Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
31.3.11 21:59
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
Jo a neprotekly…byly jen trochu navlhly vepredu, tak je jeste jednou hodim do lazne a necham pres noc.
Malá měla mokré i bodyčko :cert: No dala jsem je odpoledne do lázně a nechám je tam do rána. Když zase provlhnou, tak budu muset sehnat jiný lanolin.

Ja pres to body nedavam. To by asi vlhlo vic.

Snurka pujde, jen ji mit…musim nejakou umotat.
JEnže já kdybych jí na ty vlňáky nedaa body, tak by měla hned holé záda a to nechci. Ještě tady máme zimu.
Tak my je mame hodne vysoky… a ja prave mam ten trickovy extendor, takze dam troko a sepnu to mezi nohama takhle…ale to jen na ven.
Tak to já nemám :-( A myslíš, že mi to teda bude takhle provlhávat pořád?
No nebude to tak zly, ale kdyz mel jakykoli vlnaky takhle natesno, tak trosku vlhly, ale ani to nevadilo.
No ale ona měla to bodyčko úplně mokré, ale je možné, že to je tím, že to není dobře nalanolinované. Uvidíme při dalším pokusu :-)
Tak to urcite. Delala jsi ten z lekarny?

Právě že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.3.11 21:59
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
Jo a neprotekly…byly jen trochu navlhly vepredu, tak je jeste jednou hodim do lazne a necham pres noc.
Malá měla mokré i bodyčko :cert: No dala jsem je odpoledne do lázně a nechám je tam do rána. Když zase provlhnou, tak budu muset sehnat jiný lanolin.
Já myslím že to bude tím že máš ten vodový lanolin :nevim:

Peti ale ono to bude jedno, stejně do toho tu vodu přidávám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.3.11 22:05
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuško: mám zvědavý dotaz (pokud to tedy není tajné) kolik objednávek obdržíš ve dnech, kdy doplňuješ a rozesíláš novinky :mrgreen: ?
Není to tajné :lol: Bývá to okolo 30-40 objednávek, někdy víc, někdy míň, to dost záleží na tom, jak dlouhá byla pauza v doplněném zboží. Pak je ještě dozvuk dalších pár dní, dokud zas není vyrabováno :lol:

Dík za odpověď. A pořád ještě nejsou všichni dost nasycení, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
31.3.11 22:05

No měl by být bezvodý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.3.11 22:06
Oskárek píše:
No měl by být bezvodý…

Oskárku ale jaký je v něm rozlíl, když už je namíchaný s vodou? Stejně ho v té vodě rozpouštím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
31.3.11 22:11

To bohužel nevím, ale kdysi to tu už někdo psal, že mu ten vodový nefungoval :nevim:
A všude se na to upozorňuje, že to má být ten bezvodý.
Tak zkus uděla mnohem silnější tu lázeň…
Já dělám jen takový šokový, mně ty množství uvaděný v návodech nefungovaly, bylo to málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.3.11 22:17

No a jak má teda ta lázeň vypadat, když je správně udělaná? Zítra je teda dám usušit. Vyzkouším je a kdyžtak dám mnohem více toho lanolinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.3.11 22:19
M-a-j-a píše:
Ivus a jak se dá k těm vlňákům dostat? :oops: :mrgreen:

Zde – http://www.crankypantshome.com/, jsou to američani. Na ceny se ani nedívej 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.3.11 22:20
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuško: mám zvědavý dotaz (pokud to tedy není tajné) kolik objednávek obdržíš ve dnech, kdy doplňuješ a rozesíláš novinky :mrgreen: ?
Není to tajné :lol: Bývá to okolo 30-40 objednávek, někdy víc, někdy míň, to dost záleží na tom, jak dlouhá byla pauza v doplněném zboží. Pak je ještě dozvuk dalších pár dní, dokud zas není vyrabováno :lol:
Dík za odpověď. A pořád ještě nejsou všichni dost nasycení, že :lol:

To asi nejsou, pokaždé tu někdo nadává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.3.11 22:29
ivuska.h píše:
M-a-j-a píše:
Ivus a jak se dá k těm vlňákům dostat? :oops: :mrgreen:
Zde – http://www.crankypantshome.com/, jsou to američani. Na ceny se ani nedívej 8-o

Tý jo 8-o fakt mazec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
31.3.11 22:40
M-a-j-a píše:
No a jak má teda ta lázeň vypadat, když je správně udělaná? Zítra je teda dám usušit. Vyzkouším je a kdyžtak dám mnohem více toho lanolinu.

Měla by být mléčně zabarvená, asi jako když naředíš mléko vodou.
Kolik ho máš toho vodového lanolinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.3.11 22:46

Mám toho 100g. No tak takovou barvu to má, když do toho dám ten šampón. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
31.3.11 22:54

A kolik jsi ho použila? Klidně bych to udělala třeba z 1/3 až 1/2 toho co máš doma…
A co je to za vlňáčky?
BI shorties a SWB jsem musela opakovaně lanolinovat ze začátku a to dělám mnohem silnější tu lázeň…
Hlavně u SWB jsem byla hodně zklamaná i po 2-3 kůrách pořád dost provlhaly…Myslela jsem, že je pošlu dál…Tak jsem jim ještě udělala takový šoking, dala jsem tam snad 2 lžíce na jedny vlňáčky a od té dé doby drží :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.4.11 06:40

Oskárku omlouvám se, ale já jsem včera padla :-D
No tak já jim zkusím dát silnější lázeň a uvidím. Snad ti bude dobré. Jsou to vlňáky z fleru. Třeba jen potřebují zezačátku hodně lanolinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.4.11 07:23
Oskárek píše:
lenholka píše:
hmm koukam ze jsem anavy vesele prosvihla… vcera jsem celej den brejlila a nic,tak budu muset vydrzet :zed:

jinak na veletrhu jsem maly poridila farmes rostouci teplacky :dance:
popolini maji novy svrchnaky a novy vzory na popolini one size (prouzky), ale nenadchlo me to..
mamaja mela na ukazku jenom pop-in a bum hugger…

ale bambino mio vypadaly naaaadherne ty jejich svrchnaky :srdce: tak nevim jestli mam jit do pulek :think: no asi ne, ale hezky byly..
Lenholko a co tam bylo ještě zajímavého? (předpokládám, žes byla na For Kids)My se chystáme zítra.
Jina PUL Bambino Mio, pokud nezměnily střih, nejdou přes kalhotkové pleny.
A mamaja tam neměla výrobky Baby Idea a Manymonths?

co jsem videla meli tam jednu zavazovacku na panence, jinak tam hlavne meli nositka a satky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure