Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já doufám, že to neštovice jsou. Aspon to tak zatím vypadá. Má teplotu a cca 15 červených puchýřků na zádech. V noci hrozně neklidně spala, a když jsem jí dala fensitil, tak spala klidně. No uvidím, jestli se to nějak rozjede.
JEstli to budou neštovice a někdo je chcete, tak klidně přijedte na návštěvu.
Katy2 píše:
Achdárku no škoda, že bydlíš tak daleko.
Já ti pošlu nějaké v balíku ![]()
Achdarek píše:Katy2 píše:Já ti pošlu nějaké v balíku
Achdárku no škoda, že bydlíš tak daleko.
Achdárku tak škoda že bydlíš tak daleko..My by jsme je taky potřebovaly s Májou chytit…Nerada bych je chytla u druhého mimi…já je totiž ještě taky neměla
..
Jinak vás holky všechny zdravím..Nebyla jsem tu dva dny a už jsem úplně odepsaná..je tu něco nového? Tolik stránek číst pozpátku je nad lidské síly ![]()
Skvělý zážitek z víkendu – děstký koutek v restauraci, batole něco málo přes rok, chodící. Totálně nacucaná hnuska visící až mezi kolena, bimbající se při každém kroku zleva doprava ![]()
A dnes, fronta u kasy v potravinách. Mimino, cca měsíc, posazené ve sporťáku, totálně zhroucené ke straně, šíleně řve, tatínek se kouká kamsi jinam, dítě ignoruje, po pár minutách se k němu konečně otočí a zahlásí „No jen se nevztekej, vidíš, že to nefunguje!“ ![]()
Jinak samé pozitivní zážitky ![]()
ivuska.h píše:
Skvělý zážitek z víkendu – děstký koutek v restauraci, batole něco málo přes rok, chodící. Totálně nacucaná hnuska visící až mezi kolena, bimbající se při každém kroku zleva doprava![]()
A dnes, fronta u kasy v potravinách. Mimino, cca měsíc, posazené ve sporťáku, totálně zhroucené ke straně, šíleně řve, tatínek se kouká kamsi jinam, dítě ignoruje, po pár minutách se k němu konečně otočí a zahlásí „No jen se nevztekej, vidíš, že to nefunguje!“
Jinak samé pozitivní zážitky
no tak to je drsný, za to bych ho zašila
ivuska.h píše:
Skvělý zážitek z víkendu – děstký koutek v restauraci, batole něco málo přes rok, chodící. Totálně nacucaná hnuska visící až mezi kolena, bimbající se při každém kroku zleva doprava![]()
A dnes, fronta u kasy v potravinách. Mimino, cca měsíc, posazené ve sporťáku, totálně zhroucené ke straně, šíleně řve, tatínek se kouká kamsi jinam, dítě ignoruje, po pár minutách se k němu konečně otočí a zahlásí „No jen se nevztekej, vidíš, že to nefunguje!“
síla ![]()
Když jí si furt nejsem jistá, zda to jsou neštovice.
Čekala jsem, že dnes se začnou objevovat další pupínky a nic. Tak fakt nevím. Ale má teplotu. TAk uvidíme zítra. Chtěla jsem to vyfotit a hodit do diskuse, ale nepodařilo se. Ani mobil jí nezaujal. ![]()
Jaké máte zkušenosti s neštovicemi? Za jak dlouho se děti osypaly?
Co jsem zase začala dávat látkovky na noc, tak mám málo plen. ![]()
ivuska.h píše:
ivuško: uáááá u některých jedinců mám pocit, že by potřebovali nějaké „rodičovské vzdělání“
Co nabouraná Klárka, vypadá už líp?
A ještě mám dotaz… Dá se ještě něco změnit v objednávce, i když už ji mám zaplacenou? Jsem tupec a jaksi jsem si nevšimla, že ta merino čepička bude Šimonovi už dávno malá… ![]()
Jinak hlásím, že Šimon spí… už nějakou dobu, tak doufám, že spánek léčí. Ale hajcuje teda parádně ![]()