Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
1.4.11 23:03
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
bodli já ještě nemůžu jít spát, tak na ně koukám a smutním :-(
Já taky.. :cry: :hug: Teda spát bych jít mohla, spíš měla. :-?
Tak třeba ještě příště.. Nejhorší je, že máme plenek fakt tak pro tři děti.. :zed:
TO my sice ne, ale zase nejsou vůbec finance. Budu muset počkat na další várku :-(
Já bych taky musela sahat do „rezerv“. Výplatu dostanu až tak za 10 dní.. :zed:

Já do rezerv šahám už dlouho a proto už nemůžu :-( Vrátí se to tam z daní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.4.11 23:04
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
Jé koukám, že už máme dva tisíce stran :-)

Ivuško: chuděra malá. Zmrzlina je nejlepší medicína, tak snad dobře zabere :wink: A na nové plínky se těším. Už se budu jen kochat… snad to neprošvihnu

Zatím nejsem tak otrlá, abych dítě fotila, když mu jde o kejhák, ale asi jsem měla. Jednou se mu pordařil skoro kotrmelec za pomoci prádelního koše a včera na sebe shodil sušák na prádlo…

Jinak jsem před hodinou pověsila plínky ven :dance: jak já to jaro miluju :pankac:
Jí už v tu chvíli o kejhák nešlo, je to focené asi hodinu po havárii, tou dobou se zrovna mazlila s tatínkem v posteli a furt mu rikala, ze uz to neboli a ze je jeji hodny mazlicek a dalsi jeji obvykle miloste vylevy :lol:

Připomnělo mi to kamarádku. Té se dostal do inlinů kamínek a půlku těla měla komplet odřenou. K tomu prasklou helmu - hlavu měla naštěstí celou.
Jen co se trochu vzpamatovali, manžel ji vyfotil mobilem a rozeslal kamarádům. :lol:

Jo, tatínkovy holčičky. :potlesk: :palec:
U nás by to taky zachránila zmrzlina. Hm, musím dokoupit, blíží se čas koloběžky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.4.11 23:06
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
Tak třeba ještě příště.. Nejhorší je, že máme plenek fakt tak pro tři děti.. :zed:
TO my sice ne, ale zase nejsou vůbec finance. Budu muset počkat na další várku :-(

Taky na ně už čekám. Daňové přiznání jsme tam nesli už před skoro třemi týdny, tak by mohl finančák už něco poslat. :-o
Nám neplánovaně (ještě aby plánovaně, že..) kikslo auto, už jsme v rezervách.. Ale jedna plínka by se už asi ztratila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 23:11
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
Taky na ně už čekám. Daňové přiznání jsme tam nesli už před skoro třemi týdny, tak by mohl finančák už něco poslat. :-o
Nám neplánovaně (ještě aby plánovaně, že..) kikslo auto, už jsme v rezervách.. Ale jedna plínka by se už asi ztratila. :think:

My ho máme podané už od konce února a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.4.11 23:13

Fakt až tak dlouho?? :roll: Našim to poslali už po dvou týdnech. No, to asi bude dřív ta výplata. Mám tam dovolenou po MD, budeme bohatí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
1.4.11 23:15

ivuska.h
objednano ;-). dakujem ;-).
este otazocka: kedy bude posledne doplnovanie plienok pred dovolenou? to uz bolo to posledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 23:16
- bodlinka - píše:
Fakt až tak dlouho?? :roll: Našim to poslali už po dvou týdnech. No, to asi bude dřív ta výplata. Mám tam dovolenou po MD, budeme bohatí. :mrgreen:

Tak to nechápu proč jim to tak trvá :cert: Já dostanu taky dovolenou po MD a ještě bychom měli dostat přeplatek za vodu a topení a elektřinu. Už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
1.4.11 23:17

Já už mám podané daňové přiznání taky min. měsíc a taky nic …ale já s tím ani tak brzo nepočítala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
1.4.11 23:18
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
Fakt až tak dlouho?? :roll: Našim to poslali už po dvou týdnech. No, to asi bude dřív ta výplata. Mám tam dovolenou po MD, budeme bohatí. :mrgreen:
Tak to nechápu proč jim to tak trvá :cert: Já dostanu taky dovolenou po MD a ještě bychom měli dostat přeplatek za vodu a topení a elektřinu. Už aby to bylo.

nam vzdy cakali az po skonceni podavania danoveho, kedze dovtedy sa mohlo davat opravne. nikdy sme to nedostali skor. inak danove ma manza podane od konca ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 23:21

eust já jsem myslela, že to třeba do 30ti od podání dostaneme, ale bohužel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
1.4.11 23:21
eust píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
Tak to nechápu proč jim to tak trvá :cert: Já dostanu taky dovolenou po MD a ještě bychom měli dostat přeplatek za vodu a topení a elektřinu. Už aby to bylo.
nam vzdy cakali az po skonceni podavania danoveho, kedze dovtedy sa mohlo davat opravne. nikdy sme to nedostali skor. inak danove ma manza podane od konca ledna.

TO je pravda , mám pocit , že je to vždy až po konci března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
1.4.11 23:23
M-a-j-a píše:
eust já jsem myslela, že to třeba do 30ti od podání dostaneme, ale bohužel :-(

pozrela som sa do minulych rokov: za 2009 nam to vratili 9.4.2010, za 2008 nam to vratili 1.6.2009. som zvedava kedy to bude tento rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 23:24
Ráďa69 píše:
eust píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
nam vzdy cakali az po skonceni podavania danoveho, kedze dovtedy sa mohlo davat opravne. nikdy sme to nedostali skor. inak danove ma manza podane od konca ledna.
TO je pravda , mám pocit , že je to vždy až po konci března.

Asi jo, protože co jsem se ptala, tak nezáleží na podání, ale na tom datu do kterého to má být odevzdáno. Prý by to mělo přijít po 15. dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 23:25
eust píše:
M-a-j-a píše:
eust já jsem myslela, že to třeba do 30ti od podání dostaneme, ale bohužel :-(
pozrela som sa do minulych rokov: za 2009 nam to vratili 9.4.2010, za 2008 nam to vratili 1.6.2009. som zvedava kedy to bude tento rok.

8-o 8-o 8-o Nestraš, že by to bylo tak pozdě 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 23:26

Tak mám odsáto a můžu jít spát. Přeji dobrou noc.  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...