Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ráďa69 píše:
TAk k tomuto artiklu jsem zatím nedospěla…ale obávám se, že je to otázka času …
Já k nim dospěla přes kalíšek. A vyčítám si, že jsem se tak dlouho otravovala s tampony a jednorázovými slipovkami. ![]()
Ale když ho teď půjdu probudit, tak mi odsouhlasí plínu i podložku
![]()
- bodlinka - píše:Ráďa69 píše:Já k nim dospěla přes kalíšek. A vyčítám si, že jsem se tak dlouho otravovala s tampony a jednorázovými slipovkami.
Nad těma slipovkama taky přemýšlím, ale vložky ee
M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:No jo jenže máme přece ty jednorázové a ty nám stačíM-a-j-a píše:Jestli přebaluješ, potřebuješ přece PŘEBALOVACÍ podložku. To musí pochopit i chlap.- bodlinka - píše:Jo to bych taky ráda věděla.M-a-j-a píše:
tak budeme trpět společně![]()
![]()
A může mi někdo vysvětlit, proč na to vůbec koukám??![]()
Já se tady snažila manželovi vysvětli, že tu podložku nutně potřebujeme, ale nenechal se![]()
A to nepromokavou a hřejivou, aby se prcka nenachladila.
![]()
Hm, tak to je „průser“.
Nějak se jich zbavit nemůžeš? Třeba darovat na charitu?
![]()
Já bych si jich mohla nanosit z práce taky dost, ale když tahle je tak měkkoučká, skladná a ekologická. ![]()
M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:Nad těma slipovkama taky přemýšlím, ale vložky eeRáďa69 píše:Já k nim dospěla přes kalíšek. A vyčítám si, že jsem se tak dlouho otravovala s tampony a jednorázovými slipovkami.
Já taky nejsem ten typ. Mám doma tři denní a jednu noční (tu jsem ještě nepoužila a obávám se, že ani nepoužiju, ale přijde mi to divné ji prodat..), ale „jedu“ jen ve slipovkách plus kalíšek. Prostě těch hodně let s tampony smazat nejde. ![]()
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:Hm, tak to je „průser“.- bodlinka - píše:No jo jenže máme přece ty jednorázové a ty nám stačíM-a-j-a píše:Jestli přebaluješ, potřebuješ přece PŘEBALOVACÍ podložku. To musí pochopit i chlap.- bodlinka - píše:Jo to bych taky ráda věděla.M-a-j-a píše:
![]()
Já se tady snažila manželovi vysvětli, že tu podložku nutně potřebujeme, ale nenechal se![]()
![]()
![]()
Já bych si jich mohla nanosit z práce taky dost, ale když tahle je tak měkkoučká, skladná a ekologická.
A nebo mu řeknu, že ji Amálka nutně potřebuje, protože po té jednorázové má vyrážku
![]()
M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:A nebo mu řeknu, že ji Amálka nutně potřebuje, protože po té jednorázové má vyrážkuM-a-j-a píše:Hm, tak to je „průser“.- bodlinka - píše:No jo jenže máme přece ty jednorázové a ty nám stačíM-a-j-a píše:Jestli přebaluješ, potřebuješ přece PŘEBALOVACÍ podložku. To musí pochopit i chlap.- bodlinka - píše:Jo to bych taky ráda věděla.M-a-j-a píše:
![]()
![]()
![]()
Já bych si jich mohla nanosit z práce taky dost, ale když tahle je tak měkkoučká, skladná a ekologická.![]()
![]()
Správně, beztak když ti ji počurá, určitě to zreaguje a vyvine se tam bůhvíjaká chemická sloučenina.. Mně teda smrdí i počuraná jednorázová podložka. ![]()
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:A nebo mu řeknu, že ji Amálka nutně potřebuje, protože po té jednorázové má vyrážkuM-a-j-a píše:Hm, tak to je „průser“.- bodlinka - píše:No jo jenže máme přece ty jednorázové a ty nám stačíM-a-j-a píše:Jestli přebaluješ, potřebuješ přece PŘEBALOVACÍ podložku. To musí pochopit i chlap.- bodlinka - píše:Jo to bych taky ráda věděla.M-a-j-a píše:
![]()
![]()
![]()
Já bych si jich mohla nanosit z práce taky dost, ale když tahle je tak měkkoučká, skladná a ekologická.![]()
![]()
![]()
Správně, beztak když ti ji počurá, určitě to zreaguje a vyvine se tam bůhvíjaká chemická sloučenina.. Mně teda smrdí i počuraná jednorázová podložka.
Tak to mi ne. No něco na něj musím vymyslet ![]()
Já už fakt asi musím jít spát, nebo zas něco koupím. ![]()
A to jsem dneska ulovila na mimibazaru skoro novou Anavku na snapku. ![]()
M-a-j-a píše:
bodli já ještě nemůžu jít spát, tak na ně koukám a smutním
Já taky..
Teda spát bych jít mohla, spíš měla. ![]()
Tak třeba ještě příště.. Nejhorší je, že máme plenek fakt tak pro tři děti.. ![]()
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:Já taky..
bodli já ještě nemůžu jít spát, tak na ně koukám a smutním![]()
Teda spát bych jít mohla, spíš měla.
Tak třeba ještě příště.. Nejhorší je, že máme plenek fakt tak pro tři děti..
TO my sice ne, ale zase nejsou vůbec finance. Budu muset počkat na další várku ![]()
M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:TO my sice ne, ale zase nejsou vůbec finance. Budu muset počkat na další várkuM-a-j-a píše:Já taky..
bodli já ještě nemůžu jít spát, tak na ně koukám a smutním![]()
Teda spát bych jít mohla, spíš měla.
Tak třeba ještě příště.. Nejhorší je, že máme plenek fakt tak pro tři děti..
Já bych taky musela sahat do „rezerv“. Výplatu dostanu až tak za 10 dní.. ![]()
pomeranca píše:
Jé koukám, že už máme dva tisíce stran![]()
Ivuško: chuděra malá. Zmrzlina je nejlepší medicína, tak snad dobře zabere
A na nové plínky se těším. Už se budu jen kochat… snad to neprošvihnu
Zatím nejsem tak otrlá, abych dítě fotila, když mu jde o kejhák, ale asi jsem měla. Jednou se mu pordařil skoro kotrmelec za pomoci prádelního koše a včera na sebe shodil sušák na prádlo…
Jinak jsem před hodinou pověsila plínky venjak já to jaro miluju
Jí už v tu chvíli o kejhák nešlo, je to focené asi hodinu po havárii, tou dobou se zrovna mazlila s tatínkem v posteli a furt mu rikala, ze uz to neboli a ze je jeji hodny mazlicek a dalsi jeji obvykle miloste vylevy ![]()