Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
1.4.11 11:41

Jo a ještě jeden dotaz. Můžou se vlňáky sušit na sluníčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.4.11 11:42

Ja teda po ty kure oplachuju ve studeny vode…dokud to neprestane poustet barvu, ted jsem zas vyzkousela, ze se lanolin nesmyje, vlnaky lepi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.4.11 11:42
M-a-j-a píše:
Jo a ještě jeden dotaz. Můžou se vlňáky sušit na sluníčku?

Neee, to bys mela pak akorat na panenky :mrgreen: Muzou na slunicko, ale jenom suchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 11:46

Asho děkuji :-D Já jsem si nebyla jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.4.11 12:45

Americky vlnaky nadhera,ale ta cena je mazec :zed:
A uz zase nevim na co reagovat :lol:
Jo ten stroj, nemaj video na youtube? Treba jane kocar se cte dzejn - aspon tady u nas…toz nevim co stroj :mrgreen: mrkni na net,treba bude fakt na tom youtube :mrgreen:
Bruni gratulujeme k zoubecku :kytka:
Lanolin musi byt bezvody..ten vodovej nefunguje,se to tu uz parkrat resilo,ale muzes to zkusit znovu s vetsim mnozstvim a aspon nam to pripomenes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.4.11 12:49

pletení vlňáčku

Chtěla bych si koupit tuto vlnu http://zlaticko.cz/index.php?…

A mám dotaz - je vhodná na vlňáky?
Kolik klubek bych potřebovala na longies pro dítko - teď má 72cm, chtěla bych to na podzim/zimu, takže rok až rok a půl - tak nevím jak odhadnout tu délku nohavic hlavně. Poradíte?

• Citovat
  • Upravit
19494
1.4.11 12:50
Brunifid píše:
careynka píše:
cau holky, tak jeste jednou pro debily, prosim :-)Horka voda + lzice lanolinu + po zchladnuti pridat sampon (kolik) a namocit na noc?
LžičKA lanolinu, horká voda, cca lžíce šamponu (musí se zbarvit bíle), zamíchat. Po zchladnutí vložit vlňáčky, vymačkat je v tom. Nechat několik hodin, pak vymačkat (nemáchat vo vodě) a nechat uschnout.
Používat, VYFOTIT, vložit fotku na eMimino :mrgreen:

lzicKA? Tak proc jsem si kupovala 200g :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.4.11 12:51
Mirii píše:
Jo ten stroj, nemaj video na youtube? Treba jane kocar se cte dzejn - aspon tady u nas…toz nevim co stroj :mrgreen: mrkni na net,treba bude fakt na tom youtube :mrgreen:
Lanolin musi byt bezvody..ten vodovej nefunguje,se to tu uz parkrat resilo,ale muzes to zkusit znovu s vetsim mnozstvim a aspon nam to pripomenes :mrgreen:

:mrgreen: Jane se cte CHANE, pac je to spanelska znacka… No jo Britove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK

A mám raději zvolit tento typ nebo tento ? Případně nějaký jiný?

• Citovat
  • Upravit
10170
careynka píše:
Brunifid píše:
careynka píše:
cau holky, tak jeste jednou pro debily, prosim :-)Horka voda + lzice lanolinu + po zchladnuti pridat sampon (kolik) a namocit na noc?
LžičKA lanolinu, horká voda, cca lžíce šamponu (musí se zbarvit bíle), zamíchat. Po zchladnutí vložit vlňáčky, vymačkat je v tom. Nechat několik hodin, pak vymačkat (nemáchat vo vodě) a nechat uschnout.
Používat, VYFOTIT, vložit fotku na eMimino :mrgreen:
lzicKA? Tak proc jsem si kupovala 200g :-D

Protože budeš mít hodně vlňáků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.4.11 12:52

Jinak uz jsem volala a pan mi rozumel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.4.11 12:55

prej džejn :lol: teda mirii :mrgreen:
No k tomu stroji: já našla, že to je japonská značka, tak bych to přečetla tak jak se to píše.

Bruni: taky gratuluju k zubu, já měla taky ohromnou radost, když jsem našla první. Teď už leze pátej, potomek je protiva obecný a pravidelně se dvakrát za noc budí (jakože hodně, dřív stačilo jen nakojit, teď i přebaluju… :zed: ) a pak dělá, že spát nebude a že je mnohem zábavnější tahat rodiče za vlasy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.4.11 12:57
petka.konecna píše:
Chtěla bych si koupit tuto vlnu http://zlaticko.cz/index.php?…A mám dotaz - je vhodná na vlňáky?
Kolik klubek bych potřebovala na longies pro dítko - teď má 72cm, chtěla bych to na podzim/zimu, takže rok až rok a půl - tak nevím jak odhadnout tu délku nohavic hlavně. Poradíte?

Hmmm, no na vlňáčky vhodná je, je to tam i napsáno, ale s tím množstvím fakt nevím. :think: Možná bych napsala paní co to prodává dotaz, zda neví ona. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.4.11 13:03
asha píše:
Mirii píše:
Lanolin musi byt bezvody..ten vodovej nefunguje,se to tu uz parkrat resilo,ale muzes to zkusit znovu s vetsim mnozstvim a aspon nam to pripomenes :mrgreen:
:mrgreen: Jane se cte CHANE, pac je to spanelska znacka… No jo Britove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vy se smejete ale jako ja vzdycky rikala Zanee tak jako jemneji a byla jsem uz nekolikrat za blbce :nevim: :zed: ted az reknu v CR dzejn,tak se mi vysmejou taky…si jako nepomuzu a nikde se nezavdecim :twisted: a nejhrosi ze ten vyraz pouzivaji i cesky tady v UK :pocitac: a popravde uz sem ani nepatrala nikde dal jak je to spravne…hele jak byste rikaly v obchode ze chcete boticky geox- jestli je znate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.4.11 13:04
asha píše:
Jinak uz jsem volala a pan mi rozumel :palec:
:palec: asi jsou zvyklí, že to lidi různě komolí… měla ses ho zaptat, jak se to správně čte :mrgreen:

Já si domluvila s tchýní, že mi někdy půjčí stroj. Ani nevím co má, ale asi nějaký starší. A mamka prý zas někde našla staré „nové“ ručníky (nevybalené) tak jsem si je zamluvila a budu šít pro začátek něco jako patelky :dance: (doufám, že se k tomu dohrabu, než se mládě odplenkuje :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure