Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:Já bych taky musela sahat do „rezerv“. Výplatu dostanu až tak za 10 dní..- bodlinka - píše:TO my sice ne, ale zase nejsou vůbec finance. Budu muset počkat na další várkuM-a-j-a píše:Já taky..
bodli já ještě nemůžu jít spát, tak na ně koukám a smutním![]()
Teda spát bych jít mohla, spíš měla.
Tak třeba ještě příště.. Nejhorší je, že máme plenek fakt tak pro tři děti..
Já do rezerv šahám už dlouho a proto už nemůžu
Vrátí se to tam z daní.
ivuska.h píše:pomeranca píše:Jí už v tu chvíli o kejhák nešlo, je to focené asi hodinu po havárii, tou dobou se zrovna mazlila s tatínkem v posteli a furt mu rikala, ze uz to neboli a ze je jeji hodny mazlicek a dalsi jeji obvykle miloste vylevy
Jé koukám, že už máme dva tisíce stran![]()
Ivuško: chuděra malá. Zmrzlina je nejlepší medicína, tak snad dobře zabere
A na nové plínky se těším. Už se budu jen kochat… snad to neprošvihnu
Zatím nejsem tak otrlá, abych dítě fotila, když mu jde o kejhák, ale asi jsem měla. Jednou se mu pordařil skoro kotrmelec za pomoci prádelního koše a včera na sebe shodil sušák na prádlo…
Jinak jsem před hodinou pověsila plínky venjak já to jaro miluju
Připomnělo mi to kamarádku. Té se dostal do inlinů kamínek a půlku těla měla komplet odřenou. K tomu prasklou helmu - hlavu měla naštěstí celou.
Jen co se trochu vzpamatovali, manžel ji vyfotil mobilem a rozeslal kamarádům. ![]()
Jo, tatínkovy holčičky.
![]()
U nás by to taky zachránila zmrzlina. Hm, musím dokoupit, blíží se čas koloběžky. ![]()
M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:Já do rezerv šahám už dlouho a proto už nemůžuM-a-j-a píše:Já bych taky musela sahat do „rezerv“. Výplatu dostanu až tak za 10 dní..- bodlinka - píše:TO my sice ne, ale zase nejsou vůbec finance. Budu muset počkat na další várkuM-a-j-a píše:Já taky..
Tak třeba ještě příště.. Nejhorší je, že máme plenek fakt tak pro tři děti..Vrátí se to tam z daní.
Taky na ně už čekám. Daňové přiznání jsme tam nesli už před skoro třemi týdny, tak by mohl finančák už něco poslat. ![]()
Nám neplánovaně (ještě aby plánovaně, že..) kikslo auto, už jsme v rezervách.. Ale jedna plínka by se už asi ztratila. ![]()
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:Taky na ně už čekám. Daňové přiznání jsme tam nesli už před skoro třemi týdny, tak by mohl finančák už něco poslat.- bodlinka - píše:Já do rezerv šahám už dlouho a proto už nemůžuM-a-j-a píše:Já bych taky musela sahat do „rezerv“. Výplatu dostanu až tak za 10 dní..- bodlinka - píše:TO my sice ne, ale zase nejsou vůbec finance. Budu muset počkat na další várkuM-a-j-a píše:Já taky..
Tak třeba ještě příště.. Nejhorší je, že máme plenek fakt tak pro tři děti..Vrátí se to tam z daní.
Nám neplánovaně (ještě aby plánovaně, že..) kikslo auto, už jsme v rezervách.. Ale jedna plínka by se už asi ztratila.
My ho máme podané už od konce února a nic.
Fakt až tak dlouho??
Našim to poslali už po dvou týdnech. No, to asi bude dřív ta výplata. Mám tam dovolenou po MD, budeme bohatí. ![]()
ivuska.h
objednano
. dakujem
.
este otazocka: kedy bude posledne doplnovanie plienok pred dovolenou? to uz bolo to posledne?
- bodlinka - píše:
Fakt až tak dlouho??Našim to poslali už po dvou týdnech. No, to asi bude dřív ta výplata. Mám tam dovolenou po MD, budeme bohatí.
Tak to nechápu proč jim to tak trvá
Já dostanu taky dovolenou po MD a ještě bychom měli dostat přeplatek za vodu a topení a elektřinu. Už aby to bylo.
Já už mám podané daňové přiznání taky min. měsíc a taky nic …ale já s tím ani tak brzo nepočítala…
M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:Tak to nechápu proč jim to tak trvá
Fakt až tak dlouho??Našim to poslali už po dvou týdnech. No, to asi bude dřív ta výplata. Mám tam dovolenou po MD, budeme bohatí.
Já dostanu taky dovolenou po MD a ještě bychom měli dostat přeplatek za vodu a topení a elektřinu. Už aby to bylo.
nam vzdy cakali az po skonceni podavania danoveho, kedze dovtedy sa mohlo davat opravne. nikdy sme to nedostali skor. inak danove ma manza podane od konca ledna.
eust já jsem myslela, že to třeba do 30ti od podání dostaneme, ale bohužel ![]()
eust píše:M-a-j-a píše:nam vzdy cakali az po skonceni podavania danoveho, kedze dovtedy sa mohlo davat opravne. nikdy sme to nedostali skor. inak danove ma manza podane od konca ledna.- bodlinka - píše:Tak to nechápu proč jim to tak trvá
TO je pravda , mám pocit , že je to vždy až po konci března.
M-a-j-a píše:
eust já jsem myslela, že to třeba do 30ti od podání dostaneme, ale bohužel
pozrela som sa do minulych rokov: za 2009 nam to vratili 9.4.2010, za 2008 nam to vratili 1.6.2009. som zvedava kedy to bude tento rok.
Ráďa69 píše:eust píše:TO je pravda , mám pocit , že je to vždy až po konci března.M-a-j-a píše:nam vzdy cakali az po skonceni podavania danoveho, kedze dovtedy sa mohlo davat opravne. nikdy sme to nedostali skor. inak danove ma manza podane od konca ledna.- bodlinka - píše:Tak to nechápu proč jim to tak trvá
Asi jo, protože co jsem se ptala, tak nezáleží na podání, ale na tom datu do kterého to má být odevzdáno. Prý by to mělo přijít po 15. dubnu.
eust píše:M-a-j-a píše:pozrela som sa do minulych rokov: za 2009 nam to vratili 9.4.2010, za 2008 nam to vratili 1.6.2009. som zvedava kedy to bude tento rok.
eust já jsem myslela, že to třeba do 30ti od podání dostaneme, ale bohužel
Nestraš, že by to bylo tak pozdě
![]()