Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
1.4.11 22:37
Ráďa69 píše:
TAk k tomuto artiklu jsem zatím nedospěla…ale obávám se, že je to otázka času …

Já k nim dospěla přes kalíšek. A vyčítám si, že jsem se tak dlouho otravovala s tampony a jednorázovými slipovkami. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 22:38

Ale když ho teď půjdu probudit, tak mi odsouhlasí plínu i podložku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 22:39
- bodlinka - píše:
Ráďa69 píše:
Já k nim dospěla přes kalíšek. A vyčítám si, že jsem se tak dlouho otravovala s tampony a jednorázovými slipovkami. :zed:

Nad těma slipovkama taky přemýšlím, ale vložky ee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.4.11 22:39
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
tak budeme trpět společně :-( :hug:
:hug: :zed:
A může mi někdo vysvětlit, proč na to vůbec koukám?? :pocitac: :mrgreen:
Jo to bych taky ráda věděla.
Já se tady snažila manželovi vysvětli, že tu podložku nutně potřebujeme, ale nenechal se :cert: :cert:
Jestli přebaluješ, potřebuješ přece PŘEBALOVACÍ podložku. To musí pochopit i chlap. :mrgreen: A to nepromokavou a hřejivou, aby se prcka nenachladila. 8-)
No jo jenže máme přece ty jednorázové a ty nám stačí :cert: :cert:

Hm, tak to je „průser“. :wink: Nějak se jich zbavit nemůžeš? Třeba darovat na charitu? :jazyk: :mrgreen:
Já bych si jich mohla nanosit z práce taky dost, ale když tahle je tak měkkoučká, skladná a ekologická. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.4.11 22:41
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
Ráďa69 píše:
Já k nim dospěla přes kalíšek. A vyčítám si, že jsem se tak dlouho otravovala s tampony a jednorázovými slipovkami. :zed:
Nad těma slipovkama taky přemýšlím, ale vložky ee

Já taky nejsem ten typ. Mám doma tři denní a jednu noční (tu jsem ještě nepoužila a obávám se, že ani nepoužiju, ale přijde mi to divné ji prodat..), ale „jedu“ jen ve slipovkách plus kalíšek. Prostě těch hodně let s tampony smazat nejde. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 22:43
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
Já se tady snažila manželovi vysvětli, že tu podložku nutně potřebujeme, ale nenechal se :cert: :cert:
Jestli přebaluješ, potřebuješ přece PŘEBALOVACÍ podložku. To musí pochopit i chlap. :mrgreen: A to nepromokavou a hřejivou, aby se prcka nenachladila. 8-)
Hm, tak to je „průser“. :wink: Nějak se jich zbavit nemůžeš? Třeba darovat na charitu? :jazyk: :mrgreen:
Já bych si jich mohla nanosit z práce taky dost, ale když tahle je tak měkkoučká, skladná a ekologická. :potlesk:

A nebo mu řeknu, že ji Amálka nutně potřebuje, protože po té jednorázové má vyrážku :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.4.11 22:45
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
Já bych si jich mohla nanosit z práce taky dost, ale když tahle je tak měkkoučká, skladná a ekologická. :potlesk:
A nebo mu řeknu, že ji Amálka nutně potřebuje, protože po té jednorázové má vyrážku :think: :mrgreen:

:pankac: :mrgreen: :potlesk:
Správně, beztak když ti ji počurá, určitě to zreaguje a vyvine se tam bůhvíjaká chemická sloučenina.. Mně teda smrdí i počuraná jednorázová podložka. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 22:46
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
A nebo mu řeknu, že ji Amálka nutně potřebuje, protože po té jednorázové má vyrážku :think: :mrgreen:
:pankac: :mrgreen: :potlesk:
Správně, beztak když ti ji počurá, určitě to zreaguje a vyvine se tam bůhvíjaká chemická sloučenina.. Mně teda smrdí i počuraná jednorázová podložka. :oops:

Tak to mi ne. No něco na něj musím vymyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.4.11 22:47

Já už fakt asi musím jít spát, nebo zas něco koupím. :-?
A to jsem dneska ulovila na mimibazaru skoro novou Anavku na snapku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.4.11 22:48

A jsou tam i AnavyEasy.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 22:54

bodli já ještě nemůžu jít spát, tak na ně koukám a smutním :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.4.11 22:57
M-a-j-a píše:
bodli já ještě nemůžu jít spát, tak na ně koukám a smutním :-(

Já taky.. :cry: :hug: Teda spát bych jít mohla, spíš měla. :-?
Tak třeba ještě příště.. Nejhorší je, že máme plenek fakt tak pro tři děti.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 22:58
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
Tak třeba ještě příště.. Nejhorší je, že máme plenek fakt tak pro tři děti.. :zed:

TO my sice ne, ale zase nejsou vůbec finance. Budu muset počkat na další várku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.4.11 23:00
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
Tak třeba ještě příště.. Nejhorší je, že máme plenek fakt tak pro tři děti.. :zed:
TO my sice ne, ale zase nejsou vůbec finance. Budu muset počkat na další várku :-(

Já bych taky musela sahat do „rezerv“. Výplatu dostanu až tak za 10 dní.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.4.11 23:00
pomeranca píše:
Jé koukám, že už máme dva tisíce stran :-)

Ivuško: chuděra malá. Zmrzlina je nejlepší medicína, tak snad dobře zabere :wink: A na nové plínky se těším. Už se budu jen kochat… snad to neprošvihnu

Zatím nejsem tak otrlá, abych dítě fotila, když mu jde o kejhák, ale asi jsem měla. Jednou se mu pordařil skoro kotrmelec za pomoci prádelního koše a včera na sebe shodil sušák na prádlo…

Jinak jsem před hodinou pověsila plínky ven :dance: jak já to jaro miluju :pankac:

Jí už v tu chvíli o kejhák nešlo, je to focené asi hodinu po havárii, tou dobou se zrovna mazlila s tatínkem v posteli a furt mu rikala, ze uz to neboli a ze je jeji hodny mazlicek a dalsi jeji obvykle miloste vylevy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure