Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:M-a-j-a píše:Tak to urcite. Delala jsi ten z lekarny?asha píše:No ale ona měla to bodyčko úplně mokré, ale je možné, že to je tím, že to není dobře nalanolinované. Uvidíme při dalším pokusuM-a-j-a píše:No nebude to tak zly, ale kdyz mel jakykoli vlnaky takhle natesno, tak trosku vlhly, ale ani to nevadilo.asha píše:Tak to já nemámM-a-j-a píše:Tak my je mame hodne vysoky… a ja prave mam ten trickovy extendor, takze dam troko a sepnu to mezi nohama takhle…ale to jen na ven.asha píše:JEnže já kdybych jí na ty vlňáky nedaa body, tak by měla hned holé záda a to nechci. Ještě tady máme zimu.M-a-j-a píše:asha píše:Malá měla mokré i bodyčko
Jo a neprotekly…byly jen trochu navlhly vepredu, tak je jeste jednou hodim do lazne a necham pres noc.No dala jsem je odpoledne do lázně a nechám je tam do rána. Když zase provlhnou, tak budu muset sehnat jiný lanolin.
Ja pres to body nedavam. To by asi vlhlo vic.
Snurka pujde, jen ji mit…musim nejakou umotat.A myslíš, že mi to teda bude takhle provlhávat pořád?
Právě že jo.
petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Já myslím že to bude tím že máš ten vodový lanolinasha píše:Malá měla mokré i bodyčko
Jo a neprotekly…byly jen trochu navlhly vepredu, tak je jeste jednou hodim do lazne a necham pres noc.No dala jsem je odpoledne do lázně a nechám je tam do rána. Když zase provlhnou, tak budu muset sehnat jiný lanolin.
Peti ale ono to bude jedno, stejně do toho tu vodu přidávám ![]()
ivuska.h píše:pomeranca píše:Není to tajné
ivuško: mám zvědavý dotaz (pokud to tedy není tajné) kolik objednávek obdržíš ve dnech, kdy doplňuješ a rozesíláš novinky?
Bývá to okolo 30-40 objednávek, někdy víc, někdy míň, to dost záleží na tom, jak dlouhá byla pauza v doplněném zboží. Pak je ještě dozvuk dalších pár dní, dokud zas není vyrabováno
Dík za odpověď. A pořád ještě nejsou všichni dost nasycení, že ![]()
Oskárek píše:
No měl by být bezvodý…
Oskárku ale jaký je v něm rozlíl, když už je namíchaný s vodou? Stejně ho v té vodě rozpouštím ![]()
To bohužel nevím, ale kdysi to tu už někdo psal, že mu ten vodový nefungoval ![]()
A všude se na to upozorňuje, že to má být ten bezvodý.
Tak zkus uděla mnohem silnější tu lázeň…
Já dělám jen takový šokový, mně ty množství uvaděný v návodech nefungovaly, bylo to málo…
No a jak má teda ta lázeň vypadat, když je správně udělaná? Zítra je teda dám usušit. Vyzkouším je a kdyžtak dám mnohem více toho lanolinu.
M-a-j-a píše:
Ivus a jak se dá k těm vlňákům dostat?![]()
Zde – http://www.crankypantshome.com/, jsou to američani. Na ceny se ani nedívej ![]()
pomeranca píše:ivuska.h píše:Dík za odpověď. A pořád ještě nejsou všichni dost nasycení, žepomeranca píše:Není to tajné
ivuško: mám zvědavý dotaz (pokud to tedy není tajné) kolik objednávek obdržíš ve dnech, kdy doplňuješ a rozesíláš novinky?
Bývá to okolo 30-40 objednávek, někdy víc, někdy míň, to dost záleží na tom, jak dlouhá byla pauza v doplněném zboží. Pak je ještě dozvuk dalších pár dní, dokud zas není vyrabováno
To asi nejsou, pokaždé tu někdo nadává ![]()
ivuska.h píše:M-a-j-a píše:Zde – http://www.crankypantshome.com/, jsou to američani. Na ceny se ani nedívej
Ivus a jak se dá k těm vlňákům dostat?![]()
Tý jo
fakt mazec!
M-a-j-a píše:
No a jak má teda ta lázeň vypadat, když je správně udělaná? Zítra je teda dám usušit. Vyzkouším je a kdyžtak dám mnohem více toho lanolinu.
Měla by být mléčně zabarvená, asi jako když naředíš mléko vodou.
Kolik ho máš toho vodového lanolinu?
Mám toho 100g. No tak takovou barvu to má, když do toho dám ten šampón. ![]()
A kolik jsi ho použila? Klidně bych to udělala třeba z 1/3 až 1/2 toho co máš doma…
A co je to za vlňáčky?
BI shorties a SWB jsem musela opakovaně lanolinovat ze začátku a to dělám mnohem silnější tu lázeň…
Hlavně u SWB jsem byla hodně zklamaná i po 2-3 kůrách pořád dost provlhaly…Myslela jsem, že je pošlu dál…Tak jsem jim ještě udělala takový šoking, dala jsem tam snad 2 lžíce na jedny vlňáčky a od té dé doby drží
![]()
Oskárku omlouvám se, ale já jsem včera padla ![]()
No tak já jim zkusím dát silnější lázeň a uvidím. Snad ti bude dobré. Jsou to vlňáky z fleru. Třeba jen potřebují zezačátku hodně lanolinu.
Oskárek píše:lenholka píše:Lenholko a co tam bylo ještě zajímavého? (předpokládám, žes byla na For Kids)My se chystáme zítra.
hmm koukam ze jsem anavy vesele prosvihla… vcera jsem celej den brejlila a nic,tak budu muset vydrzet![]()
jinak na veletrhu jsem maly poridila farmes rostouci teplacky
ale bambino mio vypadaly naaaadherne ty jejich svrchnaky
popolini maji novy svrchnaky a novy vzory na popolini one size (prouzky), ale nenadchlo me to..
mamaja mela na ukazku jenom pop-in a bum hugger…tak nevim jestli mam jit do pulek
no asi ne, ale hezky byly..
Jina PUL Bambino Mio, pokud nezměnily střih, nejdou přes kalhotkové pleny.
A mamaja tam neměla výrobky Baby Idea a Manymonths?
co jsem videla meli tam jednu zavazovacku na panence, jinak tam hlavne meli nositka a satky…