje sluníčko.Holky ale já když dělala tu lázeň, tak mi to normálně zbělalo
tak já nevím. Hlavně, že to stálo 115Kč a je na ho.no
Peti dovezeš i teda trošku toho tvojeho? Děkuji
Holky koukejte co jsem nechala Amálce ušít
http://www.fler.cz/…01655810.jpg
Jee kde? Za kolik? Tenhle vzor zeru!
Májo, máš štěstí, zrovna zvedáme kotvy, takže jsem to teď narychlo přendala do kelímku a dovezu ti to ![]()
A bubácka mikina je božíííííííí
petka.konecna píše:
Májo, máš štěstí, zrovna zvedáme kotvy, takže jsem to teď narychlo přendala do kelímku a dovezu ti toA bubácka mikina je božíííííííí
Peti děkuji moc. Jo a bude nějaký ten výlet?
V kolik budete u nás, že by jsme k tetě na chvíli přišli teď navečeru. Jestli teda nemáte nějaký plán.
M-a-j-a píše:petka.konecna píše:Peti děkuji moc. Jo a bude nějaký ten výlet?
Májo, máš štěstí, zrovna zvedáme kotvy, takže jsem to teď narychlo přendala do kelímku a dovezu ti toA bubácka mikina je božíííííííí
V kolik budete u nás, že by jsme k tetě na chvíli přišli teď navečeru. Jestli teda nemáte nějaký plán.
Výlet zatím nevím, no a když vyjedeme do 15h tak kolem 17h bychom tam mohli být
- tak se můžete když tak stavit ![]()
TAk to uvidíme. To je zrovna doba kojení, ale kdyžtak nakrmím u tety. ![]()
Mirii píše:
Lanolin musi byt bezvody..ten vodovej nefunguje,se to tu uz parkrat resilo,ale muzes to zkusit znovu s vetsim mnozstvim a aspon nam to pripomenes
Ten kočár se správně čte „chané“, neb je to španělská značka a tam se j na začátku slova čte jako ch. Stroj nevím, jsou to Japonci, já jsem vždycky říkala s j na začátku, to pochopí myslím…
asha píše:Mirii píše:
![]()
![]()
Ehm, tak koukám, že už to Asha stihla napsat dřív ![]()